|
|
#3541 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
Idę obczajać książki! ![]() ---------- Dopisano o 02:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ---------- Cytat:
![]() --- Przeczytałem trailer, wciągnęło mnie Ale dziwne bardzo, co z resztą mieszkańców kamienicy/dzielnicy, że wołania o pomoc nie słyszą? "Wiersze wszystkie" Miłosza, 1408 stron Dobranoc |
||
|
|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Co do Almy to ja on line od nich raz tylko zamawiałam, bo mnie wkurzyli okazało się ze nie dowożą mrożonek mimo ze dało sie je kliknąć podczas zamówienia ![]() Nie ma to jak Tesco, dostawa za 0,98 zł no ale nie wszędzie jeszcze dowożą Znad kawy |
|
|
|
#3543 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Znad opóźnionego pociągu...
W ramach ogrzewania ja tam mam czterożeberkowy prądożerny olejak. Tak,jest centralne,ale ta (tu wstawić dowolny zestaw inwektyw) ci.pa nie udostępnia kotłowni - tym bardziej,że ja jestem sama w całym budynku. Jak sąsiad zmarł to i śmietnik zlikwidowała.
|
#3544 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello, chcę zupy cebulowej, a nie chce mi się robić
![]() Zimno jest
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3545 | |||
|
BAN stały
|
Znad śniadania
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja ostatni raz robiłem cebulową chyba 15 lat temu ![]() Edit: nie, wróć, to było w zeszłym roku ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3546 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Od trzech godzin czekam,aż coś ruszy w kierunku Warszawy
A względem zimna tak tylko się chciałam pożalić...
|
#3547 | |
|
BAN stały
|
To Ty nie z pracy klikasz?!
Radio podawało, że był wypadek pod Sochaczewem koło 7. rano, dlatego te opóźnienia Cytat:
--- Ma ktoś doświadczenie z drewnianym żwirkiem dla kotów?
|
|
|
|
|
#3548 |
|
niecnotliwa dziewica
|
No skąd! Piszę z telefonu,z pociągu,i nadal nie ruszyłam z Sochaczewa.
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#3550 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3551 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Jak do 12.00 nie ruszy to zadzwonie i poproszę o dzień wolny...
|
#3552 |
|
Piers do przodu
|
Ale przynajmniej grzeją w tym pociągu??
|
#3554 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
kradnę ![]() Cytat:
![]() ja konkretne z drewnianym zbrylającym Cats Best Eco Plus, który jest super poza tym że jest tak lekki że się nosi po całej chacie i ma się go wszędzie, w łóżko, w żarciu..... a teraz zakupiłam działający na podobnej zasadzie żwirek z kukurydzy który jest super
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#3555 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
o to brzydko pomyślane .... tak się lansować na skojarzeniach ze znaną marką
|
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3557 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
No i plus dodatni jeszcze, że taki organiczny przyjazny środowisku jest, to ważne dla mnie (bo jak z silikonowym jest?) A jak z "zapachami" i chłonnością?Cytat:
|
||
|
|
|
#3558 |
|
Nindżopesz
|
Macham znad doła - did zasypia o 23 a wstaje o 5 rano... Po czym idzie spać ale ja już nie. Można jej dawać jakąś melisę na sen?
![]() Spoo, pamiętasz bikero-kowbojki Lasockiego za 249 zeta, które tu wklejałaś? One są ocieplane? A jeśli tak to materiałem czy jakimś konkretnym futrem? |
|
|
|
#3559 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3560 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3561 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no fłaśnie gorączka też jest, była chyba bo dziś na razie ok, ale wczoraj paracetamolem szprycowałam a dziś do wracza wydzwaniam ale kurna nie odbiera, niechby go obejrzał bo chyba jeszcze ucho się złapało. 3 tygodnie? oesu gópia jestem ale mam moralniaka nadal, tyle kasy przepieprzyć na kawałek plastiku. ale z drugiej strony ... tylko najpierw paypal współczuję rozrytego kolana i rajtek ale ta psia qpa ![]() Cytat:
Cytat:
Margota a nie możesz tego gdzieś zgłosić, że ona jako administrator budynku (bo jeszcze nie właściciel przecież) nie wywiązuje się z obowiązku włączenia ogrzewania? może by to w sądzie wykorzystać? ![]() snad ochoty na kawę i rozkminiania moralniaka
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-11-19 o 12:03 |
|||
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Że też nie spytałam Was o opinie. Czułam po kliknięciu, ciekoawe co będzie nie tak? Chamówa. No Tesco rządzi, ale nie nie dowozi do mnie Ja ją własnie w mrożonce zamówiłam Też mnie tym skusiły, bo wszędzie tylko twaród i twaróg
|
|
|
|
|
#3563 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3564 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry Baru
![]() Margot, czytałam opisy z tyłu salami, to było jakieś takie zwykłe, niby bez dodatków, a tam ten camembert, nie dużo, bo 6%, ale jednak. Rejczelek, Gryxik, Spoo wysyłam PW
|
|
#3565 | |
|
BAN stały
|
Podobno wdepnięcie w psią qpę przynosi szczęście, ciekawe więc, czy wślizg ręczny też
Cytat:
![]() ![]() 5 godz. snu to nie tragedia ![]()
|
|
|
|
|
#3566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fuckstycznie z szanela żywcem wzięta ![]() Nuty pfffff ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- No ale ja nigdy nie polecałąm, pisałąm cała w strachu co to bedzie, co to będzie, rydzyk fidzyk Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-19 o 12:26 |
|
|
|
|
#3567 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Czemu Biedra nie ma sklepu on line?
|
|
|
#3568 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Oj taaak! |
||
|
|
|
#3569 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przynajmniej na stronie jakiegoś innego sklepu tak wyczytałam, ale kazali podać kod pocztowy przed wejściem i wtedy można było kupować tylko produkty, które dowiozą ![]() kupowałam taki, ale królikowi Cytat:
u mnie nadal w realizacji i kompletacji... ![]() --- znowu rzucili u mnie taniego hm-a z wyciętymi metkami mam 3 nowe czarne sukienki, z czego jedna była wielkim zaskoczeniem po przymierzeniu w domu, bo brałam jako drapowaną tunikę, a jest ![]() o ile nie przytyję ![]() spałam 40 min w nocy i 2,5h przed południem, a nikt mi nie zakłócał... po prostu się nie śpi
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-11-19 o 13:19 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

Idę obczajać książki! 

Fuckstycznie z szanela żywcem wzięta