|
|
#2941 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. VII
mi tez ostatnio w badanich powychodzily te kryszalki szczawianu wapnia
|
#2942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wyjmą to sama powiem mężowi zeby zrobił zdj brudaska ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- O kurcze:p nie wiem czy chce wiedziec :d |
|
|
|
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dusiolka - przepraszam zamówiłaś już wózek? a w sumie bardziej pytanie brzmi - zdecydowałaś się na Maxi Cosi Mura 4? Ile on kosztuje?
|
|
#2944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytam na necie, że to może być wynikiem diety (?) i że nie ejst groźne, ale oczywiście w necie można napisac wszystko. Zobaczymy co lekarz powie, może to faktycznie coś w nerkach, wyszły mi te bakterie ostatnio, brałam antybiotyk, poczekam jeszcze na posiew, wyniki mają bhyc jutro. Cytat:
i Co lekarz na to powiedział? |
||
|
|
|
#2945 |
|
Zadomowienie
|
Zdjęcie brudaska też bym chciała
sama chciałabym mieć takie zdjęcie, bo nie mam zdjęć jako noworodek, malutki niemowlak... dopiero w którymś miesiącu![]() To takie zdjęcia dla Nas. Rodzinie damy oczywiście zdjęcia umytego, wyperfumowanego Młodego dusiolka jeździlyśmy autami, ja jakimś niby swoim, Ty też niby swoim mówiłaś, że dzień prędzej miałaś wypadek i się boisz, że znowu się z czymś zderzysz (mój brat był przy tej rozmowie) potem w tym śnie my we dwie miałyśmy wypadek, aleee to było tak głupie, bo nagle te auta to były zabawkowe autka i się śmiałyśmy z tego, że dobrze, że nie jechałyśmy lepszymi autami głupoty jak nie wiem |
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowe mamusie 2015, cz. VII
Fashion tak zamowilam mure. Nie płaci sie z góry tylko przy odbiorze ale za wozek wyjdzie ok 2300-2500, nie wiem dokładnie , bo cena jest ruchoma ze względu na to ze wzięłam kolor z nowej kolekcji 2015,a co?
Dokładnie to maxi cosi mura 4plus Edytowane przez dusiolka Czas edycji: 2014-11-19 o 11:21 |
|
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
Misia
Mamuśki czy któraś używała podkładów bardziej profilowanych takich jak na zdjeciu:
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
Mura 4plus to jest.
|
|
|
|
#2949 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2950 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2951 |
|
Wtajemniczenie
|
Sam wyrostek nie, jedynie na mnie bo jak sie rozleje to wiadomo jak to sie moze skończyć.
Dlatego kontrolują antybiotykami ze stan zapalny sie skończył. |
|
|
|
#2952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mutsy chyba tyle kosztują no nie? Bo czytałam właśnie pudelka i jest sensjacja, że Kożuchowska ma wózek za 4 tys i jej dziecko się będzie woziło po królewsku:P I miałam Ci pisać, że będzie córcie wozić po królewsku - bez ironii:smiać mi się chce strasznie bo znam dużo ludzi, którzy mają wózki za 4 tysiące i są to normalni ludzie normalnie pracujący a nie gwiazdy. Jakby za 10 tysięcy kupiła to jeszcze mogli by sobie krzyczeć - chociaż co to dla niej:P
|
|
#2953 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
Bajlaga jestem ciekawa czy się sprawdziły bo w większości można kupić belli proste i długie
|
#2955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3maj się jakoś będzie dobrze, lekarze wiedzą co robią, o dzieciaczka się nie martw, wszytsko będzie dobrze
|
|
|
|
|
#2956 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wlasnie o te leki sie boje najbardziej. |
|
|
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
Fashion mutsy tez w granicach 2tys z hakiem. moze ma bugaboo/hartan? Nie ukrywajmy 4tys za wozek to sporo,niektórzy maja za tyle samochód :p
|
|
|
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
AsiaW ja mam crp 6 takze podwyższone i pewnie cos dostanę , jak miałam 7 to dostałam chemioterapeutyk-monural.
|
|
|
|
#2960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale serio to jest cena, która zasługuje na wykrzyknik przy artykule o Kożuchowskiej?:P dla mnie nie ![]() Jeden model Mutsy gondola+spacerówka cena normalna 3154 do tego kupić fotelik i jak nic będzie 4000zł.
|
|
#2961 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przymierzałam i nawet ich nie czuć, a tych podkładów wzięłam jedną pakę, tam jest chyba 30 szt.
Edytowane przez bajlaga Czas edycji: 2014-11-19 o 11:37 |
|
|
|
|
#2962 |
|
Rozeznanie
|
O takich konsekwencjach wyrostku to nawet nie myślę, bo jesteś pod kontrolą i na pewno lekarze do tego nie dopuszczą !
|
#2963 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedro87- witamy, aż 5 lat milczałaś na wizażu, sporo ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ty to inna bajka Cytat:
Montanka- a mały się nie bał tych baniek? Leżał grzecznie? ja już nie mogę wstać wcześniej, jak o 9.30, padnięta jestem po każdej nocy... a moje małe ewidentnie bojaźliwe, właśnie kichnęłam parę razy i wiedziałam, że za parę sekund będzie miało czkawkę |
|||||
|
|
|
#2964 |
|
Raczkowanie
|
Mowię szare, leniwe dzien dobry
![]() I znow pytanie z innej beczki Czy macie moze w domu koty ? lub znacie kogos, kto mial rownoczesnie noworodka i kota w domu? uwielbiam moja kotke, jednak boje sie troche, ze nie bede umiala jej upilnowac 24h i zrobi krzywde Malej. Dodatkowo boje sie rozkladac kolyske, bo ona uwielbia wszystko to co nowe, i pewnie uzna je za swoje legowisko... Czytalam tez, akurat w przypadku psow, ze powinno sie przed przyniesieniem Maluszka ze szpitala przyniesc pare jego rzeczy, by zwierze je obwachalo... Moze macie jakies porady. A moze w ogole trzeba pozbyc sie kota na poczatek...?
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
Fashion ja nie liczylam fotelika. Tylko sam wozek.
Jesli ktos sie porywa na bugaboo przy zarobkach niecałe 4tys 1os to dla mnie nie jest rozsądne ;p ale kazdy wydaje pieniądze jak chce i nic mi do tego. Ja nie czytam pudelka i pokrewnych. Dla mnie moze miec nawet wozek za 20tys-to jej pieniądze nie moje czy na pudelku cos w ogole zasługuje na artykuł?;d---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Sama patrzyłam za hartanami czy bugaboo ale nie zamowilam tego pierwszego bo mało dostępny w sklepach i długi czas oczekiwania a drugiego bo na zywo mi sie nie spodobał po prostu. Fashion poza tym czy to od mieściny zalezy ile kto zarabia?:d ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Jasowaa mój został wyeksmitowany do tesciow. Chyba juz z tamtąd nie wróci ale to inna historia. ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Bajlaga utylam wczoraj polowe fug w łazience srodkiem z rosmanna "domol" do mycia łazienek i białe sa ;p |
|
|
|
#2966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I w przypadku mojej mieściny zależy - bo większość zarobków jest na poziomie minimalnej krajowej lub ciut wyżej. Dobrze zarabia się w dwóch firmach, ale dość wysokim kosztem. I akurat w mojej miejscowości znaczenie ma też stosunek wysokości zarobków do kosztów życia, bo są jednak niższe niż w większych miastach. I bezstresowe odłożenie na wózek za 4 tysiące przez 2 osoby zarabiające 8tysięcy do ręki nie jest wielkim problemem. Znam osobę, która zarabia 3600, żyje sama, wynajmuje mieszkanie za niecały 1000 - 3 pokoje, u nas jest to możliwe bo sama wynajmuje 2 pokojowe za 650złczynsz z odstępnym+opłaty- jak chce coś kupić czy spodnie za 200zł czy komputer za 2 tysiące to kupuje i w kilka lat ma odłożone na koncie ponad 100tys.
|
|
#2967 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Boję się reakcji kota, bo on jest ogólnie nieobliczalny. Zdarza się, że mnie albo kogoś ugryzie/udrapnie, a za chwile jest słodkim kociaczkiem.Jak przyszła paczka dzidziusiowa to zaliczył spanko w niej. Trzeba będzie po prostu pilnować, by na początku nie zbliżał się do dziecka.
|
|
#2968 |
|
Zadomowienie
|
dusiolka ooo, o tych produktach Domol już słyszę kolejną dobrą opinię
wypróbuję chyba wszystko, bo te fugi są okropne, kafelki są czyste, a w tych fugach dalej ta gładź ![]() ostatnio trochę na kolanach sprzątałam i się podnieść nie umiałam, kolana mi odpadały więc kolejna robota dla Tżtaprzedwczoraj odkręcałam klamki w oknach, jak ktoś mnie widział to zapewne łapał się za głowę...okna bym umyła, ale jakoś się boję
|
|
|
|
#2969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
smerfi ciebie męczą zaparcia? |
|
|
|
|
#2970 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i dziwie się, ze ludzie jeszcze za to płacą ![]() Cytat:
zobaczę we wtorek na wizycie ![]() Cytat:
dobrze to i niedobrze ![]() Cytat:
powtarzaj sobie ciągle, że zamartwianie nic nie da, i na pewno będzie dobrze, bo musi!!!Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja zaliczyłam już dziś endokrynolog, wszystko gra i dostałam instrukcje jak po porodzie dawkować No i przyszło moje zamówienie z gemini ![]() Najpierw mega prasowanie, całe łóżeczko mam wyłożone ciuszkami, ale na szczęście moja mamuśka przyjedzie do mnie na caly przyszły tydzien i pomoże
|
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:42.

na pewno nic przyjemnego na zdjeciu nie bedzie mozna dostrzec
ale takie jak juz wyjma to ja nie mam nic przeciwko 

potem w tym śnie my we dwie miałyśmy wypadek, aleee to było tak głupie, bo nagle te auta to były zabawkowe autka i się śmiałyśmy z tego, że dobrze, że nie jechałyśmy lepszymi autami

masakra z tymi wynikami
będzie dobrze, lekarze wiedzą co robią, o dzieciaczka się nie martw, wszytsko będzie dobrze

powtarzaj sobie ciągle, że zamartwianie nic nie da, i na pewno będzie dobrze, bo musi!!!