Mamusie lutowe 2015 - cz. 4 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-19, 11:33   #2131
1141655
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 4

jeju patrzę w kalendarz , a pojutrze III trymestr

Kurde Ilonka narobilas mi ochoty na rurki z Biedry, uwielbiam je, ale nie mam
ostatnio zjadlam cala paczke jaka mialam

ale mam pierniki, Monte i pstraga w occie

na obiad zjem klopsika bo zostal z wczoraj z kus kusem i surowka o

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 11:36   #2132
ewek000
Zadomowienie

Vexi cukry masz cud miód malina, tak więc słodycze masz wybaczone, ale nie widać tych twoich kg brzusio cudowny no i gratki studniówki
monnnia80- szuplizna z ciebie zazdroszczę a po brzuszku to w ogóle nie widać że to 7 miesiąc super wyglądasz
ewek000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 11:39   #2133
logoasia
Zakorzenienie

o nie wójewódzki to złoo
a na zaspie tez mialam przyjemność być na położniczej IP, cicho, przyjemnie, miły personel, ale jednak coś mnie przy tej klinicznej trzyma
z tym ZZO różnie niestety bywa mialam dwa porody bez znieczulenia i przezyłam więc damy radę
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 11:41   #2134
Vexi
Raczkowanie

przeklete_pragnienia mój Tż twierdzi, że wewnętrznie jestem naturalną blondynką

Panna Migotka bluzka i jeansy z H&M Mama. Szkoda, że ceny takie dziadowsko wysokie, bo bluzki są fajnie dopasowane. Ja mam L. A kilogramy wierz miiiiii są są są - rąbek tajemnicy uchyla lusterko z odbiciem mojego zadka co prawda do Kim Kardashian mi jeszcze daleko, ale gabaryt robi swoje

Ollllciaaa a ja się w Twoim brzuszku Jesteś taka drobniuteńka! Rewelacja Brzuszek pewnie jędrniutki

1141655 nie wspominaj o rurkach z Biedry

Ewek dzięki za rozgrzeszenie Wydrukuję sobie fragment "cukry masz cud miód malina" i przywieszę na lodówkę
Vexi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 11:42   #2135
monnnia80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 1141655 Pokaż wiadomość
no sie wlasnie zastanawiam,czy moje jelita to nie te camemberty, ale nie umiem sobie ich odmowic
to nalog

fajnie,ze wpadlas jak sie czujecie ?
Pokazesz swoje cuda jak coś wymodzisz co ?
Odstawiłam sery i skończyły się problemy, nie ma już wzdęć ani kolek, choć z drugiej strony może to być też zasługa espumisanu biore regularnie 3x2
monnnia80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 11:46   #2136
Asia1105
Wtajemniczenie

Vexi suuuuuper wyglądasz I jedz dalej słodycze za nas cukrzycowe, wolno Ci
Asia1105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 11:58   #2137
1141655
Zakorzenienie

moze i ja sie zaespuminasinuje nie wiem jak to napisac

ide chyba na odkurzaczu pojeżdzę Choć coś bede miała ruchu
stopy mam lodowate, nie wiedzieć czemu ;p a normalnie nie jest mi zimnoooo

herbatke jakas sobie strzelę ale jestem juz dzis po dwoch zielonych i nie mam pomyslu, jaka teraz....;p

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-19, 12:00   #2138
monnnia80
Zadomowienie

Vexi moj wozek to Camarelo CARMELA w zestawie z fotelikiem Maxi Cosi Cabrio Fix kolor biało-grafitowy
Cena troszkę wysoka, dla mnie za duzo ale sponsoruje go moja mama, dała budżet i kazała szukać no to nie będe się przecież sprzeciwiać

Olcia, Vexi śliczne brzuszki
monnnia80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 12:03   #2139
Kasiulka22
Zakorzenienie

Hej moje piękne to znowu ja

Wklejam Wam moje dzisiejsze Mikołaje szkoda tylko, że musiałam za nie zapłacić

Pierwsze pranko już wisi i Boże to jest magiczne uczucie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_3557.jpg (109,1 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_3558.jpg (111,2 KB, 33 załadowań)

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 12:06   #2140
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ollllciaaa Pokaż wiadomość
ojej, fakt. Albo nie daj coś, a samochód się zakopie :/ . trzeba byc dobrej myśli. Odśnieżarka przyjedzie jak na alarm

Duszona, mega ta sukienka

A ja z okazji studniówki, chwalę się brzuszkiem. Co prawda, jeszcze malutki, w porównaniu do Waszych
Cytat:
Napisane przez Vexi Pokaż wiadomość
Cześć Dziewuszki

Podczytuję Was głównie z telefonu, bo coraz ciężej mi się przy laptopie siedzi. Jest tyyyle nowych stron, więc wybaczcie, że do wszystkiego się nie odniosę. Mam wyniki z glukozy - na czczo 66, po 2h 119 - uznać to za dobry wynik, prawda? Jesteście ekspertkami od spraw cukrowych, więc liczę na dobre słowo (i rozgrzeszenie pochłonięcia opakowania migdałów w czekoladzie!). Reszta wyników raczej ok, hemoglobina ciut niżej, ale bez dramatów. Ciśnienie trochę się uspokoiło, bo totalnie odstawiłam kawę i herbatę (żłopię za to Inkę z magnezem i Rooibosa pomarańczowego mniam!) i nawet tętno ostatnio miałam 80

Witam nowe Lutówki-Podglądaczki ja też długo podglądałam (walcząc z baby bluesem), ale od czasu regularnego pisania doły psychiczne jak ręką odjął (nie licząc wyskoków Tż-ta ), więc Wizaż jest dobry na wszystko
Odowska - Twój Ziemiowit podbił moje serce! U nas już ustalone - raczej będzie Jaśko - ale czuję moc w takich starodawnych imionach. Super!

Biała gratuluję zdania prawka Ja też zdałam dopiero w maju tego roku i teraz sobie nie wyobrażam życia bez tego dokumentu. Życzę szerokości Mobilku

Kasiu - ale fajny wózek! Nie w moim stylu, ale widziałam ten model na żywo i prezentuje się solidnie. Kolory żywe, wyraziste - w sam raz na szarugę marcową, gdy już wyjedziesz z Kamilkiem podbijać okolicę

Monia - Twojego wózka nie widzę "error 502 bad gateway"). Możesz podać jaki model?

Emdzik - białe łóżeczko to jest toooooo

Duszona - ja też chętnie posłucham rad nt. wózka, bo choć mamy na 80% wybrany Mutsy Igo lub Evo, to im dłużej oglądam inne modele, chociażby Bebetto lub Jedo to ciągle się zastanawiam dlaczego Mutsy jest o wiele niższy od nich

Ewek za wizytę!

Logoasia uważaj tam na siebie i powodzenia też na wizycie

Mlebi - od kiedy bierzesz insulinę? Chyba coś przegapiłam... Biedna Ty jesteś strasznie. Dobrze, że to już wszystko bliżej niż dalej!

Olcia u nas też studniówka! Możemy robić 4 osobowy densing

Ja z okazji 100 dni zrobiłam wczoraj mamuśkowe zakupy - jeansy z panelem i bluzka. Przy okazji jak prawdziwa galerianka porobiłam fotki brzucha, bo w domu nie mam takiego dużego lustra. Brzuch ogromny jakby ten nasz Johny miał ze 2 kilo! A rozmiar spodni.... 44 i są opięte na nogach wzięłam NAJWIĘKSZY rozmiar

Bluzka super, bo ma więcej miejsca na brzuch, ale 6 dyszek za taki kawałek szmatki.... Następne zakupy do siebie robię w lumpie!

Alunia, wydaje mi się, że wyglądasz na mniejszą ode mnie (widziałam Twoje fotki piękne parę stron wcześniej), a ważymy tyle samo :P Mam 167,5cm wzrostu, ale układa mi się to fałdami na boczkach i plecach

Miłego dnia wszystkim! Ja znów będę tylko podczytywać, bo jutro wyruszam na stolicę, a potem znów na dwudniowe szkolenie (daj mi tam Boże wysiedzieć!)
Dziewczyny jakie piękne brzuchy!!! cudne!

Stary 2014-11-19, 12:07   #2141
1141655
Zakorzenienie

Ok Kasiula, a teraz prosze mi opowiedziec o drugim zdjeciu Skad te cuda Fairy i w ogole

I powiedz jeszcze te podpaski Moli cos tam, one takie profilowane chyba troche, masz je sprawdzone ? bo mnie ostatnio zaciekawily jak gdzies o nich wyczytalam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-19, 12:16   #2142
lui_89
Zadomowienie

Olcia śliczny brzuszek

Laski jadę autobusem z WiFi i dopiero teraz to wyczailam...

a za 5 min będę na miejscu
lui_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 12:20   #2143
ewek000
Zadomowienie

no dobra zmykam, czas się szykować do doktorka, a później jeszcze kumpela wpadnie, więc do później
ewek000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 12:22   #2144
Panna Migotka 86
Zadomowienie

no właśnie te Fairy to dla Kamilka? opowiedz nam o tych zakupach

umyłam włosy nad wanną - hmmm zaczyna to być męczące
i tak sobie pomyślałam w trakcie ogarniania się, że muszę Wam polecić czarne mydło różane (marokańskie). Dostałam je w prezencie kiedyś i teraz używam do mycia twarzy. Jest super mam cerę przetłuszczającą się i wrażliwą. W ciąży mi jakieś dziwne rzeczy się działy ze skórą, a odkąd używam tego mydła (jest w formie pasty) jest super i rewelacyjnie zmywa makijaż
tak to wygląda:

a w nagrodę za łazienkowe wysiłki zrobiłam sobie inkę jeszcze paznokcie i będę wyglądać jak człowiek
Panna Migotka 86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 12:24   #2145
1141655
Zakorzenienie

Migotka - ciekawa sprawa Uwielbiam kosmetyczne nowostki
Ja w ciazy przenioslam sie z ulubionych zeli do mycia twarzy na mydlo Bialy jelen z owsem w kostce :P
czasem jeszcze jakims zelem umyje pod prysznicem twarz- stoi tam jakis Pharmaceris chyba ale to mydlo jest bombowe

Stary 2014-11-19, 12:28   #2146
Panna Migotka 86
Zadomowienie

i właśnie czytam, że wspomaga walkę z rozstępami też czyli będę nim być buzię i brzuch
Stary 2014-11-19, 12:29   #2147
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

Cytat:
Slicznaaaaaa sukienka
a widzisz, przyszly problemy nie to,ze sie ciesze,ale zazdroscilam,ze wciaz piszesz,ze dajesz elegancko rade

moj to by musial od bloku, po osiedlowke az do obwodowej,bo wszystko na rondzie zeszłej zimy sie działo
nie no licze,ze luty to juz bedzie po zawodach ,zima paszoł won
Ty zazdrosniku Ty :P A ja Was nie rozumiałam jak to jest mieć problem z goleniem koniec końcow wszystkie kończymy z takimi samymi problemami
Cytat:
Napisane przez Ollllciaaa Pokaż wiadomość
ojej, fakt. Albo nie daj coś, a samochód się zakopie :/ . trzeba byc dobrej myśli. Odśnieżarka przyjedzie jak na alarm

Duszona, mega ta sukienka

A ja z okazji studniówki, chwalę się brzuszkiem. Co prawda, jeszcze malutki, w porównaniu do Waszych
Piekny masz brzunio taka pileczka
Cytat:
Napisane przez Vexi Pokaż wiadomość
Cześć Dziewuszki

Podczytuję Was głównie z telefonu, bo coraz ciężej mi się przy laptopie siedzi. Jest tyyyle nowych stron, więc wybaczcie, że do wszystkiego się nie odniosę. Mam wyniki z glukozy - na czczo 66, po 2h 119 - uznać to za dobry wynik, prawda? Jesteście ekspertkami od spraw cukrowych, więc liczę na dobre słowo (i rozgrzeszenie pochłonięcia opakowania migdałów w czekoladzie!). Reszta wyników raczej ok, hemoglobina ciut niżej, ale bez dramatów. Ciśnienie trochę się uspokoiło, bo totalnie odstawiłam kawę i herbatę (żłopię za to Inkę z magnezem i Rooibosa pomarańczowego mniam!) i nawet tętno ostatnio miałam 80

Witam nowe Lutówki-Podglądaczki ja też długo podglądałam (walcząc z baby bluesem), ale od czasu regularnego pisania doły psychiczne jak ręką odjął (nie licząc wyskoków Tż-ta ), więc Wizaż jest dobry na wszystko
Odowska - Twój Ziemiowit podbił moje serce! U nas już ustalone - raczej będzie Jaśko - ale czuję moc w takich starodawnych imionach. Super!

Biała gratuluję zdania prawka Ja też zdałam dopiero w maju tego roku i teraz sobie nie wyobrażam życia bez tego dokumentu. Życzę szerokości Mobilku

Kasiu - ale fajny wózek! Nie w moim stylu, ale widziałam ten model na żywo i prezentuje się solidnie. Kolory żywe, wyraziste - w sam raz na szarugę marcową, gdy już wyjedziesz z Kamilkiem podbijać okolicę

Monia - Twojego wózka nie widzę "error 502 bad gateway"). Możesz podać jaki model?

Emdzik - białe łóżeczko to jest toooooo

Duszona - ja też chętnie posłucham rad nt. wózka, bo choć mamy na 80% wybrany Mutsy Igo lub Evo, to im dłużej oglądam inne modele, chociażby Bebetto lub Jedo to ciągle się zastanawiam dlaczego Mutsy jest o wiele niższy od nich

Ewek za wizytę!

Logoasia uważaj tam na siebie i powodzenia też na wizycie

Mlebi - od kiedy bierzesz insulinę? Chyba coś przegapiłam... Biedna Ty jesteś strasznie. Dobrze, że to już wszystko bliżej niż dalej!

Olcia u nas też studniówka! Możemy robić 4 osobowy densing

Ja z okazji 100 dni zrobiłam wczoraj mamuśkowe zakupy - jeansy z panelem i bluzka. Przy okazji jak prawdziwa galerianka porobiłam fotki brzucha, bo w domu nie mam takiego dużego lustra. Brzuch ogromny jakby ten nasz Johny miał ze 2 kilo! A rozmiar spodni.... 44 i są opięte na nogach wzięłam NAJWIĘKSZY rozmiar

Bluzka super, bo ma więcej miejsca na brzuch, ale 6 dyszek za taki kawałek szmatki.... Następne zakupy do siebie robię w lumpie!

Alunia, wydaje mi się, że wyglądasz na mniejszą ode mnie (widziałam Twoje fotki piękne parę stron wcześniej), a ważymy tyle samo :P Mam 167,5cm wzrostu, ale układa mi się to fałdami na boczkach i plecach

Miłego dnia wszystkim! Ja znów będę tylko podczytywać, bo jutro wyruszam na stolicę, a potem znów na dwudniowe szkolenie (daj mi tam Boże wysiedzieć!)
Ojej jakie fajne spodnie i bluzeczka! Ale to tylko dodatego do pięknego brzuszka

Ja opilam się soku jabłko-marchew. Mąż pomogł mi sie wykapac bo ciagle jakaś słaba jeszcze jestema on an 2 zmianę idzie a teraz smaży mi krokiecika i wypiję jeszcze inkę i jestem Wasza. O i jeszcze mi wlosy wysuszy... Kocham jak to robi A w szpitalu dxiewczyny mi zazdrościły że codziennie smarował mi stópki po 5 minut każdą
Stary 2014-11-19, 12:33   #2148
1141655
Zakorzenienie

Ah Duszona, one Cię dusiły w myslach z zazdrosci
ja tez uwielbiam jak mi moj masuje stopki, uwieeeeeeelbiaaaaaaaaam

to takie przyjemne
mrrrrrrr
dzis tez dam mu moje sopelki do memlania

Stary 2014-11-19, 12:33   #2149
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Hej moje piękne to znowu ja

Wklejam Wam moje dzisiejsze Mikołaje szkoda tylko, że musiałam za nie zapłacić

Pierwsze pranko już wisi i Boże to jest magiczne uczucie
Zakupy udane

Cytat:
Napisane przez Panna Migotka 86 Pokaż wiadomość
no właśnie te Fairy to dla Kamilka? opowiedz nam o tych zakupach

umyłam włosy nad wanną - hmmm zaczyna to być męczące
i tak sobie pomyślałam w trakcie ogarniania się, że muszę Wam polecić czarne mydło różane (marokańskie). Dostałam je w prezencie kiedyś i teraz używam do mycia twarzy. Jest super mam cerę przetłuszczającą się i wrażliwą. W ciąży mi jakieś dziwne rzeczy się działy ze skórą, a odkąd używam tego mydła (jest w formie pasty) jest super i rewelacyjnie zmywa makijaż
tak to wygląda:

a w nagrodę za łazienkowe wysiłki zrobiłam sobie inkę jeszcze paznokcie i będę wyglądać jak człowiek
Pierwszy raz widzę te mydło. Ładnie wygląda, pewnie też ładnie pachnie Po dzisiejszych zabiegach będziesz wygladać jak bogini

Dziękuję wszystkim mamuśkom za komplementy

Duszona, Ty to masz super męża Mój jak widzi, ze jak się balsamuje to chce tylko cycki balsamować mówi, ze to jego zadanie

Edytowane przez Ollllciaaa
Czas edycji: 2014-11-19 o 12:36
Ollllciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-19, 12:33   #2150
85jjaa
Raczkowanie

hej dziewczyny
powiem, że mnie zdziwyłyście z tą witaminą A, bo ja na ostatniej wizycie u położnej dostałam witaminy, który niby mam teraz brać i to jest właśnie połączenie witamiy A i D - myślicie, że powinnam to odstawić?!

ładny brzuch Vexi - ja mam podobny)

a z wózków chyba mi się najbardziej podoba ten adamexa royal,bo mi się podoba jak kółka są równe;P
85jjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 12:45   #2151
Panna Migotka 86
Zadomowienie

a tak to wygląda w środku.. kolor kiepski, ale zapach cudowny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20141119_133749.jpg (25,0 KB, 12 załadowań)
Stary 2014-11-19, 12:55   #2152
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

Mój już dawno cyców nie masował... Zawsze sama szybko to robię.. W ogóle tak mi się na nich skóra łuszczy że szok
Stary 2014-11-19, 12:57   #2153
85jjaa
Raczkowanie

to ja prawie od początku ciązy używam Bio-oila i nie mam w ogóle, żadnych problemów ze skórą, ani na brzuchu, ani na piersiach, więc z mojego doświadczenia mogę polecić.
85jjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 13:01   #2154
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

Ja będąc w szpitalu niczym nie smarowałam więc pewnie dlatego mi schodzi... A ogólnie używam kilku kremów na zmianę
Stary 2014-11-19, 13:04   #2155
1141655
Zakorzenienie

W moich witaminach A tez jest do lykania,ale chyba chodzi o to, by nie przegiac o za duzej dawki nie wziac, dlatego tez odradza sie jedzenia watrobki w duzej ilosci w ciazy bo tam tez duzo A

Ja odkurzylam caleeeeeeee mieszkanie, wymopowalam, wyciagnelam ze zmywarki graty i w nagrode mam Monte
padam na pyszczek.

Stary 2014-11-19, 13:33   #2156
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

ehh....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg stylowi_pl_fotografia_27495759.jpg (43,9 KB, 19 załadowań)

Edytowane przez DuszonaMarchewka
Czas edycji: 2014-11-19 o 13:35
DuszonaMarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 13:54   #2157
1141655
Zakorzenienie

Dlaczego Ty nam tu takie rzeczy wklejaszzzzzzzzzzzzzzzzzz zzz ???

Macie ode mnie na pocieszenie
Spojrzcie na jej Bożenę, jaką ma broszkę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Starfish-Gloria-gloria-the-hippopotamus-24316058-522-283.jpg (22,7 KB, 25 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-19, 13:57   #2158
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dlaczego Ty nam tu takie rzeczy wklejaszzzzzzzzzzzzzzzzzz zzz ???

Macie ode mnie na pocieszenie
Spojrzcie na jej Bożenę, jaką ma broszkę
bo zazdroszczę takiej pięknej bieliznyyy... ja tez chcę jakąś pięęknąą...

A broszka... hmmm... widocznie piercing wśród hipopotamic modny
Stary 2014-11-19, 13:58   #2159
1141655
Zakorzenienie

Tez bym chciala piekna bielizne,a teraz najlepiej sie czuje w bawelnianych gaciach zsunietych jak najnizej sie da, ze czasem rowek jest ledwo zakryty

Stary 2014-11-19, 14:11   #2160
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Ok Kasiula, a teraz prosze mi opowiedziec o drugim zdjeciu Skad te cuda Fairy i w ogole

I powiedz jeszcze te podpaski Moli cos tam, one takie profilowane chyba troche, masz je sprawdzone ? bo mnie ostatnio zaciekawily jak gdzies o nich wyczytalam
Agusia, panna Migotka tak fairy dla Kamilka, choc nie wiem czy to nie zbytnie szaleństwo kochane nabyłam na Allegro. Maja tam żele, kapsulki, tabletki, nawet proszek do prania i oczywiście płyny do płukania. Jest tez wersja migdałowa. Powiem Wam tak dla mnie zel pachnie dziwnie, tak typowo wytrawnie, taka ostra świeżością, a z kolei płyn do płukania to dla mnie skoncentrowany zapach lenora sensitive. Ogromnie byłam ciekawa wlasnie tych zapachów. Bardzo ładny jest tez ten angielski Comfort do płukania tylko drogi

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości