Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX) - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-19, 12:33   #3631
misiaeel
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Anioł do rany przylóz, nawrócenie przeżyl. Bartulem sie zajmuje rewelacyjnie, uczy go nowych rzeczy - przewaznie łobuzowania wobec mnie- jak nie ten człowiek. Chyba potrzebowal tego konkretnego kopa w dooope zeby sie ogarnąc.
cieszę się strasznie
Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Ja czekam na ten dzień co roku

Kurczę tyle sobie pocytowalam i przepadło ;(

Na wstępie gratulacje dla Iwonki!!!! Kajtus cud malinka

Silver co do tatuażu to naprawdę nie ma tragedii ja miałam na stopie to było cieżko bo spuchła mi stopa i nie mogłam ubrać buta do tego jak zrobił sie strup to sie bałam żeby nie odpadł przy wkładaniu. W jednym miejscu mi odpadło i nie mam tam tuszu ale nie widać w sumie. Jeszcze jak Ty chcesz małe to w ogóle luz.

Nancy pytałaś o lokówko suszarkę ja mam i używam efekt taki ze z moich loków robią sie takie ułożone pasma fal jakby. Bardzo lubię jej używać tylko ja mam taka obrotowa

Ja nadal czekam na Arosa już nie mogę sie doczekać! A widzialyscie autora naciśnij mnie jest jesCze taka turlululu czy coś takiego chyba tez ja kupie bo tam trzeba np obracać książkę trząść itp

Pokaże Wam dywan jaki zrobiłam Hani do pokoju docelowo bedą jesCze kropki lub krople kolorowe na nim Załącznik 5842045
jak to moja Hania mówi peknie!
przyjedziesz do mnie w przyszłym roku jak będę urządzać pokoik?
Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Byłam na kawie u sąsiadki. Jej Antek od Dawida młodszy o 3 dni. Dziewczyny jak mnie wkurza takie zachwalanie że on juz sam na nocnik, że on sam je nawet zupę, że już nie kupuje pampersów, że smoczka dawno oduczony.
Rozumiem - opowiadać z radością. Ale przechwalać i porównywać.. przykro się robi bo odbieram siebie jako złą matkę bo Dawid odstaje w tych umiejętnosciach
nie lubię takiego gadania:/ nie przejmuj się. ja smoczka tez nie odstawiłam. i raczej się nie zapowiada jest bo to miłość największa ale przynajmniej sukces taki, że tylko do spania.

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 12:35   #3632
scotasia
Wtajemniczenie

Cytat:

hej, a co u Was?
Miło, że pytasz Ja rosnę zastraszająco szybko... Brzuch (a leci mi 15 tydz) mam jak w co najmniej 20 tyg pierwszej ciąży No i nie ma tak lekko, jak z Dominikiem..
Próbuję powoli usamodzielniać moje dziecko, żeby w maju nie zwariować Ale ciężko nam idzie... Na razie sukces, że że śpi w swoim pokoju w normalnym łóżku. Do odpieluchowania daleka droga, z jedzeniem też różnie Ale najważniejsze, że zdrowy i ja jeszcze w miarę się trzymam

Nie gniewajcie się, że czasem Was podczytuję, ale jesteście skarbnicą wiedzy Zwłaszcza, że ostatnio szukam pomysłow na zabawki, książki na prezenty
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 13:13   #3633
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:

Pokaże Wam dywan jaki zrobiłam Hani do pokoju docelowo bedą jesCze kropki lub krople kolorowe na nim Załącznik 5842045
Super
Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Kurdę myślę o tych ścianach i zastanawiam się jeszcze nas jasnym szarym - srebrzysty lód z duluxa. Ale fiolet z jasnym szarym przy tak małej powierzchni to chyba zły pomysł, lepszy beż?
Ja mam do fioletu posrebrzane żyto, i fajnie to wygląda
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 13:19   #3634
mala_19kw
Zakorzenienie

Marsi- gratuluje ! Śliczna mała,pulpecik
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 13:20   #3635
nancykenator
Zakorzenienie

hope mnie tez takie gadanie wkurza

Kuba spi uffff......spie na siedzaco :-/
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 13:22   #3636
meneq
Zakorzenienie

Cytat:

Silver co do tatuażu to naprawdę nie ma tragedii ja miałam na stopie to było cieżko bo spuchła mi stopa i nie mogłam ubrać buta do tego jak zrobił sie strup to sie bałam żeby nie odpadł przy wkładaniu. W jednym miejscu mi odpadło i nie mam tam tuszu ale nie widać w sumie. Jeszcze jak Ty chcesz małe to w ogóle luz.

Nancy pytałaś o lokówko suszarkę ja mam i używam efekt taki ze z moich loków robią sie takie ułożone pasma fal jakby. Bardzo lubię jej używać tylko ja mam taka obrotowa

Ja nadal czekam na Arosa już nie mogę sie doczekać! A widzialyscie autora naciśnij mnie jest jesCze taka turlululu czy coś takiego chyba tez ja kupie bo tam trzeba np obracać książkę trząść itp

W nacisnij mnie tez trzeba, ale fakt ksiazki tworzy swietne
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 13:22   #3637
s i l v e r
Zakorzenienie

Marsi, GRATULUJĘ! !!
Stary 2014-11-19, 14:21   #3638
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość

U nas do bani. Dalej nie znaleźliśmy rozsądnego mieszkania, z tż wszystko się sypie (chociaż już nie bardzo jest co) do tego moja rodzina niby jest po mojej stronie ale mnie obwinia za zaistniałą sytuację więc wsparcia zero, nawet pogadać nie mam z kim

T. ostatnio wparowali celem malowania mieszkania (sprzedają) i nie rozumieli dlaczego ja się nie zgadzam. Niestety ale chyba niespełna dwuletnie dziecko nie powinno wdychać farby? - obrazili się. Kupili Młodemu prezent, jeszcze z tekstem "jak rodzice zobaczą co kupiliśmy to nas zabiją". Nie chce któraś mega dużego traktora z przyczepą, takiego na pedały? Nie wiem co z tym robić, karton zajmuje pół kuchni, przecież mi dziecko nie będzie po mieszkaniu jeździć... a kosztował 3 stówy wiecie, nie, żebym była wybredna ale przecież takie coś nie nadaje się do mieszkania. Takie fajne rzeczy można kupić i wcale nie aż takie drogie, ale oni muszą pokazać że kasę mają niech sobie ją w tyłek wsadzą...

Przepraszam, że ja tak wpadam z czymś od siebie tylko czasem, czytam na bieżąco. Nie mam nic sensownego do napisania na moim obecnym życiowym zakręcie
z całych sił życzę ci, by ci się życie dobrze wyprostowało wreszcie

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
Pstryniu na szafę sie nie zmieści myślę żeby do piwnicy dać, ale jakoś nie widzę żeby z tym przed blok wyjść nigdy nie widziałam u nas w parku choćby dziecka na takim traktorze kasa wywalona w błoto... Kurcze może dam do przedszkola obok, mam takie niedaleko dla biedniejszych dzieci, myślicie że mogę?
doskonały pomysł!

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
138zl w arosie
wybralam 9 obrazkow dla malucha, nie za duzo? wszystkie fajne ale czy nie za duzo w senie ze to wszystko na jedno kopyto? nie bedzie to nudne dla niego? oczywiscie bede mu dawac sukcesywnie, nie wsystkie na raz... co myslicie?
wzielam jesczze nacisnij mnie, pierdziolka i jakiez ze 3 wsiunsko-wiesniackie po 3 zlote...
jakies inne propozycie macie? cos zamiast czegos? albo dodatkowo jeszcze?

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

no prosze Cie, przecie to bylo godpodarstwo! GOSPODARSTWO!!! czyli cos czego Kubson nie przepusci!
musialy byc wszystkie, co do ostatniej kaczuszki

obrazki dla malucha - super

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Ok wybaczam :P

A wiecie, ze 2 grudnia jest dzien darmowej dostawy?
Ja juz czekam, bo mimo ze zuzylam wszystkie kupony darmowej dostawy z allegro to i tak mam tyyle rzeczy do zamowienia
wierzysz w to? wiele sklepów kilka dni wcześniej podnosi ceny

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Zaczynm rodzic!!!!!!

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
gratulacje przeogromne! cudna Marinka!

Cytat:
Ma ktoś taki egzemplarz dziecka które nie trawi spinek (często) i gumek (zawsze) i chodzi z rozwianym wlosem? Czesanie lali itp nie pomaga. A długie ma już i taki fajny kucyk by był... no i ciągle nic nie widzi przez to.

Nawijka: o Kurde ta zabawa może faktycznie zabić naklejki: P
Inna rzecz ze trudno je zniszczyć w sensie rozerwać, myślałam że porwie połowę od razu A póki co żyją wszystkie
Chociaż w sumie u nas nigdy nie było fazy np na darcie książek, raz utrwala stronę i nie była zadowolona.
nie martw się, Moja A. taka była, po 2 urodzinach dopiero coś drgnęło, a córka koleżanki prawie 2,5 roku nie chciała

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
dzień dobry

marsi czekamy na Marinkę

szaja możesz mi polecić jakąś kasę sklepową (zabawkową;p) bo mój siostrzeniec sobie zażyczył

gojka straszne to taki młody człowiek:/

mika też czytałam o tej dziewczynce to był 26 tydzień chyba
http://allegro.pl/elektroniczna-kasa...y+i+kasy-93688

taką mamy, jest ok, te artykuły kiepskie ale reszta super

Cytat:

absolutnie cudny dywan! przepis proszę, błagam!

Turlucoś tam też super ponoć
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 14:31   #3639
LadyWhisper
Zakorzenienie

Marsi gratulacje ogromne!!!:-*

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 14:40   #3640
sylwietta1988
Zakorzenienie

Dziewczyny, co na ropiejące oczko u malucha? Znajoma ma problem z roczną córeczką
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 14:47   #3641
LadyWhisper
Zakorzenienie

My używaliśmy świetlika, delikatniejszy niż rumianek, pomogło

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 14:48   #3642
Debrah
Zakorzenienie

Robimy z Ami jakieś ciastka owsiane i zmodyfikowałam przepis trochę.M innymi dodając banan i.łyżkę masła orzechowego slonego, ciekawe czy.się.udadzą.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 15:10   #3643
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, co na ropiejące oczko u malucha? Znajoma ma problem z roczną córeczką

Do lekarza przepisze antybiotyk w kropelkach z tym nie ma żartów Hania miała ropne zapalenie spojówki to oka nie mogła otworzyć. A po tych kroplach po paru dniach zeszlo
Stary 2014-11-19, 15:22   #3644
sylwietta1988
Zakorzenienie

Dziewczyny, jest takie mleko skondesowane w puszcze co sie je gotuje jakies 3 godz zeb powatsł krem toffi cos a'la krowka. A jest takie cos tylko nie wymagające gotowania, ze kupie i mam od razu?
Stary 2014-11-19, 15:23   #3645
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Witam sie znad pracowej kawki w zestawie z bagietką czosnkową :brzyda l:

łoł, ale facecik rosnie a jak sie czujesz?

dobrze, ze chłopczyk miał szczęście i ma teraz kochających go rodziców pomysec ile dzieci nie ma tyle szczęścia

o Jezusie, szesc razy? szacun kobieto

co do żólnierzy to matko kochana, jakie ciacha, mezczyzni tacy ze och i ach, az pozałowałam ze jestem męzatka ale z Przemysla chłopaki byli niestety

trzymam kciuki za dobre wyniki ja na all tak zaszalałam , ze cała wypłate z tego miesiąca przehulałam na jakies popierdółki do domu i dla siebie i dla tzta i dla małego.... powiedział M., ze jak jeszcze raz go kurier obudzi tyle co sie po nocy położy to namiot za domem rozbije

Zuch chlopak mnie sie wydaje, ze to po prostu wpływ innych dzieci- Kubuś "małpuje" ich zachowania i dlatego tak pieknie wszystko ogarnia

ja sobie ostatnio taką bluzeczke tam kupiłam, ze jarałam sie cały dzien zakupem jeszcze przecena była na wszystko minus 30%
Dziękuje
Cytat:
A ja dzis w biedrze widzialam kuchenki dziewczynskie i wydawały sie naprawde solidne, ale stwierdziłam, ze genderowac Bartula nie bede

No i co- wchodze w alejke a tam pamperów w promo do sufitu- polowa w romiarze 5 a ja bez kasy a w domu wczorajsza paczka kupiona po normalnej cenie nosz kuwa, moje skąpstwo wlasnie dostało pstryczka w nos

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

a ja sobie brykam bezkarnie zresztą, jak wszyscy tutaj sie odwali to co jest do zrobienia a potem hulaj duszo zyc nie umierac w tym muzeum, szkoda tylko ze zadnej szansy na zatrudnienie nie ma juz teraz wiem, ze od 1 stycznia mam umowe zlecenie na miesiąc tylko- za takie pieniądze ze dobrego prezentu Bartulowi nie kupie no ale to warunek odbywania stazu jest

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

a moja znajoma wlasnie dała córce na imie Irenka

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Ja na wiosne bede młodemu pokoik robic, ale o klita jest 2x3m wszystko na wymiar bedzie robione bo chce zeby mial przestrzen do zabawy (przestrzen ) a jednoczesnie gdzies musze upchac jego graty i ciuchy
U nas wczoraj była cała masa 4,ale Mariusz zrobił im tam małe przemeblowanie i wygrzebał dwa ostatnie kartony 5

Hope- ty mówiłaś o zwykłych paczkach gdzie faktycznie przy zakupie dwóch paczek to żadna promocja,ale są już kartony świąteczne w ofercie od jutra i na tych zyskuje się 10zł na kartonie,aaaa to już warto.

Hope-pytałaś o samochód elektryczny. My mamy quada na akumulator,ale to zdecydowanie za szybko na takie cuda dla naszych maluchów. Oskar boi się hałasu jaki przy jeździe wydaje,a poza tym to trzeba wykręcić przecież,zahamować. Może na wiosnę/lato będzie się lepiej nadawało
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2014-11-19, 15:24   #3646
Delicjanka
Zakorzenienie

Sylwia masa kajmakowa

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 15:25   #3647
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, jest takie mleko skondesowane w puszcze co sie je gotuje jakies 3 godz zeb powatsł krem toffi cos a'la krowka. A jest takie cos tylko nie wymagające gotowania, ze kupie i mam od razu?
Tak Kajmak w puszce lub po prostu masa krówkowa. Gotowe przekładasz z puszki na ciasto czy co tam chcesz
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2014-11-19, 15:33   #3648
Debrah
Zakorzenienie

Upiekly się, są mało słodkie bo takie miały być Ale ostro chrupia w zębach sporo płatków owsianych dałam. Bez rewelki Ale to pierwsze razem zrobione i zdrowsze trochę.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 15:34   #3649
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Sylwia masa kajmakowa
Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Tak Kajmak w puszce lub po prostu masa krówkowa. Gotowe przekładasz z puszki na ciasto czy co tam chcesz
Jak zawsze niezawodne

Planuje na mikołajki ciasta jakies, bo wiadomo- z prezentami dla bąbla sie zjadą to ugoscic trzeba jakąś kawą
no i orzechowca mam w planie i moze jakies smietanowo-galaretkowe na biszkoptach- zeby szybko było robic
Stary 2014-11-19, 15:36   #3650
Delicjanka
Zakorzenienie

Orzechowiec mmmmmmmm ja jesz cz e nie wiem co bede robic i o prezentach nawet jesz cz e nie wiem cio amelce kupie

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 15:39   #3651
sylwietta1988
Zakorzenienie

Uciekam zaraz, bo na busa musze smigac, jutro raczej nie zajrze bo ostatnii dzien przed wystawą to trzeba popracowac, bede Was nadrabiac chyba dopiero w poniedziałek bo tz ma wony łikend
Stary 2014-11-19, 15:40   #3652
hope01
Zakorzenienie

Mała tylko, że mój Młody już jeździł w takim samochodzie i się nie boi. Dodatkowo do niego jest pilot dla rodzica - rodzic steruje. Pytałam, czy wśród nas ktoś ma takie cuś i wtedy - gdzie kupował

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 15:46   #3653
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Mała tylko, że mój Młody już jeździł w takim samochodzie i się nie boi. Dodatkowo do niego jest pilot dla rodzica - rodzic steruje. Pytałam, czy wśród nas ktoś ma takie cuś i wtedy - gdzie kupował
A to my mamy bez pilota.
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2014-11-19, 16:08   #3654
insolito
Zadomowienie

Marsi, gartuluję Marinka cudna jak z obrazka

Cytat:
Miałam odpisać, ale widzę, że już wiesz

dla Tż oby tak dalej

Cytat:
Upiekly się, są mało słodkie bo takie miały być Ale ostro chrupia w zębach sporo płatków owsianych dałam. Bez rewelki Ale to pierwsze razem zrobione i zdrowsze trochę.
Ami smakują?
MOżebędzie tak, że po zakończeniu kp zacznie więcej jeść . Absolutnie nie piszę tego we kontekście namawiania Cię na odstawienie, sama jeszcze nie umiem się pogodzić z tym ę Pietrka odstawiłam Wbrew powszechnej opinii Amelka pewnie dużo czerpie z Twojego mleka. Ja byłam w szoku ile mój syn zaczął zjadać po skończeniu karmienia uu. Na owoce nawet nie chciał patrzeć, a teraz bardzo chętnie je.

Piotr chory, temperaturę ma i katar, trochę pokasłuje. Biedny nie umiał zasnąć, dopiero teraz padł

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Dziewczyny, Wasze damy jaki rozmiar sukienek teraz noszą? Pytam bo wczoraj w lumpie widziałam kieckę z nexta, na 1.5-2 lata za ok 23 zł i tak się zastanawiałam czy nie wziąć do którejś z Was , al właśnie nie wiedziałam czy rozmiar ok i czy cena nie za wysoka Taka jak ta w środku:https://www.google.pl/search?q=sukie...ci%3B900%3B600 ,tylko paska chyba nie miała. Jakby któraś chciała to jutro pewnie znów tam będę to dajcie znać

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 16:47   #3655
mala_19kw
Zakorzenienie

http://allegro.pl/lego-duplo-5683-wa...790771504.html

Orientuje sie któraś z was czy ten zestaw faktycznie w cenie regularnej kosztuje 150zł ,a te 70zł to promocja???

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Hje-mamy coś w tym stylu do skakania
http://allegro.pl/konik-skaczacy-sko...734173657.html
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2014-11-19, 16:49   #3656
nafiyqa
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48996652]
wierzysz w to? wiele sklepów kilka dni wcześniej podnosi ceny
[/QUOTE]
Wierze, bo co roku biore udzial.
Wyglada to tak, ze napalam sie pol roku, takze znam mniej wiecej ceny, ale przeciez te rzeczy nie sa mi niezbedne, wiec ladnie czekam

A u lobuzow, ktorzy podnosza ceny nie kupuje, bo ja nie frajer

SYLWIA, widze, ze juz Ci dziewczyny odpisaly. Co wiecej taka masa gotowa wystepuje w roznych smakach

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 16:53   #3657
misiaeel
Wtajemniczenie

sylwia do lekarza niech idą bo żadne kropelki czy rumianki nie pomogą:/ przechodziłyśmy przez to:/

szaja dziękuję

insolito zdrówka dla Piotrka

wiecie, że w przyszłym roku h&m otwiera sprzedaż online u nas

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 17:00   #3658
bokeh
Zakorzenienie

Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/lego-duplo-5683-wa...790771504.html

Orientuje sie któraś z was czy ten zestaw faktycznie w cenie regularnej kosztuje 150zł ,a te 70zł to promocja???

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Hje-mamy coś w tym stylu do skakania
http://allegro.pl/konik-skaczacy-sko...734173657.html

Kosztuje około 90 zł przesadzili z cena no chyba ze podali sklepowa :p jak będę na kompie pokaże Ci jeszcze fajny zestaw dość tani

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
sylwia do lekarza niech idą bo żadne kropelki czy rumianki nie pomogą:/ przechodziłyśmy przez to:/

szaja dziękuję

insolito zdrówka dla Piotrka

wiecie, że w przyszłym roku h&m otwiera sprzedaż online u nas

Racja kropelki rumianki ani tutki herbaty lepiej tego nie robić tylko od razu do lekarza

Noooo nareszcie sprzedaż online będzie!!!! Hihi
Stary 2014-11-19, 17:02   #3659
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dziewczyny, martwię się, pod lewą pachą mam spuchnięcie :/
Nie wyczuwam zgrubienia, nie węzeł chłonny...

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Bokeh, odpowiesz mi o dywaniku/
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-19, 17:38   #3660
e_vel
Wtajemniczenie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48998956]Dziewczyny, martwię się, pod lewą pachą mam spuchnięcie :/
Nie wyczuwam zgrubienia, nie węzeł chłonny...[COLOR="Silver"]

[/QUOTE]

do lekarza! a nie martwić się

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Marsi, gratuluję Cudowana Maleńka
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości