|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+
Cytat:
czemu ja mam do Ciebie tak daleeeeko choc.. moze dla mojej diety to lepiej ![]() a co ja takiego powiedziałam?? ej no mi sie tak chce rzadko, a jak juz sie zachce to po calosci ![]() trzeba czasem remont zrobić zdecydowanie za utyskiwania sweet na figure nalezą sie jej ![]() (czyli aty aty )
|
|
|
|
|
#2762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choc nie narzekam. mi mama zrobila ciasteczka owsiane, tez pyszne ![]() no bo ja cierpie na nadmiar wolnego czasu ![]() na co nie narzekam rzecz jasna
|
|
|
|
|
#2763 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aaaaaaaa ja sie tak nie bawie ! Ty płnęłaś 100x lepszm statkiem, takim typowym pirackim ![]() ehh! koniecznie muszę się do ustki wyybrać
|
|
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
piratko Ty
|
|
|
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za komentarze
zawstydzacie mnie!zdjęć może wkleję więcej jak zgram z koleżanki aparatu! nie wklejałam swoich więcej bo tam są koleżanki i pewnie nie życzyłyby sobie tego, niestety! Zaproszenia wypisałam, ufffff.... jutro jeżdżenie
|
#2766 |
|
Wtajemniczenie
|
no BA. navi - to moja druga skóra! krew pirata! jjjeeejjee
idę nynać, bo kurna faka dopiero co sobie poprałam wszystkie rzeczy i na nic nie mam czasu, nie gniewajcie, się ale relacje będa jutro ![]() o 8 pobudka i na 9 do pracy do 21 - nie no suuuper. to nic buziaczki dla was i kolorowych snów
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
na dzień dobry Wam mówię że trzeba brać się za siebie, bo flaczeje
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
hello
zgadzam się Oreganko w 100 %, przeraża mnie myśl, że jeszcze jestem młoda a jestem flaczkiem a moja kondycja jest fatalna, nie mówiąc o byciu rozciągniętym. Nie potrafie podczas stania dotknąć własnych palcy u stóp wstyd się przyznać!Jak tam z rana? Bo ja fatalnie, muszę iść do lekarza, niesamowicie boli mnie kręgosłup człowiek uczy się na błędach, powinnam odrazu po wypadku pójść na rehabilitację!czuję się jak stara niedołężna kobitka!
|
#2769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuję z tym kręgosłupem, śmigaj do lekarza, mam nadzieję że coś zaradzi
|
|
|
#2770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja z moją mamcią zawsze byłyśmy wygimnastykowane ale w tył (mostki te sprawy ). Też mam taką nadzieję, że coś poradzi bo już mam dość tego powracającego bólu
|
|
#2771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to ani w przód ani w tył wygimnastykowana nie jestem
|
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
tak! 3 lata temu miałam dość poważny wypadek, jechałam na zajęcia do Lublina i z Tira spadła część metalowa, przy 120 km wjechałam na nią, wbiło się to w środek samochodu i powyrywało skrzynię biegów, silnik i wybiło mnie na pobocze gdzie 5 razy dachowałam. W sumie nic mi się nie stało, chyba jakiś cud, miałam tylko wstrząs mózgu i przesunięcie kręgów w kręgosłupie. No i niestety od tamtej pory bolą mnie plecy!
|
#2773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
fakt, ciekawe doświadczenie dlatego, że nie straciłam przytomności i wszystko dokładnie pamiętam, a co najdziwniejsze najbardziej zapach
|
#2775 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wam moge powiedzieć to samo ![]() Cytat:
![]() biedactwo ja po moim najpowazniejszym wypadku mialam wielkiego krwiaka na lydce i guza na głowie. po krwiaku dawno nie ma sladu, za to zmiany w mozgu okazaly sie byc trwałe
|
||
|
|
|
#2776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo mozliwe, ze akurat uaktywnil sie osrodek wechu, a to ze pamietasz mimo utraty przytomnosci ![]() tego to ja juz nie umiem wytlumaczyc i pewnie malo kto umie ![]() niesamowite... |
|
|
|
|
#2777 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co?tak wczoraj sobie rozmyślałam, że szkoda, że mieszkamy tak daleko od siebie, fajnie byłoby się spotkać, co?
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
nio
ale wszystko jest do zrealizowania trzeba tylko chcieć
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
oj szkoda szkoda.. ale moze ktoregos dnia uda sie urzadzic wielki zlot czarownic
|
|
|
|
#2780 |
|
Zakorzenienie
|
Taka mniejsza grupke to moze i daloby sie zorganizowac. Bo pamietam ze jak kiedys caly wizaż chcial zorganizowac wielki zlot, to strasznie ciezko sie było zgrać i zdecydowac na miejsce
. Ale z mniejsza grupka na pewno byłoby latwiej.
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#2782 |
|
Zakorzenienie
|
to ja proponuje w warszawie
|
|
|
|
#2783 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć kobitki.
sweetpinki strasznie współczuję takiego wypadku na pewno jakiś mały uraz został.koniecznie wybierz się do lekarza. ja dziś drugi dzień w pracy, też 12h, ale jutro mam woolne ...uffff jakoś tak dojść do siebie nie mogę po tym urlopie. w skrócie: pogoda w kratkę, ale w większośći słońce. jedzenie wyśmienite (+2kg) ![]() ogólnie nie tak drogo, dużo BMW hihihihi. plaże piękne i zaludnione. rejsy statkiem zostawiają piękne przeżycia, ja czułam się jak Jack Sparrow z piratów! he. byliśmy w Łebie, miasto ttypowo turystyczne-nie podobało mi się, bo jak dla mnie za dużo komercji i marketingu! uciekałam do Władysławowa jak najszybciej. w piątek 27 lipca, zupełnie przypadkowo trafiliśmy na mega odjechaną imprezę na plaży, DIVERSE EXTREAM. podobno od ośmiu lat jedna z większyych imprez drum'n'bassowych i houseowych(?) ja byłam pierwszy raz. ale w sumie od niedawna fascynuje mnie taki styl muzyczny więc mogłam nie wiedzieć. ogólnie dwie sceny i scena przy barku. impreza do późnch rannch godzin. o 5 rano kąpiel w morzu - nago! co za ujędrnienie dla ciała! polecam. poźniej pojechaliśmy na HEL, spacerowaliśmy po CYPELKU, nic cieekawego, bo pogoda była brzydka.pole namiotowe na samej skarpie, więc budziłam się z widokiem na morze! sentment został! jestem opalona i wypoczęta i zwarta do pracy! no to na tyle. ale ogólnie PRZEPIĘKNIE, SODKO I BOSKO ![]() Navi jak pomieścisz nas wszstkie u siebie w domu i dasz dobry obiad to jade hihihihihii.
|
|
#2784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakos sie pomiescimy ![]()
|
|
|
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
Navi zgadzam się z Ka.si jak nas przyjmiesz to jedziemy
![]() właśnie wróciłam z apteki z żelem przeciwbólowym tylko kogo by tu poprosić o nasmarowanie
|
#2786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo, dasz namiary na to pole namiotowe? Ja kiedyś jezdzilam do Łeby w kazde wakacje We Wladysławowie byłam rok temu. Jest tam jeszcze to duze wesole miasteczko?
|
|
#2787 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2788 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
prosze adres stronki, tu jest wszystko. http://www.pomaranczowe.pl/
|
|
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
kolegów mam w pracy dużo ale same stare pryki, fuuuj! a jak jest jakiś młody to nie przystojny
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję i sporo można zwiedzić.
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

właśnie siedzi w piecu
czemu ja mam do Ciebie tak daleeeeko 

.

zawstydzacie mnie!

człowiek uczy się na błędach, powinnam odrazu po wypadku pójść na rehabilitację!czuję się jak stara niedołężna kobitka!

na pewno jakiś mały uraz został.