![]() |
#4411 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4412 |
Konto usunięte
|
A według mnie czarne wózki są bardzo eleganckie, ja znowu nie trawię zielonych, różowych czy granatowych wózków...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4413 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4414 |
Raczkowanie
|
To jest mój faworyt:
http://www.bobowozki.com.pl/product_...8&%3CosCsid%3E Może któraś z Was go miała? Jakieś opinie?
#4415 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4416 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Z tą trumienką to według mnie też przesada... Wózek wcale tak nie wygląda. A wręcz jak powiesiliśmy zabaweczkę i przyczepiliśmy czerwoną kokardkę wygląda wesoło. Po tym zamieszaniu z płowieniem koloru - ktoś tu ma mase znajomych, którzy mają czarne wózki i im kolor spłowiał ... Więc ja napisałam do mojej jednej dalszej koleżanki, z czystej ciekawości jak jej czarny wózek... Był nad morzem, na plaży godzinami... Deszcze, śniegi i... postanowiła go zostawić na drugie dziecko. Nic się z kolorem nie stało pomimo, że wózek nie był tandetny, ale fortuny też za niego nie dali. Jestem zadowolona z wyboru ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4418 |
Raczkowanie
|
To jaki wózek wybierzmy to rzecz gustu i nic innego. Mi generalnie podobają się wszystkie wózki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4419 |
Raczkowanie
|
A co powiecie na wózek Tako Nix? Ma go któraś z Was? Jak się sprawuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4420 |
Rozeznanie
|
poszukuje jakiegos wozka typu spacerowka wazne by moglo w nim jezdzic juz 3 miesieczne dziecko dlatego musi miec regulacje oparcia, byc w miare lekki , nadawac sie do jezdzenia zarowno po terenie lesnym jak i w miescie
#4421 | |
zielony stworek
|
Cytat:
![]() http://www.bobowozki.com.pl/product_...oducts_id=6516 http://www.sklep-tosia.eu/britax-b-motion-4_p2392# http://www.youtube.com/watch?v=dZbwh8FweLg |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4423 |
Raczkowanie
|
A czy któraś z Was miała wózek http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-gl...713176578.html
generalnie nie chodzi mi o ten model czy firmę ale o wiklinę czy się sprawdza czy nie |
![]() ![]() |
![]() |
#4424 |
Konto usunięte
|
Nie wiem jak te wózki, ale jak byłam mała to miałam taki zabawkowy dla lalek i mi po jesieni zapleśniała ta wiklina... Może teraz lepiej je konserwują...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mamy czekoladę z kremem.
![]() |
#4427 |
Konto usunięte
|
Czy ma któraś może wózek peg perego si completo i może coś o nim powiedzieć?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie gustuję w brązach, ale mąż mi ustąpił w wyborze modelu, więc ja ustąpiłam w kwestii koloru. Osobiście wolę szarości. ![]()
![]() |
#4429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez pani-jesień Czas edycji: 2014-11-29 o 15:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4430 |
Przyczajenie
|
A co myślicie na temat wózka quinny moodd ... proszę o opinie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli masz duży bagażnik to żadnych - przeciw - nie mam, bo o ile godnola składana to spacerrówka już nie i do małego osobowego samochodu jak wózek włożysz to na wakacje już raczej porządnej walizki nie włożysz do bagażnika. (ostatnio zmieniliśmy samochód no i w ten bagażnik nie wpakuję tyle co do poprzedniego). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4432 |
Konto usunięte
|
Kuzynka Tż ma i bardzo sobie chwali, była u nas, po plaży jeździ się znakomicie, po reszcie terenu też
![]() Gdyby nie to kółko (chociaż oś słyszałam o tym, że można wymienić na podwójne?) to bym go brała,bo wypróbowany jest i śliczny na żywo (ma ten drugi kolor). Edytowane przez 201710041131 Czas edycji: 2014-11-30 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4433 |
Zakorzenienie
|
A nie ma problemu z tym ze w moodzie siedzisko spacerówki jest ogólnie małe i płytkie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4434 |
Konto usunięte
|
Bajka tego Ci nie powiem, bo kuzynki dzieciak ma dopiero roczek i ma jeszcze dużo miejsca, ale jak będzie potem tego nie wiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4435 |
Przyczajenie
|
Witam,
będę wdzięczna za opinie na temat wózka Coletto Marcello. Jestem na etapie kompletowania wyprawki dla malucha,czasu coraz mniej a wizja wyboru odpowiedniego wózka spędza mi sen z powiek. Nie chcemy wydać na wózek kilku tysięcy,ale też nie chcielibyśmy,żeby od razu się popsuł. Proszę o radę, wszelka pomoc mile widziana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Plus siedziska spacerówki jest taki że nie jest kubełkowy tylko rozkłada się i dziecko śpi na prosto. Ja mam podwójne kółka z przodu (ogólnie 3kołowce mi się nie podobają ale jak zoabczyłam że do moodda można zamontować podwójne wiedziałam że będzie mój i od razu wymieniłam tak więc to jedno przednie jest nie używane w ogóle jak zdjęłam w ciąży tak gdzie tam leży) jest fajny zwinny skrętny super się prowadzi jak dla mnie same plusy. I gdyby nie to że zmieniliśmy samochód na taki który ma mniejszy bagażnik nie szukała bym na wyjazdy żadnego innego małego wózka bo ten kocham od pierwszego wejrzenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4437 |
Rozeznanie
|
Witam, jestem na etapie szukania wózka, jeszcze trochę czasu mam, ale zastanawiam się nad tym czy lepiej się prowadzi wózek jak ma wszystkie kola takiej samej wysokości, czy jak przodnie sa skretne i mniejsze. Wydaje mi się, że sztywne i równe wszystkie koła są o wiele lepsze niż te przodnie mniejsze i skrętne. Zastanawiam się nad kupnem tych dwóch wózków i nie wiem który wybrać, pomóżcie:
http://allegro.pl/wozek-kamil-foteli...823473253.html lub http://allegro.pl/polski-wozek-fotel...773030559.html tylko z waga do 10kg, tu jest tylko przykładowe zdjecie. Mam pytanie czy warto kupować na allegro, czy jednak dołożyć i kupić w sklepie u siebie w mieście. No i które koła wybrać, czy wszystkie tej samej wielkości nieskrętne, czy jednak przodnie skrętne i mniejsze. Doradźcie mi, zależy mi na osobach, które maja i jeden i drugi wózek (nie jedna osoba obydwa wózki), na pewno jakieś wady i zalety tych wózków widzą. |
![]() ![]() |
![]() |
#4438 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wyobrażam sobie nie mieć skretnyvh kół. a co do wad tego wózka to waga chyba jeden z głównych. bo wygląd to już rzecz gustu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4439 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ogladalam te wozki ktore sa w linkach i szczerze powiem ze mi sie nie spodobaly w sklepie. Byly niskie i nie mialy osobnej gondoli tylko taki wklad do spacerowi. ja zde ydowalam sie na camarello q sport ale myslalam tez nad camarello sewilla |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4440 |
Raczkowanie
|
Mi najbardziej podobają się wózki x-lander
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.