|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann cz. XXIV
Cytat:
Po niewypale z Match Perfection myślałam, że rimmel nie wypuści dobrego podkładu, a tu proszę! Nie z Rossmanna, ale z Biedronki. Pojawia się przy okazji kosmetyków na święta/sylwestra - Ladycode by Bell highlighter glow. Śmiało mogę go porównać z Mary-Lou. ![]()
Pinger Blogspot /Nigdy nie pozwól, by strach przed działaniem wykluczył Cię z dalszej gry. Edytowane przez nkfn Czas edycji: 2014-11-19 o 21:52 |
|
|
|
|
#3962 | ||
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Cytat:
wolę je nawet bardziej od wosków YC.
||
|
|
|
#3963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mogliby go wprowadzić do stałego asortymentu Bell w lepszym opakowaniu. _________________________ _________________ Pociągnięte z mojego małego traktora 8) |
|
|
|
|
#3964 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Tylko to rozświetlacze w dwóch różnych tonacjach - Bell jest chłodniejszy, białawy, a Mary złota.
|
|
#3965 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak, natomiast jeżeli chodzi o efekt na twarzy - obydwa dają piękny efekt tafli, a nie chamskiego brokatu na policzkach i według mnie nie widać znacznej różnicy w odcieniach.
|
|
|
|
|
#3966 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
wlaanie slyszalam o tym ladycode, ze zacny, ale go nie ma w biedrze aktualnie
|
|
|
|
|
#3967 |
|
Raczkowanie
|
Usunelo mi cytowanie, wybaczcie
dzieki za rady co do odżywki do rzes, jak już wspomnialam l4l nie powalilo mnie na kolana, a dzisiaj bedac u okulisty, doktor zapytal czy mam rzesy takie dlugie same z siebie czy czyms smaruje na ta chwile zostaje przy pomadce alterra
|
|
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
Te mydla z pingwinkiem sa tez w tesco
|
|
|
|
#3969 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3970 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to fajnie aaaa mnie jeszcze tyle rzeczy kusiło na szczęście już nie uległam ![]() ![]() Ja lubię rozświetlacz z ELF wariant Luminance
|
|
|
|
|
#3971 |
|
Zadomowienie
|
Pisałyście o l4l... ja już po pierwszym użyciu miałam zaczerwienione powieki, nie od razu, ale następnego dnia. Dokładnie w miejscu gdzie smarowałam, bo tylko przy rzęsach, nie całe powieki. Czy to normalne?
Wizualnie mi mocno nie przeszkadza, bo i tak to zamaluję, ale czy można to zignorować i dalej stosować? |
|
|
|
#3972 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Tutaj opinia: http://www.youtube.com/watch?v=ND7cOB4lRfY
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-11-20 o 11:33 |
|
|
|
|
#3973 |
|
Raczkowanie
|
A ja też miałam takie zaróżowienie początkowo, też tylko przy rzęsach. Stwierdziłam, że będę mieć się na baczności, ale żadne dodatkowe objawy nie wystąpiły. Nawet jak raz przypadkiem dźgnęłam się tym w oko, to nie zapiekło. Ale z drugiej strony - nie podziałało u mnie jakoś spektakularnie, choć chyba w miarę zauważalnie.
|
|
|
|
#3974 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3975 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
ja w sumie to tylko 4 rzeczy kupilam. Wystarczy ![]() O, obejrze go sobie
|
|
|
|
|
#3976 |
|
Raczkowanie
|
Piszcie dziewczyny czy rzeczywisicie od dzis jest -40%
I czy na cala kolorowke czy tylko wybrane? |
|
|
|
#3977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwsze słyszę, wczoraj skończyła się akcja 1+1 , nie było mowy o żadnej promocji -40%. Skąd w ogóle takie info, czyżby znowu ktoś próbował naciągnąć ludzi na jakieś smsy?W tej sprawie Rossmann wydał już nawet oświadczenie, że te kody nie pochodzą od nich, to było oszustwo.
|
|
|
|
|
#3978 |
|
Zakorzenienie
|
To w naturze.
|
|
|
|
#3979 |
|
caramelover ;)
|
Isana ze zdjęcia niżej? To przecież marka własna Rossmanna, to jak by się w Tesco znalazły?
![]() Dziewczyny, kupiła któraś balsam do ust w kostce Perfecty? Udało mi się znaleźć tylko waniliową i miętową, mięty nie lubię więc wybrałam waniliową. Nie spodziewałam się, że będzie czuć po niej mrowienie ust, trochę jak po Carmexie ale słabiej. Ciekawa jestem czy to tylko moje wrażenie, czy faktycznie działa tak na wszystkich? |
|
|
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myslalam ze o inne mydla wam chodzilo i tez z pingwinkiem tylko nie isana
|
|
|
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
Moja ukochana Naomi Campbell at nihgt edp jest obecnie w CND
myscie ze generalnie wycofuja ja teraz ze sprzedazy czy tylko robi to Rossmann ?l
|
|
|
|
#3982 |
|
caramelover ;)
|
|
|
|
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
W jakiej cenie jest ta Naomi?
|
|
#3984 |
|
Konto usunięte
|
W jakiej cenie są olejki Pachnąca Szafa?
|
|
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja Wam o nich pisałam, jak tylko się pojawiły i pisałam, że balsamy są jakby chłodzące. Czuć lekkie chłodzenie ust, w sumie to nawet nie mogę tego nazwać mrowieniem, bo trwa to najwyżej pół minuty i czuję tylko lekkie chłodzenie właśnie.
|
|
#3986 | |
|
Wiecznie niezdecydowana
|
[1=f1c0d63fc5ca1c381c34296 7d346813606c679f4_610b1c1 cbeee7;49006848]W jakiej cenie są olejki Pachnąca Szafa?[/QUOTE]
6,29zł, gdy są w promocyjnej cenie kosztują 3,99zł. Nie pamiętam ile w Naturze kosztują, chyba 5,99zł, ale nie jestem pewna.
|
|
|
|
#3987 |
|
Konto usunięte
|
ja stwierdziłam, że jak mam kupować jakieś drogie odżywki o podejrzanym składzie i to przez cale życie, żeby efekt nie znikał to już wole mieć rzadki, krótkie i jasne rzesy
|
|
|
|
#3988 | ||
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
Przy l4l były dłuższe ale było ich zdecydowanie mniej ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
) A tych 15 nie opłaca się kupować, muszę chyba zapas zrobić przez internet... póki w ogóle są...
|
||
|
|
|
#3989 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3990 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze, dobrze ![]() Teraz czekam na Hebe i Catrice. Przy okazji wklejam Rossmannowe zakupy ![]() 4x Eyeliner Eveline Celebrities (jeden w użyciu) 2x Tusz Max Factor 2000 Calorie. Tusz Eveline Volumix Fiberlast. Tusz Eveline Extension Volume 4D. 2x Tusz Lovely Pump Up. Bourjois róż 34 rose d'or. Bourjois Healthy Mix 53. Bourjois Color Boost peach on the beach. Astor Lipcolor Butter 11 Feeling Feline. 2x Bourjois CC Cream 32, 33. to by było na tyle
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:39.

Po niewypale z Match Perfection myślałam, że rimmel nie wypuści dobrego podkładu, a tu proszę! 

Tylko to rozświetlacze w dwóch różnych tonacjach - Bell jest chłodniejszy, białawy, a Mary złota.

) A tych 15 nie opłaca się kupować, muszę chyba zapas zrobić przez internet... póki w ogóle są...