Mamusie Kwietniowe 2015! cz.V - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-20, 10:01   #2761
FlightlessBird
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.V

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
U mnie wlosy jak sie przetluszczaly,, tak sie przetluszczaja.. codziennie musze myc. I wypadaja. A tak na to w ciazy liczylam.. buu
ja myślę, że na to, że mi się nie przetłuszczają oprócz ciąży ma też wpływ to, że po prostu przestałam je myć codziennie w końcu mam taką możliwość

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-20, 10:04   #2762
gossip_girl21
Zakorzenienie

Witam Tż został w domu bo tak go rozłożyło... bidok śpi a ja od 2.30 do 6.20 nie spałam dopiero po tym czasie usnęłam i po 9 się obudziłam więc tez nie poszalałam... W dodatku sasiedzi się kłucić zaczeli i do tego windy dalej u mnie robią ehhh no i głód :P wstałam zjadłam i sprzątać muszę
Aha wczoraj chciałam popić espumisan biorę nestea która piłam tego dnia wcześniej wącham ją a ona jakąś chemią zalatuje? zmywaczem czy czymś mąż też mówi żebym jej nie piła wystraszyłam się nie na żarty żeby nie zaszkodziło maleństwu i próbuję ruchy wyczuć ale takie potężne wzdęcia mam że nie mowy żebym poczuła cokolwiek prócz bąków

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-20, 10:05   #2763
Koperco
Zakorzenienie

Ja wracam do domu w koncu. Auto odstawione do mechanika, zrobilam sobie 7km spacer ale teraz juz busem wracam.
Witam nowa mamusie i gratuluje synka!
Mam chyba napewno zapalenie zatoki z jednej strony i obawiam sie ze zakonczy sie to antybiotykiem. Tak mnie napiep...a ze myslalam ze dzis nie wstane. A jak dmucham to taki bol ze az placze czasami. Zreszta jak nie dmucham to tez mnie boli i jakby szpile mi w mozg wbijali..jak jutro bedzie tak samo lub gorzej to ide po antybiotyk bo nie wytrzymam..
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-20, 10:05   #2764
Edzik_87
Zadomowienie

Dzięki za miłe powitanie

Cytat:
U mnie wlosy jak sie przetluszczaly,, tak sie przetluszczaja.. codziennie musze myc. I wypadaja. A tak na to w ciazy liczylam.. buu
U mnie to samo. Codzienne mycie musi być. Jak było przed ciążą tak jest i teraz

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Witaj gratuluje synka ja mam termin na 23 kwietnia

Ja juz mam 4 cm odrostow w naturalnym kolorze i zapuszczam moj rekord bo wczesniej co miesiac robilam. Mi fryzjer dorobil tak do linii ponizej ucha kolor imitujacy moj naturalny a dalej przechodzi w jasniejsze i calosc wyglada jak ombre
A naturalnego koloru nie widzialam od 9 lat-zafarbowalam pierwszy raz po 17 uro
Ja swojego naturalnego koloru już też z 10 lat nie widziałam.. naturalny mam ciemny blond..maluję od lat kilka tonów jaśniejszym blondem i tak się najlepiej czuję i nie zamierzam wracać do naturalnego

żonka od 10.08.2013

Aleksander 24.04.2015

Edzik_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-20, 10:06   #2765
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
A na jaki farbowalas?
Ja farbowałam od 13 roku życia

Na początku były to ciemne brązy, potem był etap różnego rodzaju rudości (ale takich kasztanowych, nie marchewki ), teraz mam taki średni brąz na włosach

Trochę się boję efektu, ale raz się żyje - zobaczymy co na to powie jutro moja fryzjerka

Madzixxx - ja już mam właśnie podobny odrost (nie farbowałam od 1 września), ale za bardzo odcina się od reszty, więc muszę zafarbować na jakiś zbliżony do naturalnego i wtedy już zapuszczać

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-20, 10:06   #2766
Koperco
Zakorzenienie

A ja herbat pije hektolitry-czarna, zielona, biala i owocowe rzadziej. Z dodatkami takie sypane tez i nic mi nie jest(kawy nie lubie to musze sobie odbic)
Stary 2014-11-20, 10:08   #2767
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Dobry!
U mnie drugi dzień ze śniegiem
Zaraz się ogarniam i wyruszam odwiedzić w szpitalu kumpelę, obejrzę sobie przy okazji jak wygląda ten oddział Potem wskoczę do lumpą, może znajdę coś fajnego

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Hej.
Snieg mam na dachach
Dzieciaki wioze do szkoly i jade na szoping

NIEZAWSZE zagladam tam jak jestem u mamy niedaleko wiatraka mieszka

ROSARIO mozesz poprosic o numer nadania i sledzic paczke jak wyslala do poludnia to jest szansa ze dojdzie

Zazdro sniegow! powodzonka w lumpkach!

Cytat:
Napisane przez malinka1984 Pokaż wiadomość
Ello.Ja już po śniadanku ale jeszcze pod kołderką chyba drzemnę się z godzinkę.
Wrzucę Wam jeszcze profil Kacperka z wczoraj.

Udanego dnia i kciuki za dobre wieści po wizytach.

sliczny!

Cytat:
wczoraj jak byłam w centrum to spotkałam koleżankę i skoczyłyśmy na kawę, tzn ja na herbatkę ona jest z tych wiedzących o ciąży, ale dawno nie gadałyśmy i jak mnie zobaczyła to w pierwszej chwili taka konsternacja czy wszystko w porządku i czy dalej jestem w tej ciąży no coż..ale jak się dowiedziała, że wszystko okej i że dzidzia rośnie, to tak mi słodziła, mówię Wam że nic po mnie nie widać, że ciąża mi służy, że jak to dziewczynka bo zabiera mamie urodę a ja super wyglądam, że taka szczupła, że ona też tak chce, haha w dodatku weszłam do fryzjera podciąć końcówki i on też zauważył, że ładnie wyglądam i że mam błyszczące włosy i takie odżywione, wow normalnie dzień dobroci dla mnie

super

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
U mnie dziecko (jak mi się nie podoba, ze nie znam płci i nie mogę napisać - synek, córka itp.) najbardziej aktywne wieczorem, czasami z rana, ale jak na razie jest spokojne.

Jejku, miałam ochotę na najzwyklejszego pączka, wzięłam w sklepie dwa i co? Jeden z czekolada a drugi z toffi

Ok.12 kurier przywiezie mi telefon

Madison - jak się czujesz? Idziesz dziś na konsultację?

oo. Ja tez wole zwykle paczki!
Super,nowy telefon!

Cytat:
Bird-bo z reguly ciemnowlose moga sie chwalic gestymi wlosami a blondynki maja delikatne wlosy jak u dziecka

Tez zauwazylam, ze wlosy mniej sie przetluszczaja co 3 dni spokojnie moge myc a wczesniej na 2 dzien juz musialam zwiazywac bo byly oklaple

To poki co przewaga chlopakow a moja corcie wliczylas? Co prawda jeszcze nie potwierdzona na 100% ale mysle, ze tak juz zostanie

a ja teraz w ciazy myje co dwa dni i wygladaja ladnie drugiego dnia,a wczesniej musialam codziennie!

Cytat:

u mnie z tym lepiej.

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Ja wracam do domu w koncu. Auto odstawione do mechanika, zrobilam sobie 7km spacer ale teraz juz busem wracam.
Mam chyba napewno zapalenie zatoki z jednej strony i obawiam sie ze zakonczy sie to antybiotykiem. Tak mnie napiep...a ze myslalam ze dzis nie wstane. A jak dmucham to taki bol ze az placze czasami. Zreszta jak nie dmucham to tez mnie boli i jakby szpile mi w mozg wbijali..jak jutro bedzie tak samo lub gorzej to ide po antybiotyk bo nie wytrzymam..
matko ale spacer!

No to od 8 do prawie 10 pospalam
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-20, 10:14   #2768
Koperco
Zakorzenienie

Heh a ja nigdy nie farbowalam wlosow bo mam naturalny blond balejage(czy jak to sie tam pisze) na mocno ciemnobrazowych wlosach od spodu. Latem mam wrecz biale

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Zazdro sniegow! powodzonka w lumpkach!

sliczny!

super

oo. Ja tez wole zwykle paczki!
Super,nowy telefon!

a ja teraz w ciazy myje co dwa dni i wygladaja ladnie drugiego dnia,a wczesniej musialam codziennie!

u mnie z tym lepiej.

matko ale spacer!

No to od 8 do prawie 10 pospalam
No tak od mechanika do sklepu szlam a to daleko ale nie chcialo mi sie na autobus czekac:P
Stary 2014-11-20, 10:16   #2769
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edzik_87 Pokaż wiadomość
Dzięki za miłe powitanie

U mnie to samo. Codzienne mycie musi być. Jak było przed ciążą tak jest i teraz

Ja swojego naturalnego koloru już też z 10 lat nie widziałam.. naturalny mam ciemny blond..maluję od lat kilka tonów jaśniejszym blondem i tak się najlepiej czuję i nie zamierzam wracać do naturalnego
Ja tez malowalam na jasniejsze blondy i nie wiem czy jakbym miala calosc w naturalnym kolorze to by mi za ciemno nie bylo nagle. Ale poki co moje rozwiazanie ombre jest git Potem na wiosne jak bede chodzic z wozkiem na spacerki to naturale pojasnieja od slonca.

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość

Na początku były to ciemne brązy, potem był etap różnego rodzaju rudości (ale takich kasztanowych, nie marchewki ), teraz mam taki średni brąz na włosach

Trochę się boję efektu, ale raz się żyje - zobaczymy co na to powie jutro moja fryzjerka

Madzixxx - ja już mam właśnie podobny odrost (nie farbowałam od 1 września), ale za bardzo odcina się od reszty, więc muszę zafarbować na jakiś zbliżony do naturalnego i wtedy już zapuszczać
Ja ostatnio farbowalam pod koniec sierpnia wiec rzeczywiscie musza byc podobne to Tobie bedzie musiala chyba zdjac ten braz, bo sama farba nic nie zdziala jak masz wyjsciowy ciemniejszy. U mnie byl z jasniejszego przyciemniany. Dacie rade
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-20, 10:18   #2770
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Heh a ja nigdy nie farbowalam wlosow bo mam naturalny blond balejage(czy jak to sie tam pisze) na mocno ciemnobrazowych wlosach od spodu. Latem mam wrecz biale

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

No tak od mechanika do sklepu szlam a to daleko ale nie chcialo mi sie na autobus czekac:P
Ma-sa-kra! Podziw!
Ja bym busem jechala

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Ja farbowalam ostatnio 2lata temu. Mialam ombre. I teraz ju praktycznie go nie mam. Mam ciemne wlosy,wyoda ich duzo od zawsze przez moje ciagle leczenie i mam ich mega malo.
Stary 2014-11-20, 10:18   #2771
FlightlessBird
Zakorzenienie

ale macie fajnie z tymi odrostami - ja po 2 tygodniach mam już ok 1,5cm odrost No ale z drugiej strony szybko rosną mi włosy

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-20, 10:23   #2772
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez malowalam na jasniejsze blondy i nie wiem czy jakbym miala calosc w naturalnym kolorze to by mi za ciemno nie bylo nagle. Ale poki co moje rozwiazanie ombre jest git Potem na wiosne jak bede chodzic z wozkiem na spacerki to naturale pojasnieja od slonca.

Ja ostatnio farbowalam pod koniec sierpnia wiec rzeczywiscie musza byc podobne to Tobie bedzie musiala chyba zdjac ten braz, bo sama farba nic nie zdziala jak masz wyjsciowy ciemniejszy. U mnie byl z jasniejszego przyciemniany. Dacie rade
Myślę, że ściągać nie będzie musiała bo aż taki ciemny znowu nie jest, przynajmniej mam nadzieję, że uda jej się znaleźć taki odcień blondu w palecie, że będzie bliski mojemu naturalnemu i nie będę musiała już farbować

Mój odrost w pewnych momentach wygląda jakbym siwiała

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-20, 10:24   #2773
soniuska
Zakorzenienie

Ja stwierdzilam ze bede najwyzej ombre robic,a jak nie to nie farbuje calej glowy na pewno do czasu siwych wlosow. Bo ja mam tak malo wlosow ze tragedia
Stary 2014-11-20, 10:31   #2774
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
zazdroszczę Wam tego śniegu. Sto razy bardziej wolałabym śnieg niż to co u mnie za oknem czyli kałuże
Nawet do sklepu nie wychodzę
No ja tez bym wolala snieg, u mnie to prawie cala zime moze byc chlapa ciapa.Mam nadzieje, ze nie bo nawet z mlodym nie wyjde bo mi sie w kaluzach i blocie utytla. Chyba wieczorami bedziemy wychodzic jak przymrozi.

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Witajcie!
Od czasu do czasu Was podczytuję i wreszcie postanowiłam się ujawnić można dołączyć?
Od kilku dni jestem na L4 i wreszcie mam więcej czasu na takie rozrywki jak chociażby wizaż
Nasze pierwsze dziecko ( już wiemy,że w brzuchu mieszka chłopczyk) również przyjdzie na świat w kwietniu, a dokładnie termin mam na 21 kwietnia . Obecnie 19 tc
To tyle na początek

Miłego dnia wszystkim!
Witaj
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-20, 10:35   #2775
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Zrób sobie inhalacje. Fajnie oczyszcza nos i zatoki taka sól hipertoniczna Nebu-Dose. Lepiej idz do lekarza dziś, może da Ci coś i obejdzie się bez antybiotyku.

Sonia - jak samopoczucie? Mocz oddałaś do badania?

Ja maluje włosy od kilkunastu lat. Teraz nie byłam u fryzjera już 7 tyg. a muszę chodzić co ok.5 żeby było ok, chociaż ten odrost wcale nie jest jakis straszny jak czasami. Miałam iść w tym tyg. ale że chora to odpuściłam. Najgorzej, że w niedzielę mamy chrzciny, ale jakoś dam radę
Stary 2014-11-20, 10:37   #2776
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Zrób sobie inhalacje. Fajnie oczyszcza nos i zatoki taka sól hipertoniczna Nebu-Dose. Lepiej idz do lekarza dziś, może da Ci coś i obejdzie się bez antybiotyku.

Sonia - jak samopoczucie? Mocz oddałaś do badania?

Ja maluje włosy od kilkunastu lat. Teraz nie byłam u fryzjera już 7 tyg. a muszę chodzić co ok.5 żeby było ok, chociaż ten odrost wcale nie jest jakis straszny jak czasami. Miałam iść w tym tyg. ale że chora to odpuściłam. Najgorzej, że w niedzielę mamy chrzciny, ale jakoś dam radę
tak, oczywiscie !
czekam na wynik, na stronie napisali ze wynik wykonywany wiec pewnie niedlugo cos bedzie wiadomo.

poki co chyba musze sie ubrac i wyjsc z najwiekszym spiochem ever - kaprysinskim
Stary 2014-11-20, 10:38   #2777
kordelka85
BAN stały

Jak o wlosach to zadam pytanie. Czy mozna jakimis naturalnymi sporcobami troche rozjasnic wlosy co sie za ciemno zafarbowaly? Myje szamponem z rumianku i nic, a farbowalam w sierpniu chyba.
Stary 2014-11-20, 10:38   #2778
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość

No oby nie trzeba było ściągać koloru bo to jest dosyć inwazyjnej i nie dość że włosy są słabe to jeszcze w ciąży sie nawdychasz tego dziadostwa.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-20, 10:38   #2779
madzixx88
Zakorzenienie

Koperco-wspolczuje bolu zatok :/

Mnie nagle zlapal w bol w pachwinie i leze..
Stary 2014-11-20, 10:39   #2780
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Jak o wlosach to zadam pytanie. Czy mozna jakimis naturalnymi sporcobami troche rozjasnic wlosy co sie za ciemno zafarbowaly? Myje szamponem z rumianku i nic, a farbowalam w sierpniu chyba.
moze woda utleniona?

Madzix odpocznij

Nati kciuki!
Stary 2014-11-20, 10:42   #2781
kordelka85
BAN stały

Sonia wolalabym cos mniej agresywnego. O ile cokolwiek to da.
Stary 2014-11-20, 10:44   #2782
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Jak od sierpnia Ci kolor sie nie wyplukal to szampon z rumianku juz nic nie da. Mozesz sprobowac tzw kapieli rozjasniajacej-mieszasz kapke rozjasniacza z kapka szamponu i odzywki i chwile masujesz wlosy
Stary 2014-11-20, 10:53   #2783
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Koperco-wspolczuje bolu zatok :/

Mnie nagle zlapal w bol w pachwinie i leze..
I co przeszlo już?

Z racji że tz dziś wraca o 12 to wstawilam już obiadek-roladki wiepszowe z serem, ogorkiem kiszonym i papryka zapieczone w piekarniku. Do tego chlebek bo nie mam ziemniaków :-P
Pawcio 13.04.2015
Stary 2014-11-20, 10:56   #2784
Hanka20
Zakorzenienie

Edzik Witaj! Ja rodze tydzien przed Tobą i tez jestem w 19 tygodniu

Co do włosów, moje sa naturalne, nigdy nie farbowałam całosci, robiłam tylko trzy razy pasemka jasniejsze na moim srednim blondzie i czulam sie rewelacyjnie z tym. Teraz tez mnie kusi, zeby cos z nimi zrobic bo tak pociemniały ze szok! Ale z drugiej strony moze sie faktycznie wstrzymam, próbuje lagodniejszymi sposobami je rozjasnic, tj odzywki i maski z rumiankiem.
Co do przetluszczania, cos w tym jest, tez myje rzadziej niz zwykle A i musze powiedziec, ze cera tez sie poprawila, od jakichs dwoch, trzech tyg zauwazylam ze wreszcie mniej zaskórników sie pojawia i mniej sie błyszcze. Potrzebuje teraz mocniejszego nawilzenia niz przed ciaza, ale ogólnie jest fajnie

Rosario Madison Soniuska Jak sie czujecie? Mam nadzieje, ze wszystko u was w porzadku?

Ja wczoraj sobie leze i czytam prawie juz zasypialam, az tu nagle brzuchol w dole sie zrobil taki twardy i napiety, ze sie przestraszylam i nospe łykłam na wszelki wypadek. Ale dzisiaj juz ok

Nati trzymam kciuki za egzamin

Nasz Filipek jest z nami od 19.04

Edytowane przez Hanka20
Czas edycji: 2014-11-20 o 10:58
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-20, 10:59   #2785
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Sonia wolalabym cos mniej agresywnego. O ile cokolwiek to da.
To przychodzi mi do glowy tylko loreal.wypuscil teraz takie cos co pod wplywem ciepla z suszarki rozjasnia naturalne wlosuly

Cytat:
I co przeszlo już?

Z racji że tz dziś wraca o 12 to wstawilam już obiadek-roladki wiepszowe z serem, ogorkiem kiszonym i papryka zapieczone w piekarniku. Do tego chlebek bo nie mam ziemniaków :-P

o dobroci!
Fajnie.
My dzis zjemy hamburgery domowe. A jutro nie wiem

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość

Co do włosów, moje sa naturalne, nigdy nie farbowałam całosci, robiłam tylko trzy razy pasemka jasniejsze na moim srednim blondzie i czulam sie rewelacyjnie z tym. Teraz tez mnie kusi, zeby cos z nimi zrobic bo tak pociemniały ze szok! Ale z drugiej strony moze sie faktycznie wstrzymam, próbuje lagodniejszymi sposobami je rozjasnic, tj odzywki i maski z rumiankiem.
Co do przetluszczania, cos w tym jest, tez myje rzadziej niz zwykle A i musze powiedziec, ze cera tez sie poprawila, od jakichs dwoch, trzech tyg zauwazylam ze wreszcie mniej zaskórników sie pojawia i mniej sie błyszcze. Potrzebuje teraz mocniejszego nawilzenia niz przed ciaza, ale ogólnie jest fajnie

Rosario Madison Soniuska Jak sie czujecie? Mam nadzieje, ze wszystko u was w porzadku?

Ja wczoraj sobie leze i czytam prawie juz zasypialam, az tu nagle brzuchol w dole sie zrobil taki twardy i napiety, ze sie przestraszylam i nospe łykłam na wszelki wypadek. Ale dzisiaj juz ok
troche lepiej ale ja na nospie i magnezie jestem
Stary 2014-11-20, 11:02   #2786
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
I co przeszlo już?

Tak, chyba..wstaje i sie okaze

Pycha obiadek

Hanka-to Ty jestes w 20 tyg
Stary 2014-11-20, 11:07   #2787
blackberry89
Zakorzenienie

Jezu... Napisałam wiepszowe zamiast wieprzowe...

Miałam sie pochwalić że wczoraj wstalam tylko raz siku w nocy a dziś dopiero po 5 jak tzcik wstał do pracy jak milutko
Pawcio 13.04.2015
Stary 2014-11-20, 11:08   #2788
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, chyba..wstaje i sie okaze

Pycha obiadek

Hanka-to Ty jestes w 20 tyg
No teoretycznie tak, zalezy jak na to patrzec, juz pisalysmy o tym, ze to sie roznie liczy. Ja sie tam trzymam wersji suwaczkowej i lekarzowej które sie pokrywaja

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-20, 11:12   #2789
Edzik_87
Zadomowienie

Cytat:

Nati trzymam kciuki za egzamin
Ja dokładnie jestem 18w2d czyli 19 tc Ty jesteś w 20 tc

Mnie dziś kłuje brzuch też tak w dole.. wzięłam nospę i idę leżeć .. oby przeszło

żonka od 10.08.2013

Aleksander 24.04.2015

Edzik_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-20, 11:16   #2790
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
No teoretycznie tak, zalezy jak na to patrzec, juz pisalysmy o tym, ze to sie roznie liczy. Ja sie tam trzymam wersji suwaczkowej i lekarzowej które sie pokrywaja

Dziewczyny każda liczy tak samo. Ty jesteś w 20 t.c. bo masz skończone 19 tyg. i jesteś w trakcie 20 tygodnia.
Ja dziś zaczęłam 22 t.c. więc za mną 21 tyg.

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
Jezu... Napisałam wiepszowe zamiast wieprzowe...

Miałam sie pochwalić że wczoraj wstalam tylko raz siku w nocy a dziś dopiero po 5 jak tzcik wstał do pracy jak milutko
Ja ostatnio nie wstaję w ogóle na siku, ale jak się w nocy przebudzę to pierwsza myśl - toaleta

Cytat:
Ja dokładnie jestem 18w2d czyli 19 tc Ty jesteś w 20 tc

Mnie dziś kłuje brzuch też tak w dole.. wzięłam nospę i idę leżeć .. oby przeszło
Otóż to!

Prawie każdej z nas ostatnio coś dolega, a to kłuje, a to boli czy ciągnie itp. chyba nasze ciało przystosowuje się do rosnącego brzucha skoro jesteśmy na podobnym etapie ciąży i teraz takie dolegliwości

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości