|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III
Ja jeszcze tylko upewnie sie czy siostra chce to co wczoraj sobie wymyslila(ona uwielbia zmieniac zdanie
) z katalogu usa i wysylam martusi zamowienie na gg .A co do 10-tki to jak zobaczylan go wczesniej, gdy zostal wrzucony na wizaz to chcialam tyle rzeczy,a w czoraj dostalam go w lapki i normalnie prawie nic mi sie nie podoba Jak mama nie bedzie zamawiac Far Away to chyba odpuszcze sobie ten katalog ![]() Mialam brac ten zestaw za 37 zlotych---podklad rozs.-antystr., korektor i blyszczyk,ale z blyszczykow UCR podoba mi sie tylko Coffee, a wlasnie wcozraj go dostalam i nie ebde zamwiac drugiego, a zamawiam juz w srode ![]() Podkladow mam 2 w domu ![]() Ten zapach nowego kremu Naturlas mi sie raczej nie podoba pewnie dlatego,ze zamawialam na 2 termin, cholerka Zreszta dla mnie pojemnosc 125 ml kremu do twarzy jeest zabojcza, nie ejstem w stanie tego wykonczyc albo mi sie nudzi szybko .Jak bede zamwiac to wezme maseczke nawilz-rozswie. Solutions, ta nowa i moze z tej samej serii krem pod oczy i ten preparat ochronny przeciwko otarciom z Foot Works, no i chialabym jeszcze z demo krem WItalnosc Natury Ale poględzilam sobie ![]()
|
#3992 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3993 |
|
Raczkowanie
|
Hej, dziewczyny macie może link do panoramy na katalog 11/07 ? Jeżeli tak to prosze o podanie z góry dzieki
|
|
|
|
#3994 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
teraz czekam tylko na przesyłke ![]() Cytat:
wstrzymałam sie z zakupem zelu pod oczy i poczekam do k12,gdzie jest w zestawie z hydra-radience na dzień też myślałam,żeby opuścić ten katalog,ale chcicłąbym dostać wszystkie kosmetyki ze spa i mam nadzieje,ze mi sie jednak zamówienie uzbiera. w ogóle to bede zbierać zamówienia i wysyłać zamówienie jak bede zagranicą i mam nadzieje,ze uda mi sie skontaktować ze wszystkimi intenetowo...
|
|
|
#3995 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tzn. na poczatku bardzo fajnie nwilzal, ma konsystencje smietanki, ladniee pachnie![]() Faktycznie---zapomnialam o prezentach SPA To trzba by zlozyc jednak zmaowienie
|
|
#3996 |
|
Przyczajenie
|
Teraz to pewnie tak predko nic nie kupie z nowosci Avon'u, bo jako Lider Sprzedazy mam prawo kupowac co katalog pakiet nowości za 40zl
|
|
|
|
#3997 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi by to w zyciu nie wystarczylo ![]()
|
|
#3998 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tego uzywałam próbek nawet nie działanie mi sie tak podobało,ale to jak fajnie rozprowadział sie po nim podkład i naberał takiego fajnego wyrazu
|
|
|
#3999 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do porow---to ja mam manie, wszystko robie by ich widac nie bylo,a wszelkie preparaty niby zwezajace nie dzialaja na mnie
|
|
#4000 | |
|
Zadomowienie
|
|
|
#4001 |
|
Wtajemniczenie
|
też dumam nad tym kuferkiem ale potrzebuje jednak czegoś duzego takie kufra bardziej
|
|
#4002 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a w tym tygodniu pewnie bede skladac zamowienie, wiec moze ktos cos wie - zwlaszcza o pudrze (wlasciwosci, kolor, na ile mat, jak sie ten ma do zwyklego prasowanego), bo szminki to jeszcze beda w nastepnych katalogach
|
||
|
|
|
#4003 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i tak jestem zła, bo bym już włosy umyła a tak to siedze z tym łojem na głowie siostra kupiła śmierdzący szampon po którym włosy są tempe i czekam, czekam, czekam i do 20 będę czekała Cytat:
Cytat:
Chcę go spróbowaćCytat:
Sińce mi się zminejszyły i trochę worki i jeszcze bym trochę chciała to poprawić ale ten żel chyba już zakończył pracę i tylko to utrzyma Używam go z 1,5 miesiąca
|
||||
|
|
|
#4004 |
|
Raczkowanie
|
Witam po długiej przerwie
![]() Poszukuję kontaktowych konsultantek z Warszawy (najlepiej praga) ktore interosowalaby wspołpraca z byłą juz niestety;( konsultantką Chodzi o zamowienia co 2-3 katalog rzędu raczej nie przekraczające 100zl(katalogowych), z opustem; dostępem do ofert netto i internetowych. Niedawno sie przeprowadzilam i juz mi brakuje avonu Mam nadzieje że znajdzie się tu jakaś Dobra Dusza np. zbierająca kw. do klubu róży itp. Pozdrawiam , Aga agnessia@autograf.pl
|
|
#4005 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4006 |
|
Zadomowienie
|
Wiec tak wyglada moja ostateczna lista zakupow z amer. katalogu:
mini kredki do oczu--- 2 sztuki koloru Blackest Black 067-640 i jedna Mjaestic Plum 068-589 ---3 x 99 centow= 2 $ i 97 c puder mineralny Mineral Veil 402-211, 7,99 $ podklad w kremie Personal Match Perfect Foundation odcien Cream 412-515 i róż w kamieniu odcien Silk 402-814 --- promocja kup jeden wez drugi za 1,99 $ czyli razem 11,99 $ Tyle z katalogu. Z outletu: cienie Prismodern---Aubergine 355-348, Champagne Shimmer 355-329, Mocha Rose 355-333 , --- 3x 1,99 $ razem 5,97 $ Suma: 29 $ (bez paru centow) Mam nadzieje,ze przyjdzie wszystko
|
#4007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
puder mineralny mineral veil 7,99 $ surreal garden 17,50 $ cień z outletu mocha rose, champagne, aubergine 3x 1,99$ i już nie ogladam katalogu
|
|
#4008 |
|
Raczkowanie
|
Napisane przez justysiek
Podbijam, bo juz zdazylyscie tyle naprodukowac i jeszcze chcialabym sie zapytac czy puder prasowany z motywem rozy (netto do K10) to jest taki sam co zwykly puder prasowany? Bo nie wiem czy sie oplaca, bo ten zwykly prasowany to ma takie srednie opinie na KWC Ja zamawiałam dla koleżanki ten puder i sobie chwaliła, ja też kilka razy go używałam i stwierdzam że jest lepszy niż ten "zwykły" prasowany, jest bardziej aksamity taki delikatny, skóra wydaje się bardziej gładka. ![]() jest matujący |
|
|
|
#4009 | |
|
Zadomowienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4901603]
Też na początku chciałam go wziąć ALE podkładu mam ok 85% po 4 miesiącach używania a na wakacje używam kremu koloryzującego, błyszczyki mi się raczej nie podobają, może kiedyś na jakiś się skuszę ale nie wiem jeszcze, póki co muszę pokończyć te, które mam w szafce a są to głownie innych firm z kończącym się terminem od otwarcia. A korektoru bym nie używała, wystarczy mi antybakteryjny, nie zniosłabym na twarzy tyle warstw, tylko na syfy z clearskina Ja się na niego skuszę, co prawda 125ml to duuużo i zużycie zajmuje ok 4miesięcy ale trudno Chcę go spróbowaćTo prosiłabym o wrażenia po dłuższym stosowaniu, bo ja mam jeszcze z peptydami i efekty są ale chciałabym jeszcze lepsze Sińce mi się zminejszyły i trochę worki i jeszcze bym trochę chciała to poprawić ale ten żel chyba już zakończył pracę i tylko to utrzyma Używam go z 1,5 miesiąca[/quote]Z podbnych powodow nie biore tego zzestawu Musze pokonczyc to co mam. z nowej serii Naturalsow wezme moze w 11 katalogu, 2 rzeczy za 15,90--- maseczke i moze krem, zobacze ejszcze ![]() kupuje ten krem pod oczy bo jak sie nie wyspie to od razu po mnie widac ![]() Dam znac jak sie bedzie sprawowal Nie ma za co Ale skoro ty nie masz 'porowej manii' to krem pewnie Ci sie spodoba Cytat:
U mnie siostra wziela sobie ten podklad w kremie i roz i te kredki do oczu---zaszalala gowniara hehe wieksze zamowienie o dolara od mojego I ja tez juuz nie patrze na ten katalog, wysylam zarz martusi i wsio
|
|
#4010 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jak z kolorkami? Ktory testowalas? Bo jak tak patrze na odcienie w netto, to wydaje mi sie, ze Porcelain bedzie dla mnie za jasny, bo nie jestem trupio-blada, ale ten Beige taki zoltawy mi sie wydaje
|
|
|
|
|
#4011 |
|
Wtajemniczenie
|
nasuwa mi się kolejne pytanie. Niedługo zamieszkam w Łodzi i tak się zastanawiam czy będe mogła w dowolny dzien tygodnia iśc sobie do Cok-u zrobic zakupy z upustem który wczesniej wypracowałam
:ro lleyes:?
|
|
#4012 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4013 |
|
Rozeznanie
|
kolmanka - a dlaczego nie?Pewnie, że będziesz mogła.(ja też jestem z Łodzi tak na marginesie
)
|
|
|
|
#4014 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4016 |
|
Rozeznanie
|
Ja zawsze odbieram paczki w COK-u.Mam tydzień wcześniej niż dostawa regularna :P
|
|
|
|
#4017 |
|
Konto usunięte
|
Ptaszysko to poczekam
![]() A co do naturalsów nowych, to jeszcze bardziej interesuje mnie krem pod oczy i jego też chcę przetestować a potem z solutions, bo ja zawszem zmieniam kremy Teraz w k10 też są 2 produkty za 15,9 i wezmę żel mango i passifora do kremu nowego a w k11 krem pod oczy i maseczkę z tej samej serii ![]() Czyli z k10 biorę: - nowy krem do twarzy naturals - żel do ciała mango i passifora naturals - 2x lawendowa maseczka do stóp FW - pojedynczy cień do powiek Orchid Malutko tym razem ale to zasługa beznadziejnego katalogu
|
|
|
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4902736]Ptaszysko to poczekam
![]() A co do naturalsów nowych, to jeszcze bardziej interesuje mnie krem pod oczy i jego też chcę przetestować a potem z solutions, bo ja zawszem zmieniam kremy Teraz w k10 też są 2 produkty za 15,9 i wezmę żel mango i passifora do kremu nowego a w k11 krem pod oczy i maseczkę z tej samej serii ![]() Czyli z k10 biorę: - nowy krem do twarzy naturals - żel do ciała mango i passifora naturals - 2x lawendowa maseczka do stóp FW - pojedynczy cień do powiek Orchid Malutko tym razem ale to zasługa beznadziejnego katalogu [/QUOTE]To opisz wrażenia po kremie ja go wezmę ale z kat. 11 z maseczką. maseczkę lawendową tez chciałam wziąc,a le musze jakies kremiki pozużywać,a wezmę ją z K12 bo bedzie za 5,90
|
#4019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm tez biore ten puder z netto ale jasniejszy bo ja jestem blada ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4020 |
|
Zadomowienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4902736]Ptaszysko to poczekam
![]() [/quote] Bede zdawac relacje na biezaco ![]() Jednak wystawilam te poczworne zielone cienie na allegro
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

) z katalogu usa i wysylam martusi zamowienie na gg
.
pewnie dlatego,ze zamawialam na 2 termin, cholerka
.

a to jej pierwsze zamówienie u mnie. Coś będę musiała dorzucić.
To trzba by zlozyc jednak zmaowienie

Maniaaa wizazowaniaaa

siostra kupiła śmierdzący szampon po którym włosy są tempe i czekam, czekam, czekam i do 20 będę czekała
np. zbierająca kw. do klubu róży itp.
, Aga