|
|
#1861 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 +
Jak zablokowałas poszczególne kraje?
|
|
|
|
#1862 |
|
Raczkowanie
|
parę lat temu weszłam na czat międzynarodowy i poznałam gościa z Iraku
śmieszy mnie Jego podejście i myślenie o Polsce i Polakach. pytania typu ile krów (czy tam czegoś, już nie pamiętam) jestem warta. czy to prawda, że w Polsce to tylko rolnictwo
|
|
|
|
#1863 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moze kiedys sie uda!
|
|
|
#1864 | |
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
:rolleyes :
|
|
|
|
|
#1865 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja nie szukam u siebie, chcę się przeprowadzić i odpowiadam na ogłoszenia z kilku większych miast w Polsce. Powiedzmy, że są to stanowiska raczej zgodne z moim wykształceniem. Odzew jest, tylko, jak pisałam, strasznie długo trwa oczekiwanie na ostateczną odpowiedź.
|
||
|
|
|
#1866 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1867 |
|
Przyczajenie
|
ja też koniecznie chce się przeprowadzić
nawet myślę o zmianie kraju. Nouvelle90 - co do blokady innych krajów, jak wejdziesz w ustawienia konta to jest tam opcja wyboru z których kontynentów chcesz dostawać wiadomości i możesz też wyłączyć poszczególne kraje. Śmiać mi się chcę, bo poznałam mega sympatycznego Hindusa, który przeglądając mój profil napisał "o boże, zablokowałaś "mother Russia?! życie Ci niemiłe?" myślałam, że padnę ![]() a wracając do singlowania, to pocieszylam się zawczasu. Po wymianie (naprawdę fajnej) kilku wiadomości wczoraj cały dzień cisza. I weź się człowieku buduj potem:s
Edytowane przez penny91 Czas edycji: 2014-11-21 o 06:30 |
|
|
|
#1868 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a w temacie CV to parę lat temu koleżanka wzięła się na taki sposób, że po prostu przejechała się po całym mieście i zwracała uwagę na firmy, w których chciałaby pracować. Potem wysłała około 50 CV i trafiło się kilka rozmów o pracę z czego w jednej firmie pracuje do dziś. Może taka wskazówka się Wam przyda? ![]() Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=qr2y5rg5UK0 ![]() A co do seansów zapraszam do wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49021876 |
||
|
|
|
#1869 |
|
Przyczajenie
|
głupio tak mówić o natrętach, ale najbardziej męczący są Turcy, Egipcjanie, Tunezyjczycy. Ale generalnie: najlepiej zablokować całą Afrykę i Azję :PP poza tym to jest świetny sposób, aby kogoś poznać no i przede wszystkim, żeby zabić trochę samotność
no i zdziwicie się ile osób chce się polskiego uczyć. i to nie tylko kraje wschodnie, czy sąsiedzi, ale też francuzi, argentyńczycy, brytyjczycy
|
|
#1870 |
|
Konto usunięte
|
Hej.
Dzisiaj mam w końcu luźniejszy dzien w pracy, wiec wychodzę wcześniej i jadę do domu. Moj Afrykańczyk dalej do mnie pisze ale juz rzadziej. Dzisiaj mu chyba odpisze cos zdawkowego i niech sie odczepi. |
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym w ogóle nic nie pisała. Szybciej by mu się znudziło pisanie monologów.
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
#1872 |
|
Przyczajenie
|
Ja z przyczyn zdrowotnych mam mocno okrojone możliwości poznawania nowych ludzi, więc oczywiście zaistniałam jakiś czas temu na portalu randkowym. I już mnie zniechęcił do siebie... Albo piszą faceci typu "hej może erotyczny masażyk?" (mimo że roznegliżowanych fotek nie mam) albo tacy, którzy jednego zdania nie potrafią sensownie sklecić... Albo - co najgorsze - w końcu udaje się z jakimś złapać fajny kontakt i gdy opowiem, że nie mam idealnego zdrowia czar pryska...
Czasem myślę, że na "rynku" jestem, już spalona... Sorry za marudzenie, ale jakoś mnie tak dołek chwycił... |
|
|
|
#1873 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wprawdzie ostatnio udzielam się na wątku o portalach randkowych, ale to nie znaczy że kogoś szukam gdziekolwiek-przeniosłam się tam, ponieważ tutaj długo był zastój w postach a tam z niektórymi dziewczynami mam dobry kontakt pozaforumowy i plotom nie ma końca, nawet wątek nieco się ożywił. Wizażanki niczego tak nie lubią jak plotkowania
|
|
|
|
|
#1874 |
|
Zadomowienie
|
Co do pracy - przeraża mnie, że szukam jakiejkolwiek (nie tylko w zawodzie), ale od 2 miesięcy cisza. Doświadczenie mam, nie tylko studiowałam dziennie, ale pracowałam w kilku miejscach, więc nie wiem skąd ten zastój...
![]() A co do facetów... dziś idę na miasto, będzie trochę nowych, nieznanych mi osób, ale w moim obecnym nastroju i odliczaniu każdego grosza nawet w pubie, czarno to widzę. Oczywiście przesadzam, ale martwi mnie, że często "rynek damsko-męski" to ocenianie, czy dana osoba robi coś ciekawego, ile i jakie ma pasje, jakie studia skończyła itd... Co z bezinteresowną miłością, na dobre i na złe, także w czasie bezrobocia? Wiem, że brzmię jak naiwna idiotka, ale pamiętam zainteresowanie w swoim aktywnym czasie, kiedy studiowałam, pracowałam i śpiewałam, a obecnie w martwym okresie. Wciąż jestem tym samym człowiekiem przecież!Ech, musiałam się wyżalić.
|
|
|
|
#1875 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Patrzyłaś może na jakieś staże z UE. U mnie w firmie jedna dziewczyna zaczynała właśnie od czegoś takiego, teraz zostaje. Są też różne szkolenia z dofinansowaniem z EFS. Strona nazywa się inwestycja w kadry. Może znajdziesz coś ciekawego, żeby się czegoś poduczyć, dowiedzieć itp? Dlaczego już nie śpiewasz? |
|
|
|
|
#1876 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, mam głupie pytanie. Wróciłam na rynek singli niedawno. Raz w życiu kochałam i to się zaczęło właśnie od razu od niesamowitej chemii między nami.
Dziś byłam na 1 randce, poznaliśmy się wczoraj w klubie. I tak: jest fajny, sympatyczny, przystojny, ogarnięty życiowo, po męsku odważny. Ale z mojej strony chemii brak. Ja wiem, że znam go niecałe 24h, więc może to o niczym nie świadczy? Czy jest szansa, że chemia pojawi się z czasem? A jeśli nie, to kiedy dać sobie spokój, po 2-3 randce? Czy to kwestia tego, że ja jestem dopiero 2,5 miesiąca po rozstaniu? |
|
|
|
#1877 |
|
Zadomowienie
|
Według mnie nie ma na to jakiejś złotej reguły. Czasami ludzie latami żyją obok siebie i dopiero po jakimś czasie dochodzą do wniosku, że może być z tego coś więcej. Wszystko zależy od Ciebie.
|
|
|
|
#1878 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
absurdalna89 - właśnie, dlaczego już nie śpiewasz? Poza tym to, że aktualnie nie pracujesz nie oznacza chyba, że straciłaś wszystkie swoje zainteresowania? Ja właśnie teraz mam sporo czasu, by je rozwijać Zresztą chętnie opowiadam o moich poszukiwaniach pracy, często znajduję zrozumienie u moich rówieśników
|
||
|
|
|
#1879 |
|
Zadomowienie
|
Też myślę, że nic na siłę. Raz się próbowałam przekonać do takiego jednego , ale lepiej, że nie byłam z nim dłużej. W zasadzie nawet dobrze ta znajomość nie rozwinęła się zbytnio, a już się skończyła.
Jeżeli chodzi o szukanie pracy to jeżeli widzę, że ktoś "wychodzi z siebie" i nic z tego nie wynika to nie mogę takiej osoby przecież skreślać. Są natomiast i tacy, którzy od razu wysoko mierzą. Rozumiem, że trzeba się cenić, ale gdzieś to doświadczenie trzeba zdobywać i wtedy piąć się po szczebelkach kariery. Chyba, że inaczej to widzicie? Może mam jakieś starodawne poglądy w temacie
|
|
|
|
#1880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dajcie sobie czas, pospotykajcie się, żeby lepiej się poznać, a może z czasem poczujesz coś więcej.
|
|
#1881 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i też nie o miłość ani zakochanie mi chodzi. Tylko o chemię, czyli takie fizyczne przyciąganie. Na razie nastawiam się na kolejne spotkanie, chcę go lepiej poznać i przekonać się czy w ogóle do siebie pasujemy. Będzie co ma być. Dzięki za odpowiedź
|
|
|
|
|
#1882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja piszę z jednym panem na portalu społecznościowym, wydaje się bardzo ogarnięty - nie pyta o to, czy jestem wolna, ilu miałam facetów, tylko rozmawiamy o wakacjach, zainteresowaniu, życiu codziennym, a ostatnio mimochodem powiedział, że zna miejsce, gdzie serwują świetną kawę mimo, że pisałam z nim raptem parę razy, to mam chęć poznać go na żywo.
|
|
#1883 | |
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1884 |
|
Zadomowienie
|
Portale społecznościowe mówicie? To na zasadzie, że ktoś Was zaczepia na facebooku, czy mowa o tych standardowych typu sympatia.pl itp?
|
|
|
|
#1885 |
|
Zakorzenienie
|
Sympatia, badoo, zaadoptujfaceta
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
#1886 |
|
Przyczajenie
|
Kurde to rzecz się dzieje niesamowita, słuchajcie !
Wlazłam z totalnym brakiem przekonania na ten cały portal randkowy, a wypisałam tam wszystkie te "o sobie" i po paru dniach dostaję kilka wiadomości od jakichś facetów w tym jedną od "tego" faceta. Patrząc jak typowa, znudzona baba na"parametry, które wypisał - ok, nawet lepiej niż ok". Zagajka? Mniej niż średnio, więc odpisuję jak mam w zwyczaju, od niechcenia. Facet szczęśliwy i drąży. Tak potem razem drążyliśmy, że z portalu przenieśliśmy się na badziej "spersonalizowany grunt On-line (chyba wszyscy wiedzą gdzie;p)" no i tak sobie wieczorami rozmawiamy. No i tu się zaczyna moje "i co teraz?!". Mam tak wielką spinę, aby za każdym razem rozmowa trwała w nieskończoność, abyśmy mieli się z czego śmiać, gadać i w ogóle - co oczywiście nie zawsze wychodzi. Ja jestem raczej wodolejna (no jak można zauwazyć nawet tu;p), a on entuzjastyczny, acz skromniejszy w słowach. No i teraz tak - wizja spotkania przemknęła, jako że mieszkamy w sąsiednich miastach, jest to do zrealizowania, tylko blokują nas obowiązki zawodowe czy też inne zobowiązania. Ja świruję na maksa, bo wkręcam się jak wiertło na platformie wiertniczej, więc cały mój środek wrze. Ale z drugiej strony mam blokadę wieku XVII - ja mam pisać? ja mam zaaranżować to spotkanie? Totalnie wyszłam z kręgu "aktywnych partnersko" i nie mam pojęcia co robić... te singlowanie jest łatwiejsze dla duszy jednak :P
|
|
#1887 |
|
Zadomowienie
|
Wow, penny. Super. Gratulacje
![]() ja też ostatnio coś wpisałam na sympatia, a Ty gdzie się zakotwiczyłaś? Co do Twojego spotkania to jakoś tak naprowadź rozmowę, żeby się udało
|
|
|
|
#1888 |
|
Raczkowanie
|
tak odnośnie Turków , mnie znajdują nawet na fb :/ - zgadzam się są wszędzie.
Nie wiem co się dzieje, w przeciągu kilku miesięcy olało mnie 5 facetów. Dwóch nagle się związało z kimś, a reszta momentalnie zero kontaktu. A ponoć ze mną wszystko w porządku i to co powinnam mieć, mam na miejscu ![]() Palnąć sobie w łeb to mało powiedziane... |
|
|
|
#1889 |
|
Zadomowienie
|
A gdzie ich szukałaś? Online?
Może odwiedź fajny lokal ze znajomymi, CityFit albo nawet dla odreagowania na chwile daj spokój i idź na Kino kobiet ![]() Powiem Ci, że skoro udało się nawiązać kontakt z tymi facetami to nie jest źle. No gdzieś przecież musi być ten "jedyny"
|
|
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się chyba za bardzo pochwaliłam, bo ten "mój" internetowy znajomy.. no za nic w świecie nie możemy się zgrać na jakieś popisanie - napisze do mnie wiadomość w okolicy godziny, na którą się umówiliśmy i znika... a ja jestem chwilę później i już po rozmowie. Eh, nie chwal dnia przed zachodem słońca
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.

śmieszy mnie Jego podejście i myślenie o Polsce i Polakach. pytania typu ile krów (czy tam czegoś, już nie pamiętam) jestem warta. czy to prawda, że w Polsce to tylko rolnictwo 

moze kiedys sie uda!
:rolleyes :

Wiem, że brzmię jak naiwna idiotka, ale pamiętam zainteresowanie w swoim aktywnym czasie, kiedy studiowałam, pracowałam i śpiewałam, a obecnie w martwym okresie. Wciąż jestem tym samym człowiekiem przecież!