|
|
#1231 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg - Część II
naprawde swietne opisy ale czy wszystkie wam sie mieszcza w opisie na gg?
|
|
#1232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1233 |
|
Raczkowanie
|
moje:
Odkrywać nowe światy? A po co? By w nie wnosić stare cierpienia? .miał swoją przyszłość i przeszłość uchwyconą w jej elizejskich snach. I knew I loved you before I met you... ...truly, madly, deeply.... ...moja dusza się nie rusza, bo zamarzła... Nobody gonna love me better, I must stick with you forever.... ...you've got to believe in the power of love... Crush and burn- you're not alone... I'll be so alone without you, maybe you'll be lonesome too... If I'm not made for you, then why does my heart tell me that I am? Baw mnie. Zepsuj lub zbaw mnie, Amor tak trafnie wybrał i cel i łuk... loosin' up my buttons baby... ![]() feel the rain on your skin!! chciałabym mieć taką sieć, by w nią wpleść życia treść.... Idealni - czyli nie ma ich Someday my prince will come, someday I'll find my love... Go on and kiss the girl( to też mam na trampkach )
|
#1234 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak bym bardzo prosila o tlumaczenie angielskich cytatów
![]() Uczę się angielskiego od kilku lat ale czasem są jakieś idiomy bądź polączenia słówek, których nie jestem w stanie rozszyfrować ![]() A bardzo często jest też tak, że tłumaczenia bardzo mi się podobają i statusy ustawiam w języku polskim
|
#1235 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
to mój
:` when you`re gone the pieces of my heart are missing you . love
|
|
|
|
#1237 |
|
Konto usunięte
|
ja też bardzo to lubię, jesli mozesz do wszystkiego zamieszczaj tłuamczenia- niektorzy anglika się nie uczą. xD znaczy sie ja tak. szkoda ze nie mozna zmieniac czcionek w swoich opisach na gg i kolorow.
|
|
|
|
#1238 |
|
Zakorzenienie
|
o noo i wstawiać emotkii
|
|
|
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
I'll be coming home just to be alone beacuse I know you're not there- Będę przychodzić do domu tylko po to by być sam, ponieważ wiem że Ciebie tam nie ma.
Samotność zawsze zabija ptaki Wyciągnij ręce i bierz, to wszystko może być Twoje... Someone cries, something ain't right... - Ktoś płaczę, coś jest nie tak... So tell me, tell me, tell me...- Więc powiedz mi, powiedz mi, powiedz mi... Tell me what you see when you close your amber eyes?- Powiedz mi co widzisz gdy zamykasz swoje bursztynowe oczy?
|
#1240 |
|
Raczkowanie
|
Witam Kochane Wizazanki
![]() mam taka mała prosbe, macie moze opisiki w ktorym mowi sie ze kocham tylko jego jedynego i o nikim innym nie mysle... wlasnie sie dowiedzialam ze moje Kochanie mysli sobie ze czuje cos do innego chlopaka;/moze troszke o nim mowilam mu za duzo ale tak nie jest...widze ze go to gryzie tlumacze mu a ten dalej swoje;( buudziekuje z gory ![]() buziaczki
|
|
|
|
#1241 |
|
Raczkowanie
|
kasiek18 witam witam
![]() *Juz znalazla swego ksiecia *Bo jestes tym jedynym i nikt juz sie nie liczy *w tlumie wszyscy sa tacy sami..rozpoznaje tylko twoja promienna twarz *Jestes moim aniolem strozem *Naucz mnie kochac *W sidla milosci zlapana... *Zniewolona twym uczuciem..i wszystko inne stracioo sens *juz nie jestem zwykłą dziewczyna .jestem twoja ksiezniczka *bo wiem ze mam ciebie a ty masz mnie
|
#1242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeden Ty - tak usta mówią mi chcę chłonąć każdy oddech Twój Noc otula mnie pięknym snem, a ja wciąż myślę, że to jednak TY... Wszystko czego pragnę: bez Ciebie nie obudzić się gdy nadejdzie świt Kiedy śnię, to śnię o Tobie. |
|
|
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
Nie. "Listen to your heart"
|
#1244 |
|
Raczkowanie
|
buziaczkek17,madzie_g dziekuje slicznie
![]() * czasem warto sie zastanowic nim postawisz kolejny krok.... * bo serce me melodie gra-melodie ktora nuce
|
|
|
|
#1245 |
|
Raczkowanie
|
Każdego dnia udawadniasz
jak bardzo mnie kochasz Każdego dnia Twój pocałunek daje mi siłe do zycia Każdego dnia czy jest dobrze czy zle, Ty jestes ze mna... Każdego dnia pokazujesz mi ze jestes tez moim przyjacielem... KAżdego dnia utwierdzasz mnie w tym, ze zawsze bedziesz obok... a ja każdego dnia kocham Cie jeszcze mocniej... i Każdego dnia przekonuje sie, że nie jestem juz w stanie życ bez Twojej miłości... |
|
|
|
#1246 |
|
Konto usunięte
|
dzięki za poprawienie, bo własnie nie mogłam tej piosenki znalezc
|
|
|
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1248 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
garfieldo14 proszę bardzo
![]() quid sit futurum cras, fuge quaerere- nie pytaj o to, co jutro przyniesie
|
#1250 |
|
Raczkowanie
|
W maleńkiej obrączce uczuć świat cały: miłość, obowiązek, wzniosłe ideały.
Maleńka obrączka a znaczy tak wiele na całe życie włożona w kościele... Z kobietą nie ma żartów w miłości i w gniewie...co myśli nikt nie zgadnie...co myśli nikt niewie. Kobieta wybaczy Ci wszystko...wszystko oprócz tego, że jej nie kochasz. Życie to coś co robię gdy nie mogę zasnać. Oczy patrzą na to czego nie chce widzieć dusza. W miłości ważne jest to, że jest zbrodnią wymagajacą wspólnika. Kobieta to przysmak bogów, byle by go diabeł nie przyprawił.
|
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
Słońce świeci za darmo wariatom od lat
- powróciło na moje gg ![]() serce vs. rozum... wielka walka trwa. Tak mi słodko że aż niedobrze. Bo mnie się albo kocha albo nienawidzi. Koniec z miłością przyprawioną kłamstwem. Koniec z egocentrycznymi znajomościami. Kto uszyje mi lepszy świat??? Aby spojrzeć. Spojrzeć i dostrzec. Fantazja.... pociągająca. Cudowny produkt umysłu. Wierność... Pożądana, coraz rzadziej spotykana. Bo się w życiu zakochałam. ELEKTRIK SZIVERS EKROS MAJ SKIN ITS LAJK E FIWER (elekryczne dreszcze na mym ciele... to jak gorączka)Grzeczne dziewczynki idą do nieba.Niegrzeczne idą tam, gdzie chcą. Tu może zdarzyć się tylko jedno. WSZYTKO. Na klęskę się nie godzę! Zróbcie miejsce bo nachodzę. ![]() Moje zwątpienia pełne są wiary. " Wiesz Prosiaczku, czasem nawet przyjaźń znika jak miodek Kubusia" ![]() Na statku z poduszek do wyspy wzruszeń przypływam znów Wszystko jak sen wariata wyśniony nieprzytomnie. "Urokliwa królowa znowu zgubiła koronę." Nie będzie mnie już. znikam. abra - kadabra. magia. Ktoś mi ukradł serce. z premedytacją. a ja sie ciesze. jak głupia. Niebo nade mną. a z góry wszystko wygląda inaczej - piękniej Zapakuję różdżkę w teczkę i nawiedzę Cię nocą. Zaczaruję sny. Co by było gdyby świat był czarno-biały?[Uroki trybu przypuszczającego]
'[...] bo oto on stanął, wózek zatrzymał i "Kocham Cię" mówi, w tym parku, pod manierystyczną jakąś rzeźbą, fontanną fauna, chuja jakiegoś rokokowego.' Edytowane przez mathilda Czas edycji: 2007-08-01 o 02:41 |
|
|
|
#1252 |
|
Miuoshowa
|
Nie mozna zabic prawdy, uspokoic sumienia...
|
#1253 |
|
Konto usunięte
|
Każda łza uczy nas jakiejś prawdy...
|
|
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a macie jakies fajne statusy dotyczace rozstania wakacyjnego ?
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
mathilda swietne opisy, podkradlam troche !
|
|
|
|
#1256 |
|
Zakorzenienie
|
witam
kiedyś w pierwszej części wątku był opis " powiedz sercu żeby przestało do ciebie bić " pamięta ktoś jak to dokładnie brzmiało ?
|
|
#1257 |
|
Wtajemniczenie
|
wytłumacz sercu że bic dla ciebie nie powinno ? o ten chodzi?
|
|
|
|
#1258 |
|
Zadomowienie
|
a zna ktos takie przewrotne?
znaczy takie które trzeba poczytac pare razy zeby zrozumiec sens?? ale tez nie chodzi o jakies morały miłosne itp. bo tego tu juz pełno![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#1259 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek |
|
|
|
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
A proszę bardzo
Największa deszczowa chmura jest mniejsza od błękitnego nieba.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.

: