|
|
#3631 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
![]() Cytat:
raczej tyłek Cytat:
mnie to nawet zapisać nie chcieli, ale w sumie się nie dziwię, bez meldunku , zaproponowałam że męża zapiszę, a tu też schody, bo zameldowany w innym mieście Cytat:
![]() Cytat:
2. super wiadomości ![]() ja polece na krew w przyszłym tygodniu Cytat:
, choć budka i tak stanie pod dachem tak fogle to czytam Zaginioną dziewczynę, proste jak budowa cepa, ale w sumie fajne ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
wiem że to drogie, a robota prosta, ale P. pracuje do 18, sąsiadów nie mam , a czas nagli niby są we wsi jacyś stolarze, ale się boję, że mi spieprzą
|
|
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
Pełna lista promocji w Q
![]() http://www.perfumeriaquality.pl/1449/ Zabierzcie tę zimę - cały dzień tylko o jedzeniu myślę i bym w kółko jadła i jadła i jadła... |
|
|
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to jak tak, to ja bym brala nr 3 jednak....jakoś albo oślepłam, albo w jedynce nie widzę ogolnej grubości ścian? Tylko że ocieplenie 2 cm, to deska może być jakiś zżyn 0,5 cm...a w 3 masz ocieplenie dwa cm, a lączna grubość ścianek 5, to troche powietrza między dechą a styropianem też robi ocieplenie..... |
|
|
|
|
#3634 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
|
|
|
#3635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam wolę mieć wszystko opisane dokladnie, na wszeli wypadek...chyba,że napisz @ ile ogolnie grubości ma ścianka/albo sama decha....
|
|
|
|
|
#3636 | |||||||||
|
BAN stały
|
Znad śniadania (i obolałej guowy)
Oj weź, nieee! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jak tak sobie teraz słucham, to faktycznie Ale gdzieś koło roku 2003 puszczałem Łzy namiętnie, stare wspomnienia, imprezy, depresje Cytat:
Cytat:
Pierwsza wizualnie najfajniejsza, druga też niczego sobie w sumie Cytat:
Cytat:
![]() Tak przypuszczałem ![]() Do ubiegłego roku jeszcze mielim kocią budę pod balkonem - solidną, z grubych desek, ocieploną styropianem i ze spadzistym dachem z papo ![]() --- Liściory muszę wywieźć, tak bardzo podekscytowany! |
|||||||||
|
|
|
#3637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3638 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słuszna decyzja. ![]() Teraz niech szybko przyjdzie ![]()
|
|
|
|
|
#3640 | |
|
Zakorzenienie
|
wiedziałam
, dlatego nie wyjaśniałam na wstępie , no wiocha taka na kaszebach, jeżdżę tamtędy na skróty do weta, wertepy straszne, ale widoki ja bym ją do domu brała ale w sumie ona woli być na zewnątrz no i urządza nocne awantury z chopakami a mi awantury urządza P. bo spać nie może Cytat:
biedaku ![]() zbieram szczenę z podłogi, listonosz był i dostałam aligancką, logowaną kartkę, odręcznie!!! napisaną, od sprzedawcy (tego co go Win zlała perfumą) z butiku korsa, z podziękowaniami za zakupy i zaproszeniem na kolejne, nawet pamiętał jaką torebkę chcę kupić następną, szok
|
|
|
#3641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3642 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
aaa Stazja, aż poleciałam sprawdzić ,eszcze raz, ta buda przyjedzie w całości , nic skręcać nie trzeba
|
|
|
#3643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niech mi ktoś napisze,że nie potzrebuję Idola ![]() |
|
|
|
|
#3644 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3645 | ||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#3646 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2014-11-20 o 19:26 |
|
|
|
|
#3647 | |||
|
Zakorzenienie
|
po pobraniu biorę euthyrox i później jeszcze 0,5 godziny co najmniej muszę czekać zanim coś zjem
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
TSH mi spadło do dolnej granicy normy
|
|||
|
|
|
#3648 |
|
BAN stały
|
A nie idzie go wywindować we górę jakoś?
--- Mały kocurek pilnie szuka domu - Sochaczew. Pilnie poszukuję domu dla małego, ok. czteromiesięcznego kocurka. Kotek mieszka na wsi, gdzie ciężko mu będzie przeżyć zimę, gdyż jest mało zaradny. Potrzebuje opieki i troski. Jest bardzo przymilny i w miarę spokojny jak na takiego małego kotka. Jak tylko zaznajomi się z człowiekiem, łasi się do niego i nadstawia pyszczek do drapania Został odrobaczony i zaczyna ładnie przybierać na wadze. Bardzo proszę o pomoc dla niego, naprawdę jej potrzebuje.Tel w sprawie adopcji: 504 395 551
|
|
|
|
#3649 | ||
|
Zakorzenienie
|
I dobrze
![]() Cytat:
Rzeczywiście wszystkie jakieś te buty w tym roku takie nie bardzo O tych drugich dopiero teraz doczytałam ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3650 | |
|
BAN stały
|
No juuuż, bez urazy
Cytat:
![]() --- Co myślicie?
|
|
|
|
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
Kochani,witam Was serdecznie i od razu zapytam (kupujący uważa,że ubytek jest duuużo większy niż podałam),czy w Guciu PH Travel płyn sięga do tej plastikowej obudowy,czy wyżej i nie widać go pod plastikiem? Kurcze,czuję się niezręcznie...:-( http://allegro.pl/gucci-pour-homme-e...787008953.html Napisałam tutaj,ponieważ nie wiem do jakiego wątku uderzyć.
Kupiłam go jako nowy i sięgał do obudowy. Po odwróceniu do góry nogami płyn ginie w obudowie a przechylając o 90 stopni jest go we flachonie połowę,i teraz nie wiem,czy tak ma być,czy niechcący oszukałam kupca:-( Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2014-11-20 o 20:56 |
|
|
|
#3652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie miałam nigdy flaszki, więc nie mam porównania, ale mi wygląda to na minimalny ubytek..... Może napisz w wątku o problemach allegrowych? No bo w sumie to All dotyczy? Zobaczcie jak moje maleństwo uroslo
|
|
|
|
|
#3654 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Jaki pięęęęękny! Cytat:
Proponuję przerzucić się na kevlar
|
||
|
|
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
Kupujący uważa,że brakuje pół flaszki... ROBORAB kupił ode mnie,i tak patrzę,że sprzedaje same perełki...Może próbuje mnie naciągnąć i potem sprzedać...Ale to nie ten wątek,sorry...
Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2014-11-21 o 00:25 |
|
|
|
#3656 |
|
BAN stały
|
Ciężka sprawa... kupowałaś je jako nieużywane? Od zaufanego sprzedawcy? Bardzo możliwe, że ta góra flaszki, przykryta czarnym korkiem, "pochłania" aż tyle perfum, że wydaje się być ogromny ubytek, nawet w fabrycznych nówkach
|
|
|
|
#3657 |
|
Konto usunięte
|
Edyto akurat jestem w posiadaniu (niestety pustej) identycznej flaszki i z ciekawości ją rozebrałem na szczęście bez uszczerbku i prezentuje sie jak w załączniku. Flaszka wiec jest napełniana jeszcze pod plastikiem
Sorasy za jakość, ale aparat nie chciał współpracować
|
|
|
|
#3658 | ||
|
Zakorzenienie
|
no właśnie nie wiem
![]() za tydzień mam lekarza..... Cytat:
![]() Cytat:
Znad kawy dobrze ze piątek.
|
||
|
|
|
#3659 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bo to chyba o mdłości chodzi?2. w mnie też, w półtora m-ca z 3 na 0,4. Lepiej tak niż na odwrót... |
||
|
|
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
no to ja tak miałam po zuzyciu połowy flachy, z początku jak przechylałam na bok, to było prawie pełno
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.

i założę się, że cała wieś będzie wiedzieć który sqrwiel to zrobił a i tak nikt go nie wyda bo to nie po krześcijańsku donosić, nawet na mordercę się nie donosi a dopiero o gupie drzewo
a może Teżu spsuł zostawił w garażu i teraz robi ufff nie będzie na mnie?
mnie to nawet zapisać nie chcieli, ale w sumie się nie dziwię, bez meldunku 
super wiadomości 
, a czas nagli