![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.7
Cytat:
do szafek kuchennych na pewno tak, może coś dopasujesz ale w każdej castoramie czy leroy merlin jest stolarnia gdzie docinają na wymiar płyty mdf w kilku kolorach i laminują krawędzie, także jak nie masz jakiegoś wymyślnego koloru to jest to do przejścia
![]() |
#152 |
Rozeznanie
|
A ja siedze w lazience i czekam az l skończy mycie rak i ludzikow... majątek za wode zapłacimy. ..
![]() |
#153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
podłóż garnki i naczynia :p
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
Dragusia oczwiscie, ze w ikea sa dodatkowe polki http://www.ikea.com/de/de/search/?query=regalboden
tyle, ze juz z wymiarami - ale jak masz regaly z ikea to pewnie cos dopasujesz |
![]() ![]() |
![]() |
#155 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() tjaaa dużo improwizacji i wszystko na ostatnia chwile ![]() ![]() Cytat:
hmmm ja sobie 3 lata różnicy chwale . dziecko rozumne już .buntów nie mielismy ..... ale nie nawilaza tak sama w sobie ? tzn .jeśli miejsce wymaga nawilżenia to wazelina nie pomoze ?
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#158 |
Rozeznanie
|
Musi nie kapac ale leciec ciurkiem. I korek zatkany l. Wyjmuje i wyrzuca wiec ten...
Jak mam podlozyc garnki Dragusia?
![]() |
#159 |
MBZ♥
|
Nestelle, obyśmy w tym bezbuntowym trybie się uchowały z ZOsią
![]() Alliw ślicznaś ![]() Cathlyn, tu gdzie teraz mieszkamy mamy mieszkanie służbowe ![]() ![]() Spróbuj może do butelki po wodzie mineralnej nalać wody. Edytowane przez BYou Czas edycji: 2014-11-20 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Bardzo jestem zadowolona z zamówienia. Pokaże później w fotoklubie. Jedyne czego żałuję to zeszytu cieszyńskiej kocham czytać. O ile przy gaworzacym Kamilu była super i logopedka kazała kupić o tyle tak jak Panika mówiła nie będę dziecku mieszać w głowie ze nagle pies robi pe pe a nie hal.
Dla siebie też cos wzięłam i mama Kamilowi wzięła 2 czeresniowe na gwiazdkę to teraz tylko jesieni mu brakuje. Jeszcze wzięłam księgę dźwięków dla kuzynki dzidziusia który się rodzi za miesiąc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Rozeznanie
|
Scarlett u nas podobnie z ksiega dzwiekow i jak luna kupiłam q arosie z mysla o dziecku koleżanki ale nie wiem czy nie zostawie l ; P
Byou juz prawie rozumiem ![]() L ma kubki q umywalce nalewa do nich i przelewa albo wylewa na siebie.... z butelka pewnie bedzie podobnie trzeba bedzie do niej nalewax i wylewac nalewac i wylewac....
![]() |
#164 |
Rozeznanie
|
To przynajmniej z przeprowadzka mniej kłopotów
![]() Udalo mi sie l zapakowac w chuste na krótki spacer do sklepu i znowu kibluje w lazience .... ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- A jeszcze mialam dopytac o zabawki Robie porządki i chcialam posprzedawac czesc zabawek których sie już pozbylyscie? Hula kula szczeniaczek ?
![]() |
#165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Dragusia my przedszkole dopiero po 3 roku zycia ![]() A te spotkania to sa dla rodzicow i dzieci, przy kawce do sniadania ![]() Tagesmutter jest fajna alternatywa dla przedszkola, nie wszystkie dzeici akceptuja zlobek czy przedszkole, to taka niania z dofinansowaniem od miasta ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja mam jedno pod nosem i raczej będzie lipa. oglądam właśnie 13 innych licząc że do któregoś go wezmą. i papier z Jugendamtu musze wypełnić. i dzieki za linka Ikei
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jaki papier? Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2014-11-20 o 18:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
Scarllet Kamil uwielbia teraz księgę dźwięków jeszcze bardziej niż kiedyś
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#169 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
nie karmie od maja i dobrze mi z tym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zalotnik ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Pamietam że Corka i Pani polecały tutaj "Nie opuszczaj mnie" Ishiguro. Podchodziłam do niej dwa razy, za drugim razem udało sie skonczyć, ale ksiązka pozostawiła mnie ze tak powiem w prózni i kompletnie nie wiedziałam jak sie do niej ustosunkować. Despa, OTJ, super dialogi ![]() OTJ, brawo dla tz i kciuki za Twoją edukacje ![]() Cathlyn, jak chcesz mnie bez grzywki to w fotoklubie wrzucałam jakies zdjecia z majówki Dzięki, dziewczyny ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- A jeszcze mi sie przypomniało, Scarlett, dzis były w lidlu mebelki do domku dla lalek ![]() Nestelle, cudne te zabaweczki mechate ![]() ![]() Luna, a kiedy robiłas zamówienie w arosie? bo mi wczoraj napisali ze dzien opóźnienia beda mieli, a dzis patrze ze jeszcze nawet nie spakowana, czyli po weekendzie dopiero bedzie, echh ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
cześć czołem -
![]() Alliw - ![]() właśnie ''uprzątnęłam'' 1wsza stronę - wiadomość do moderatora o zmiane z 7 na 8 ponownie wysłana ![]() miałam obiekcje - co do 2pan - czy dać do zaginionych czy nie - ale poczekam jak się w tym wątku nie odezwa to tam trafia ![]() jeśli której coś się nie podoba - ew chciałaby dopisać TP zapraszam na Priva ![]() no to IDE was ''przelecieć'' bo widz żeście naskrobały i to porządnie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.8
Ha
![]() Garnki przerabialiśmy w zeszłym tygodniu, oj, nie dziękuję, moczyła mi te brudne gary a potem pić z nich chciała, już wolę łazienkę ![]() Cytat:
![]() Ja robiłam zamówienie w poniedziałek, też dziś dostałam mail, że będzie opóźnienie moderna , też przymierzam sie do sprzedania klocków sensorycznych i hula kuli, ale L. uparcie zaczęła tańczyć do niej, więc na razie zostawiam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#173 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() weź nawet nie gadaj, zastanawiam się KIEDY mi ja Milus do domu przyniesie ... z doniesień moich znajomych z grupy na FB - szaleje to dziadostwo w Bergen :/. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ad 2 - Milus ost ma faze na skaknie z lawy ![]() cdn. ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() noooo i nie zacytowalo mi NESTELLE - piekny buziak od Roszka ![]() cdn. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() odp - a co to jest NOCNIK to jest to cos zielonego co mozna zalorzyc na noge . :P ??? no i wedlug mnie Pawlek cala mama ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale moj wujek ( najmlodszy brat mamy ) tez tak sie przeprowadzal -- wasz do bloku obok, ale az Busa zamowic musial od znajomego by te 500metrow przejechac ![]() Cytat:
okej udalo sie ![]() ![]() upolowalam dzis 2 fajowe ksziaki dla Milusia bedzie na Mikolaja(imieninowego) wydalam majatek cale 40nok za 2sztuki ![]() a jutro mamy goscia - moja sis konczy obok nas i przyjedzie - trza upiec ciasto bo prezent na ur Milus juz mam dla cioci ![]() tak wiec milej nocy. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja ślimaka z FP już nie mam, żółwia jeszcze trzymam, ale chyba też się pozbędę. W ogóle mało mam zabawek takich hitów, które bym chciała zostawić... Hmm.. no krowę z metkami sobie jednak zostawię, bo to L. ulubiona była jak była mała.Na pamiątkę ![]() alliw a jednak bez grzywki znalazłam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#177 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam na liście przedszkole Montessori, muszę dokładnie przeczytać na czym to polega. Cytat:
kogo typujesz?
Edytowane przez Dragusia88 Czas edycji: 2014-11-20 o 23:12 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, jako że siedzę w temacie kuponów allegro i ciągle coś kupuję
![]() ![]() https://kupony.allegro.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#180 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.