![]() |
#1831 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Powiedz to tutaj cz. 30
yyy, ogólnie to Węglin
![]() [1=694fcdf7a19624f07270486 17a838dcb1266be57_641ce80 216f07;49018165]Chcesz przerwy. Boję się, że skończysz to wszystko co jest między nami. Cholernie boję się, że cię stracę. Nie wiem jak wytrzymam ten tydzień. Jest do dupy. Jest strasznie. Nie chcę płakać, a nie mogę zatrzymać łez.[/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() ___ chleb i kiełbasa na kolację zawsze spoko... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1832 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1833 |
❤ bee happy ❤
|
[1=818b6f2de5dfa79adb4775d e183f054ac63b96e9_6594a3f aefca2;49018965]yyy, ogólnie to Węglin
![]() [/QUOTE] uu to kawałeczek ode mnie ![]()
![]() |
#1834 |
Blessed be the fruit
|
Ekstra, od jednych boląca kostka, od drugich pęcherze
![]()
#1835 |
Zakorzenienie
|
Tęsknię, ciężko jest żyć na taką odległość.
![]() Zobaczymy się za tydzień, a ja już nie mogę się doczekać. ![]() Jeszcze 3 miesiące musimy tak wytrzymać. ![]()
#1836 |
Zakorzenienie
|
dobra,zrobiłam caly konspekt,wstępny plan i zarys materiałów na prezentacje grupową
![]() ![]() także tego,ja się narobiłam także na pewno palca do prezi nie przyłożę,Wasza działeczka,Misie! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1837 |
Zakorzenienie
|
Smutno tak nawet bez smsa
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1838 |
Zakorzenienie
|
Ech, może to głupie, ale tak jak Cię czytam, to momentami Ci zazdroszczę. Nie tego, co aktualnie przeżywasz, ale tego, że potrafisz się tak zaangażować. Ja aktualnie dochodzę do wniosku, że ze mną jest coś nie tak. Nie potrafię się zaangażować - niezależnie od tego, czy spotykam się z facetem poznanym przez neta, czy z długoletnim znajomym, który ma nadzieję na coś więcej, to zawsze coś mi nie pasuję. Podczas spotkań dobrze się bawię, po czym wracam do domu, wszystko analizuję, i dochodzę do wniosku, że to nie to, że nic z tego nie będzie, bo to mi w nim przeszkadza, to jest niefajne, to mnie denerwuje itp. Generalnie zamiast się cieszyć, że ktoś mnie lubi i dać temu szansę, to ja wyszukuję powody, żeby to zakończyć:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1839 |
Rozeznanie
|
Wieczór, muzyka, dwa drinki i zaczynam za dużo myślec. Tęsknie za Tobą. Dlaczego musisz byc tak cholernie uparty? Dlaczego jestes taki, jaki jestes?
' wiec czekam, az znowu na mnie spojrzy i uśmiecham sie, a ona uśmiecha sie pięknym, idealnym uśmiechem, i mam to co chciałem zobaczyć. Żegnaj Lilly. Ten obraz będzie dla mnie bardzo cenny. Żegnaj i dziękuje. ' |
![]() ![]() |
![]() |
#1840 |
little hungry lady
|
Znowu żegnam się z Tobą przed snem. To jest chore. Ja jestem chora. Tak mną zawładnąłeś, że nawet nie potrafię oczyścić umysłu przed snem.
Idź sobie. Tam gdzie Ci najlepiej. A to nie u mnie, bo ja się nie sprawdziłam. Jestem beznadziejna. Wysłane z szajsunga.
#1841 |
Zakorzenienie
|
Po coś, wszystko po coś.
Nic już nie stanie mi na drodze do tego marzenia. Nie pozwolę już na to.
#1842 |
Zadomowienie
|
Jeny, jak to wszystko wyjdzie... Zachciało się szczerości!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1843 |
Zakorzenienie
|
Jeśli tak ma wyglądać moje życie, dziękuję. Jedyne łzy jakie wylewam, to łzy szczęścia. Notoryczne.
Nie wiem za co to wszystko, czy to mi się należy, tak o. Ale wdzięczność ma nie zna końca. Stabilizacja. Co Pan najlepszego narobił ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie się czyta coś takiego ![]() Chyba mam jesienną deprechę - dzień w dzień jest mi źle ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach ![]() Mała Mi "Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1845 |
Zadomowienie
|
Mój najwspanialszy na świecie TŻ sprezentował mi na urodziny czytnik e-book'ów, jestem wniebowzięta... Jejku
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranocka lasencje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1847 |
Konto usunięte
|
Nie wiem, czy Ty jesteś gorszy, czy ja. Ale przecież ja jestem wolna, a Ty zajęty...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1848 |
Zadomowienie
|
zawsze ten sam schemat...
Someday, as I look at the sun I think of you And traces we leave behind Like a fallen piece we’ll make a better start But still end up alone Looking down upon a place inside our heart Dividing us in two Somewhere, all that we leave behind Lingers on, longing for lullabies You live, you learn You love, you burn You win, you lose Becoming you Someday, when I cry in the rain I think of you Looking through eyes of pain Passing on a feeling that we can’t deny Over on to you Fading memory is soon becoming blind Dividing us in two Somewhere All that we leave behind Lingers on Longin for lullabies You live, you learn You love, you burn You win, you lose Becoming you |
![]() ![]() |
![]() |
#1849 |
Blessed be the fruit
|
Trochę szkoda
![]()
![]() |
#1850 |
Zakorzenienie
|
Znów mi o sobie przypomniałeś... I to w takiej chwili...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach ![]() Mała Mi "Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania." |
![]() ![]() |
![]() |
#1851 |
Zakorzenienie
|
no to dzisiaj ostatni dzien, tak mi sie nie chce!
![]() na dobry poczatek dnia! ![]()
chcę usiąść i słuchać, być blisko. Chcę do ciebie, nic więcej, to dużo i mało i wszystko. Edytowane przez alekziz Czas edycji: 2014-11-21 o 05:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1853 |
Flawless
|
Powiedz to tutaj cz. 30
Dziewczyna z mojego roku zmarła - wpadła pod tramwaj. Nie była mi szczególnie bliska ale kojarzylam ją dość dobrze. Strasznie nieprzyjemne uczucie....23 lata.
I think the breakdown is when a woman doesn't know what she is and she settle for less. Check out your worth because you're worth more than that." Edytowane przez Phoce Czas edycji: 2014-11-21 o 06:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1854 |
Konto usunięte
|
[1=694fcdf7a19624f07270486 17a838dcb1266be57_641ce80 216f07;49018165]Chcesz przerwy. Boję się, że skończysz to wszystko co jest między nami. Cholernie boję się, że cię stracę. Nie wiem jak wytrzymam ten tydzień. Jest do dupy. Jest strasznie. Nie chcę płakać, a nie mogę zatrzymać łez.[/QUOTE]
będzie dobrze, zobaczysz ![]() _________________________ ____ Znów ledwo się zwlokłam z łóżka,żeby wstać na wykłady. Dlaczego ciągle jestem taka zmęczona? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1855 |
Konto usunięte
|
zaraz weekend
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1856 |
ja.
|
Tęsknię za Tobą tak kur.ewsko mocno
![]() ![]() ![]() Dziekuję, że choć mi się śnisz. Kiedyś spotkamy się na dłużej, po drugiej stronie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1857 |
Komplikatorka
|
Słowa taty " odkąd córka się wyprowadziła jest taka milutka i kochana" sprawiły że miałam ochotę go wyściskać.
![]() ![]() Jednak to prawda - kłócisz się z rodzicami ? Wyprowadź się, a będzie idealnie.
#1858 |
Zakorzenienie
|
Co z moją cera?
Znowu nie dospałam. Działają mi na nerwy twoje smsy z rana. Przestań mnie do jasnej cholery oceniać. |
![]() ![]() |
![]() |
#1859 |
Zakorzenienie
|
Tak baaardzo spać...
Dobrze, że jutro sobota, może w końcu się wyśpię. Obiektywnie stwierdzam, że to był kiepski tydzień - jestem tak wykończona i fizycznie (kiepsko spałam ostatnie kilka nocy) i psychicznie. W pracy masakra, w życiu jakaś deprecha mnie dopadła, pewnie ze względu na nadchodzącą jesień. Plan na weekend - dzisiaj spotkanie z kolegą (z jednej strony się cieszę, z drugiej strony boję się, że po raz kolejny go zranię), sobota i niedziela w domku relaksując się i poza lekkim sprzątaniem nie robiąc nic konkretnego ![]() Nie mogę się doczekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1860 |
Konto usunięte
|
vesper, kretynko, za czym tak tęsknisz od rana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.