|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz. II :)
muszę kupić waśnie "dietetyczny" chleb tostowy
ostatnio jak zjadłam tościka, popiłam pepsi, to byłam taka szczęśliwa hehehe ![]() ja z Tż nie będziemy się teraz widzieć kilka dni.... kto będzie mnie przytulał ??? ![]() ![]()
|
|
|
|
#572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajna sprawa, my mamy płytkę z tego badania więc czasem sobie oglądam ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
Po co babie w ciązy facet wystarczy jedzenie
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
||
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
Padam :/ dziecie zasnelo ok 2 dopiero.. aktualnie robi sobie maseczke z dzemu a mi wszystko jedno. Musze go zaraz domyc i zabrac ze soba na wizyte do gin, zakupy i zobaczymy co sie jeszcze uda zrobic.
|
|
|
|
#574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też kiedyś będę chciała płytkę tościkami ![]() ![]() i upiję sie colą ![]() ![]() ![]() tyle spokoju będzie miał Tż beze mnie ![]() |
|
|
|
|
#575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie genetyczne 400zl Cytat:
Myślę ze zniknie nas polowa i dojdzie drugie tyle. Na moim pierwszym wątku sporo mamus doszło juz po porodzie.
|
|
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłam już dwie bułki
|
|
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś nie mam absolutnie weny na jedzenie.
A wczoraj tez zrobilam sobie zapiekanki w piekarniku w ostrym sosie
|
|
#580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Strasznie drogie to genetyczne, podobnie jak u mnie. nie mogę się wybrać do pracy. Dobrze, że mam zmianę na którą nikt mi nie powie, że mam być na konkretną godzinę. Mogę przyjść pomiędzy 9-11 byleby zostać te 8h. Bardzo chcę być aktywną zawodowo ciążową, ale po 6h w pracy jestem totalnie do niczego. Mam nadzieję, że w drugi trymestrze to minie. A wy dajecie radę z tymi 8h? |
|
|
|
|
#581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja daje rade z 8h |
|
|
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
Też się o to martwię że na nic czasu mieć nie będę :/ i będę chodzić jak wywłoka haha
chcecie pączka.? mama mi dwa kupiła. Sama będę jak ten "ponczek" ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chrzciny, jakie zabawki kupić, szczepienia, kolki, kupy, uczulenia, odparzenia ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Same ważne życiowe tematy
|
|
|
#584 |
|
Zadomowienie
|
Marei, mi na początku też było ciężko wysiedzieć 8h, myslałam, że zasnę przy biurku... Ale teraz już jest lepiej i nie odczuwam takiego zmęczenia jak na początku.
Ja też chodzę na nfz i prywatnie. Sama jestem ciekawa ile mnie prywatnie skasuje w poniedziałek za genetyczne - zapomniałam zapytać
|
|
|
|
#585 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#586 | |||||
|
Zakorzenienie
|
nie będę się nad tym rozwodzić, ale generalnie nie rozumie w ogóle mojego samopoczucia i tego, że mi jest niedobrze jak otwieram lodówkę np
![]() Cytat:
![]() Też sie zastanawiam czy w ciąży nie miałam torbieli, bo przed to na pewno...pamięć już nie ta ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Pisałyście o cenach za wizyty. Ja chodzę do gina na nfz. Mój poprzedni gin (też nfz) niestety przyjmuje już tylko prywatnie, a był naprawdę super, idealnym niemal lekarzem. Do niego pójdę tylko ze 2 lub 3 razy na usg, które kosztuje 250zł! masakra jak dla mnie, powariowali z tymi cenami. Jak sie u niego prowadzi ciążę to bierze po 200 za wizytę, no wielka mi promocja i do tego wszystkie badania płatne :/ To usg prenatalne to jest to gdzie badamy przezierność karkową i kość nosową tak? testu pappa czy innych cudów tez nie robię, jeżeli byłaby potrzeba to by mnie lekarz skierował. Często mam wrazenie, ze przez ten cały internet to próbujemy być mądrzejsi od lekarzy. Faktem jest, że są tacy lekarze, którym pomóc w diagnozie trzeba
od 26 kwietnia 2008 - żona // nasz ślub mamy Synka: Krzysiu ur. 24-09-2010 i znowu serca mam dwa... Edytowane przez abz Czas edycji: 2014-11-21 o 10:22 |
|||||
|
|
|
#587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój gin bierze 150 zł,chodzę prywatnie bo na nfz nie ma żadnego dobrego ginekologa :/ a nie jest jeden,ale chcący się dostać trzeba stać od 6 przed ośrodkiem gdzie odliczają do niego 20 osób kto się nie załapał idzie do domu z kwitkiem. :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego ja się cieszę, że moja ukochana lekarka przyjmuje i na nfz i prywatnie
W poniedziałek prenatalne
|
|
#589 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Na pewno będziesz miała, przecież to obowiązek. Może traktuje to jako oczywistą oczywistość i dlatego ba pewno nie wspomniał. Powie Ci pewnie następnym razem. Cytat:
|
|||
|
|
|
#590 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
boże, nie ogarnim mojego internetuu! od kilku dni jest jakiś problem i ciągle mi wybija. co przeczytam kilka postów to dup! już mam naerwy na to i nie nadążam czytać
![]() dziś zaczełam 10 tydzień boli mnie troche głowa i ciśnienie niskie. musze skoczyć na jakieś zakupy bo lodówka pusta. wszystko zeżarłam chyba faktycznie kupie sobie małą cole, bo kawy wogóle nie pije- odrzuca mnie- a jakaś śnięta chodze... ja nie wiem czy bede robiła te dodatkowe badania. jeśli wszystko bedzie ok i lekarka nie zaleci to chyba nie. to ona jest specjalistą i jej ufam więc nie bede mądrzejsza od lekarza
|
|
|
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam 14 miesięcznego bąbla, jestem w ciąży, pracuje (ale nie na pełny etat), spotykał się ze znajomymi i jestem na bieżąco we wszystkich serialach + studia podyplomowe. I mam wyrzuty sumienia ze jestem leniem.
|
|
|
#593 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny!!!!! Wczoraj przyszła do mnie zamawiana CEBUSZKA, w końcu się wyspałam
Spałam od 24 do 10.15 i czuję się taka wypoczęta że to jest szok Polecam Wam ją, jeśli macie problem ze snem to myślę że może pomóc !!!
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to przeszłam na 4h bo przy komputerze pracuje cały czas, a w tym tygodniu obijam sie na zwolnieniu. Poniedziałkowy powrót będzie trudny ale zaraz po pracy lecę na badania prenatalne więc będę odliczać godziny
|
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
stwierdzam, że nie umiem wrzucać załączników
|
|
|
|
#596 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Wiadomym jest, ze idąc do lekarza obdarzamy go w jakims stopniu zaufaniem bo jak inaczej byłby sens chodzenia do niego, mam tylko na mysli, ze i w tym zaufaniu należy mieć dystans. Ogólnie zadziwiają mnie osoby, które bezkrytycznie robią to co inni im zasugerują - tylko indistia to nie chodzi o Ciebie żebyś tak nie odebrała, tylko ogólnie napisałam bo mi taka refleksja przyszła. .......... noale żem się wymądrzyła
|
|
#597 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale możliwe, że będzie tj. mówicie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak nie to się dopytam
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
kiedyś umiałam, starzeję się, na wizażu 8 lat i takie rzeczy
|
|
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
Kalafior ciążowy
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
#600 |
|
Zakorzenienie
|
Coś się chwilowo cicho zrobiło
To wam powiem, że w moim piekarniku właśnie drożdżowiec z truskawkami dochodzi i zaczyna pachnieć.Moja wielka lodówka przestaje mieścić moje zachcianki |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.

ostatnio jak zjadłam tościka, popiłam pepsi, to byłam taka szczęśliwa

[/RIGHT]