Mamusie lutowe 2015 - cz. 4 - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-21, 14:37   #2881
Asia1105
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 4

Duszona gratuluję pięknych wyników

Iva córcia nie do podrobienia
Asia1105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 14:49   #2882
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez odowska Pokaż wiadomość
emdzik nie wiem, co teraz. Popłakałam sobie, a teraz siedzę i myślę. Architektów nie brakuje, mieszkać mamy gdzie, tylko projekt jest skomplikowany, straciliśmy już kilka miesięcy i nie wiem co dalej. Chwilowo mi się odechciało wszystkiego. Koniec końców jak się odwlecze, to też nie stracimy wiele - może uda nam się więcej oszczędzić, bo ambitny plan zakłada, że robimy to bez kredytów.
Kurczę to ciekawie nie macie.. Ale dla pocieszenia napiszę ci że my też robimy projekt domu i architekt w kulki leci bo projekt miał być gotowy 3 tyg temu i albo facet nie odbierał albo miał tel wyłączony a teraz mówi że mu komputer padł a laptop ma malutki i na nim nic nie zobaczymy.. A u nas jest wyburzanie z dobudową i nadbudową z 3 mieszkań i teraz po tym czasie to on się napewno w tym projekcie nie połapie.. Ale my też umowy nie mamy i zaliczek nie płacimy. Płacimy całość po robocie

Cytat:
Napisane przez iva_b Pokaż wiadomość
podziele się moją ranną historyjką;
rano odprowadziłam Wercie na przystanek.czekam z nią na szkolny ale czuję że zaraz fikne wiec mówie: myszko pójdę już bo mi strasznie słabo,poradzisz sobie.jeszcze dobrze się nie odwróciłam a moja tłumaczy koleżankom;
nooo booo mojej mamusi straasznieee niedobrze...no jak to dlaczeeego...przecież ona rooooooodzi...

oby niczego mi nie wykrakała ehhh

Ale historia

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
duszona właśnie miałam pisać, ta szyjka pięknie długa , u mnie było 2cm, a myślałam ze moja jest jeszcze w miare
No ja rodzinnie po mamie i babci dostałam bardzo długa szykuje.. Tylko ta nerka mnie troszkę niepokoi ale coś mi się kojarzy że ona zawsze była powiększona...
Stary 2014-11-21, 14:50   #2883
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

Iva ah ta córcia
Ewa i jak tu Tż odpuścić kuźwa no Powinien już dawno być a nawet nie raczył mnie poinformować że będzie później a tel nie odbiera.
Lepiej żeby jego spóźnienie było powodem wizyty w kwiaciarni bo chyba patelnią go dzisiaj stłukę !!!!
Stary 2014-11-21, 15:02   #2884
maciejka1987
Zakorzenienie

a ja właśnie obudziłam się z zimowego snu... jakieś obce numery do mnie dzwoniły, ale nie wiem kto to.. a potem wpadła moja 12-letnia kuzynka bo u niej w domu nikogo nie było. No i jak wyszła to jeszcze poszłam na 30 min spać. A teraz pora zrobić jakiś obiadek bo mężulek wróci i będzie krzyk.

Wiecie mój małżonek jak wczoraj spałam posprzątał pokój małej a ja już dwa razy w nim siedziałam i wszystko macałam tż miał robić nadstawkę na komodę na przewijak, ale stwierdził, że ten przewijak co przyszedł idealnie pasuje na łóżeczko i nie będzie robił ... jedyny problem jest taki, że bok łóżka jest pofalowany, a ja te pojemniki z ikei chciałam poukładać ... da się założyć, ale ładniej by na prostym wyglądało.

aaa i dziś przy okazji badania moczu próbowałam tych chusteczek jednorazowych z rossmanna i powiem Wam, że genialne są polecam bo a bank się przydadzą.

No i pytanie do doświadczonych mamusiek, bo do pielęgnacji dzidzi stosuje się płatki kosmetyczne. Takie małe zwykłe nadadzą się, czy muszą być koniecznie te dla dzieci.. ( bo z kosmetycznych też są takie większe i są sporo tańsze niż te dzieciowe )

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 15:14   #2885
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
a ja właśnie obudziłam się z zimowego snu... jakieś obce numery do mnie dzwoniły, ale nie wiem kto to.. a potem wpadła moja 12-letnia kuzynka bo u niej w domu nikogo nie było. No i jak wyszła to jeszcze poszłam na 30 min spać. A teraz pora zrobić jakiś obiadek bo mężulek wróci i będzie krzyk.

Wiecie mój małżonek jak wczoraj spałam posprzątał pokój małej a ja już dwa razy w nim siedziałam i wszystko macałam tż miał robić nadstawkę na komodę na przewijak, ale stwierdził, że ten przewijak co przyszedł idealnie pasuje na łóżeczko i nie będzie robił ... jedyny problem jest taki, że bok łóżka jest pofalowany, a ja te pojemniki z ikei chciałam poukładać ... da się założyć, ale ładniej by na prostym wyglądało.

aaa i dziś przy okazji badania moczu próbowałam tych chusteczek jednorazowych z rossmanna i powiem Wam, że genialne są polecam bo a bank się przydadzą.

No i pytanie do doświadczonych mamusiek, bo do pielęgnacji dzidzi stosuje się płatki kosmetyczne. Takie małe zwykłe nadadzą się, czy muszą być koniecznie te dla dzieci.. ( bo z kosmetycznych też są takie większe i są sporo tańsze niż te dzieciowe )
u mnie jak maluszki były malutkie, tak do 2msc używałam tych dużych płatków kosmetycznych, bo te malutkie, których sama używam okazały się za małe do przemywania buźki, oczek itd

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Cytat:
Napisane przez MaamaaZuzi Pokaż wiadomość
Iva ah ta córcia
Ewa i jak tu Tż odpuścić kuźwa no Powinien już dawno być a nawet nie raczył mnie poinformować że będzie później a tel nie odbiera.
Lepiej żeby jego spóźnienie było powodem wizyty w kwiaciarni bo chyba patelnią go dzisiaj stłukę !!!!
dziś piątek moze jakis korek...
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 15:29   #2886
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

Ja mam kupione 2 paczuszki tych większych płatków dla dzieci ale je chyba zostawię do pupy a buźkę będę przemywać swoimi cleanic
Stary 2014-11-21, 15:36   #2887
buu007
Zakorzenienie

Duszona to wyniki chyba ladne,brawo

Maciejka ja jeszcze nie kupowalam,ale wezme zwykle wieksze waciki niekoniecznie dzieciowe

Iva no dzieciaki maja gadane hehe

A moja chodzi za mna od wczoraj i mi mowi-moje kochane serduszko pink

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

buu007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 15:38   #2888
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

Ja mu dam korek
Siedzę się zamartwiam czy wszystko ok bo nawet tel nie raczy odebrać.
Lepiej niech ma dobre wytłumaczenie
Stary 2014-11-21, 15:39   #2889
d_a_r_i_a
Rozeznanie

Cześć Mamusie

Siadłam sobie wygodnie z kubkiem kakao i będę nadrabiać co mnie tu od wczoraj ominęło

W szkole rodzenia przerabialiśmy okres połogu... położna radziła liczyć ok 10 tych podkładów przez pierwsze 3 dni, potem podobno wystarczy duża podpaska... a majtki poleciła jak największe kupić...żeby mieć luz i żeby absolutnie nie były dopasowane, bo krocze będzie barrrrrdzo obolałe..
d_a_r_i_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 15:41   #2890
lui_89
Zadomowienie

Iva

Lubcia
super, że już w domku, najważniejsze, że wszystko dobrze

Duszona
cieszę się, że wyniki są dobre

Maciejka
ja na razie nie kupuję tych dużych, postaram się dać radę z małymi płatkami, w razie czego są w każdym rossmanie
lui_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 15:41   #2891
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez buu007 Pokaż wiadomość
Duszona to wyniki chyba ladne,brawo

Maciejka ja jeszcze nie kupowalam,ale wezme zwykle wieksze waciki niekoniecznie dzieciowe

Iva no dzieciaki maja gadane hehe

A moja chodzi za mna od wczoraj i mi mowi-moje kochane serduszko pink
kochana córcia. Ma fazę na kolory po angielsku
Cytat:
Napisane przez MaamaaZuzi Pokaż wiadomość
Ja mu dam korek
Siedzę się zamartwiam czy wszystko ok bo nawet tel nie raczy odebrać.
Lepiej niech ma dobre wytłumaczenie
Spokojnie, bez nerwow. Podenerwujesz się jak będzie miał wymówke głupią.
Stary 2014-11-21, 15:42   #2892
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

Maciejka, Marchewka ja z Zuzią używałam tych małych. Oczka i tak trzeba osobnymi przemywać a ogólnie buźkę przecierałam gazą A te większe mam do pupy
Stary 2014-11-21, 15:50   #2893
201704210903
Konto usunięte

Duszona to szyjka się trzyma
Mam nadzieję że z nerka to nic poważnego

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 15:52   #2894
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

Mój mężu dzisiaj się taaak nagadał z Adulką że nie mogłam ze śmiechu wytrzymać. Leżał mi między nogami jak partyznat w okopach z głową nad pipką (tam gadał bo tam dzidzi ma glówkę) i ciągle tylko potakiwał "Aha" "ok" "wszystko rozumiem" po czym stwierdził po 10 minutach rozmów i kopania mnie małej ze córka sie na mnie obraziła i nie kopie bo ich podsłuchuję

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Mlebi mi sie cos kojarzy, ze ja ten ukm miałam już kiedyś powiększony. Muszę poszukać opisu usg z Angielskiego szpitala i może jak zadzwonię do przychodni tutaj w Polsce to powinna mi lekarka sprawdzic w karcie opis usg bo 2 lata temu miałam robione.
Stary 2014-11-21, 16:01   #2895
buu007
Zakorzenienie

Daria ja w szpitalu tylko duzych podkladow uzywalam,w domu juz zwyklych podpasek bo szybkovprzestalam krwawic,moze dla tego ze sie tam ostro wykrwawilam i juz nie mialo ze mnie co leciec
Nie no nie zartuje glupio,bo to wcale smieszne nie bylo

Duszona no tak,ma faze na kolory po angielsku i angielskie piosenki ogolnie
No usmialam sie z Twojego meza

Mamazuzi noo dziewczyny dobrze pisza,podenerwujesz sie jak bedzie mial glupia wymowke

My juz jedziemy,i mala mimo ze spala do 10 to zasnela spoko juz sobie wieczor wyobrazam
Ale mi dzis powiedziala tez,nie martw sie mamo jedziemy do babci odpoczniesz sobie

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-21, 16:04   #2896
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

Buu widzisz jak corcia dba o Ciebie? haha Odpocznij u babci

Ja w domu w połogu będę chodzić w zwykłych grubych podpaskach naturella. One nie mają tej foliowej powłoczki i powinno się wszystko ladnie goić
Stary 2014-11-21, 16:24   #2897
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DuszonaMarchewka Pokaż wiadomość
Mój mężu dzisiaj się taaak nagadał z Adulką że nie mogłam ze śmiechu wytrzymać. Leżał mi między nogami jak partyznat w okopach z głową nad pipką (tam gadał bo tam dzidzi ma glówkę) i ciągle tylko potakiwał "Aha" "ok" "wszystko rozumiem" po czym stwierdził po 10 minutach rozmów i kopania mnie małej ze córka sie na mnie obraziła i nie kopie bo ich podsłuchuję

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Mlebi mi sie cos kojarzy, ze ja ten ukm miałam już kiedyś powiększony. Muszę poszukać opisu usg z Angielskiego szpitala i może jak zadzwonię do przychodni tutaj w Polsce to powinna mi lekarka sprawdzic w karcie opis usg bo 2 lata temu miałam robione.
Mój przystawiał ucho do pępka. Mały zawsze go kopnął w ucho, a on: o...bąka puścił "
Albo Mały czasami przez cały dzień się nie ruszał, to paluszkiem popukałam w brzucho :"mały co tam u Ciebie?", a mój mężul z taką pretensją : "nie budź go, daj mu spać"
Niech wraca już ehh

Idę dalej robić pomidorówkę

Edytowane przez Ollllciaaa
Czas edycji: 2014-11-21 o 16:26
Ollllciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 16:28   #2898
monnnia80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Witajcie mamuśki tęskniłam za wami

Jesteśmy w domku Zabieg wczoraj przebiegł pomyślnie obrzęk pomalutku schodzi, żadnej gorączki i wymiotów nie było dlatego puścili nas już do domku Wojtuś trochę obolały nie może chodzić ani biegać do poniedziałku więc weekend zapowiada się emocjonująco bo możemy tylko leżeć albo siedzieć aby szwy się nie rozeszły. Wczoraj po zabiegu tylko leżał na plecach każdy ruch, przebranie pieluchy to ból ale dzisiaj już jest o wiele lepiej. W czwartek kontrola i ściągnięcie szwów. Dziś mamy go jeszcze obserwować bo zastrzyki przeciw bólowe, które dostawał przestaną działać. Ważne, że już w domku
Dziękuje wszystkim za wsparcie i słowa otuchy dla nas jesteście kochane
Dużo zdrówka dla Wojtusia
monnnia80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 16:32   #2899
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

GG do przeklete_pragnienia

Duszona haha nie mogę z Twojego Tż, ma chłopak poczucie humoru
Fajnie tak się czyta, że Tż wczuwa się w rolę ojca

Mama Zuzi nie nakręcaj się kochana, przyjdzie to przyjdzie, a obiad to sobie odgrzeje albo wszystko mu zjedz

A ja właśnie wróciłam z biedry, Tż wysłałam po ziemniaki a sama nabrałam tyle słodyczyyy Usprawiedliwiając się tym, że co za różnica czy kupię dzisiaj czy za tydzień, a dzisiaj przynajmniej jest taniej
Stary 2014-11-21, 16:33   #2900
monnnia80
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny odpisuje na część i zaraz nadrobię resztę. Chciałam powiedzieć że ostatnio w 2 i pół tygodnia moja dzidzia przybrała ponad 400 gram. A rożki ja kupiłam 2 z wyjmowaną wkładką, jedna jest piankowa a druga kokosowa. No i mąż wczoraj mi odebrał wyniki ze szpitala i wszystkie wyniki bardzo dobre. Szyjka 4 cm. Jedyne co to nie wiem jakie są normy przepływu krwi pępowinowej.. I mam powiększony ukm prawa strona do 15 mm. Nadrabiam dalej
Gratulacje świetnych wyników, dzidzia pięknie rośnie
monnnia80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 16:38   #2901
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

Wstawiam zdjęcie wózka, nie wiem czy Wam pisałam, ale kupiliśmy używkę. Daliśmy 900 zł, stan ideal więc jesteśmy zadowoleni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00700.jpg (92,4 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00694.jpg (100,5 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00695.jpg (104,7 KB, 28 załadowań)
Stary 2014-11-21, 16:40   #2902
maladT
Zakorzenienie

poprasowałam... zaraz powiesze to pranie... dostałam tel od meza ze bedzie nad ranem prawdopodobnie wiec musze dom posprzatac na weekend bo jutro jedziemy do mojej mamy. kurde a myslałam ze bedzie jutro koło południa to bym z rana ogarneła caly dom...

Oliwka 07.02.2015
maladT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 16:43   #2903
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

Właaaaśnie jeszcze miałam napisać
Lubcia świetnie, że wszystko dobrze poszło

Duszona brawa za wyniki

Olcia to mój Tż tak samo, jak czasem pukam w brzuch mówi "zostaw go, niech sobie śpi"

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Cytat:
Napisane przez maladT Pokaż wiadomość
poprasowałam... zaraz powiesze to pranie... dostałam tel od meza ze bedzie nad ranem prawdopodobnie wiec musze dom posprzatac na weekend bo jutro jedziemy do mojej mamy. kurde a myslałam ze bedzie jutro koło południa to bym z rana ogarneła caly dom...
Poczekaj jak przyjedzie to niech Ci pomoże. No co, to nie tylko Twój dom i nie tylko Twój bałagan
Stary 2014-11-21, 16:46   #2904
maladT
Zakorzenienie

no niebardzo moge bo od razu rano jedziemy do moich rodziców... a bałagan moj i córki bo go od niedzieli nie ma

Oliwka 07.02.2015
maladT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 16:48   #2905
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

Cytat:
no niebardzo moge bo od razu rano jedziemy do moich rodziców... a bałagan moj i córki bo go od niedzieli nie ma
Ja bym tam sobie odpuściła, przecież bałagan Ci nie ucieknie
Stary 2014-11-21, 16:58   #2906
d_a_r_i_a
Rozeznanie

przeklete_pragnienia ekxtra wózek..takie retro i za takie pieniądze...super! i kolorek bardzo mi się podoba.. mój też z kremowym, ale z przewagą granatu
d_a_r_i_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 17:17   #2907
buu007
Zakorzenienie

Ilonka wozek bardzo ladny,10razy sie logowalam z tel zeby go zobaczyc
A wytlumaczenie bardzo dobre haha jak juz kupowac to chociaz taniej

Mala to ogarnij minimum xD a co

Ej moj maz tez zawsze mowi czy chce zeby mna postrzasnal albo we mnie wbil paluchy jak tylko dotykam brzuch

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-21, 17:19   #2908
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d_a_r_i_a Pokaż wiadomość
przeklete_pragnienia ekxtra wózek..takie retro i za takie pieniądze...super! i kolorek bardzo mi się podoba.. mój też z kremowym, ale z przewagą granatu
Dzięki, no akurat się trafił

Cytat:
Ilonka wozek bardzo ladny,10razy sie logowalam z tel zeby go zobaczyc
A wytlumaczenie bardzo dobre haha jak juz kupowac to chociaz taniej

Mala to ogarnij minimum xD a co

Ej moj maz tez zawsze mowi czy chce zeby mna postrzasnal albo we mnie wbil paluchy jak tylko dotykam brzuch
Hihi doceniam

Ale cos wizaz znowu świrował
Stary 2014-11-21, 17:19   #2909
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Witajcie mamuśki tęskniłam za wami

Jesteśmy w domku Zabieg wczoraj przebiegł pomyślnie obrzęk pomalutku schodzi, żadnej gorączki i wymiotów nie było dlatego puścili nas już do domku Wojtuś trochę obolały nie może chodzić ani biegać do poniedziałku więc weekend zapowiada się emocjonująco bo możemy tylko leżeć albo siedzieć aby szwy się nie rozeszły. Wczoraj po zabiegu tylko leżał na plecach każdy ruch, przebranie pieluchy to ból ale dzisiaj już jest o wiele lepiej. W czwartek kontrola i ściągnięcie szwów. Dziś mamy go jeszcze obserwować bo zastrzyki przeciw bólowe, które dostawał przestaną działać. Ważne, że już w domku
Dziękuje wszystkim za wsparcie i słowa otuchy dla nas jesteście kochane
Kochana ale super Widzisz Wojtuś silny, wsystko dobrze znosi... kilka dni jeszcze nie przyjemnych i będzie jak dawniej
Super Niech się Synuś trzyma

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
byłam dziś w rossmanie w poszukiwaniu loveli i za 1,8kg cena 24 zł myslę, kupię jakiś najtańszy.. to wzięłam domol dla dzieci za 10zł. zajechałam do biedry, patrze a tam taka sama lovela za 14 zł i takim oto sposobem znalazłam okazję życia
a co jeszcze... na promo w biedrze znalazłam ochraniacz na materac do łóżeczka, z frotty i ceratki za 10 zł
O widzisz jaki zakup nie ma to jak biedronka

Cytat:
Dziewczyny odpisuje na część i zaraz nadrobię resztę. Chciałam powiedzieć że ostatnio w 2 i pół tygodnia moja dzidzia przybrała ponad 400 gram. A rożki ja kupiłam 2 z wyjmowaną wkładką, jedna jest piankowa a druga kokosowa. No i mąż wczoraj mi odebrał wyniki ze szpitala i wszystkie wyniki bardzo dobre. Szyjka 4 cm. Jedyne co to nie wiem jakie są normy przepływu krwi pępowinowej.. I mam powiększony ukm prawa strona do 15 mm. Nadrabiam dalej
O jaka długa szyjka.. fajnie cieszę się
Oby z tymi nerkami tez dobrze było

Cytat:
Napisane przez d_a_r_i_a Pokaż wiadomość
Cześć Mamusie

Siadłam sobie wygodnie z kubkiem kakao i będę nadrabiać co mnie tu od wczoraj ominęło

W szkole rodzenia przerabialiśmy okres połogu... położna radziła liczyć ok 10 tych podkładów przez pierwsze 3 dni, potem podobno wystarczy duża podpaska... a majtki poleciła jak największe kupić...żeby mieć luz i żeby absolutnie nie były dopasowane, bo krocze będzie barrrrrdzo obolałe..
Hehe no dobrze wiedzieć.. zapamiętam

Cytat:

My juz jedziemy,i mala mimo ze spala do 10 to zasnela spoko juz sobie wieczor wyobrazam
Ale mi dzis powiedziala tez,nie martw sie mamo jedziemy do babci odpoczniesz sobie
Kochana ta Twoja córa..

Cytat:
Napisane przez przeklete_pragnienia Pokaż wiadomość
Duszona haha nie mogę z Twojego Tż, ma chłopak poczucie humoru
Fajnie tak się czyta, że Tż wczuwa się w rolę ojca

Mama Zuzi nie nakręcaj się kochana, przyjdzie to przyjdzie, a obiad to sobie odgrzeje albo wszystko mu zjedz

A ja właśnie wróciłam z biedry, Tż wysłałam po ziemniaki a sama nabrałam tyle słodyczyyy Usprawiedliwiając się tym, że co za różnica czy kupię dzisiaj czy za tydzień, a dzisiaj przynajmniej jest taniej
Ze słodyczami zawsze lepiej miec zapas przeciez nie musisz wszystkiego na raz zjeść ale schowane coś musi być

Cytat:
Napisane przez przeklete_pragnienia Pokaż wiadomość
Wstawiam zdjęcie wózka, nie wiem czy Wam pisałam, ale kupiliśmy używkę. Daliśmy 900 zł, stan ideal więc jesteśmy zadowoleni
O widzisz... nie mówiłaś, że używany... ale powiem Ci w ogole nie widać...
Wygląda jak nówka sztuka super

Cytat:
Ty się Kochana znowu nie przemęczaj zebyś jakiś skurczów nie dostała :/ bałagan Ci nie ucieknie, posprzątaj ew to co faktycznie trzeba.. a reszte zostaw na później , i niech mąż Ci pomoże!

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 17:20   #2910
85jjaa
Raczkowanie

wow Ewcia, ale TY cuda robisz! kurcze to trzeba mieć talent!
85jjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości