Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXV - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-21, 14:05   #691
Słodkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXV

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość

tak jest a ja nadal nie wierzę że mam to swoje Szczęście już przy sobie! Po tylu latach walki! Leży sobie w kołysce i sie wścieka jak cumel mu wyleci ale jest taki słodki że czasem sobie go sam wsadzi w buzię
W ogóle jest taki silny (chociaż wiem że czasem to nei jest dobrze) i sam dźwiga główkę ale położna nic na to nie powiedziała tylko tyle że jest bardzo silny....

Gryzia, Słodka, Ewusia jestem przykładem że jak się człowiek uprze to dopnie swego zatem głowy w górę i do walki niebawem!

Słodka jeśli Twój ginek nic konkretnego nie wymyśli to ja Ci polecam klinikę. A swoją drogą te badania które zrobiłaś to jest NIC...wiadomo że trzeba je zrobić ale tak jak Berbie i inne dziewczyny mówią warto porobić bardziej szczegółowe badania po pierwszej stracie. a jaki wynik TSH miałaś?

-
Fajnie, że się w koncu doczekałaś swojego, małego szczęścia wierze, że i mnie i dziewczyny kiedys też to czeka...

Co do badań, wiem, że być dobrze mądrze mówicie. Ale... dla mnie to taka lekka paranoja... jedno poronienie i już klinika? Uważam, że nie ma co na razie przesadzać. Wiadomo to co mnie spotkało, bardzo boli, ale na prawdę nie mam podstaw aby sądzić, że jest coś nie tak aby zacząć się gruntownie badać... Postanowiliśmy, że gdyby znowu się coś takiego stało, to nie będziemy czekać na 3 raz... Będziemy działać. Teraz podziałamy bez badań. Wierzę, ze się uda.

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
właśnie o to chodzi, że w tym nie ma pod spodem normalnego stroju jednoczęściowego

my dziś idziemy na urodziny znajomego w knajpie. nie wiem jak to będzie. nie wyobrażam sobie tego. impreza zaczyna się o 19. my zwykle kąpiemy 0 19.30. poza tym ostatnio Krzyś co godzinę/ półtorej wstaje. ehhhh
Aaaaa no to może Ci cos podwiewać jak nie ma stroju pod spodem.

Krzysiem się nie przejmuj (wiem... łatwo powiedzieć), ale reagujesz tak jak każda matka. A będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
a to wiem gdzie, tam teraz sporo nowych osiedli powstaje
ja mieszkałam na Pszczelniku

no mój tez tak chciał .... ale mi w szpitalu powiedzieli ze do pierwszej @ zakaz przytulanek, no więc nawet na wpadkę nie było szans

u mnie miał być najpierw na druga, ale tyle czasu nam zeszły starania, że później miał być na trzecia ale też nie wyszło mam tylko nadzieję ze aż do czwartej rocznicy nasze ziemskie Dzieciątko nie każe nam na siebie czekać
Pszczelnik też fajny, spokój i cisza. Nas urzekło na Chełmońskiego to, że w okolicy sama niska zabudowa, pola, park Chrząstówka. A do centrum 10 minut na nogach

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość

agatko i taka jest decyzja ale ta trzecia opcja jednak chodzi za mną. myślę, że mogę wkleić kilka zdjęć tego mieszkania dostepnych w internecie to właśnie to na II p, jak dla mnie idealnie wykończone i urządzone
No super te zdjęcia. Ale wiem z doświadczenia, że pierwsza myśl, decyzja sa najlepsze

Cytat:

Kucyk a wkurza mnie bo on na wszystko ma czas....codziennie mówi że musi zrobić to i tamto a jak przychodzi nowy dzień to nic nie jest zrobione...Fakt że w nocy robi przy Nim wszystko tzn bierze go i przebiera i podaje do karmienia/odkłada do kołyski i czuwa....no ale w dzień ja więcej zdążę zrobić niż on! robię śniadanie,obiad i kolację, karmię i przebieram Małego a jak nie śpi to zabawiam, robię pranie i prasuję, ogarniam mieszkanie a on albo śpi albo leży z Igorkiem i patrzy na Niego...a mnie coś trafia...mówię zrób mleko to on ma czas....tyle że chociaż butelkę jak zrobi to Go nią nakarmi...ja staram się robic teraz wszystko bo jak wróci do pracy to i tak będę musiała sama wszystko robić...chociaż jako tako narzekać nie mogę bo w nocy śpię i tylko do karmienia Igorka dostaję a to mi sie ukróci od poniedziałku jak wróci do pracy...i będę musiała sama i w nocy ogarniać...
No tak to juz jest z facetami. Zawsze mają na wszystko czas... To my ciągle za czyms biegamy, myślimy, planujemy... Oni już są tak skonstruowani, i chyba nic nie zrobimy...
Jak mój Mąż był ostatnio na urlopie to gdybym mu nie powiedziala, że co 2 dzień ma odkurzyć, coś tam wyprać, to sam by się nie domyślił

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Właśnie dostałam telefon że zaczynam prace 1.12W poniedziałek rano mam przyjechać po wszystkie dokumenty i skierowanie na badania

A ja dzisiaj postanowiłam nie marudzić, tylko wzięłam się za sprzątanie Wyprałam pościel i wykrochmaliłam ją troszkę :P uwielbiam wykrochmaloną delikatnie pościel

Teraz się obijam, a po 17 jadę z mama na zakupy

Edytowane przez Słodkaaa
Czas edycji: 2014-11-21 o 14:06
Słodkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 14:08   #692
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXV

Anita, a może się Emi poprawi spanie, kto wie Różne są dzieci, porównywanie kuzynki jest bez sensu.
Ja i sis - ja mogłabym żyć bez drzemek i samym powietrzem, siorka spała i jadła super. A z jednych rodziców

Berbie 1-2h. Ale to bardziej zależy od tego, ile mam do załatwienia :P Jak jest bardzo zimno to raczej 1 h.
Dziś nie byliśmy, nie chciało mi się. Weekend nadchodzi, to połazimy dłużej.

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Jak się krochmali pościel?
Ja (jako sami-wiecie-jaka pani domu) nawet nie prasuję pościeli :P Po co, po jednym użyciu i tak się wygniecie :P

Wika śliczne to mieszkanko, wstaw foty Waszego Trzymam kciuki za te mieszkaniowe perypetie

Iza
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 14:10   #693
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
współczuję. u nas też nicki gorsze, ale choć nie trzeba nosić. tarmoszenie cyca wystarcza.

ale ni unosiło się na wodzie? pływać w tym nie planuję, tylko spacerować z Krzysiem na rękach.

u nas nie ma opcji chociaż jedno z nas, muszę być ja. jak impreza była planowana myślałam, że zacznie się wcześniej, trochę pobędziemy i wrócimy. a wczoraj się dowiaduję, że o 19. miejsca są opłacone. zachodu pewnie będzie bardzo dużo choć 10 min samochodem dojazd zajmuje, ale fakt śniegu, ubierania się itp. poza tym widzę jak tż się chce iść, więc spróbujemy.

dzwonić nie będę bo będę się bała, że go obudzę, ale pewnie non stop będę patrzeć na komórkę. na pewno poradziłaby w dzień, ale wieczór, kładzenie spać bez cyca. zobaczymy jak to będzie.

dziwne z jego strony

dziewczyny ile czasu teraz spędzacie na spacerze?
My około 1 h.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 14:19   #694
Słodkaaa
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;49026860]
Jak się krochmali pościel?
Ja (jako sami-wiecie-jaka pani domu) nawet nie prasuję pościeli :P Po co, po jednym użyciu i tak się wygniecie :P

[/QUOTE]

Hehe to taki nawyk z domu. Mamy z mamą teorię, że jak się wykrochmali to ona dłużej zachowuje świeżość. Oczywiście nie robię tego krochmalu tak, że pościel sama stoi. Tylko tak... delikatnie
Poza tym, mam tylko bawełnianą pościel, więc ją prasuję (dodatkowo zabijam jakieś tam zarazki), i ona po wykrochmaleniu i wyprasowaniu jest taka mmmm

Krochmal robisz tak: zagotowujesz w garnku wodę (samą, bez niczego), rozrabiasz w garnuszku/kubku/szklance troche skrobi ziemniaczanej (ja odmierzam na widelce trzeba samemu obczaić jaka ilość jest najlepsza ) mieszasz z odrobiną wody. Wlewasz to do gotującej się wody i jak "bulknie" to masz gotowe. Jak się pranie skończy prać, wlewam to do bębna, zamykam i daję na płukanie i już
Stary 2014-11-21, 14:24   #695
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Melbi jak cukry?

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Berbie niby dziwne a z drugiej str nie dziwie mu sie...pierw remont wiec malo spal no i praca a teraz z kolei wie ze zaraz wraca do pracy to siedzi i patrzy na Malego...
Dacie jakos rade z ta impreza chociaz widze ze chyba nie masz za wielkiej ochoty isc...
Trochę się uspokoiły. Oby tak dalej.

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Słodka zrób sobie chociaż tarczyce.

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Agatka a ty masz cukier już w normie?

201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 14:30   #696
Słodkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość

Słodka zrób sobie chociaż tarczyce.

A co konkretnie? Bo ja w sierpniu robiłam, juz Ci powiem co tylko znajdę...

Więc tak, robiłam:TSH, FT4

Dodatkowo miałam robioną,a le to juz nie tarczyca: FSH, prolaktynę oraz LH bo miałam w sierpniu obserwację owulacji...
Stary 2014-11-21, 14:32   #697
BERBIE
Zakorzenienie

co do tych zabawek dla niemowlaków to nie pamiętam co polecała Panika (w ogóle nie pamiętam, żeby polecała ) ale mam typy od Kubka. to byłą piłka Oball, biedronka pozytywka, pałąk Tiny Love, żyrafka Sophie. Piłkę mamy w formie grzechotki, rewelacja bo jest super to trzymania, biedronka to nasz towarzysz podróży i spacerów, pałąk piękny, ale mało się nim Krzyś bawił. żyrafka na razie jako piszczałka funkcjonuje, mam nadzieję, że za jakiś czas posłuży jako gryzak. u nas najlepszym zakupem była karuzela Tiny Love, Krzyś ja uwielbia. poza tym stojaczek gimnastyczny i kolorowe zabawki zwisające z niego, które wibrują, szeleszczące książeczki. i hit, hitów lustro!
Stary 2014-11-21, 14:33   #698
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Berbie 1,5 do 2 godzin.
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 14:36   #699
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez berbie Pokaż wiadomość
co do tych zabawek dla niemowlaków to nie pamiętam co polecała panika (w ogóle nie pamiętam, żeby polecała ) ale mam typy od kubka. To byłą piłka oball, biedronka pozytywka, pałąk tiny love, żyrafka sophie. Piłkę mamy w formie grzechotki, rewelacja bo jest super to trzymania, biedronka to nasz towarzysz podróży i spacerów, pałąk piękny, ale mało się nim krzyś bawił. żyrafka na razie jako piszczałka funkcjonuje, mam nadzieję, że za jakiś czas posłuży jako gryzak. U nas najlepszym zakupem była karuzela tiny love, krzyś ja uwielbia. Poza tym stojaczek gimnastyczny i kolorowe zabawki zwisające z niego, które wibrują, szeleszczące książeczki. I hit, hitów lustro!
zabawki oball są teraz w biedronce!!
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 14:43   #700
agatkaa1
Zakorzenienie

Melbi to dobrze a ja juz cukrow nie mierze. Sprawdzalam w szpitalu i bylo ok tyle ze kazdy lekarz mowil mi inaczej jak mam je badac...zaraz po cc jak spr to mialam niskie cukry ok 50-70 i polozne podawaly mi glukoze w kroplowce a i tak mialam niskie ....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 15:07   #701
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Słodkaaa Pokaż wiadomość
A co konkretnie? Bo ja w sierpniu robiłam, juz Ci powiem co tylko znajdę...

Więc tak, robiłam:TSH, FT4

Dodatkowo miałam robioną,a le to juz nie tarczyca: FSH, prolaktynę oraz LH bo miałam w sierpniu obserwację owulacji...
A tsh poniżej 2 miałaś ?
Ja 1 # miałam prawdopodobnie z powodu tarczycy. Miałam 4.5 niby w normie ale jak na ciążę to za dużo

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
Melbi to dobrze a ja juz cukrow nie mierze. Sprawdzalam w szpitalu i bylo ok tyle ze kazdy lekarz mowil mi inaczej jak mam je badac...zaraz po cc jak spr to mialam niskie cukry ok 50-70 i polozne podawaly mi glukoze w kroplowce a i tak mialam niskie ....
A to dobrze że spadły. Pewno teraz już są w porządku

Stary 2014-11-21, 15:13   #702
Słodkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
A tsh poniżej 2 miałaś ?
Ja 1 # miałam prawdopodobnie z powodu tarczycy. Miałam 4.5 niby w normie ale jak na ciążę to za dużo

-
TSH miałam 1,48
Stary 2014-11-21, 15:21   #703
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
ale ni unosiło się na wodzie? pływać w tym nie planuję, tylko spacerować z Krzysiem na rękach.
może się unosić, u mnie pod wodą latało na wszystkie strony. Jak się zanurzałam, też leciało do góry, ale ja miałam trochę szersze, może dlatego

Cytat:
Wika a masz fotki opcji 1?

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;49026860]
Wika śliczne to mieszkanko, wstaw foty Waszego Trzymam kciuki za te mieszkaniowe perypetie

[/QUOTE]
mam, ale wkleję po niedzieli - lecę teraz na dworzec, trochę temperatura spadła, więc jadę do Wrocławia

Cytat:

Krochmal robisz tak: zagotowujesz w garnku wodę (samą, bez niczego), rozrabiasz w garnuszku/kubku/szklance troche skrobi ziemniaczanej (ja odmierzam na widelce trzeba samemu obczaić jaka ilość jest najlepsza ) mieszasz z odrobiną wody. Wlewasz to do gotującej się wody i jak "bulknie" to masz gotowe. Jak się pranie skończy prać, wlewam to do bębna, zamykam i daję na płukanie i już
można też gotowy kupić
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 15:21   #704
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
TSH miałam 1,48
To dobre

Stary 2014-11-21, 15:59   #705
Słodkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość

można też gotowy kupić
A to nie wiedziałam ale z tym robionym jest tak mało zachodu, że zostanę przy tej metodzie

Cytat:
To dobre

To dobrze

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Jak mnie wkurza moje szefostwo, odkąd jestem w domu wydzwaniają do mnie po kilka razy dziennie z jakimiś bzdetami...

Kuźwa, jestem w końcu na L4, czy muszę od nich odbierać telefony??
Stary 2014-11-21, 16:31   #706
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Słodka nie musisz odbierać.

Umówiłam się do gina na czwartek. Mam w wypisie ze szpitala kontrola za 14 dni, więc akurat. Rozmawiałam z nim chwilę, powiedział, że wyśle mnie do jakiejś profesor do Poznania, ale nie pamiętam nazwiska. Kurczę nie bardzo mi się uśmiecha jeździć 120 km...

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 16:33   #707
Słodkaaa
Zakorzenienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;49028689]Słodka nie musisz odbierać.

Umówiłam się do gina na czwartek. Mam w wypisie ze szpitala kontrola za 14 dni, więc akurat. Rozmawiałam z nim chwilę, powiedział, że wyśle mnie do jakiejś profesor do Poznania, ale nie pamiętam nazwiska. Kurczę nie bardzo mi się uśmiecha jeździć 120 km...

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]

Może warto będzie jednak pojechać

Właśnie dzwonili z Genesis, nie ma kosmówki w materiale...

Jak ja mam teraz zdobyć ten materiał jak wyniki z hist-pat maja być za 2-3 tygodnie....
Stary 2014-11-21, 16:43   #708
Konto usunięte

Słodka spokojnie, jak będziesz miała wynik to podejdź do szpitala. Zapytaj na oddziale kto się zajmuje takimi rzeczami, powiedz, że potrzebujesz kostkę parafinową po badaniu histopatologicznym, szpital wysyła pismo do histopatologa, oni wysyłają kostkę. Tą kostkę wysyłasz do Genesisu i z tego zrobią badanie genetyczne. U mnie jest taka sama sytuacja.

d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 17:02   #709
agatkaa1
Zakorzenienie

Melbi a no dobrze

Słodka ja nie mówię że masz iść odrazu do kliniki mówię że jakby coś to polecam a ja wiem co mówię bo sama straciłam na zwykłych lekarzy sporo czasu a tam po miesiącu praktycznie byłam w ciąży...niestety tutaj wiele z Nas jest podwójną Aniołkową Mamą...zbyt wiele...więc mówię jak jest ... a TY i tak zrobisz co uważasz za słuszne i dobre dla Was. Niestety teraz to jest norma...i poronienia to porządek dzienny Ja jednak nie traciłabym ani kasy ani czasu na zwykłych ginków bo nie jedna z Nas myślała/wierzyła że 1 poronienie to przypadek i Nas więcej to nie spotka a jednak...chociaż mam nadzieję i życzę Ci jak najlepiej i oby ten pierwszy raz był ostatnim
A i nie licz że z badania hist-pat się czegoś dowiesz bo żadna z Nas nie dowiedziała się niczego konkretnego. Było tylko potwierdzenie tego co się stało i nic pozatym...

Wika uważaj na siebie i w takim razie czekamy na fotki opcji 1 ta opcja 3 fajna ale skoro to 2 pokoje to lepiej wziąć 3

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Edytowane przez agatkaa1
Czas edycji: 2014-11-21 o 17:03
Stary 2014-11-21, 17:34   #710
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
A to nie wiedziałam ale z tym robionym jest tak mało zachodu, że zostanę przy tej metodzie

To dobrze

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Jak mnie wkurza moje szefostwo, odkąd jestem w domu wydzwaniają do mnie po kilka razy dziennie z jakimiś bzdetami...

Kuźwa, jestem w końcu na L4, czy muszę od nich odbierać telefony??
Absolutnie nie musisz odbierać
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;49028689]Słodka nie musisz odbierać.

Czemu tak chce się przekierować?
Cytat:
Może warto będzie jednak pojechać

Właśnie dzwonili z Genesis, nie ma kosmówki w materiale...

Jak ja mam teraz zdobyć ten materiał jak wyniki z hist-pat maja być za 2-3 tygodnie....
Kurcze

Stary 2014-11-21, 17:36   #711
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
Słodka ja nie mówię że masz iść odrazu do kliniki mówię że jakby coś to polecam a ja wiem co mówię bo sama straciłam na zwykłych lekarzy sporo czasu a tam po miesiącu praktycznie byłam w ciąży...niestety tutaj wiele z Nas jest podwójną Aniołkową Mamą...zbyt wiele...więc mówię jak jest ... a TY i tak zrobisz co uważasz za słuszne i dobre dla Was. Niestety teraz to jest norma...i poronienia to porządek dzienny Ja jednak nie traciłabym ani kasy ani czasu na zwykłych ginków bo nie jedna z Nas myślała/wierzyła że 1 poronienie to przypadek i Nas więcej to nie spotka a jednak...
AMEN

Dziewczyny takie jesteście obeznane w tych zabawkach, co polecicie dla 4-latka? Coś żeby edukacyjne też było.

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 17:42   #712
agatkaa1
Zakorzenienie

Waderka

Dziewczynki czy przy kp można zjeść jakąś sałatkę z majonezem? jeśli tak to polecacie coś na szybko?

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2014-11-21, 18:30   #713
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Waderka

Dziewczynki czy przy kp można zjeść jakąś sałatkę z majonezem? jeśli tak to polecacie coś na szybko?
MożnaJa jadłam wszystko.

Stary 2014-11-21, 18:37   #714
BERBIE
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;49027302]zabawki oball są teraz w biedronce!![/QUOTE]
dzięki, jutro się przejadę i zobaczę

agatko ja teraz jem wszystko. przedtem bardziej uważałam, ale nie wiem czy potrzebnie.
Stary 2014-11-21, 19:15   #715
iza243
Zakorzenienie

Idziemy jutro do kina

Stary 2014-11-21, 19:15   #716
Konto usunięte

Iza, bo ta pani profesor specjalizuje się w poronieniach nawracających.
Jeszcze nie wiem co zrobię. W tym roku nie mam już urlopu, więc mam czas do stycznia, żeby się zastanowić.

Stary 2014-11-21, 19:17   #717
krolewna1986
Wtajemniczenie

cześć kochane
polećcie sposób na wypadające włosy..w ciąży i po ciąży te 5 miesięcy miałam cudowne włosy..a teraz jakaś porażka.. Boję się, że zaraz będę łysa

Juliś 

Aniołek[*]30tc
krolewna1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 19:21   #718
Konto usunięte

Iza na co idziecie?

Stary 2014-11-21, 19:40   #719
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
Dziś mija dokładnie rok od mojej laparo mój 3 Aniołek
Ale... pamiętam jak leżałam wtedy w szpitalu i obiecałam sobie, że następnym razem jak tam trafię to tylko do porodu. No i spełniła się prośba (a raczej modlitwa ).
pamiętam dokładnie...byłyśmy parą...

Cytat:
Anitka mnie to sie cierpliwosc konczy ale do tz...
kochana spokojnie - stara się pewnie jak może

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Właśnie dostałam telefon że zaczynam prace 1.12W poniedziałek rano mam przyjechać po wszystkie dokumenty i skierowanie na badania
no i pięknie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;49026860]Jak się krochmali pościel?
Ja (jako sami-wiecie-jaka pani domu) nawet nie prasuję pościeli :P Po co, po jednym użyciu i tak się wygniecie :P[/QUOTE]
ja też nigdy nie prasuję

Mateuszek -> cuda się zdarzają
rena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-21, 19:47   #720
iza243
Zakorzenienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;49030887]Iza na co idziecie?

Na Igrzyska Śmierci.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości