|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Macie już pomysły na prezenty gwiazdkowe ?
takie mi się rzucily w oczy
http://allegro.pl/zegarek-xonix-py-1...747996338.html http://allegro.pl/antyalergiczny-zeg...817724005.html Ona jest jeszcze bardzo dziecinna, o ile tak mozna napisac o dziecku hahah I myslalam tez o domku dla lalek, tym skladanym z Playmobil. Co myslicie? Potrzebuje rady.
|
#1412 |
|
Konto usunięte
|
Domek mamy, świetna rzecz
|
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
Ale myslisz że dla 7-8 latki się nada?
|
#1414 |
|
Konto usunięte
|
Pewnie, one ogólnie 5-10 lat przeznaczenie mają.
|
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
To kupuje ten domek
![]() Dzięki szaja Zegarek na komunię dostanie ![]() W sumie moja ma prawie 4 lata a nadal domkiem się nie bawi.
|
#1416 |
|
Raczkowanie
|
dotarłam wczoraj do lidla, domków drewnianych i warsztatów brak, jedzenia drewnianego brak, kupiłam magnetyczne pojazdy i małą wersję kolejki (tą w wiaderku za 39zł), synek zachwycony,wzięliśmy ostatnią sztukę
zdziwiona byłam,że tych dużych kolejek była cała sterta!! |
|
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
A ma ktoś lub wdział te Game boxy?
http://allegro.pl/game-box-komisaria...790968952.html
|
#1418 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49033147]Fajna zabawka do przedszkola, ale do domu? nie.[/QUOTE]
Dobrze, ze mi odradzilas, bo czasem ogarnia mnie jakis taki szal zabawkowy, czy cos tylko co tu kupic, co tu kupic? Co myslisz o tablicy?[1=95b84f0cb57718c1b68287b 1ccb1b977c909159a_5f79027 3693ad;49035330]Ten zestaw safari? http://www.smyk.com/lego-duplo-fotos...y-dla-dzieci-p Moja również często "gotuje", ale ma sporo plastikowych warzyw i owoców, kupionych w zwykłym zabawkowym, razem z garnkami i trochę z różnych zestawów, np. z takiego sklep smiki http://www.smyk.com/smiki-wozek-na-z...FUPLtAodlDkAYg Ma też zestaw toster/ czajnik i ładny serwis w kwiatki. A ciasteczka do pieczenia to jakieś "pierniczki"chyba z dziecięcej gazety. Natomiast kuchnia little tikes- prezent od rodziny wielka i nieładna, nie polecam Niezle, mamy tą samą kasę i kuchnię. Tez nie znoszę tej little tikes, ogromna, plastikowa, sluzy glownie w ogrodku, bo w domu nie da sie trzymac takiej szkarady ![]() zestaw safari mamy dokladnie taki, jak z linka, bardzo mi sie podoba, w zeszlym roku byl za 149 w smyku, ale tuz przed Swietami. Moja corka bardzo lubi samolot, wszystkich wozi nim. Poza tym dokupilam skale. Cytat:
a moze imaginext z fishera? Jest smok albo samolot, jumbo jet za 80 zl.sa tez promocyjne zestawy z tej serii lotnisko interaktywne, wieza czarnoksieznika. Lotnisko znalazlam za 64 zl plus wysylka, wydaje mi sie, ze ma duze mozliwosci zabawy. Szaja, a ktory domek playmobil, ten maly drewniany? Ja w sumie przymierzalam sie raz do malego domku, potem do duzego domku, ale w sumie moja corka nigdy nie bawila sie zadnym domkiem. Nakupilam jej tych domkow wrozek i innego ustrojstwa, to sama sie bawilam. Moze za rok kupimy jej taki duzy domek. A Twoje corki bawia sie w ogole tym domkiem? 120 zl to niedrogo za drewniany domek, widzialam male koniki pony, moglyby tam zmieszkac, albo male pepki. W ogole, dobrze ze nie kupilam rodziny peppek , ide do kiosku ruchu obok selgrosa, patrze, a tam co? Normalnie pol peppkowej rodziny po 13 zl sztuka. ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1419 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Czekam, aż się ta kuchnia rozpadnie, ale jakoś nie chce , córka ją ozdobiła naklejkami, dla niej ok![]() Cytat:
byłby hit.Ostatnio zobaczyłam zegarek u 4-letniej koleżanki córki z grupy (dzieci 3 i 4 letnie razem) i tak sobie pomyślałam, że może by mojej kupić i zachęcić do szybszego zbierania się do wyjścia (u nas to wielki problem co rano) na zasadzie wskazówka tu i tu (zna oczywiście cyfry)- pora na lek, mleko, drugi lek, ubieranie do wyjścia itp- byłaby zadowolona,że jak duża dziewczynka sama sprawdza i wie, co robić- taka zabawa, a mi ułatwiłoby życie- co sądzicie? |
||
|
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
Podejrzewam, ze ta kuchnia jest niezniszczalna
![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Moja corka ma zegarek barbie za 20 zl, tylko ze malz wyjął baterie, albowiem kiedys widzial program, jak to dziecko polknęlo baterię i cale zycie po szpitalach. Takze z zegarka nici, chyba ze dostanie sloneczny?
|
|
|
|
#1421 |
|
Konto usunięte
|
Nie sądziłam,że tak łatwo jest wyjąć baterię z zegarka
![]() To muszę się rozejrzeć za kolorowym mechanicznym. |
|
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
[1=95b84f0cb57718c1b68287b 1ccb1b977c909159a_5f79027 3693ad;49041236]Nie sądziłam,że tak łatwo jest wyjąć baterię z zegarka
![]() To muszę się rozejrzeć za kolorowym mechanicznym.[/QUOTE] Obejrzalam nasz zegarek zabawkowy w sumie i wcale nie jest latwo wyjąc baterię, po prostu moj malz jest przeczulony na tym punkcie i sprawdzamy wszystkie zabawki na baterie, czy są wlasciwie zabezpieczone. Wiesz, latwiej w sumie wyjac baterie z aparatu vtech, ale jakos corka nigdy nie wpadla na pomysl, zeby je polknąć. Takze nie ma co panikowac, ja bym 4 latkowi kupila juz zegarek |
|
|
|
#1423 |
|
Zadomowienie
|
Co myślicie o jeździku - walizce dla roczniaka?
http://www.mu lan.pl/walizka-jezdzik-tygrysek-kinderkraft-2w1.html Mogłaby sobie swoje gadżety tam chować podczas zabawy, na podróż by się przydała też, ale czy spełni funkcję jeździka? Dodam, że na all jest ładniejszy wzór i za 75zł ,więc bym brała taniej niż cena przy tym linku. Jakieś opinie? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- O! Ja właśnie kupiłam zegarek czteroletce, z hello kitty, na bransolecie myślę, że będzie szał Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez charlizz Czas edycji: 2014-11-22 o 20:40 |
|
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
Kup jezdzik z kubusiem, ma schowek, zegar z przodu i rozne guziki, nie jestem pewna, czy to nie ten, co jest w biedronce teraz.ten konkretny jezdzik z kubusiem i tygryskiem i fioletowym schowkiem jest fenomenalny, wszystkie nasze dzieci jezdzily na nim, jeden wspolny, pozyczany
naprawde najlepszy prezent dla roczniaka, posluzy nawet do 3 lat. Wazne, zeby mial dzwieki i schowek, schowek bedzie najwazniejszy. Ma rowniez dzwieki.Osobiscie kupilabym firmowy, ten z kubusiem jest chyba smoby, ale nie jestem pewna. |
|
|
|
#1425 |
|
Konto usunięte
|
Ten z biedry to kiddieland, porządna firma
Layla, Playmobil nie ma drewnianego domku :concufsed: Nadal nie mam nic na gwiazdkę tzn. książeczki i puzzle dla starszej, młodsza same książeczki. To przestaje być zabawne ale... Starsza - na pewno ucieszyłaby się i z bobasa, i z różnych malutkich tego typu (to bym na przykład zestaw 3 wzięła, albo 2 te na koniach):http://allegro.pl/barbie-mini-ksiezn...818788388.html http://allegro.pl/lalka-barbie-mini-...798120449.html Ale tak - jeśli młodszej tylko bobasa kupię, to rozpacz będzie :/ W ogóle moja 4,5 latka ewenementem jest ona owszem, najchętniej będzie bawiła się albo bobasem, albo wszelkimi wróżkami, syrenkami, księżniczkami - ale absolutnie żadnych kreskówek o tym Arielka - nie. Kraina lodu - nie. Księżniczka Zosia - nie bajki w nosie ma. Tzn. ja się cieszę, pewnie, ona woli programy edukacyjne dla dzieci, ale... może bym łatwiej miała, bo by konkret powiedziała, że chce
|
|
|
|
#1426 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie wpadłam na to,że 45 to nie wysokość tylko długość
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1427 |
|
Konto usunięte
|
A w ogóle moja mama dzisiaj jeszcze jej wzięła taki zestaw - cieszę się, bo i niedrogi, i księżniczki ale INNE niż disnejowskie wreszcie, i memo, i Piotruś, i puzzle, i domino. Myślę, że się spodoba:
http://allegro.pl/gra-4w1-krolewny-m...786344500.html |
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, skad wzielam ten drewniany, chyba dlatego, ze patrze na same drewniane domki?
![]() A moze flutterbye cobi? Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2014-11-22 o 22:01 |
|
|
|
#1429 |
|
Konto usunięte
|
No i ok. Kupiłam
2 bobasy, A. chciała koniecznie ze smoczkiem i rzeczami do karmienia - ten ma tę zaletę, że ubranka nasze będą pasowały, no i można go kąpać:http://allegro.pl/mzk-lalka-nenuco-d...798598056.html za oba z wysyłką 85zł, skorzystałam z jednorazowej zniżki na all mobilnym. |
|
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49046481]No i ok. Kupiłam
2 bobasy, A. chciała koniecznie ze smoczkiem i rzeczami do karmienia - ten ma tę zaletę, że ubranka nasze będą pasowały, no i można go kąpać:http://allegro.pl/mzk-lalka-nenuco-d...798598056.html za oba z wysyłką 85zł, skorzystałam z jednorazowej zniżki na all mobilnym.[/QUOTE] Ladna lala, no i znizka zachęca lubię tego sprzedawcę.
|
|
|
|
#1431 |
|
Konto usunięte
|
Ja też, wiesz, że oni sklep mają normalnie? mazakzabawki.pl
Od kilku lat tam coś kupuję, cenowo naprawdę fajnie mają. |
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
Szybko wysylaja i dobrze pakują
natomiast merlin cos szwankuje, bo zamowilam lego 4 op, dobralam dzieciom ksiazeczki z mikolajem i mi pisza w sobote maila, ze nie maja ksiazeczek, to nie wiem, po co są wystawione ![]() a zamawialam juz z tydzien temu. Niezly za to sajgon bedzie przed Swietami, aros tez ma kilkudniowe opoznienia, ale tez lubie ten sklep, pozamawialam tarcze, ksiazki. Dobrze zapakowane no i najtaniej. Natomiast egmont bajki z minnie wszedzie powtarza, i w tych zlotych bajkach i w chwyc bajeczke. Moze kupie w biedrze jakies ksiazki, bo moja corka uwielbia ksiazki, ciesze sie, bo ja tez duzo czytalam. a w ogole dzisiaj bawilismy sie grą potwory do szafy, fajna, wiesz? Kazdy potwor boi sie jakiejs zabawki. I smieszne są. Mialas ulubiona ksiazke z dziecinstwa? Ja do dzisiaj pamietam Karolcię, moja ulubiona
|
|
|
|
#1433 |
|
Konto usunięte
|
Miałam
Groszek i Natalia W. Majerówny:http://img.archiwumallegro.pl/?1092215166 mam ją, muszę Agatce przeczytać, chyba już dobra będzie Wracając do prezentów muszę jeszcze 2latce dokupić coś, bo A. chcę jeszcze kulodrom wziąć, to młodszej też coś. No i dla starszej puzzle jeszcze mam, a dla małej tylko 1 rzecz...
|
|
|
|
#1434 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mamy sprawdzony jeździk baby mix , ten żółto-pomarańczowy http://archiwum.allegro.pl/oferta/ba...529428496.html córka dostała właśnie ok. 1 rż i nadal czasem się przejedzie , trwały, nic się z nim nie stało przez 2.5 roku użytkowania; ma bagażnik pod siedzeniem, światła z kierunkowskazami, odgłosy jeżdżenia, melodyjkę. Trochę głośny, ale chyba podobnie do innych.Zegarek kupię bliżej 4-tych urodzin córki wiosną ![]() Cytat:
Będzie miała 4 lata pod koniec marca, myślę że wystarczająco duża ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49046481]No i ok. Kupiłam 2 bobasy, A. chciała koniecznie ze smoczkiem i rzeczami do karmienia - ten ma tę zaletę, że ubranka nasze będą pasowały, no i można go kąpać:http://allegro.pl/mzk-lalka-nenuco-d...798598056.html za oba z wysyłką 85zł, skorzystałam z jednorazowej zniżki na all mobilnym.[/QUOTE] Ładne bobaski, nawet podobne do naszego
Edytowane przez 95b84f0cb57718c1b68287b1ccb1b977c909159a_5f790273693ad Czas edycji: 2014-11-23 o 10:54 |
||
|
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja ja już się gubie w tym co kupiłaś, podsumuj :d
O jakiej znizce w mobilnym allegro piszesz???
|
#1436 |
|
Konto usunięte
|
https://kupony.allegro.pl/actions/re...21-11-2014.pdf
---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Podsumuję potem, teraz szyłam młodym kominy i zdążyły nabałaganić nieziemsko
|
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
Ale super zniżka!
Ja mam dal moje na razie na Mikołaja drewniany tort, drewnianego żółwia, i kupie w Biedro tor wyścigowy (trochę dużo, ale ten tor od dawna ma obiecany) pod choinkę dostanie na pewno: grę Głodne Hipcie latającą wróżkę samochód sterowany ale to od rodziny, ja osobiście jeszcze nic nie kupiłam tego pieska Lucy raz chce raz nie, a biorąc pod uwagę że wiem ze to zabawka na chwilę to nie mogę się zdecydować
|
#1438 |
|
Konto usunięte
|
Iza, ok, robię listę
![]() Mikołajki: Starsza: ubranka dla bobasa + plecaczek MLP (od babci), barbie 3in1, puzzle, książki - od nas. Młodsza: ubranka dla bobasa + torebka MLP (od babci), 40cm hello kitty maskotka, książki - i skoro starsza puzzle, to mlodszej też coś drobnego jeszcze muszę. Gwiazdka: Starsza: 2 małe opakowania lego friends (owieczka + łazik plażowy) i płytka konstrukcyjna (babcia), bobas, książeczki, puzzle Młodsza: wózek dla lalek (babcia), bobas, książki i coś muszę dokupić, no bo skoro starsza jeszcze puzzle ![]() Rodzinie podpowiem ciastolinę - Agatka koniecznie coś księżniczkowego chce, Dorotce obojętne ale lubią obie bardzo.------------------- Ja pisałam już, że one nie dostają zabawek poza okazjami, w efekcie dla 4,5 latki od Dnia Dziecka (na który dostaje drobiazgi - książka, puzzle, gra jakaś - nic wielkiego) do Mikołajek mija pół roku. Dlatego na grudzień naprawdę szukam długo i jest więcej rzeczy. Dla starszej BARDZO bym chciała jeszcze tor kulkowy (pisałam już? ) i motylka do sortowania kolorów GOKI, dla młodszej muszę wymyślić coś... Gary? w efekcie nie wzięłam tych smoby.
|
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
szaja czyli ubranka na Mikołajki są dla bobasa którego dostaną na Gwiazdkę? Podoba mi się lego Friends, twoja juz ma coś czy pierwsze male Lego? kiedy zaczeła się bawić?
U nas tez jest sporo zabawek pod choinką, ponieważ dostaje od nas, od dziadków, od teściów, i od moich 3 sióstr, i chrzestnego (z czego wszyscy poza teściowa radzą się mnie co kupić)A że zwykle spędzamy Wigilę razem, i mamy wspolnie 4 dzieci, to dla samych dzieci jest pod choniką około 28 prezentów, jesli kazdy kupi po jednym. Więc jest zabawkowa MASAKRA ![]() Moja dostaje zabawki bez okazji. Nie umiem się powstrzymać.
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.

tylko co tu kupic, co tu kupic? Co myslisz o tablicy?

byłby hit.

tzn. książeczki i puzzle dla starszej, młodsza same książeczki. To przestaje być zabawne 
Haters Gonna Hate