Mamusie Kwietniowe 2015! cz.V - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-22, 13:06   #3571
cashmere
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.V

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Cashmere - co kupiłaś? Wczoraj w Pepco coś znalazłaś?
Dzisiaj to tylko spożywka. No i szukamy paneli podłogowych, ale to nie tak łatwo

Wczoraj w Pepco byłam, ale się opanowałam przed kupnem, bo byłam drodze do brata po obiecane ciuszki i nie wiedziałam co tam będzie.
Ale muszę tam znów zajechać po bawełniane półśpiochy, bo rzeczywiście są fajne a za 7.99 to żal nie kupić Podobały mi się też takie jakby polarkowe półśpiochy z obrazkiem na stópkach, ale musiałabym wziąć jakiś większy rozmiar na przyszłą jesień, bo najmniejsze 62 wyjdą dobre w środku lata no i nie wiem czy jest sens robić takie zapasy.

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 13:10   #3572
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
A sowy nie widziałaś na żywo ? Najbardziej mi się podoba Ale to nie ma być dla mnie zabawka, z drugiej strony dziecię odziedziczy dobry gust po mamie

wow Ja brwi wyregulowałam i to szczyt możliwości na dziś

widziałam, że rozmawiałyście o wadze, to aż i ja się zważyłam, od ostatniego ważenia przytyłam 0,5 kg, czyli coś rusza, nie jest źle, a ja dalej mam problem z jedzeniem, nie bardzo mi się chce, w pracy nie ma jak jeść za często i bałam się, żeby dzidzi krzywdy nie zrobić...

I u mnie nawet z tyłu widać, że coś się zmieniło, na boki mi poszło, a dziś się układa śmiesznie brzuch w taki stożek pod pępkiem i na boczki, ciekawe, w jakiej pozycji maluch sobie pływa
Nie widziałam sowy ale króliczek taki przyjemny dla dzidzi jako przytulanka wg mnie - super słodki i milusi

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Dzisiaj to tylko spożywka. No i szukamy paneli podłogowych, ale to nie tak łatwo

Wczoraj w Pepco byłam, ale się opanowałam przed kupnem, bo byłam drodze do brata po obiecane ciuszki i nie wiedziałam co tam będzie.
Ale muszę tam znów zajechać po bawełniane półśpiochy, bo rzeczywiście są fajne a za 7.99 to żal nie kupić Podobały mi się też takie jakby polarkowe półśpiochy z obrazkiem na stópkach, ale musiałabym wziąć jakiś większy rozmiar na przyszłą jesień, bo najmniejsze 62 wyjdą dobre w środku lata no i nie wiem czy jest sens robić takie zapasy.
Nie wiem czy warto. Jak się podoba i niedrogo to można kupić. Ja bym kupiła rozm.74 jak na przyszłą jesień.
Jak ciuszki od brata????
Stary 2014-11-22, 13:11   #3573
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

też dzis zażartowałam,że moze synka nazwiemy Szymonek (ale to ze względu na taka słodko-ciamajdowatą postac z jednego serialu, ale ogólnie jak wyjdzie syn to od kilku lat już sie nam kojarzy jako Piotr.

a Szymon to dosyc popularne imię ostatnio http://dzieci.pl/kat,1034539,page,4,...wiadomosc.html

za to z imieniem dla dziewczynki jest wieczna kontrowersja
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 13:11   #3574
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;49039139]ładna ta sówka, ale czy to nie załącza sie denerwująco dla dzidzi przy kazdym jej ruchu?
z tymi kuponami na alle to chyba takie chwilowe szaleństwo, nie? tez mnie kuszą
macie jeszcze jakieś propozycje na zabawki dla maluchów poza np. tymi matami -pianinkami Fisher Price?

przy okazji- puszczacie dzidziom w brzuszku głownie Bachy, Mozarty itp. tak? dobrze pamietam, ze jakies badania przeprowadzono i taka muza ma niby zwiększac IQ dzieci?
ja dzis puszczałam Diane Kralla a teraz Krawczyka [/QUOTE]

Ja jestem podatna na wszelkiego rodzaju promocje, itp
Z tym czujnikiem też sie zaczęłam zastanawiać, dla dzieka i dla mnie jak mi będzie dzwonić 1000 razy w nocy to pewnie wyląduje za oknem któregoś pięknego dnia chyba, ze sa się wyłączyć...

Ja nie chcę dużo zabawek, przytulankę jakąś ( tę sówkę, chociaż muszę Majce przyznać rację - króliczek wygląda przesłodko ), grzechotkę i matę i tyle na początek. Myślę, że samo pojawienie się na świecie, ludzie, spacery, pies, mama, taka będą dziecku na początek dostarczać wystarczająco dużo bodźców

I ja puszczam różne rzeczy - klasykę bo sama lubię, metal i cięższe brzmienia żeby przywykło, ponieważ jak wyżej a inne sokoły i górale bo TŻet słucha i wyboru z dzidzią nie mamy Nie wiem, czy będzie mądrzejsze, ale myślę, że je to uspokaja

Moją bezimienną dzidzię, która może kiedyś zdradzi swoją płeć
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 13:17   #3575
kamilove
Zakorzenienie

Hej Ja dziś źle spałam a właściwie to mało spałam, w nocy jakieś skurcze brzucha miałam, takie ciągnięcia i brzuch twardniał ale w końcu ustało, udało mi się zasnąć na kilka godz. Ale teraz brzuch mam taki obolały wewnątrz massakra Nie wiem czy to wczorajsze badanie tak na dziecko podziałało czy jak...

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie tak mnie dziś mięśnie bolą brzucha że jak kichłam to się złapałam za brzuch kurde no nic przejdzie oby....
ja jak kicham to zawsze się za brzuch łapię bo inaczej to mnie łapie skurcz bolesny

Cytat:
tak mnie zasypało, że nici z zakupów, jak w jakiejś zimowej krainie

A temperatura na plusie i nie sprzyja to wycieczkom.. Ale to nic, pazurki przynajmniej pomaluję
zazdroszczę tego zasypania...

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Czekam niecierpliwie do srody..
Jeszcze tylko 4dni..

mi wlasnue kochana nospa i magnez nie pomagaja az tak:/
Milych zakupow,moj M pojedzie do lidla,ja odpadam bo ten brzuch

Ja nie lubie lg,wole samsunga...

Tez mam s3.

A co do boli to wstalam zrobilam siusiu,zaczelam sie ubierac do miesnego i juz klucie w brzuchu.i wciaz mnie kluje i ciagnie,jak siadam to dalej ale czuje ze chxe przestac,tzn ze jak bede lezec to sie uspokoi..
Ja sniadanie robie wlasnie na kilka rat bo przysiadam,to nie jest normalne:/
Nie wiem w takim razie jak pomidorowke zrobie
Nie wyobrazam sobie tak ciagle lezec..no chyba ze bedzie trzeba to oczywiscie bede,ale bede potrzebowac pomocy stalej od kogos w domu itd. Z psem..
Masakra.
To juz 5 dzien
biedna jesteś ale już do środy mniej niż więcej

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
miałam już nic nie licytować...
http://allegro.pl/sliczne-ogrodniczk...tml#tabsAnchor i bach
super i jaka cena!

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
ciekawe kiedy u mnie bedzie snieg

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

naprawde nie wiedzialas?
mandarynki sa teraz nasza najwieksza potrzeba

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

siedze i mysle co to jest kawiszon
olsnilo mnie nagle i sie sama do siebie usmiala. rany jaki kalafior

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

jakie sliczne. i za 1,99! super
a czemu tak nazwałyście mandarynki? bo ja też nie wiedziałam, dopiero jak się Was spytałam jakiś czas temu

Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
Ja też idę ogarnąć bo od 13 siadm do tv i mam zmiar obejrzeć perfekcyjną, na językach, masterchef, top model i kawałek kuchennych a potem jedziemy na wyprawę
ale maraton

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Haha Soni to nikt nie pobije

Ja juz latam po miescie, dobrze ze przynajmniej teraz wolniej chodze to moge przewijac wizaz na apce i jestem na biezaco a i 19 tydz mam a dalej na obcasach daje rade rano mini spa zrobilam, peeling, depilacja,,maseczka, pazurki pomalowane na czerwone jabluszko
ja też jeszcze daje radę na obcasach choć najwygodniej mi w koturnach szacun , że już taka ogarnięta jesteś

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Hejo dziewuszki złapałam wifi. Nudy w tym szpitalu, zdrowa jestem jak ryba a oni mnie trzymają bo kasa... Wyniki wszystkie ok nie wiem od czego ten straszny ból ale ważne że minął i 2 razy na chwilke widziałam dzidzie 3majcie sie
3maj się tam nie lubię szpitali

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
A ja wlasnie zagruntowalam pokój jestem szczesliwa ale zmeczona
wow szacun
kamilove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 13:28   #3576
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem podatna na wszelkiego rodzaju promocje, itp
Z tym czujnikiem też sie zaczęłam zastanawiać, dla dzieka i dla mnie jak mi będzie dzwonić 1000 razy w nocy to pewnie wyląduje za oknem któregoś pięknego dnia chyba, ze sa się wyłączyć...

Ja nie chcę dużo zabawek, przytulankę jakąś ( tę sówkę, chociaż muszę Majce przyznać rację - króliczek wygląda przesłodko ), grzechotkę i matę i tyle na początek. Myślę, że samo pojawienie się na świecie, ludzie, spacery, pies, mama, taka będą dziecku na początek dostarczać wystarczająco dużo bodźców

I ja puszczam różne rzeczy - klasykę bo sama lubię, metal i cięższe brzmienia żeby przywykło, ponieważ jak wyżej a inne sokoły i górale bo TŻet słucha i wyboru z dzidzią nie mamy Nie wiem, czy będzie mądrzejsze, ale myślę, że je to uspokaja

Moją bezimienną dzidzię, która może kiedyś zdradzi swoją płeć
Pamiętaj, że znajomi czy rodzina idąc w odwiedziny do dzidziusia często pytają co byś chciała, więc możesz sobie zażyczyć coś na prezent

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

I nie kupuj grzechotek! Na pewno dostaniesz, a jak nie to dokupisz bo potrzebne są dopiero po 1 m-cu a nawet nieco później
Stary 2014-11-22, 13:30   #3577
gossip_girl21
Zakorzenienie

Ja to dzisiaj jestem jakaś dupnięta... nie powinnam do kuchni wchodzić w ogóle... sos był dobry to go przesoliłam, kluchy mi w nim wyszły i placki też jakieś dziwne do tego mąka mi spadła i się rozsypała....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-22, 13:40   #3578
madzixx88
Zakorzenienie

Cashmere-hahaha wybacz ale widze, ze Cie skusilam no ale takie dobre, sama przyjemnosc hmm to jestem rozgrzeszona chyba?

Wracam do domku juz udalo mi sie kupic dwie sukienki dla siebie przypadkiem weszlam do sklepu bo chcialam legginsy :p w jednej w ogole nie widac ciazy a w drugiej ciut pani w sklepie wielkie oczy zrobila, ze mam 19 tydz hehe

W domku ponadrabiam
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 13:46   #3579
_Madison_
Zadomowienie

Co do tych przytulanek to my mieliśmy śpioszka, ale nie wersję za 70parę złotych, a za 50-coś, ale średnio się sprawdził. Małego wogóle to nie interesowało
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
_Madison_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 13:47   #3580
FlightlessBird
Zakorzenienie

ale leniwy dzień chyba zaraz zasnę.
Najadłam się jak szalona i nawet ruszyć się nie mogę

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 13:48   #3581
_Madison_
Zadomowienie

Wy już po obiadach, a ja mam dziś wszystko w kuprze i wieczorkiem jedziemy do kfc
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-22, 14:00   #3582
madzixx88
Zakorzenienie

Juz nadrobilam wow a juz sie balam ze naprodukowalyscie postow

Natik-Szymek fajne imie tez mi sie podoba

Cashmere-o to juz dwa Szymusie

Goczek-badania o IQ wskazaly Mozarta jako zwiekszacza szarych komorek ja puszczam roznie co mi sie spodoba, ale klasyczna dziala tez relaksacyjnie na mnie..oczywiscie nie kazda. Sama tez gram wiec w sumie 2w1 mamy

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Kamilove-wspolczuje przebojow z brzuszkiem zawsze jak cos tam sie dzieje to sie stresujemy :/
Hehe ja tez sie lapie za brzuch jak kicham, musi to komicznie wygladac bo moj maz parska smiechem na ten widok :P
Ja latam na obcasach bo nie mam koturn ani plaskich mialam jedne plaskie kozaki to wywalilam po tamtej zimie i lipa teraz, trzeba bedzie znowu szukac

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
Wy już po obiadach, a ja mam dziś wszystko w kuprze i wieczorkiem jedziemy do kfc
Na kubelek?

My dzis spaghetti z wczoraj bo zrobilam jak dla armii to tez mam luzik
Stary 2014-11-22, 14:01   #3583
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Pamiętaj, że znajomi czy rodzina idąc w odwiedziny do dzidziusia często pytają co byś chciała, więc możesz sobie zażyczyć coś na prezent

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

I nie kupuj grzechotek! Na pewno dostaniesz, a jak nie to dokupisz bo potrzebne są dopiero po 1 m-cu a nawet nieco później
Właśnie tak myślę, żeby mi kupili leżaczek i matę, ale ten pluszak tak mi się podoba

A co do relaksujących rzeczy to mnie najbardziej relaksuje oglądanie na YouTubie kanału Lisy Eldrige, ma taki ładny, spokojny głos

Ja już po kąpieli i dziś będzie dzień z jamesem bondem
Stary 2014-11-22, 14:02   #3584
_Madison_
Zadomowienie

Madzixx - aha na kubełek mamy kupon ważny do 30.11 kubełek za 19.95 lub druga kanapka gratis
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-11-22, 14:05   #3585
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Jak ciuszki od brata????
Dostałam dwie reklamówki towaru

Najwięcej bodziaków z krótkim rękawem chyba z 10, kilka z długim, pajacyki i śpioszki chyba po dwa, z 6 par spodni, sporo skarpetek, czapeczke, ciepły sweter na polarku (akurat na jesień wyjdzie) i ciepły zimowy kombinezon na 9-12m-cy więc akurat będzie na zimę i duży kocyk. Na pewno o czymś zapomniałąm Poza tym kilka książek i uwaga HIT: podgrzewacz do chusteczek nawilżanych hehe Nawet nie wiedziałam że coś takiego istnieje

jestem mamą

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-22, 14:08   #3586
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Ja to dzisiaj jestem jakaś dupnięta... nie powinnam do kuchni wchodzić w ogóle... sos był dobry to go przesoliłam, kluchy mi w nim wyszły i placki też jakieś dziwne do tego mąka mi spadła i się rozsypała....
Hehe tez tak ostatnio mialam nie przejmuj sie

Cytat:
Cashmere-hahaha wybacz ale widze, ze Cie skusilam no ale takie dobre, sama przyjemnosc hmm to jestem rozgrzeszona chyba?

Wracam do domku juz udalo mi sie kupic dwie sukienki dla siebie przypadkiem weszlam do sklepu bo chcialam legginsy :p w jednej w ogole nie widac ciazy a w drugiej ciut pani w sklepie wielkie oczy zrobila, ze mam 19 tydz hehe

W domku ponadrabiam

o pokazuj sie!

Cytat:

Omnomnom!

Cytat:

Najwięcej bodziaków z krótkim rękawem chyba z 10, kilka z długim, pajacyki i śpioszki chyba po dwa, z 6 par spodni, sporo skarpetek, czapeczke, ciepły sweter na polarku (akurat na jesień wyjdzie) i ciepły zimowy kombinezon na 9-12m-cy więc akurat będzie na zimę i duży kocyk. Na pewno o czymś zapomniałąm Poza tym kilka książek i uwaga HIT: podgrzewacz do chusteczek nawilżanych hehe Nawet nie wiedziałam że coś takiego istnieje
super!
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 14:09   #3587
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie tak myślę, żeby mi kupili leżaczek i matę, ale ten pluszak tak mi się podoba
Też bym chciała matę i leżaczek dostać
Ale znajomych głupio prosić bo ludzie jednak kupują chyba tańsze prezenty (przynajmniej ja ) No chyba że dziadkowie będą chcieli sprawić prezent .

jestem mamą
Stary 2014-11-22, 14:17   #3588
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Juz nadrobilam wow a juz sie balam ze naprodukowalyscie postow

Natik-Szymek fajne imie tez mi sie podoba

Cashmere-o to juz dwa Szymusie

Goczek-badania o IQ wskazaly Mozarta jako zwiekszacza szarych komorek ja puszczam roznie co mi sie spodoba, ale klasyczna dziala tez relaksacyjnie na mnie..oczywiscie nie kazda. Sama tez gram wiec w sumie 2w1 mamy

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Kamilove-wspolczuje przebojow z brzuszkiem zawsze jak cos tam sie dzieje to sie stresujemy :/
Hehe ja tez sie lapie za brzuch jak kicham, musi to komicznie wygladac bo moj maz parska smiechem na ten widok :P
Ja latam na obcasach bo nie mam koturn ani plaskich mialam jedne plaskie kozaki to wywalilam po tamtej zimie i lipa teraz, trzeba bedzie znowu szukac

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Na kubelek?

My dzis spaghetti z wczoraj bo zrobilam jak dla armii to tez mam luzik
a ja nie cierpię zakupu kozaków bo wszystkie mi w łydkach brzydko odstają a przydałoby się coś na tą zimę kupić
jakie kiecki? pokazuj
kamilove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 14:18   #3589
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
a ja nie cierpię zakupu kozaków bo wszystkie mi w łydkach brzydko odstają a przydałoby się coś na tą zimę kupić
jakie kiecki? pokazuj
Tak samo mam.
Mega chude nogi
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-22, 14:19   #3590
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:

W domku ponadrabiam
Pochwal się kieckami

Cytat:
Co do tych przytulanek to my mieliśmy śpioszka, ale nie wersję za 70parę złotych, a za 50-coś, ale średnio się sprawdził. Małego wogóle to nie interesowało
U nas konik morski FP i owieczka się sprawdziły chociaż owszem były na to fazy, że czasem działało a potem jakiś czas nie

Cytat:

Super!
Podgrzewacz - pierwsze słyszę

O takie droższe prezenty to wiadomo że nie każdego można prosić, ale zazwyczaj chrzestni, rodzeństwo, rodzice kupują coś większego Czasami ktoś podaje propozycje prezentu i już wiesz co planuje kupić
Stary 2014-11-22, 14:20   #3591
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Ale znajomych głupio prosić bo ludzie jednak kupują chyba tańsze prezenty (przynajmniej ja ) No chyba że dziadkowie będą chcieli sprawić prezent .
U mnie zwykle panuje moda ( a jesteśmy dosyć zwartą grupką) że się zrzucamy, ostatnio też kupowaliśmy leżaczek, także może akurat xD. Dam im wybór No i w pracy zwykle się zrzucaliśmy także może dla mnie też nie zrobią wyjątku? To od jednych byłby leżaczek od drugich mata
Stary 2014-11-22, 14:22   #3592
_Madison_
Zadomowienie

Cytat:
Pochwal się kieckami

U nas konik morski FP i owieczka się sprawdziły chociaż owszem były na to fazy, że czasem działało a potem jakiś czas nie

Super!

O takie droższe prezenty to wiadomo że nie każdego można prosić, ale zazwyczaj chrzestni, rodzeństwo, rodzice kupują coś większego Czasami ktoś podaje propozycje prezentu i już wiesz co planuje kupić
Maja o to macie fajnych chrzestnych i rodzeństwo
U nas standardowo każdy jakieś drobne rzeczy kupuje, przynosi.
Jedynie dziadkowie. Ale tym razem na wózek jedni i drudzy dawali więc na więcej nie ma co liczyć. U nas te droższe rzeczy musimy sami kupować
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-11-22, 14:24   #3593
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

Lecę dalej sprzątać, tak mi się nie chce
ja dzis odpuscilam zjedlismy obiad, w koncu zorbilam zurek z biala kielbasa i jajkiem, ale pycha cos czuje ze ze dwie dokladnie mnie jeszcze czekaja maz sie szykuje na obsluge na karczme, wiec ja dzis sama, sciagnal mi jakis film, widzialam dobre opinie, wiec zorbimy popcorn, albo pojdziemy do sklepu po chrupki i obejrze sobie

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
ja aktualnie ubóstwiam gruszki, zielone grapefruity i ananasy
zjadlam bym ananasa z puszki.. mmhhmm...

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-22, 14:26   #3594
_Madison_
Zadomowienie

Muszę pamiętać by w biedrze w knopersy się obkupić bo smaka mi narobiłyście
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-11-22, 14:28   #3595
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Gosiak - właśnie zauważyłam że sporo. Ja do 3 m-cy nie mam. Cos może kupie. Lubie te gacie bezuciskowe z szerokim pasem.

Wg mnie nie ilosc postow jest ważna a jakosc :P
własnie :P

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Cytat:
Napisane przez ametty Pokaż wiadomość
Dzien dobry wszystkim, witam sie u progu 6 miesiaca
u mnie od poniedzialku. 6 miesiecy? uff.. kiedy to zlecialo?!

JAŚ

Stary 2014-11-22, 14:29   #3596
gosiak0512
Zakorzenienie

Ogarnelam pieterko, pranie tez, obiad juz zniknal. Teraz lezing

MAJKA ja z chlopakami mialam ich sporo ale sprzedalam wiec teraz dokupilam wyjdzie jakos 5 par 56 i z 7 par na 3/6msc. W wiekszych rozmiarach mam jeszcze po chlopakach. Pol spiochow i portek takich ala pizamowych tez troche nabylam

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 14:29   #3597
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie zwykle panuje moda ( a jesteśmy dosyć zwartą grupką) że się zrzucamy, ostatnio też kupowaliśmy leżaczek, także może akurat xD. Dam im wybór No i w pracy zwykle się zrzucaliśmy także może dla mnie też nie zrobią wyjątku? To od jednych byłby leżaczek od drugich mata
No taka zrzutka to super sprawa Wiadomo lepiej jeden konkretny prezent niż mnóstwo pierdółek, które się przydadzą albo nie

Koleżanka co jest w ciąży, już zaplanowała że od znajomych z pracy poprosi o spacerówkę bo też się zawsze zrzucają.

jestem mamą
Stary 2014-11-22, 14:33   #3598
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Haha Soni to nikt nie pobije

Ja juz latam po miescie, dobrze ze przynajmniej teraz wolniej chodze to moge przewijac wizaz na apce i jestem na biezaco a i 19 tydz mam a dalej na obcasach daje rade rano mini spa zrobilam, peeling, depilacja,,maseczka, pazurki pomalowane na czerwone jabluszko
tez by mi sie spa przydalo. paznokcie ogarnelam na odwal sie bezbarwnym lakierem.
przydala by sie jakas maseczka na twarz i ogarniecie brwi.. :/

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
ooo też już czujesz kopniaczki
Mój mąż mieszkał długo sam, więc musiał sobie rdzić i gotować
my dziś już o 5:40 rozmawialiśmy w łóżku TŻ padł wczoraj o 19 a ja godzine poźniej
kiedy ja o tej godzinie spalam.. mam problem z zasnieciem przed polnoca.. tak sie przestawilam. a nie daj boze drzemne sie w ciagu dnia z godzinke to pol nocy mam nie przespane.
super, ze sie wysypiasz

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Hejo dziewuszki złapałam wifi. Nudy w tym szpitalu, zdrowa jestem jak ryba a oni mnie trzymają bo kasa... Wyniki wszystkie ok nie wiem od czego ten straszny ból ale ważne że minął i 2 razy na chwilke widziałam dzidzie 3majcie sie
trzymaj sie tam!

JAŚ

Stary 2014-11-22, 14:36   #3599
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez chcialabym mate i lezaczek dostac

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
jakie kiecki? pokazuj
Na sama mysl mi sie nie chce lazic, nienawidze chodzic za butami:/
Oki za chwilke sie poprzebieram :P

Cytat:
Pochwal się kieckami

Super!

U nas tez jest taki zwyczaj, ze rodzice, chrzestni i rodzenstwo kupuja wieksze prezenty i im mozna spokojnie dac cynk co sie chce u mnie jeszcze babcia jest z tych lubiacych obdarowywac prezentami wiec tez jej podpowiem co tam by sie przydalo
Stary 2014-11-22, 14:37   #3600
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Ja z pracy dostałam łóżeczko turystyczne

Cytat:
Maja o to macie fajnych chrzestnych i rodzeństwo
U nas standardowo każdy jakieś drobne rzeczy kupuje, przynosi.
Jedynie dziadkowie. Ale tym razem na wózek jedni i drudzy dawali więc na więcej nie ma co liczyć. U nas te droższe rzeczy musimy sami kupować
Chrzestni=rodzeństwo w przypadku synka Od chrzestnej Szymek dostał karuzelkę, a potem na chrzciny dorzuciła sie znacznie do huśtawki. My mojej chrześnicy kupiliśmy łóżeczko turystyczne.
Rodzicie płacili za wózek, teraz mówili, że dorzucą sie do pokoiku dla synka i też pewnie zechcą coś kupić, a ja chcę leżaczek Tiny Love 3w1. Teściowa jak spyta to też coś wymyślę albo jak dostaniemy pieniądze to sami kupimy

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości