|
|
#811 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz. II :)
Dziewczyny! Mąż jest na mnie zły, że nigdzie nie mam ochoty wyjść ze znajomymi... A ja o 18 już padam! Do tego nikt o ciąży nie wie. Zawsze piłam i nie mam kolejny raz ochoty wymyślać, co mi to nie jest, że nie piję.
|
|
|
|
#812 | |
|
Rozeznanie
|
Ja też się blogo dziś lenie.
Tż posprzatal, bo, i tu mowie niestety, mi nie wolno nawet łóżka nie mogę zlozyc![]() A naprawdę wolałabym sama zrobić wiele rzeczy w domu. Jedyne co to ciacho zrobiłam, takie z krakersami bez pieczenia i kremem budyniowym ![]() Cytat:
14.09.2013r. Edytowane przez anutka171 Czas edycji: 2014-11-23 o 07:47 |
|
|
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
Anutka na ciasta to mam chcicę daj trochę
In_Flagranti nie dziwię się że nie masz ochoty mnie ciężko do sklepu wyjść :banghead: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#814 |
|
Raczkowanie
|
Oczekiwałam od niego więcej zrozumienia... Przykro mi, że z takiego powodu może być na mnie zły... Widzi jak się czuję.
|
|
|
|
#815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodatkowo tż namawia mnie, żeby powiedzieć wszystkim o ciąży. Ja jeszcze nie chcę, przyjdzie odpowiednia pora Chce poczekać do kolejnej wizyty i dowiedzieć sie, że z dzieckiem wszystko ok.
|
|
#817 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja właśnie też jeszcze tydzień albo dwa nie będę mówiła, ale on też nie chce mówić... Ale męczy mnie ogólny brak zrozumienia |
||
|
|
|
#818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#819 |
|
Raczkowanie
|
No szkoda, masz rację!
|
|
|
|
#820 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nawet pani w aptece pytała który tydzień i mówiła, że te tabletki właśnie od tego tyg. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A przychodzi 18 i ja już kąpiel i spanie tzn. nie codziennie alee...![]() Cytat:
Ale skrótem-nie, nie mam dobrego kontaktu z teściową. Bo teść to w sumie mało co się odzywa i kontakt taki o Dzień dobry, do widzenia.Ale teściowa.... wrrrr
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
Dla relaksu przeglądam na allegro dział "ciąża i macierzyństwo"
![]() Powiem Wam, że rozwalają mnie te wszystkie infantylne koszulki misie, kotki, pieski itp. Dzisiaj w spożywczaku widziałam piękną kobietę w ciąży, elegancko ubraną, pomalowaną, aż mi się wstyd zrobiło że ja w dresie i bez makijażu, a ona taka odstawiona.
|
#822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomijam wygląd tych ciuchów bo dla mnie większość jest zwyczajnie okropna Nawet te w specjalnych sklepach dla mam-mam wrażenie, że robione są dla kobiet powyżej 40 (bez obrazy), ale jeszcze nie spotkałam ani jednej ładnej rzeczy dla kobiety przed 30 .
|
|
#823 |
|
Raczkowanie
|
A ja dla rozluźnienia obejrzę wojewódzkiego z wróżbitą maciejem
|
|
|
|
#824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Najskromniejszy wróżbita w kraju
|
|
#825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale w rossmanie dorwałam za 25 ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koleżanka wysłała mi niedawno złotą myśl z internetu, nie potrafię ładnie przytoczyc, ale sens byl taki: nasze złe samopoczucie, wymioty, bóle są sygnałem od natury, która uczy nas, że odtąd ktoś inny będzie rządził naszym życiem. Muszę mojego tz pochwalić. Odkrzal, umył łazienkę i podlogi. Co prawda nie tak dokładnie jak sama bym to zrobiła, ale i tak rozpływałam się w rozchwytach by był z siebie dumny. I za tydzień znowu pomógł ![]() Nie wiem czy akupunktura pomaga, nie próbowałam, ale skoro jest na nią popyt, widocznie tak. Ja w nią wierzę. |
|
|
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
Marei bardzo dobra myśl!
Swoją drogą gdzie Myboy i kaja :P .?? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój tż dzisiaj w pracy, ja musiałam ogarnąć mieszkanie. Teraz zerkam co ciekawego leci w tv, ale nuuudy. Chyba pójdę coś poczytać.
|
|
#829 |
|
Zadomowienie
|
Eh Ci mężczyźni... ich sposób myślenia jest nieraz nie do ogarnięcia przeze mnie
Ja wczoraj robiłam mojemu tż kurs dokładnego sprzątania łazienki. Bo, gdy przyjdzie taki moment, że sama nie będę mogła, albo nie będę miała sił, to ma posprzątać dokładnie, a nie na odpieprz jak zawsze. Narobiłam się przy tym i nadenerwowałam 100 razy bardziej niż jakbym sama to zrobiła. Ale mam nadzieję przynajmniej, że zaowocuje to w przyszłości
|
|
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze a ja nie mam już co czytać
tż pojechał do mamy na noc bo tam dobudowywują i każda para rąk się przyda także nocka nieprzespana buuu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
haha mój mąż też od razu jak tylko sie dowiedzieliśmy o ciąży - chciał mówić wszystkim dookoła. wytłumaczyłam mu żeby z najbliższymi poczekać chociaż do "serduszka" a ze znajomymi sie jeszcze wstrzymać do końca 1 trymestru. niby sie zgodził, ale nie potrafi tego zrozumieć
ehh faceci....... nie am zaproszenia na jutrzejszy obiad do teściowej, ale za to byliśmy na zakupach i mamy na jutro pstrągi, byliśmy na rurkach z kremem :slinotok: zeżarłam 3 ![]() :brzyda l: były przepyszne ![]() a teraz wcinam makrele wędzoną , mmmmmmmm.... właśnie sie złapałam na tym że moje myśli krążą tylko wokół jedzenia boże, upadłam na dno
|
|
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
W rossie też dorwałam na promocji ale rajstopy
![]() Co do facetów to chyba to norma i większość z nas teraz to przechodzi.. My z tż'tem ogólnie zawsze zgodni, zakochani po paru latach związku jak na początku, rozumiemy się bez słów, no cud miód orzeszki. A teraz? Od dłuższego czasu nie możemy się dogadać. Chociaż on się trochę bardziej stara, ja też ale nie możemy na siebie trafić... Musimy gdzieś wyjść w tym tygodniu bo nas wszystko ostatnio przerasta. Tylko żebym się dobrze czuła
|
#833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cos to zabieraj ze sobą prowiant, nocniczek i wodę ![]() My planujemy iść do kina i się boję.. bo nie wiem jak wytrzymam 2 h
|
|
#835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noo, na randke z nocniczkiem, tego jeszcze nie było masija, ale przecież w kinie zawsze możesz wyjść do wc, nie ma biedy ![]() ej, nie uwierzycie, włąśnie sie pokłóciłam z mężem, no i popłakałam, o to nieodłączne - ale o co? że nie szanuje mojego laptopa normalnie jak sobie to uświadomiłam o co mi chodzi to musiałam wyjść z pokoju żeby nie widział że sama sie z siebie śmieje
|
|
|
|
|
#836 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
I nie szanuję jej, choć kocham mojego męża. On o tym wie i mnie rozumie Cytat:
Cytat:
Po nocce w pracy przyjeżdża po mnie autem z Krakowa i wracamy znów do miasta gdy muszę coś załatwić, bym nie musiałą jechać busem. I wiele przykłądów mogłabym podać. Generalnie jest bardzo kochany
|
|
#837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kurde posmarowałam się balsamem na rozstępy z BabyDream,ale to nie był dobry pomysł na tym etapie ciąży ten zapach przyprawia mnie o mdłości Pójdę się chyba drugi raz umyć |
||
|
|
|
#838 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam jedną dużą ok 6cm, we wtorek się dowiem czy coś się zmniejszyła. Zalecenia tez duphaston 3x1, leżenie, odpoczynek, brak stresu, nie wolno mi szybko jeździć samochodem ani gwałtownie hamować itp. A i żadnych wymyślnych pozycji milosnych te wszystkie zakazy są, żeby nie doszło do skręcenia ![]() Choć u nas seksu i tak niet przez krwiaka ![]() Oby wchlonela w końcu, bo naprawdę się jej boje.
|
|
|
#839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.

nawet łóżka nie mogę zlozyc

Kobieta w ogóle nie potrafi gotować. Wszystko co zrobi ma smak papieru... A tylko wszystkich poucza. Denerwuje mnie niemiłosiernie, więc nawet się u niej nie pokazuje

Dodatkowo tż namawia mnie, żeby powiedzieć wszystkim o ciąży. Ja jeszcze nie chcę, przyjdzie odpowiednia pora
06.09.2014 

Dokładnie, trzeba się oszczędzać. Tylko jak? W domu trzeba wszystko zrobić, posprzątać itp.
Dzisiaj w spożywczaku widziałam piękną kobietę w ciąży, elegancko ubraną, pomalowaną, aż mi się wstyd zrobiło że ja w dresie i bez makijażu, a ona taka odstawiona. 

ale w rossmanie dorwałam za 25