Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-22, 09:52   #3721
fablous
Zakorzenienie

Dot.: Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII

Cytat:
Napisane przez senna87 Pokaż wiadomość
Dotarły do Ciebie już może buty? Też kliknęłam i też z kuponem, jestem mega ciekawa jak będą wyglądać w realu.

W ogóle to cześć dziewczyny, podczytuje Was od jakiegoś czasu, fajnie tu u Was
Dotarły, są naprawdę śliczne, porządnie wykonane, cieplutkie. Ale chyba muszę je odesłać bo niestety odstają mi w łydkach . Ja mam niestety bardzo szczupłe nogi i ciężko znaleźć mi dopasowane cholewki. Zamówię chyba teraz oficerki Nessi model 20010 bo czytałam dużo opinii że nadają się dla szczupłych łydek. Teraz tylko szukam czy taniej kupię na allegro czy może w jakimś sklepie internetowym.

Ogólnie jeśli nie masz bardzo szczupłej łydki to śmiało polecam te buty, są naprawdę świetne

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 10:11   #3722
Karolllka7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez g0si4 Pokaż wiadomość
Kierowałam się wymiarami. Moja Mama ma około 102cm w biodrach, mam nadzieję, że będą dobre.
A jak Ci się ogólnie noszą? Wygodne są? Grzeją ?
Bardzo ciepłe i super się w nich chodzi. Dla mnie ledwo do kostek (164cm), ale ja w nich śmigam po domu i koło domu tylko. I też mam 102cm w biodrach
Stary 2014-11-22, 10:22   #3723
Emilcia_1616
Zakorzenienie

super dostalam kupon 100 zl na zakup opon.....
Stary 2014-11-22, 10:23   #3724
senna87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Dotarły, są naprawdę śliczne, porządnie wykonane, cieplutkie. Ale chyba muszę je odesłać bo niestety odstają mi w łydkach . Ja mam niestety bardzo szczupłe nogi i ciężko znaleźć mi dopasowane cholewki. Zamówię chyba teraz oficerki Nessi model 20010 bo czytałam dużo opinii że nadają się dla szczupłych łydek. Teraz tylko szukam czy taniej kupię na allegro czy może w jakimś sklepie internetowym.

Ogólnie jeśli nie masz bardzo szczupłej łydki to śmiało polecam te buty, są naprawdę świetne
Dzięki za opinię! Akurat o cholewkę się nie martwię bo niestety ale nie mam super szczupłej łydki Bardziej zastanawiałam się nad jakością wykonania, bo jak już je kliknęłam to je wygooglowałam na jakimś blogu i nie prezentowały się zbyt fajnie, skóra na stopach była pozaginana w kilku miejscach a cholewki tak dziwnie się układały, zsuwały się i marszczyły, a zależy mi aby mi posłużyły przez kilka sezonów.
Stary 2014-11-22, 11:06   #3725
Wenus21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanneett Pokaż wiadomość
Ktoś pytał o recenzje sweterka w serca : http://allegro.pl/sweet-style-milutk...781762204.html
Nie jestem zadowolona. Na stronie jest podany inny skład materiału niż ja dostałam (100% akryl), ze zdjęć wydawał się gruby i mięsisty, a przyszedł cieniutki i krótki. BTW modelka ma chyba 150cm wzrostu :/, u mnie rękawy są 3/4, a dodam że mam 173cm wzrostu i 60kg wagi. Ogólnie jest ładny, ale nie tego oczekiwałam (szczególnie jak w aukcji jest napisane że wełna :/ ). Będzie pasować tylko na rozmiar S
Ja pytałam Dzięki ,że napisałas kilka słów o nim
Stary 2014-11-22, 11:08   #3726
gwiazdka93
Zakorzenienie

Dziewczyny, czy któraś z Was ma ten sweterek i może podzielić się opinią?
gwiazdka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 12:05   #3727
g0si4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolllka7 Pokaż wiadomość
Bardzo ciepłe i super się w nich chodzi. Dla mnie ledwo do kostek (164cm), ale ja w nich śmigam po domu i koło domu tylko. I też mam 102cm w biodrach
Cytat:
Napisane przez golabek Pokaż wiadomość
Mama zapłaciła 42zł więc podobnie. Narzeka jednak że mogły by być dłuższe. Sprawdź sobie długość na wszelki wypadek
Dzięki dziewczyny
Na długość powinny być dobre .

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Cytat:

O, dzięki za cynk z tymi kozakami z Nessi. Ja wprawdzie teraz żadnych nowych nie potrzebuję, ale będę je miała na uwadze, bo też mam chudziutkie nogi.
g0si4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 12:21   #3728
Lynn
Zakorzenienie

Co do kozaków, to ja polecam CCC Lasocki- zwłaszcza, że na allegro można kupić za ok 20 zł kupony zniżkowe -30% do ccc. Ja w tamtym roku w ten sposób obniżyłam sobie koszt kozaków o 100 zł, a w tym roku za botki zapłaciłam zamiast ok 280 to 200 zł.

Edytowane przez Lynn
Czas edycji: 2014-11-22 o 12:23
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 12:41   #3729
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny
Na długość powinny być dobre .

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

O, dzięki za cynk z tymi kozakami z Nessi. Ja wprawdzie teraz żadnych nowych nie potrzebuję, ale będę je miała na uwadze, bo też mam chudziutkie nogi.
Dam znać jak już przyjdą czy rzeczywiście pasują na wąską łydkę

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 13:30   #3730
g0si4
Zakorzenienie

Cytat:
Dam znać jak już przyjdą czy rzeczywiście pasują na wąską łydkę
Ok. Możesz też fotkę na nóżce cyknąć

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Co do kozaków, to ja polecam CCC Lasocki- zwłaszcza, że na allegro można kupić za ok 20 zł kupony zniżkowe -30% do ccc. Ja w tamtym roku w ten sposób obniżyłam sobie koszt kozaków o 100 zł, a w tym roku za botki zapłaciłam zamiast ok 280 to 200 zł.
Mam kozaki z Lacoskiego i niby są spoko, ale ja ogólnie nie przepadam za tą marką. Niedawno poszedł mi w jednym bucie zamek, muszę się z nimi wybrać do szewca, bo paragon po nich dawno gdzieś posiałam(więc reklamacja odpada).

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Jall Pokaż wiadomość
Oj, to drobna jesteś Rękawy mogą być długie.
Ja po zdjęciach w aukcji myślałam, że jest bardziej dopasowana, no ale w nieco szerszej nie wyglądam źle i lubię takie fasony, więc jestem zadowolona W sumie to tak jak na ich zdjęciach, to u mnie tylko w biuście i biodrach wygląda i patrząc na wymiary z akcji, to by się nawet zgadzało.
Kupiłam w końcu tę bluzę, kolor szary. Ciekawa jej jestem

Edytowane przez g0si4
Czas edycji: 2014-11-22 o 12:59
Stary 2014-11-22, 13:34   #3731
Lynn
Zakorzenienie

gosi4 Ja CCC jako firmy nie lubię, bo kiedyś miałam przeboje z reklamacją, ale obecnie mam 4 parę butów z Lasockiego i jestem zadowolona z nich.
Stary 2014-11-22, 13:55   #3732
Jall
Zadomowienie

Cytat:
Mam kozaki z Lacoskiego i niby są spoko, ale ja ogólnie nie przepadam za tą marką. Niedawno poszedł mi w jednym bucie zamek, muszę się z nimi wybrać do szewca, bo paragon po nich dawno gdzieś posiałam(więc reklamacja odpada).
Z reklamacją w ccc z paragonem czy nie wiecznie są problemy. Ja u nich nic nie kupuję, bo każdy but jaki mierzę jest jakiś lewy, tzn nie pasuje do mojej stopy. Próbuję i mierzę prawie wszystko jak leci i dupa
Za to mama lubiła ich buty, dopóki nie zaczęły się problemy z reklamacjami. Dwie pary i o każdą musiała się wykłócać i czekać po miesiąc... Z takich sieciówek wolimy Daichmann, co roku kupujemy od nich po 4-5 par butów i tylko raz mama musiała reklamować. W ciągu tygodnia zwrócili kasę i kupiła nowe

Cytat:
Kupiłam w końcu tę bluzę, kolor szary. Ciekawa jej jestem
Koniecznie daj znać jak Ci się podoba i jak leży

Kamil ma glejaka.
https://www.siepomaga.pl/kamil

11.12 stracił swoją szansę
Jall jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 14:09   #3733
g0si4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jall Pokaż wiadomość
Z reklamacją w ccc z paragonem czy nie wiecznie są problemy. Ja u nich nic nie kupuję, bo każdy but jaki mierzę jest jakiś lewy, tzn nie pasuje do mojej stopy. Próbuję i mierzę prawie wszystko jak leci i dupa
Za to mama lubiła ich buty, dopóki nie zaczęły się problemy z reklamacjami. Dwie pary i o każdą musiała się wykłócać i czekać po miesiąc... Z takich sieciówek wolimy Daichmann, co roku kupujemy od nich po 4-5 par butów i tylko raz mama musiała reklamować. W ciągu tygodnia zwrócili kasę i kupiła nowe

Koniecznie daj znać jak Ci się podoba i jak leży
Mam dwie pary skórzanych balerin z L. i raz- są niewygodne (skóra twarda, w ogóle nie chce się do stopy dopasować) dwa- wkładka potwornie farbuje ! Po całym dniu w pracy stopa albo czarna jak smoła, albo czerwona jak nie wiem co. To już baleriny za 30 zł z bazaru mi stóp nie farbują. Porażka.
Też po pierwszej parze balerin obiecałam sobie,że już u nich nic nie kupię, ale po paru latach skuszona ceną (było -20%) popełniłąm raz jeszcze ten błąd i teraz pluję sobie w brodę. Z deichmanna mam skórzane workery i chwalę je sobie.
Już ciii , bo off top nam się zrobił
Stary 2014-11-22, 15:25   #3734
Lynn
Zakorzenienie

Sorry za ten off top, który zaczelam.

Kupiłam u jednego sprzedawcy 2 sukienki i jedna leży na mnie niezbyt dobrze i chciałabym ją zwrócić, ale za cholerę nie mogę znaleźć paragonu. Czy to możliwe, żeby sklep nie wystawiał paragonów?
Stary 2014-11-22, 15:27   #3735
gwiazdka93
Zakorzenienie

Dziewczyny, a kojarzycie może użytkownika ReviaPPHU? Spodobała mi się bardzo ta bluzka
Stary 2014-11-22, 15:34   #3736
Jall
Zadomowienie

Cytat:
Kupiłam u jednego sprzedawcy 2 sukienki i jedna leży na mnie niezbyt dobrze i chciałabym ją zwrócić, ale za cholerę nie mogę znaleźć paragonu. Czy to możliwe, żeby sklep nie wystawiał paragonów?
Niestety możliwe. Napisz do nich o zwrot, a jak odpowiedzą, że trzeba rachunek, to powiedz, że niestety nie masz. Może przejdzie A jak nic nie wspomną, to odeślij bez.

Cytat:
Napisane przez gwiazdka93 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a kojarzycie może użytkownika ReviaPPHU? Spodobała mi się bardzo ta bluzka
Negatywów nie mają, więc ja bym zaryzykowała

Kamil ma glejaka.
https://www.siepomaga.pl/kamil

11.12 stracił swoją szansę
Jall jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 15:52   #3737
sherlook
Zadomowienie

Cytat:

Ja bym od razu napisała, że chcę zwrócić, ale nie otrzymałam paragonu. Mi się już kilka razy zdarzyło, że nie było paragonu w przesyłce.
sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 16:29   #3738
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:

Pisz do sprzedającego odsyłałam dwie rzeczy i jak na złość do obu nie dostałam paragonu. Na moje pytanie, odpowiedzieli, że paragony im do zwrotu potrzebne nie są, bo mają wszystko w systemie - kto kiedy i za ile kupił a gdyby się wykłócali to zawsze można skarbówką postraszyć

Edytowane przez Weridiana1986
Czas edycji: 2014-11-22 o 16:30
Weridiana1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 16:45   #3739
Lynn
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny, napisałam do sprzedawcy . Chcę zwrócić tą sukienkę klik
Stary 2014-11-22, 18:17   #3740
gwiazdka93
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny, napisałam do sprzedawcy . Chcę zwrócić tą sukienkę klik
A czy mogłabyś napisać co w tej sukience jest nie tak? Sama o niej myślałam
Stary 2014-11-22, 18:40   #3741
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
A czy mogłabyś napisać co w tej sukience jest nie tak? Sama o niej myślałam
Sukienka jest ładna, jest uszyta z mięsistego materiału. Wszystko z nią jest ok, tylko mi się nie podoba jak ja w niej wyglądam Ja mam dość duże wcięcie w talii i lepiej wyglądam gdy ta częśc rozkloszowana jest ciut wyżej nad biodrami.

Kupilam też od tego sprzedawcy sukienkę w pepitkę za 35 zł i ta jest ekstra, chociaż materiał gorszy (śliski, sztuczny).
Stary 2014-11-22, 18:59   #3742
gwiazdka93
Zakorzenienie

Cytat:
Sukienka jest ładna, jest uszyta z mięsistego materiału. Wszystko z nią jest ok, tylko mi się nie podoba jak ja w niej wyglądam Ja mam dość duże wcięcie w talii i lepiej wyglądam gdy ta częśc rozkloszowana jest ciut wyżej nad biodrami.

Kupilam też od tego sprzedawcy sukienkę w pepitkę za 35 zł i ta jest ekstra, chociaż materiał gorszy (śliski, sztuczny).
Aha, rozumiem, dzięki Ja tez mam duże wcięcie w talii, więc nie wiem czy u mnie by się również sprawdziła
Stary 2014-11-22, 19:08   #3743
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Aha, rozumiem, dzięki Ja tez mam duże wcięcie w talii, więc nie wiem czy u mnie by się również sprawdziła
A ile masz wzrostu? Może u ciebie inaczej by się układała Ja mam 170 cm. Na mnie lezy podobnie jak na aukcji z żywą modelką
Stary 2014-11-22, 19:14   #3744
gwiazdka93
Zakorzenienie

Cytat:
A ile masz wzrostu? Może u ciebie inaczej by się układała Ja mam 170 cm. Na mnie lezy podobnie jak na aukcji z żywą modelką
166 cm
Stary 2014-11-22, 20:04   #3745
201703061432
Konto usunięte

http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=14917364

może ktoś kupował tutaj?
201703061432 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 20:18   #3746
pat0
Wtajemniczenie

Moze widzialyscie gdzies na allegro taki naszyjnik? chodzi o rozsadna cene
https://www.youtube.com/watch?v=bUBr...ivrm4QFWHXdDHA
Stary 2014-11-22, 20:23   #3747
lukrecja222
Zakorzenienie

zamawialyscie moze taka kamizelke? http://allegro.pl/futrzana-kamizelka...766774749.html

albo jakas podobna, tylko zeby nie byla taka wielka
lukrecja222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 21:04   #3748
Melissa86
Zakorzenienie

Do dziewczyn,które kupiły sweterki od Setin.

Właśnie się przymierzam do zakupu któregoś, ale mam problem z wymiarami rękawa-dokładnie z jego długością.
Na niektórych aukcjach piszą długość rękawa: 62cm od szyi, 63cm od ramienia, a co w przypadku,kiedy jest same 62cm? Jak to traktować?

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Cytat:
Napisane przez aneczka87874 Pokaż wiadomość
No dokładnie.
140 zł za koszulę,przeginka ale poszukam jeszcze ,może coś wynajdę taniej dam znać jak coś wynajdę

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

http://allegro.pl/koszula-biala-kraw...797464096.html

http://allegro.pl/koszula-biala-kraw...797464096.html
taką znalazłam

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

http://allegro.pl/elegancka-koszula-...747708638.html
Fajne! Dziękuję Ci bardzo! Czyli to się nazywa krawatka.

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Dziewczyny zlitujcie się z tymi offtopami. To co się dzieje ostatnio na tym wątku w ogóle nie ma nic wspólnego z tytułem tego wątku i działem w jakim się znajduje.

Załóżcie sobie wątek na plotkowym o Waszych wszystkich zakupach na allegro (nie tylko ubraniowych) i tam offtopujcie do woli.

Nadrabiam wątek z całego tygodnia i mam już dosyć po prostu...

Edytowane przez Melissa86
Czas edycji: 2014-11-22 o 21:05
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 21:05   #3749
molly17
Rozeznanie

Zamawiał ktoś taką koszule z allegro? Jest ich pełno i jestem świadoma że pewnie się tu już przewijała, ale przekopać się przez gąszcz postów jest chyba niemożliwe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4741991416.jpg (40,0 KB, 33 załadowań)

Rzucam słodycze i internet!
molly17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 21:23   #3750
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adzienka Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy możecie polecić jakąś fajną,ciepła narzutkę?
Ja polecam taki kardigan.
http://allegro.pl/luzny-elegancki-ka...765653392.html

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Kala! Pokaż wiadomość
Przyszła Dosyć szybko, brałam ekonomiczną. I tak:
Kolor - jak na zdjęciu, mam szarą
Długość - na mnie krótsza niż na modelce, ale jestem wysoka, nie za krótka, a często mam z tym problem.
Materiał - raczej cienki, ale też nie szmatkowaty, mało elastyczny
Rozmiar - tak jak piszą na aukcji, więcej niż L nie wejdzie w te górę.
Fajnie, że ma obszycia, przez to nie wygąda niechlujnie. Dobrze leży, ma takie przeszycie nad biustem jak na czarnym modelu, z tyłu zapinana na krótki zameczek.

Ogólnie polecam - myślę, że w tej cenie lepszej nie znajdziesz

Link http://allegro.pl/tunika-mocno-rozkl...792131492.html
Piszesz o tej rozkloszowanej z linku? Jeśli tak, to zamawiam. Dziękuję Ci bardzo za opinię!
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości