|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o maleństwo od jesieni 2014
no wlasnie a to ewidentnie nie miesnie tylko cos w srodku... no nic, za 9 dni bedzie pierwszy test chociaz tak mnie kusi ze masakra;p
|
#1832 |
|
Raczkowanie
|
czesc Kobietki
melduje sie w niedziele. Milka czuje sie okropnie jak Ty. Jak na okres, bol w podbrzuszu, piersi jak cegly i stekam jak emerytka na kregoslup😁 Dzis 30 dc i @ brak ale u mnie to norma. We wtorek lub w środę będę testować ( będą to 2 tyg od owu). Buziole |
|
|
|
#1833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poczekaj pare dni bo test testosi nierowny i nie kazdy tak predko wykaze ciaze ![]() Siedze sobie w Rzeszowie na rynku. Pije herbatke i znadlam ciach e srednie. Jade zaraz do hotelu bo mam kolacje. Samemu troche nudno
|
|
|
#1835 |
|
Rozeznanie
|
Ehhh dziewczyny właśnie sie dowiedzieliśmy że siostra TZ jest w ciazy i mają termin na poczatek czerwca. Nie przepadamy za sobą jakos i czuje takie dziwne uklucie że im się udalo a nam nie. Na dodatek planowalismy wesele na 27czerwca .chce mi się ryczeć;(
|
#1836 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeszvze tylko spytam, cykle masz regularne? Cytat:
Za to jak poszłam do mojej lekarki rodzinnej po skierowanie na badania, to na wieść o planowanym dzidziusiu przebadała mnie porządnie. Cytat:
Ale czy czasem się nie przetrenowałaś ? Mięśnie macicy? |
|||
|
|
|
#1837 |
|
Rozeznanie
|
Merry,tak cykle regularne ale mysle że @ będzie jutro.
|
#1838 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pojechałaś sama? Cytat:
Nie myśl za dużo, korzystaj z tego, że nie ma @ Mi się @ kończy i najchętniej już bym zmolestowała tż. A i Tż po tym jak założyłam czarne getry na rower ciągle się do mnie dobiera
|
||
|
|
|
#1839 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
poza tym implantacja odbywa sie od 6-12 dni od owu a ja dopiero co mialam takze nie nakrecam sie
|
|
#1840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Such nie sucho. Wiem łatwo się mówi, a inaczej jest uwolnić się od myślenia, tymbardziej teraz gdy wszystkie chciałbyś my dzidziusia pod choinkę |
|
|
|
|
#1841 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ciezko uwolnic sie od myslenia, aczkolwiek codziennie sobie powtarzam ze to by bylo za piekne hehe i ze raczej licze na inne okazje
|
|
#1843 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moze przemawia przeze mnie zazdrość,ale jednak tą łzę musialam dzis uronić.moze gdyby nie beznadziejne relacje miedzy nami -tż +szwagier ja+siostra Tż, moze byloby inaczej, ale jak juz kiedys próbowalam przełamać lody to nic z tego nie wyszło,zreszta jets miedzy nami totalna odmienność charakterów - oni to totalni flegmatycy, za to my to takie narwańce, wiec ciezko sie dogadac. plus jest taki ze my wyprzedzamy ich do przodu o postawienie domu :P pokaze Wam nasze fundamenty,na rozluznienie tematu
|
|
#1844 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przyznaj sie kochana ![]() chyba zazdroszcze troche tych gór, ja to bym najchetniej pojechała połazic po gorach i zapomniec o dzisiejszym, o budowie, o pracy i tych wszystkich rzeczach. i jak to tak jest ze TŻ tez bedzie nz szkoleniu >? pracujecie w jednej firmie ?
|
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem najmlodsza wiec najpozniej wyszlam za maz, ale TZ ma starszego brata i mlodsza siostre, i ten brat nawet dziopy nie ma takze nie ma sie co przejmowac!---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- a fundamenty super! mi tez sie marzy domek...na razie wynajmujemy kawalerke ale nam ciasno hehe
|
|
#1846 |
|
Zadomowienie
|
monic 167 jak dla mnie nie powinnas przy siostrze TŻ ani jej mezu okazywac swojego niezadowolenia ,zazdrosci,zwlaszcza ze za soba nie przepadacie,Ona widzac Twoje rozzalenie jeszcze bardziej bedzie sie rajcowac i rozpowiadac jak to wpaniale byc w ciazy a tak na prwde moze czuc okropne bole ale nie daj sie sprowkowac.a slub nie zajac nie ucieknie.mimo wszystko jestescie rodzina i tj dziewczyny pisza wszystko w swoim czasie i najlepiej po kolei..slub potem dziecko..zakaldanie rodziny to nie wyscigi!!! a biala suknia wesele na 200osob nie gwarantuja tego,ze malzenstwo bedzie super trwaleslub to tylko 2 dni a potem cale zycie.
.trzymam kciuki by sie jednak udalo!!! sprobuj nalesc dobre strony tej sytuacji np ciesz sie ze zostaniesz ciocią ![]() bianeczka oj tez bym pojechała do Wisły albo do Brenny )milka Ty tez jzu tak nie licz wyluzuj i ciesz sie zyciem.
watek scrapkowy:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=765045 wątek decoupage:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=714593&page=7 mój raczkujący blog:http://niebieskainspiracja.blogspot.com Edytowane przez beatrix28 Czas edycji: 2014-11-23 o 20:55 |
|
|
|
#1847 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja uwielbiam kolejne wiadomości o ciążach w rodzinie raz jedyny zrobiło mi się przykro gdy moja bratowa urodziła przede mną, a do termin ledwo co jej minął a ja bylam 9 dni po ale na następny dzień i mnie chwyciło ![]() u nas nowy cykl, nowe możliwości, za tydzień idę do gina znowu na monitoring, zobaczymy co tam sie tworzy i znowu do roboty, jakoś powoli mam dość tego seksu codziennego w okolicach dniach płodnych no ale jak trzeba to trzeba no i powoli włącza mi się klimat świąteczny, prezenty już mam kupione dla małego, teraz kompletuje dla rodziców, dla męża cos trzeba ahh fajnie się robi
|
|
|
|
|
#1848 | |
|
Zakorzenienie
|
jestem wyluzowana i nie licze na ciaze
przeciez co chwile to podkreslam ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
![]() a co do swiat, w rodzinnym domu razem z rodzicami, rodzenstwem i ich malzonkami robimy sobie losowanie kto komu daje ciekawe kogo wylosuje
|
|
#1849 |
|
Rozeznanie
|
ja juz ciocia jestem 4razy, takze to dla mnie zadna nowosc bo dziecko i tak bedzie mialo sie z kim bawic :P (mam 2 dzieciate juz siostry
) co do zazdrosci- no chyba juz ze mnie uszly cale emocje, i przeszedl ten najgorszy moment. kurcze szkoda mi czasami ze jeest jak jest,ale jak oni sami tez nie wychodza ze szczegolna inicjatywa to ja sie po raz kolejny nie bede gimnastykowac bo i po co,moze z czasem cos sie zmieni ps. moja @@ dalej nie przyszła
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o widzisz no i jak tu nie myslec o tym wszystkim kurcze po to jest taki watek, kazda z nas o tym mysli i sie ekscytuje i nawet jak o tym nie pisze to pozniej i tak jest rozczarowanie jak cos nie wyjdzie...
|
|
#1851 |
|
Rozeznanie
|
hehe Mileczko, no bo wlasnie po to tu jestesmy
![]() w sumie moj Tz czasem mnioe pyta co ja tu tyle robię i ratuje mnie to ze nie tylko ja "lubie robic testy ciazowe" hehehehe w sensie ze sie tak niecierpliwię ![]() a jaki z tego plus? ze jak sie juz uda,to bedziemy sie cieszyly wszystkie razem. Powiem Wam ze moja przyjaciolka nawet nie wie co planujemy,stad dla mnie jestescie ratunkiem ;*
|
#1852 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że mamy tu siebie i możemy o tym rozmawiać. Ja staram się nie nakręcać, choć nie wiem, ale mnie najbardziej przeraża, że się uda chcę tego, chcemy z Tż-etem dziecko, ale i tak boję się, tej rewolucji. Wiem palnijcie mnie pałą ![]() Cytat:
![]() rozumiem, że chochlik chciałby rywalizacji, ale jak mówią człowiek planuje, a Bóg krzyżuje. Cytat:
Mi też już zaczyna pachnieć świętami. I zazdroszczę tym, którzy mają już dzieci. Właśnie podglądałam co u lipcówek i one zastanawiają się jak przekazać wieść o dzieciątku. |
|||
|
|
|
#1853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie tez oprocz TZ-ta to tylko Wy wiecie mam nadzieje ze niedlugo wwszystkie wyladujemy na innym watku sierpniowek albo wrzesniowek np
|
|
#1854 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic nie gwarantuje na 100% udanego związku, aż po grobowe deski. Ech, w ogóle uważam, że my na tym wątku wyluzowane jesteśmy. A, że pisze któraś, że ją dziwnie brzuch boli, przynajmnie ma gdzie się wyżalić. Jakiś czas temu marudziłam, że cycki mnie bolą ![]() Na niektórych wątkach mierzą tempki, badają szyjki i wypatruja jakiś objawów owu. A my o bieliznie, pozycjach i kiedy jak często, pełen luzik ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1855 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiec prosze sie nie bac bo bedzie ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
a z tym pradem to daj spokoj, do tej pory nie moge przezyc ze mi sie tyle rzeczy w lodowce popsulo
|
|
#1856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja przyjaciółka się domysliła Cytat:
A my Lwy, to byśmy chciały wszysto odrazu |
||
|
|
|
#1857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choc zycie dalo mi mocno w kosc w tym roku, i sie nauczylam pokory i cierpliwosci, ale i tak bym chciala wszystko na juz :P
|
|
#1858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Owszem trzeba wiedzieć czego się chce, mieć priorytety, ale co ma być to i tak będzie. A co najcenniejsze rodzi się z miłości |
|
|
|
|
#1859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1860 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Cytat:
Monic nie zawracaj sobie nimi głowy, sympatia na siłe nie przyjdzie a meczyc sie to bez sensu.---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Moja kuzynka też jest w ciąży i też mnie coś uszczypneło ale z drugiei strony pomyślałam, że pewnie bardzo dobrze niech urodzi im sie sliczna coreczka lub synek będzie na wigilii weselej Ja dalej z objawami @ spijam kawke i herbatkę. Trzeci już tydzień zmagam się z jakimiś choróbskami masakra. Miłego poranka ! |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.

melduje sie w niedziele. 
poczekaj pare dni bo test testosi nierowny i nie kazdy tak predko wykaze ciaze

i ze raczej licze na inne okazje