Mamusie lutowe 2015 - cz. 4 - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-23, 20:38   #3271
IncognitoNick
Zadomowienie

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 4

Cytat:
Napisane przez 1141655 Pokaż wiadomość
Przepraszam, że znów bede siac zamęt ;p ale jako maniak kosmetykow i w ogole.....

pisalyscie o tym serum Ilonka chyba AA do rzes

Uwaga bo serum zawiera bimatoprost, czyli substancję aktywną, która jest uważana obecnie za najbardziej efektywny stymulator wzrostu rzęs i brwi. Jednak nalezy pamiętać, że jest to również składnik leków np. na jaskrę. Produkt co prawda stosowany jest na rzęsy, a nie do wnętrza oka, ale moim zdaniem o to nie trudno, dlatego zalecam zapoznanie się z informacjami na temat tego składnika. Nie należy serum stosować podczas ciąży czy karmienia piersią, ale także przez dzieci i młodzież do 18 roku życia.

Ja stosowalam Revitalash na rzesy jakis czas temu, ale po zapoznaniu sie z tym skladnikiem- przestalam uzywac w ogole...
Dzięki Aga za info. W ciąży pewnie sobie odpuszczę, ale po karmieniu... W ciąży w ogóle zrezygnowałam z farbowania włosów, malowania paznokci, używania cieni do powiek, błyszczyków i serum do ust. Brakuje mi tego Używam jedynie podkładu w pudrze i tuszu do rzęs. Od czasu do czasu pomadki. Mąż właśnie się dowiedział, że ma mi pod choinkę nowe cienie kupić - moje pooddawałam (ku uciesze zainteresowanych) na początku ciąży, żeby nie kusiły

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Ewek, MamaZuzi - macie jakąś stronę od której można zacząć naukę szydełkowania? Jejku, chociaż jak M mnie zobaczy z szydełkiem zamiast przy porządkowaniu materiałów do pracy, to chyba uzna, że kalafior ciążowy mnie przejął zupełnie i jestem nie do odratowania

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

A tu jeszcze fajny materiał o chustach i nosidełkach: https://www.youtube.com/watch?v=aOnhP5OYudI

Edytowane przez IncognitoNick
Czas edycji: 2014-11-23 o 20:34
IncognitoNick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-23, 20:40   #3272
d_a_r_i_a
Rozeznanie

Aga masz rację z tym bimatoprostem
ja jestem i maniaczką i zawodowo związana jestem z kosmetykami stosowałam xlash, bardzo dobry skład skuteczność, polecam. Jednak na czas ciąży postanowiłam stosować absolutne minimum kosmetyków, raczej naturalne... no ale to każdego indywidualny wybór

logoasia widzisz, ja nawet porównania zadnego nie miałam..
d_a_r_i_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-23, 20:40   #3273
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

GG do przeklete_pragnienia

Cytat:
Przepraszam, że znów bede siac zamęt ;p ale jako maniak kosmetykow i w ogole.....

pisalyscie o tym serum Ilonka chyba AA do rzes

Uwaga bo serum zawiera bimatoprost, czyli substancję aktywną, która jest uważana obecnie za najbardziej efektywny stymulator wzrostu rzęs i brwi. Jednak nalezy pamiętać, że jest to również składnik leków np. na jaskrę. Produkt co prawda stosowany jest na rzęsy, a nie do wnętrza oka, ale moim zdaniem o to nie trudno, dlatego zalecam zapoznanie się z informacjami na temat tego składnika. Nie należy serum stosować podczas ciąży czy karmienia piersią, ale także przez dzieci i młodzież do 18 roku życia.

Ja stosowalam Revitalash na rzesy jakis czas temu, ale po zapoznaniu sie z tym skladnikiem- przestalam uzywac w ogole...
Revitalash ma dużo więcej bimatoprostu, więc i efekty lepsze
A Oceanic nie posiada w takiej ilości tego leku na jaskrę. Czytałam opinie dziewczyn z wizażu, które po dłuższym czasie konsultowały się ze swoimi okulistami i niby było wszystko ok
Ale też czytałam, że niektóre dziewczyny uczula, no ale u siebie nic takiego nie zaobserwowałam
Stary 2014-11-23, 20:41   #3274
1141655
Zakorzenienie

Madzia jestesmy dumne Wklejaj liste co wzielas, moze sie zainspirujemy jeszcze

Inco noo ja az tak restrykcyjnie nie podchodze do tego wszystkiego,ale jednak co kwasy, retinoidy, czy wlasnie jakies dziwne niezbadane do konca skladniki, czy nawet filtry chemiczne - odstawilam

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-23, 20:45   #3275
Panna Migotka 86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
Aaaaaaaaa muszę się pochwalić!!!! Moimi łupami jestem taka szczęśliwa...
Ten Kombinezon jest ŚWIETNY i już go kocham
Moja Nadusia będzie Kociarą <3
cudowne

Cytat:
Napisane przez DuszonaMarchewka Pokaż wiadomość

Wczoraj wieczorem zaczęłam szyć a dzisiaj dorobiłam paluszki i pazurki. Nie jest idealny bo jest cały szyty ręcznie ale i tak jestem z siebie dumna bo to moja druga w zyciu robótka Pierwszą było serduszko na szpilki robione dla mamy w 2 klasie podstawówki
wow, kochana ile Ty masz talentów!

Aga takiego porodu jak miała Twoja kolezanka chyba wszystkie bysmy sobie życzyły! super, że wszystko szybko i sprawnie

Cytat:
Napisane przez przeklete_pragnienia Pokaż wiadomość
Ee nie śmierdzi i się nie odbarwia, ja zawsze puszczam raz z domestosem i później raz już bez niczego
a ja nawet nie daję drugiego pustego, czasem tylko dodatkowe płukanie daję. Ale pierwsze pranie po domestosie to na wszelki wypadek żadne super ciuchy tylko jakaś bielizna albo ręczniki

Ewa widzę, że Ty jak i inne dziewczyny macie już całe listy prezentowe! ja nwet nie zaczęłam jeszcze o tym myśleć! ale jak widac czas najwyższy

Cytat:
Napisane przez buu007 Pokaż wiadomość
Aaa no i nie wiem po co ja robilam ciasto dla tescia jak dostalam je spowrotem,wiecie przykro mi
Wczoraj goscia tesciowa kroila po malutkim kawalku mojego ciasta i mowila ze tyle daje bo to malutka blaszka byla i kazdy musi sprobowac,a dzis mi pakuje cala reszte no super
Az takie niedobre bylo?
co za bezsens... to rzeczywiście dziwna kobieta jest... ale mówiłaś, że robiłas ciasto pod siebie, więc więcej dla Ciebie/dla Was

udało mi sie Was nadrobić
wczora bylismy u znajomych wieczorem ,a dzisiaj w sumie cały dzien u teściów - napierw obiad, a potem mini zjazd rodzinny. Po obiedzie tak mni zmogła senność, że połozyłam się na kanapie i zasnęłam, a teściowa wszystko sama szykowała - a niby mielismy pomóc. Ale to było silniejsze ode mnie
od kuzynki TZ dostałam torbę ciuszków po jej synku - w sumie w większosci czadowe welurowe pajace i dresiki, do tego kombinezon zimowy i becik do chrztu. Chyba serio nic nie będę musiała kupować albo jakieś pierdoły ubraniowe tylko
Jutro jadę z teściową do ikei i akurat TZ sie pytał co chcę kupić. Powiedziałam ze w sumie to nic, poczekam az pojedziemy po komodę na ciuszki małego i ewentualnie wtedy. No i zaczęła się dyskusja, że gdzie ja chcę ją dać, że nie ma miejsca i powinnam zrobić miejsce w naszej szafie to sie zmieszczą. Próbowałam mu uświadomić, że trzymanie nawet naszych rzeczy w dwóch rzędach na półce jest niewygodne (szafa głęboka - 70cm) a maluszkowe to chyba 5 rzędów by musiało być i że bedzie bałagan i w ogóle. Nawet miarkę wyciągnęłam i udowodniłam, że jak się max przesunie łózko to się zmieści. Dyskusję zakonczyłam: ale wiesz, że i tak tę komodę kupimy? Nie dyskutował więcej

poza tym zauważyłam, że strasznie zmniejszył mi się zołądek chyba mały jest tak ułożony, bo jestem w stanie wcisnąć w siebie max połowę tego co jeszcze miesiąc temu. W sensie nie więcej niż pół bułki i kilka łyków herbaty na śniadanie itd. Jak na obiad zjadłam 1 kluskę śląską i 2 łyżki surówki to się pytali czy sie źle czuję
też tak macie? bo np moja szwagierka w ciaży jadła chyba za troje (a teraz - 5 mcy po porodzie jest takim samym patyczakiem jak była przed ciążą)

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
Jestem z siebie dumna... w końcu wysłałam zamówienie do gemini.
wow, jesteśmy dumne
bo moje zamówienie to dalej folder z zakładkami w przeglądarce...

Edytowane przez Panna Migotka 86
Czas edycji: 2014-11-23 o 21:18
Panna Migotka 86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-23, 20:45   #3276
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem z siebie dumna... w końcu wysłałam zamówienie do gemini.
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-23, 20:51   #3277
IncognitoNick
Zadomowienie

Cytat:
Inco noo ja az tak restrykcyjnie nie podchodze do tego wszystkiego,ale jednak co kwasy, retinoidy, czy wlasnie jakies dziwne niezbadane do konca skladniki, czy nawet filtry chemiczne - odstawilam
Oj tak, za migdałowym peelingiem tęsknię bardzo :-( I za Tonikiem z Clinique. I za sokiem marchwiowym - jakoś stwierdziłam, że w ciąży nie będę pić, żeby przypadkiem wit. A nie przedawkować (wiem, trochę schizuję) Z resztą wypytałam gina nawet o skutki leku z wit. A, który bralam jakieś 10 lat temu

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Aha, dziewczyny, uważajcie z tym domestosem! Koleżanka kiedyś chciała zrobić na ubraniu modne plamy i dodała do prania odrobinę domestosu. Uprała to później kilka razy, żeby się go pozbyć. Jak włożyła ubranie to dostała uczulenia, z którym na serio bardzo długo walczyła.

Może lepiej kupić ten środek do mycia pralek (Backer czy jakos tak, coś niemieckiego w nazwie na B).

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-23, 20:52   #3278
1141655
Zakorzenienie

ja mocno tesknie za peelingo-maska z Clinique...wlasnie z kwasem salicylowym...eh wiele kosmetykow musialam odstawic, ktore kochalam, juz tesknie......

Ale soczku marchwiowego raz na jakis czas sobie nie odmawiam witaminy lykam co drugi dzien :P:P wiec chyba nie przedawkowuje

Stary 2014-11-23, 21:14   #3279
emdzik
Zakorzenienie

Nie ma czym się chwalić zamówienie takie jak Wasze :P
Do tego dużo tabletek zamówiłam :P Bo faktycznie wyszły taniej, więc trochę rzeczy zamówiłam takich dla siebie...

Migotka hehe , dobrze, że tżowi uświadomiłaś przestrzeń w szafie

Ja tam też raczej mało kosmetyków używam i ogóle... ale chcę w końcu włosy pofarbować

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-23, 21:18   #3280
1141655
Zakorzenienie

ja juz nie farbuje, ciaza chyba okazala sie dobrym wyjsciem na zejscie do swojego naturalnego koloru
Potrzebowalabym tylko ogarniecia z podcieciem
chcialam w ogole obciac na krotko, ale planuje rodzic w cebula na glowie, wiecie taki koczek wysoko- wygodnie- wiec tylko suche konce podetne i ogarne grzywke na bok

Stary 2014-11-23, 21:21   #3281
IncognitoNick
Zadomowienie

Ja też się muszę do fryzjera wybrać. Włosów już jakiś czas nie farbuję, więc w ciąży nie miałam problemu. Odrosły mi jednak z krótkich na takie nijakie i muszę zdecydować, czy znowu na krótko, czy bob A to już za dużo decyzji w życiu na raz: wózek, łóżeczko, ....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-23, 21:26   #3282
Asia1105
Wtajemniczenie

Oj dziołchy, dotarliśmy do domu, ufffff. Ledwo żyję. Wypakowaliśmy tylko walizki, posegregowałam pranie na 3 kupki i padliśmy w salonie przed tv.

Wczoraj teściowa się sfochowała, że do nich nie orzyjechałam, ale wolałam poleżeć z Siostrą i poodpoczywać. Dzisiaj jak się u nich zjawiłam to oczywiście jeden temat: "oj, żebyś karmiła piersią, bo to to, bo tamto i sramto, że wygoda, że mogę spać z dzieckiem". Nożesz czy ona nie ma innego tematu?! Ja jej na to, że spać z nami na pewno nie będzie, że aż tak leniwa i wygodna nie jestem, poza tym mała będzie miała ojca, który w nocy też ma wstać i ją nakarmić, albo odciągniętym, albo modyfikowanym. A ona, że jak to, jej synek ma po nocy wstawać?!?! A ja, że tak, bo chcę chociaż w nicy odpocząć. A to już foch. No mówię Wam, szkoda gadać. Moje dziecko, moje zasady, proste! Tzn. gdyby ona była inna to bym jej to przedstawiła w innym świetle, ale jest jaka jest, więc ją podkręcam :P

Tyle w skrócie mojego weekendu
Cieszę się, że mąż mnie wyciągnąl. Odsapnęliśmy od tej awarii z dachem u małej, od patrzenia na poskładane łóżeczko, od skoków cukru. I ani razu nie ryczałam
Wszystko na luzie, Mama pod nos podała. Cukry niekiedy lepsze niż na czczo. Nawet pozwoliłam sobie na pierniczki z Biedry i Michałki I wszystko z cukrem ok

Odrazu przepraszam, że się nie poodnoszę, ale nie dam rady, bo padam.

Jutro pochwalę się prezentami dla niuni od męża siostry i chrześniaka. Bossssskie ciuszki
Asia1105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-23, 21:29   #3283
1141655
Zakorzenienie

Asiu,to wspaniale, ze mialas tak fajny weekend i nerwy zeszły i cukry zeszły Extra jednak mamusie czynią cuda

nie to co teściówki, twoja kolejna fajniuchna

Czekam z niecierpliwością na ciuszki <3 już się doczekać nie mogę jihihiii na pewno cudeńka
I zazdroszcze takiej fajnej rodzinki, bo u mnie moj brat to wiadomo,ale siostra meza tez sie nie interesuje, jakbym w ciazy nie byla, nawet nie zapytala, jak sie czuje, a o zadnym prezencie to nawet nie mysle :P

Edytowane przez 1141655
Czas edycji: 2014-11-23 o 21:30
Stary 2014-11-23, 21:33   #3284
Asia1105
Wtajemniczenie

Rano postaram się szybko ogarnać zdjęcia

Aaaaaa jeszcze się teściowa obraziła, że przyjedziemy dopiero w Wigilię, bo mamy przez dwa dni pod rząd SR! No to już od nas nie jest zależne, ale cóż, weź babie przetłumacz!

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Aga a kiedy u Twojej finito remontowa?
Stary 2014-11-23, 21:35   #3285
1141655
Zakorzenienie

we wtorek przyjezdzaja meble
ale znajac mojego meza, to bedzie do grudnia poprawial po stolarzu
juz nie licze, ze go odzyskam do grudnia

ale mam dzis takie negatywne nastawienie no cóż

Stary 2014-11-23, 21:56   #3286
Asia1105
Wtajemniczenie

Mnie to by chyba coś trafiło. Gdyby miał coś kończyć u nas w domu, a robił by u mamy. Wiem, mama to mama, ale jak się ma swój dom, to są też inne priorytety.
Cierpliwa i złota z Ciebie dziewczynka Bozia Ci to wynagrodzi w grzecznym Tymianku
Stary 2014-11-23, 22:00   #3287
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asia1105 Pokaż wiadomość
Mnie to by chyba coś trafiło. Gdyby miał coś kończyć u nas w domu, a robił by u mamy. Wiem, mama to mama, ale jak się ma swój dom, to są też inne priorytety.
Cierpliwa i złota z Ciebie dziewczynka Bozia Ci to wynagrodzi w grzecznym Tymianku
taaaa cierpliwa i złota do czasu, a jak przychodzi mój skraj- to wyrzyguję wszystko z nawiązką ...i wychodze na tym jak zabłocki

U nas wszystko stoi też ze wzgledu na $$ grrrrrrrr pewnie by wiecej zrobil jakby bylo co robic :/
No a ona jakas kasą sypnela za ta jego robote, zamiast placic robotnikom, wiec bedzie na OC chociaz itd

ehhhh mowie wam, tak zle i tak niedobrze

A Tymcio na pewno bedzie grzecznym, kochanym, wspanialym chlopcem
jak mamusia

ide sie wymyc bo kwitne przed tv i w sumie gapie sie jak sroka w gnat . Zero pozytku z tego

ale tez wiem,ze najwczesniej moge zasnac za 2 godz bo znow w nocy zalicze pobudke :/

Stary 2014-11-23, 22:18   #3288
wegielek
Rozeznanie

Jeszcze 11 stron na komórce...ale to już jutro - jak się uda, bo jutro intensywny dzionek, o 11 przedstawienie w przedszkolu, a później do endo...
Aga-nasi "chłopcy" mają takie same profesje jak mu powiedziałam o "waszym" remontowie to bez namysłu powiedział:bo informatycy tacy są; ) cóż za skromność; )
Niki no to zostały nam 3 miesiące i faktycznie kłopot z tą glukozą:/ zobaczysz co powie gin...Resztę doczytam jutro, bo pada mi telefon, a zresztą zaraz idę spać. Dobrej nocy wszystkim
wegielek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-23, 22:29   #3289
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wegielek Pokaż wiadomość
Aga-nasi "chłopcy" mają takie same profesje jak mu powiedziałam o "waszym" remontowie to bez namysłu powiedział:bo informatycy tacy są; ) cóż za skromność; )

Dobranoc

Moj wrocil,ale ja akurat pod prysznicem bylam, wpadl zadowolony,spytal czy masterchefa sobie obejrzalam.... ja oczywiscie zaatakowana przez hormony ciazowe burknelam pod nosem,ze tak- on chyba wyczul moj zly humor i nie ciagnal rozmowy dalej sie boi chlopak narazac

teraz poszedl do pokoju malego i slysze,ze ksiezyc lampke robi na scianie, bo on ja robi tak,ze nie bedzie na kabelek wiszacy wzdluz sciany tylko bez niego :P

nooo a ja siedze i sie we mnie zbiera najchetniej bym mu powiedziala,ze zamiast krecic ksiezyc,ma mi przyjsc stopy masowac

i jestem okropna,bo nawet nie zapytalam, jak mu poszlo dzis......ale wole nie uslyszec, ze troche porobil i jutro dokonczy

Dopisek :

Stwierdzam, że hormony ciążowe rozgościły się dziś we mnie, taka byłam na nie ... ale już jest znowu fajnie mężuś zamontował księżyc, przyszedł po mnie, żebym popatrzyła
Obiecał szafę i pogadaliśmy, powiedziałam mu, że ma masować mi stópki bez mojego proszenia i włączać się w zakupy dla dzidzi i dla mnie ( nie wiem skad to wzielam,ale jak juz mowilam, to plynelam - to sie smial,ze widzial,ze wielkie podpaski juz czekaja,wiec co tu jeszcze zamawiac- mam sie spakowac, i w tym mi pomoze )
takze noooo, powiedzialam mu,ze od wtorku jest juz moj i nie oddam, i ze remontowo zamienia na dzieciowo rybciowo :P:P

Edytowane przez 1141655
Czas edycji: 2014-11-23 o 23:22
Stary 2014-11-24, 04:53   #3290
201704210903
Konto usunięte

Hej. Za miesiąc wigilia
W nocy miałam koszmar. Śniło mi się że zaczęłam rodzic.

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2

---------- Dopisano o 05:53 ---------- Poprzedni post napisano o 05:27 ----------

Asia Twoja teściowa to też przesądza. To Twoje dziecko i będziesz robić jak chcesz.

201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 06:11   #3291
1141655
Zakorzenienie

Za miesiąc wigilia faktycznie ale cudownie
Mi się codziennie śni mój poród, ale zawsze jest ok... Raz mi się śniło, że dziecko było jakieś jak kosmity i to był okropny sen...

A ja od godz nie śpię, bo mój mąż mnie obudził i zamiast się ubrać i do pracy, to leżał i ze mną gadał.. Powiedział mi ze zazdrości mi mojego leżenia w domku, no baaaa, ma czego

I przyznał się,że zjadł mi wieczorem wszystkie rurki ale po po pracy wjedzie po nowe + mandarynki

Idę zrobię mu i sobie śniadanko, a jak pojedzie do pracy,to pójdę jeszcze na drzemkę

Stary 2014-11-24, 06:39   #3292
201704210903
Konto usunięte

No i na dniach będą już mamy sierpniowe:p
Dziś dotrzymałam do 7 i tz jedzie do lab. To była trauma. Powinny być lab dla kobiet w ciąży które przejmują materiał o 4 rano

Stary 2014-11-24, 06:41   #3293
maciejka1987
Zakorzenienie

dzień dobry

Mój mąż ma dwie nocki, także spędzimy trochę czasu razem. Teraz dałam mu jeszcze chwilę na sen, a ja już zasiadłam na swojej pozycji

Wczoraj zamówiliśmy firanki - makarony i mam nadzieję, że ładne przyjdą A w przyszłym roku kupimy kolejny zestaw tym razem jakichś zwykłych, zeby był na zmianę.

Ciągle myślę o szafie do pokoju małej, uważam, że przyda nam się, a mój tż mówi, że nie ..i nie wiem jak go przekonać?

Czy któraś z Was kupuje gondolę osobnoo i potem spacerówkę osobno ??

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 06:43   #3294
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

Witam się dzisiaj. Widzę że ryszył temat prezentów... Ja mężowi kupię chyba zegarek... Mama dostanie tę legginsy L bo na mnie za duże i do tego kilka herbatek na wagę. Tata pewnie jakąś kawę dostanie. Braciom chyba kupię coś z ubrań, chrzesniakowi męża wyślemy dużego resoraka milicji i kasiore niech mu rodzice coś kupią. Teściowie nie obchodzą...

Wczoraj nie wchodziłam na forum bo miałam z mężem jakiś przypływ czułości i calowania cały dzień... Ale pomimo to i tak mi smutno... Muszę z nim dzisiaj porozmawiać...
Stary 2014-11-24, 07:02   #3295
1141655
Zakorzenienie

A ja mojego wyprawiłam do pracy, zjedliśmy razem śniadanko, pobuziakowaliśmy się i pojechaaaaał, i zostałam z psem i papugami :P

Wskoczyłam pod kołdrę , nadrobię maila i śmigam na drzemkę

Stary 2014-11-24, 07:05   #3296
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

Marchewka a co tam za smutaski u Ciebie?

Inco chyba najlepiej będzie na yt pooglądać
https://www.youtube.com/results?sear...yde%C5%82wania
Ja byłam oswojona z szydełkiem bo mi mama pokazywała ale nigdy nic konkretnego nie udało mi się zrobić Aż do teraz. mam nadzieje ze po ciąży nie zaczną mi znowu ręce drętwieć przy robutkach.
Zamówiłam sobie te szydełka http://allegro.pl/544-zestaw-szydelk...825689681.html

Ja zaczęłam myśleć o porodzie. Fakt wejścia w 8 miesiąc mnie pokonał. Serio, czytałam wczoraj trochę o tych ćwiczeniach, masażach i wymiękam.
Dzisiaj w nocy złapał mnie skurcz łydki i krzyczałam wniebogłosy Nawet tż się obudził i chyba wczuł się w poród bo mocno za ręke mnie złapał
Powiedziałam że nie ma mowy żebym wytrzymała kilka h z takimi skurczami. Niech bank rabuje i mi na cc szykuje bo nie wyjde z porodówki aaaAaaaa

Maciejka, Lui 29 już w sobotę. Myślimy o tym spotkaniu? Trzeba jakąś kawiarnie wyszukać
Stary 2014-11-24, 07:34   #3297
maciejka1987
Zakorzenienie

MamaZuzi nie widzę nic znajomego w pabianicach.. jedynie mcdonalds ja tam chętnie jakieś dobre ciacho bym zjadła...nie ma w pabianicach galerii?

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 07:36   #3298
Alunia79
Wtajemniczenie

Dzieńdoberek dziewczyny
Miłego dnia
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-24, 07:37   #3299
Asia1105
Wtajemniczenie

Dzieńdoberek z rana

Jestem padnięta lo tym weekendzie, ale tak jakoś pozytywnie.

Mlebi no to właśnie dlatego, że przesadza nic jej się nie powie konkretnego. Będę ją w zamian jeszcze bardziej podkręcać. Jakoś moja Mama nie wypowiada się, a bliższa ciału koszula! Powiedziała Twoje dziecko ja się nie odzywam, bo rodziłam dawno i czasy się zmieniły! I luz.
A jak Twój cukier?

Aga dobrze, że się dogadałaś z mężem ale z rurkami to słabo :P jak Ty wytrzymasz?

Duszona a skąd ten kiepski nastrój?
Stary 2014-11-24, 07:38   #3300
201704210903
Konto usunięte

Kupowalyscie przewijak na komode? Tego się szuka jako nadstawka? Nie mogę takiego drewnianego z nożakami znaleźć

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości