|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sprawdzone produkty z Lidla cz. 7
Cytat:
1 raz jadlam chyba w wieku 16lat..:/ tylko ze ja takie rzeczy to jem tylko ze sloika same więc moze dlatego czuje roznice
|
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedys nutelle tylko dosawalam w paczkach z pracy rodzicow. Mi maslo orzechowe nie smakuje
Jadlam tez rozne podrobki nutelli tak samo podrobki roznych slodyczy kinder i jednak oryginal najbardziej mi smakuje |
|
|
|
#2223 |
|
Wtajemniczenie
|
Ktoś się jutro wybiera po jakieś ciuszki?
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2225 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zastanawiam się czy one będą z grubszego materiału, byle nie takie lichotki, bo wtedy na pewno ich nie chcę. Jeśli będą grubsze to je wezmę i gdy będzie z którychś rozmiar 38 Zawsze można oddać gdyby nie pasowały, bo w sklepie i tak nie przymierzymy ![]() Smakuje mi konfitura figowa, zjadłam pół słoiczka z biedronkowymi waflami naturalnymi <szkoda, że ten "słój" taki malutki > Oby jeszcze była to sobie dokupię
Edytowane przez Koziorozka_Bielsko Czas edycji: 2014-11-23 o 22:21 |
|
|
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
Też wezmę pod warunkiem, żebędzie fajny grubszy materiał. No i po zmierzeniu zobaczę jak ta krata się na nogach układa. Bo jak widzę laski w spodniach w kratkę a tam góry, doliny i jeszcze jakieś fale to tragedia przecież
|
|
|
|
#2227 |
|
Zadomowienie
|
a ja sie zastanawiam nad puzzlami 1000 po 19,99
nigdy takich duzych nie ukladalam, tylko jako dziecko takie dla dzieci 400 chyba bylo max, ale marzy mi sie taki na sciane Fluorescencyjne to pewnie fajny efekt by byl.
|
#2228 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Też się zastanawiałam nad spodniami, tymi ciemnymi w kratkę i sztruksowymi, ale jednak spasuję.
|
|
#2229 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez mysle nad spodniami w kratkę, niestety mam na 8 do kliniki chirurgii gdzie będą mi wyrywać 8
więc na otwarcie nie sam rady być. Na powrocie jak będę się w miarę czuć to podjadę i zobaczę czy coś zostało. Na szczęście nie mam jakiegoś wielkiego ciśnienia ba te spodnie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2230 |
|
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny, przypomniałyście mi o tych spodniach - już nie ogarniam kiedy jaka oferta wchodzi. Miałam przed 7 elektryka w domu, a u mnie o 7 otwierają, więc nie dałam rady iść. A na 9 praca, więc wieczorem muszę się wybrać...
|
|
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
Mam tak samo, zawsze wolalam marlo orzechowe, bo ma ciekawszy smak, a nutella jest po prostu megaslodka.
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
mi mama dorwała ten "szal" futrzany - etolę
a sobie czapkę i komin ocelotkę podobno straszne tłumy były na ciuchy...
|
#2233 |
|
Konto usunięte
|
Chciałam kupić te jegginsy w kratę, ale oczywiscie ani jednej sztuki 36...
Wszystko od 38, a najwiekszych rozmiarów cały kosz. Strasznie tego nie lubię w lidlu. :/ |
|
|
|
#2234 |
|
Zadomowienie
|
Powiedzcie mi, kiedy mają być kule śnieżne z pozytywką za 34,99? Nie umiem tego znaleźć w gazetkach
|
|
|
|
#2235 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2236 |
|
Zadomowienie
|
[1=4e89258bace7037c96b0592 85119fe847ddc4e93;4906131 2]U mnie były już w sobotę, a może wcześniej. Tylko wzięłam 1 do ręki i nie było tam śniegu
[/QUOTE]za 35zł i nie ma śniegu? ![]() dla mnie to żadna atrakcja, ale dziecko mi powiedziało, ze to jego marzenie (
|
|
|
|
#2237 |
|
Wtajemniczenie
|
Sprawdzone produkty z Lidla cz. 7
Przeżyłam
idę zobaczyć co w lidlu ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Wow. Godzina 10 a kosze pełne, kolory i rozmiary do wyboru co kto chce.kupilam tylko legginsy biało czarne w kratkę.r36. Sztruksowe jak dla mnie badziewne, inne ciuszki mnie też nie zachęciły jakoś. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez klapouszek29 Czas edycji: 2014-11-24 o 09:44 |
|
|
|
#2238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wcześniej nie wiedziałam, ze w ogóle takie coś istnieje.... A nie pamiętam tez by mama kiedykolwiek kupowała Nutelle ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
|
|
#2239 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rodzeństwo nawet bało się prosić o pieniądze na loda czy czekoladę bo się denerwował... Strasznie skąpił a jak dawał to trzeba było wyżebrać Starsza siostra Nutelle jadła u koleżanki i zazdrościła jej że ona może sobie na nią pozwolić... Ja z młodszą siostrą miałyśmy nieco lepiej chociaż i tak wszystko było wydzielone.... O Nutelli to wiedziałam z reklam...
|
|
#2241 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Współczuję
|
|
#2242 |
|
Raczkowanie
|
W grudniu w lidlu ponownie Wittchen - ale tym razem nie torby, ale portfele, rękawiczki i paski.
Z tym, że nie bardzo się moim zdaniem opłaca iść. Rękawiczki mają być po 99 zł i tyle samo kosztują w oficjalnym sklepie, podobnie paski. Portfele za 149, ja kupiłam nawet taniej w zeszłym roku podczas świątecznej wyprzedaży. http://retro-moderna.blogspot.com/20...-grudzien.html
|
|
#2243 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
|
|
#2244 |
|
BAN stały
|
ja mam lidla niedaleko
, sporo rzeczy tam kupuję, wędliny, nabiał (fajne są te twarożki kanapkowe, takie w dużych opakowaniach), czekolady (z deserowych robiłam ostatnio polewę do ciasta i było ok)
|
|
|
|
#2245 |
|
BAN stały
|
wróciłam z Lidla , legginsy obejrzałam ale na zywo gorsze niz w gazetce, chciałam biało-czarne ale za dużo białego maja i sa zimne wiec nie brałam-kratka bardzo wyrazna za to zielone w kratke to za ciemne; jedynie golfy sa milutkie ale nie brałam i ciepłe.
deluxe jest w całosci, kupiłam 6xcheddar pomarańczowy, kabanosy x3 smaki, makaron papardelle,ciasteczka z orzechami i dośc na dziś czekam na pannettone |
|
|
|
#2246 |
|
Holy Crap!
|
Jak on wygląda i co ma w środku?
![]() Lepiej nie, bo dupa będzie jak szafa
|
|
#2247 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z rzeczy ktorych nie znalam to chyba lepiejj wypisac te ktore znalam i mialam w domu :P wiekszosc smakow to poznalam w szpitalu.. tam 1 raz jadlam platki corn flakes.. ![]() Cytat:
![]() ale to glownie czekolady byly.. nutelli nigdy Cytat:
![]() e srodku ma nutelllllllllllllle
|
|
|
#2249 |
|
Holy Crap!
|
|
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
Lepiej poznać smak czegoś później niż w ogóle
![]() Cytat:
![]() U mnie dużo było tych nutelli
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.

Zawsze można oddać gdyby nie pasowały, bo w sklepie i tak nie przymierzymy 

więc na otwarcie nie sam rady być. Na powrocie jak będę się w miarę czuć to podjadę i zobaczę czy coś zostało. Na szczęście nie mam jakiegoś wielkiego ciśnienia ba te spodnie