Listopad- Grudzień 2014- część VIII :) - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-11-24, 13:24   #451
Kostka09
Zakorzenienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VIII :)

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
O dziwo założyli mi dziś ten cewnik. Mam więc kawał wezyka zwisajacy między nogami. Jak się wysunie ciut bardziej to będzie go widać spod koszuli. No to teraz moja szyjka ma 18 godzin by zacząć przepuszczac 2 palce.
to za szybka akcje
Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość
o kurcze, no to juz z górki...

ja pije wlasnie mocny rumianek, bo ponoc wywołuje skurcze xDD nie czuje w ogole tego zblizającego sie porodu ;/

ciekawe co zrobia z ela... no i aleska, a potem zostane ja...;/
no jeszcze Was troche wiecej jest//
Cytat:
Napisane przez Zanet84 Pokaż wiadomość
W sklepie spotkalam sie tylko z saszetkami Bebilonu wlasnie. I ktoras z dziewczyn pisala ze jest chyba nan w buteleczkach takie gotowe, ale to chyba tylko w aptekach. Ja poki co nic nie kupowalam. Mam jeszcze duze opak. Ale w sumie niedlugo waznosc minie....eeeh[COLOR="Silver"]
Nan ma 3 tyg waznosci
w domu mam enfamil on jest miesiac wazny

widzialam jeszcze z małych enfamil w buteleczkach na DOZ 6 sztuk za ok. 20 zł

my byliśmy na spacerze godzinkę, ale wracając już słońce zaszło i 5 stopni młody drze się jak opetany wkładany w kombinezon potem zasypia na spacerze.
a dzisiaj wróciliśmy i dalej śpi

Edytowane przez Kostka09
Czas edycji: 2014-11-24 o 13:27
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-24, 13:28   #452
GoniaaaS
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aleska Pokaż wiadomość
Stwierdziłam, że skoro nie rodzę, to idę do fryzjera. Włoski mam podcięte i ułożone, lalala... i pustka w porfelu Zapomniałam kasy, do bankomatu 5 km, a kartą płacić nie można Budyń ciążowy.
Na szczęście nie ma problemu, żeby jutro donieść pieniądze.

Dzisiaj mam jeszcze wieczorem ostatnią (chyba) wizytę u gina, ciekawe czego się dowiem.

Mąż mi kazał do jutrzejszego popołudnia nie rodzić, bo we wtorek rano jakąś umowę podpisuje z ważnymi klientami

Futbolowa - masakra u ciebie z tymi uwagami rodziny. Nie odbieraj telefonów (wiem, łatwo mi mówić).

Dobrze ze mozna zaplacic pozniej

Ja jak bylam w szpitalu i czekalam na wywolanie to po prostu nie odbiera lam bo te ich wizje mnie stresowaly nie ma to jak wsparcid fodziny. A moja mama kazala mszowi ordynatora bic ze nic nie robi
GoniaaaS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-24, 13:28   #453
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GoniaaaS Pokaż wiadomość
Dziewczyny trzymajcie kciuki na 16 idziemy do pediatry oby jej nic nie bylo, zebydzidziusia zarazic ; (. Jeszcze przed chwila zrobila kupke wyplynela bokami i gora to musialam ja umyc bo plecki nozki wszystko brudne i mi kaszlec zaczela zanim dokładnie umylam i ubralam troche minelo. Ehh beznadziejna jestem ; (
kochana co Ty opowidasz nie jestes żadna beznadziejna
co możesz na to, że jesteś chora i mała sie zaraziła, nie Twoja wina przecież
trzymam kciuki żeby nic jej nie było
Stary 2014-11-24, 13:31   #454
Kasia427
Wtajemniczenie

My po wizycie u pediatry... wszystko ok tylko kurcze mała mało przybrała na wadze :/
Pediatra kazała jeszcze częściej przystawiać i żebym duuużo piła... zobaczymy za tydzień jaki przyrost będzie..
U nas leje deszcz... zaraz bede buraczkową robić bo naszła mnie chęć, a na drugie naleśniki z prażonymi jabłkami (babcia mi przyniosła własnej roboty) ...
Stary 2014-11-24, 13:31   #455
Kostka09
Zakorzenienie

indra miałas gości wczoraj? robiłas coś szybkiego do jedzenia? malo pracochłonnego?
bo ja mam gości w piątek i muszę cos przygotować...a nie wiem co żeby było można wcześniej i mało pracochłonnie bo nie wiem jaki dzień bedzie miał moj synek
Stary 2014-11-24, 13:32   #456
aleska
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny trzymajcie kciuki na 16 idziemy do pediatry oby jej nic nie bylo, zebydzidziusia zarazic ; (. Jeszcze przed chwila zrobila kupke wyplynela bokami i gora to musialam ja umyc bo plecki nozki wszystko brudne i mi kaszlec zaczela zanim dokładnie umylam i ubralam troche minelo. Ehh beznadziejna jestem ; (
Gonia, no co ty, nie myśl nawet tak o sobie. Na pewno świetnie dajesz sobie radę!
Trzymam kciukasy, za zdrówko i żeby się nie przeziębiła

Przed chwilą przeczytałam takiego newsa, myślałam, że mnie coś trafi. Skąd się biorą tacy debile: http://www.gazetawroclawska.pl/artyk...iazy,id,t.html
W skrócie: jakiś cymbał poinformował, że na oddziale gienkologiczno-położniczym jest bomba i teraz cały oddział jest ewakuowany, a rodzące i te co potrzebują stałej opieki są rozwożone do innych szpitali.

Edytowane przez aleska
Czas edycji: 2014-11-24 o 13:38
aleska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-24, 13:41   #457
Frau Gizela
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
Podziwiam Cie, ja jak mam siedziec teraz sama caly dzien to wole u rodzicow byc bo nie wpadam w baby bluesa...
A w nocy to juz wogole....
A zawsze lubilam byc czasem sama....

Trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze

Pocieszylyscie mnie...
Moj w nocy je co 2 - 2,5 godziny a w dzien do poludnia tylko kilka drzemek po 10-20 minut i po poludniu spi w miare, ale do poludnia to tylko spacer nas ratuje wtedy zasypia
Myslalam ze tylko moj taki aktywny...

Mozna wogole clotrimazol??

Wywolalam polozna myslami...zadzwonila co u nas i przyjedzie w czwartek zobaczyc krostki a teraz kazala suszyc dobrze te pachwinki i smarowac kremem f18.. Znacie to cudo? Nam w sumie polecila go przy 1 wizycie i jest fajny

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Czekoladka tez ide na spacer tutaj 5 stopni ale sloneczko swieci no i mlody zasypia blogo na zawnatrz
Marysi lekarz kazał smarować jak przyszłam na sor z jej czerwoną dupka ;-)
ale miała już ponad rok wtedy.

Cytat:
O dziwo założyli mi dziś ten cewnik. Mam więc kawał wezyka zwisajacy między nogami. Jak się wysunie ciut bardziej to będzie go widać spod koszuli. No to teraz moja szyjka ma 18 godzin by zacząć przepuszczac 2 palce.

Będzie dobrze :-*

Cytat:
Napisane przez Zanet84 Pokaż wiadomość
W sklepie spotkalam sie tylko z saszetkami Bebilonu wlasnie. I ktoras z dziewczyn pisala ze jest chyba nan w buteleczkach takie gotowe, ale to chyba tylko w aptekach. Ja poki co nic nie kupowalam. Mam jeszcze duze opak. Ale w sumie niedlugo waznosc minie....eeeh

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Nan ma 3 tyg waznosci

Nan jest w butelkach jednorazowych, takie podawali na patologii noworodka.

Cytat:
Napisane przez mgds Pokaż wiadomość
Ściskam mocno kciuki za rozwarcie i całą akcję (aby była szybka i bezbolesna)

Jejku, tyle tych mlek, że na prawdę nie wiadomo co wybrać, aby nie zaszkodzić ( w sensie kolki, zaparci itp.)

A jakie butelki sie u Was sprawdzają? Bo mamy z aventu, te imitujące pierś i mam wrażenie, jakby otwór był za duży i mleko za dużym strumieniem leci hmmm
Próbowaliśmy avent, lovi i mam. Avent jeszcze najsensowniejsza była.
Frau Gizela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-24, 13:47   #458
Indra83
Wtajemniczenie

Cytat:
indra miałas gości wczoraj? robiłas coś szybkiego do jedzenia? malo pracochłonnego?
bo ja mam gości w piątek i muszę cos przygotować...a nie wiem co żeby było można wcześniej i mało pracochłonnie bo nie wiem jaki dzień bedzie miał moj synek
Upiekłam sernik z kajmakiem, miałam od babci ciasto ze śliwkami, owoce, jakieś ciastka, tak na słodko
Stary 2014-11-24, 13:50   #459
Keithlyn
Zadomowienie

GONIA oszalałaś nawet tak nie myśl...!

Keithlyn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-24, 13:57   #460
justynaw1982
Zadomowienie

GONIA co ty wogole za glupoty wygadujesz!!!!nic tylko ci wpierdzielic!!!

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Indra83 Pokaż wiadomość
Upiekłam sernik z kajmakiem, miałam od babci ciasto ze śliwkami, owoce, jakieś ciastka, tak na słodko

Podziel sie serniczkiem az mi slinka pociekla

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png
justynaw1982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-24, 13:59   #461
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Cytat:
Z tym wygodnie to niekoniecznie. Przecież im juz powinno być ciasno. Ja swojej mówię żeby wyszła to nogi będzie mogła wyprostować, przeciągnąć się.
Hahah, muszę to samo powiedzieć mojej

Cytat:
Podziwiam Cie, ja jak mam siedziec teraz sama caly dzien to wole u rodzicow byc bo nie wpadam w baby bluesa...
A w nocy to juz wogole....
A zawsze lubilam byc czasem sama....
Mama chciała do mnie na te nocki przyjeżdżać, ale dla mnie to trochę bez sensu, bo musiałaby się tłuc dwadzieścia parę kilometrów pekaesami, a potem z rana wracać do siebie i wieczorem znów to samo...

Cytat:
Trzymam kciuki za szybką akcję!

Cytat:
Napisane przez Justana1984 Pokaż wiadomość
hejka, teraz się nam ciężarowkom ciężko wstrzeić w temat hehe bo ja dopiero na etapie trząścia dupcią przed pordem a Wy już skaczecie po tematach mamuskowych a potem my będziemy jeszcze raz Was tona pytań maglować
Dokładnie to samo sobie pomyślałam - jak urodzimy, pewnie zadamy tysiące pytań, które już padły

Cytat:

Bez głupiego gadania!

Cytat:
Stwierdziłam, że skoro nie rodzę, to idę do fryzjera. Włoski mam podcięte i ułożone, lalala... i pustka w porfelu Zapomniałam kasy, do bankomatu 5 km, a kartą płacić nie można Budyń ciążowy.
Na szczęście nie ma problemu, żeby jutro donieść pieniądze.

Dzisiaj mam jeszcze wieczorem ostatnią (chyba) wizytę u gina, ciekawe czego się dowiem.

Mąż mi kazał do jutrzejszego popołudnia nie rodzić, bo we wtorek rano jakąś umowę podpisuje z ważnymi klientami

Futbolowa - masakra u ciebie z tymi uwagami rodziny. Nie odbieraj telefonów (wiem, łatwo mi mówić).
Ja nie odbieram, słyszę co mówią do TŻta Chociaż są i tacy, którzy do mnie dzwonią, by truć, ale rzadziej, na szczęście...

Też wybrałabym się do fryzjera, nienawidzę swoich kudłów. Ale już w tamtym roku żałowałam, bo ścięłam kilkanaście centymetrów, a parę tygodni później postanowiliśmy, że weźmiemy ślub i strasznie zła byłam, że swojej upatrzonej fryzury nie mogłam mieć A że w przyszłym roku planujemy drugi ślub, może bym dotrwała z długimi do tego czasu...
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-24, 13:59   #462
justynaw1982
Zadomowienie

ALESKA bo za dekiel takie rzeczy robi!!!!MASAKRA!!!wziasc tylko takiego i w kosmos!!!

Stary 2014-11-24, 14:00   #463
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

A, właśnie. Mar był dzisiaj potwierdzać zeznania w sprawie wypadku i policjant, który do niego parę dni temu dzwonił zapomniał wspomnieć, że mamy stawić się oboje No i teraz problem, bo powiedział, że idę do szpitala niebawem i nie ma szans. No to zapowiedzieli, że się namyślą i ewentualnie wezwą mnie listownie
Stary 2014-11-24, 14:16   #464
sloneczko_1201
Zadomowienie

Gonia kciuki za wizytę!

My się dzisiaj w domu kisimy, bo u nas pada niestety.
Jutro jedziemy na bioderka już słyszę ten wrzask, bo moje dziecko wyjątkowo głośne jest. On nie płacze on się drze.
U nas wczoraj kupy nie było i dzisiaj jeszcze też nie, wiem, że tak może być, ale byłabym spokojniejsza jakby jednak była.

Razem możemy więcej...
sloneczko_1201 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-24, 14:18   #465
eclariss
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kasia427 Pokaż wiadomość
My po wizycie u pediatry... wszystko ok tylko kurcze mała mało przybrała na wadze :/
Pediatra kazała jeszcze częściej przystawiać i żebym duuużo piła... zobaczymy za tydzień jaki przyrost będzie..
U nas leje deszcz... zaraz bede buraczkową robić bo naszła mnie chęć, a na drugie naleśniki z prażonymi jabłkami (babcia mi przyniosła własnej roboty) ...
A ile przybrala i w jakim czasie jesli mozna wiedziec??

Kurde i by sie wydawalo,ze dziecko grzeczne,nie placze to najedzone..
Ja w czwartek wizyta i tez jestem ciekawa co mi z waga powiedza..

Buraczkowa czyli barszczyk??☺
Stary 2014-11-24, 14:21   #466
mgds
Raczkowanie

Cytat:
Gonia, jesteś najlepsza, żadna beznadziejna trzymam kciuki, bo wizyta tuż, tuż

Cytat:
Gonia, no co ty, nie myśl nawet tak o sobie. Na pewno świetnie dajesz sobie radę!
Trzymam kciukasy, za zdrówko i żeby się nie przeziębiła

Przed chwilą przeczytałam takiego newsa, myślałam, że mnie coś trafi. Skąd się biorą tacy debile: http://www.gazetawroclawska.pl/artyk...iazy,id,t.html
W skrócie: jakiś cymbał poinformował, że na oddziale gienkologiczno-położniczym jest bomba i teraz cały oddział jest ewakuowany, a rodzące i te co potrzebują stałej opieki są rozwożone do innych szpitali.
Brak słów! Myślałam właśnie na taki temat, gdy leżałam w szpitalu po porodzie, jak to jest z ewakuacją szpitala, gdy ktoś rodzi np., albo gdy przeprowadza się operację

mgds jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-24, 14:26   #467
sloneczko_1201
Zadomowienie

Matko jakby mnie mieli ewakuować w połowie porodu to chyba bym tego co dzwonił sama znalazła

Razem możemy więcej...
Stary 2014-11-24, 14:27   #468
happywoman
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sloneczko_1201 Pokaż wiadomość
Matko jakby mnie mieli ewakuować w połowie porodu to chyba bym tego co dzwonił sama znalazła
Bez kitu

happywoman

happywoman jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-24, 14:27   #469
fiorella22
Zadomowienie

Aleksandrettaa, 3mam kciuki! Powodzenia!

Manieczka, z uszkiem wszystko jest dobrze!!! Zrobia badania i zobaczysz, ze sie potwierdzi

You are not alone
I am here with you...
MJ
fiorella22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-24, 14:44   #470
Kasia427
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eclariss Pokaż wiadomość
A ile przybrala i w jakim czasie jesli mozna wiedziec??

Kurde i by sie wydawalo,ze dziecko grzeczne,nie placze to najedzone..
Ja w czwartek wizyta i tez jestem ciekawa co mi z waga powiedza..

Buraczkowa czyli barszczyk??☺
W dniu wypisu ze szpitala miała 4260 g a dziś 4670 g... czyli od środy 12 listopada do dziś (12 dni) przybrała 410 g... w sumie nie powiedziała, że to jakoś źle czy za mało, tylko, że tak powolnie przybiera... że to może przez cukrzycę, bo to inny metabolizm był i że teraz dopiero na spokojnie będzie przybierać.. no nic zobaczymy za tydzień, najwyżej mm wprowadzimy...

Buraczkowa czyli z wywaru mięsnego z warzywami, buraczkami i ziemniakami... to chyba nie do końca taki barszczyk

Aleksandretta za akcję!
Goniaaa nie gadaj głupot!!!!!! Nie jesteś beznadziejna! Żeby wszystkie dzieci miały taką mamę...

Edytowane przez Kasia427
Czas edycji: 2014-11-24 o 14:46
Kasia427 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-24, 14:50   #471
alekaz1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaw1982 Pokaż wiadomość
A moja nie marudzi nawet mowi ze tak można tylko nawet niech minimum possie z 15-20 min cyca najpierw a potem dopiero mm i powiem ci jest super wszyscy zadowoleni

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

A wlasnie położna zdjęła mi nić zaważyła młodego i mało przybrał a tyle je kurcze przybrał 60gram mam sie martwić??
moja przez 6 dni przybrala tylko 30 g tez mam ja duzo przystawiac ale nie mam chyba tyle mleka. Bo wisi dwie godziny i dalej glodna i marudna. Polozna kazala karmic i potem sciagac jeszcze to co zostanie i dawac butelka a tam kurde tylko z 20 ml z obu piersi. Masakra. A polozna przeciwna mm
Stary 2014-11-24, 14:53   #472
ela_86
Wtajemniczenie

Dzis na ktg jak nigdy linia pozioma, zero skurczow...

Jak nie urodze to w piatek rano na oddzial

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:
Napisane przez alekaz1 Pokaż wiadomość
moja przez 6 dni przybrala tylko 30 g tez mam ja duzo przystawiac ale nie mam chyba tyle mleka. Bo wisi dwie godziny i dalej glodna i marudna. Polozna kazala karmic i potem sciagac jeszcze to co zostanie i dawac butelka a tam kurde tylko z 20 ml z obu piersi. Masakra. A polozna przeciwna mm
Polozna moze sobie byc przeciwna. Decyzja nalezy do Ciebie
Stary 2014-11-24, 14:55   #473
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Cytat:
Napisane przez ela_86 Pokaż wiadomość
Jak nie urodze to w piatek rano na oddzial
To i tak nieźle, ja mam czekać tydzień po terminie i dopiero potem podejmą decyzję co dalej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-24, 15:01   #474
sloneczko_1201
Zadomowienie

Cytat:
W dniu wypisu ze szpitala miała 4260 g a dziś 4670 g... czyli od środy 12 listopada do dziś (12 dni) przybrała 410 g... w sumie nie powiedziała, że to jakoś źle czy za mało, tylko, że tak powolnie przybiera... że to może przez cukrzycę, bo to inny metabolizm był i że teraz dopiero na spokojnie będzie przybierać.. no nic zobaczymy za tydzień, najwyżej mm wprowadzimy...

Buraczkowa czyli z wywaru mięsnego z warzywami, buraczkami i ziemniakami... to chyba nie do końca taki barszczyk

Aleksandretta za akcję!
Goniaaa nie gadaj głupot!!!!!! Nie jesteś beznadziejna! Żeby wszystkie dzieci miały taką mamę...
Mój przez pierwsze 3 tyg przybrał 500 g i lekarka mówiła, że ok. Teraz przybiera szybciej, bo w tydzień 300 g mu przybyło.

Razem możemy więcej...
Stary 2014-11-24, 15:04   #475
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Indra83 Pokaż wiadomość
To u mnie tylko na slodko nie przejdzie
Cytat:
Dokladnie...

Cytat:
Mój przez pierwsze 3 tyg przybrał 500 g i lekarka mówiła, że ok. Teraz przybiera szybciej, bo w tydzień 300 g mu przybyło.
Moj w dwa tyg. Przybral 600 g, tez 300g na tydzien, ale co sie spodziewac jak doi co chwile...
Stary 2014-11-24, 15:05   #476
Kasia427
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alekaz1 Pokaż wiadomość
A która położna nie jest przeciwna mm... nie znam takiej

Cytat:
Czyli nie powinnam się tak spinać... no zobaczę...

U mnie to też jest problem z tym, że ja strasznie mało piję...
Jak wypiję 2 herbaty dziennie to jest sukces... może to też ma wpływ, na to, że tego pokarmu mniej...? chociaż z chłopakami też tak mało piłam i nie było problemu...
Stary 2014-11-24, 15:09   #477
alekaz1
Zakorzenienie

A ja znowu potrafie wypic dwie trzy herbaty plus prawie dwa litry wody
Stary 2014-11-24, 15:17   #478
eclariss
Rozeznanie

Cytat:
A która położna nie jest przeciwna mm... nie znam takiej

Czyli nie powinnam się tak spinać... no zobaczę...

U mnie to też jest problem z tym, że ja strasznie mało piję...
Jak wypiję 2 herbaty dziennie to jest sukces... może to też ma wpływ, na to, że tego pokarmu mniej...? chociaż z chłopakami też tak mało piłam i nie było problemu...

No ale widocznie Sarze to wystarcza skoro płaczu niema a jakbyś miała więcej to czy ona by to wszystko wypiła??

Milcia jak się napije to ja nie jestem w stanie na siłę wcisnąć jej cycka i żeby jeszcze piła więcej bo się drze wogule go nie łapie a jak już złapie to wogule nie ssie i nawet jak miałam w butelce ściągnięte(mam z lovi i dziwne jakieś bo przechyle i samo się mleko kropelkami leje) i dam jej tą butlę to wszystko wylewa się jej z buzi bo nie połyka.
Stary 2014-11-24, 15:19   #479
justynaw1982
Zadomowienie

Listopad- Grudzień 2014- część VIII :)

Moja położna nie jest przeciwko
Mm kurcze i ALEKAZ ja bym sie nie patrzyła i dokarmiała troche po co maleńka ma sie męczyć??!!

Edytowane przez justynaw1982
Czas edycji: 2014-11-24 o 15:35
Stary 2014-11-24, 15:20   #480
Kasia427
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eclariss Pokaż wiadomość
No ale widocznie Sarze to wystarcza skoro płaczu niema a jakbyś miała więcej to czy ona by to wszystko wypiła??
No chyba jej wystarcza... ale widzę, że z każdym dniem zaczyna częściej się przystawiać do piersi... boję się, żeby "wiszenie" się nie zaczęło...
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości