|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Operacje nosa - zbiorczy! cz.2
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
![]() Dzięki za pocieszenie ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
![]() Brałaś coś przed operacją oprócz rutinoscorbinu? ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Może i lepiej,bo ja tylko stresa zlapałam przez tamte forum ![]() A tak na poważnie to dziwne,skoro w spamie nie było ![]() Ja nie miałam z tym żadnych problemów |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Raczkowanie
|
Co zrobić z takim nosem?
Witam.
Założyłam ten wątek, bo po prostu bardzo przeszkadza mi wygląd mojego nosa. Chciałabym jakiś obiektywnych opinii czy wygląda on naprawdę koszmarnie? Nigdy w życiu nie widziałam jeszcze kogoś z takim nosem (jest szeroki w środkowej części, bo po prostu chyba kość nosowa jest za szeroka) Bardzo możliwe, że mam też krzywą przegrodę nosową. Czy da się z czymś takim w ogóle coś zrobić i czy ewentualny zabieg wyprostowania przegrody nosowej poprawiłby wygląd nosa, czy jest to możliwe tylko w przypadku operacji plastycznej? |
![]() ![]() |
![]() |
#3333 |
Raczkowanie
|
Dot.: Co zrobić z takim nosem?
Zdjęcie w załączniku.
IMGP846245.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#3334 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurcze jednak ciekawość wygrywa. Może mogłaby mi któraś z Was udostępnić swoje konto, tzn żebym sobie przejrzała forum a później zmienić hasło? ![]()
![]() |
#3335 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa
Chyba troche skracal i zwezal
#3336 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Co zrobić z takim nosem?
Szkoda, że nie pokazałaś całej twarzy, wtedy bardziej można ocenić, jak nos się prezentuje. Jest faktycznie trochę szeroki, ale nie wydaje mi się straszny. Chyba nie ma co przesadzać. Jeśli możesz, wstaw zdjęcie całej twarzy, później możesz usunąć załącznik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3337 |
Zakorzenienie
|
#3338 |
Zakorzenienie
|
#3339 |
Zakorzenienie
|
Operacje nosa - zbiorczy! cz.2
ImageUploadedByWizaz Forum1416848521.346211.jpgImageUploadedByWizaz Forum1416848532.598398.jpg
Moj czubek na zdjeciach jest wiekszy niz przed op ![]() Na grzbiecie Pod palcami czuje kosc czyli tam raczej opuchlizny juz nie ma? Prosze ekspertki o opinię ![]() No i nos skreca mi na jedna strone bardziej - wiem ze przed op tez tak bylo dlatego mialam dwa rozne profile- No ale teraz jest to bardziej widoczne. Mam nadzieje ze jak opuchlizna ustapi to troche mniej to bedzie widać ![]() Sorki za post pod postem ale cos wizaz mi szwankuje.
#3340 |
Raczkowanie
|
ddiana operację mam 9 grudnia z samego rana także się miniemy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3341 |
Zakorzenienie
|
A to szkoda,zawsze raźniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3342 |
dream big
|
star90 mój czubek też jest większy na zdjęciach niż przed operacją
![]() rzeczywiście - lewy profil różni się od prawego, lewy wygląda jakbyś miała łuczek, ale ładny masz ten nosek ![]()
who believe in the beauty of their dreams” Edytowane przez cherry pie Czas edycji: 2014-11-24 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No moj tez ! ![]() No rozni sie ale to juz przed operacja bylo widoczne, mam taki dziwnie asymetryczny uklad twarzy, po ustach tez to widac, dlatego boje sie ze tego skrecajacego noska nie da sie zlikwidować.
![]() |
#3344 |
Rozeznanie
|
Ja nie bralam przed OP zadnych lekow, nawet rutinoscorbinu... Mimo to wszystko sie ladnie goi. Po OP bralam jedynie leki zmniejszajace stan zapalny, jutro juz nic nie bede lykac... Zobaczymy czy to cos pogorszy
![]() ![]()
![]() |
#3345 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() weszłam się pochwalic ze mam juz termin ustalonej operacji na koniec marca 2015 ![]()
#3346 |
Raczkowanie
|
star90 troszkę mnie nie było na Wizażu i widzę, że Ty już po operacji. Gratuluje kochana
![]() Miałaś ładny nosek przed operacją, więc nie wymagał wielkich zmian i dobrze, że doktor poszedł w kierunku zmian subtelnych a nie radykalnych. Nie widać, żeby był bardzo spuchnięty, ale na pewno czubek się jeszcze wysmukli, z niego opuchlizna zazwyczaj schodzi najdłużej. Ośmielę się stwierdzić, że to raczej kwestia 6 miesięcy aniżeli 2-3. Wydaje mi się, że troszkę opuchlizny masz między oczami, czyli w okolicach kąta czołowo-nosowego, ale ciężko tak do końca stwierdzić.
#3347 |
Zakorzenienie
|
Operacje nosa - zbiorczy! cz.2
Dziękuję
![]() ![]() Tak mam tam opuchliznę. Uzgodnilm z dr ze zmiana subtelna ma byc i na szczescie tak jest, chociaz jak sie okazalo przed operacja bylo co robić. Ale niestety przy takiej korekcie jaką miałam wykonana,wszystkiego nie da rady zrobć - a ckn i ja i dr nie chcieliśmy, Dr powiedzial ze po 2-3 miesiacach bedzie widac juz wstepny efekt i pod koniec stycznia mam przyjść na kontrolę. Zobaczymy jak to bedzie. Najbardziej zdrętwiały mam czubek nosa i przegrodę, gdzie dr usuwał "rynienkę".
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2014-11-24 o 22:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3348 |
Raczkowanie
|
Star90 bardzo ładny nosek, chociaż i przed operacją byłaś śliczną dziewczyną
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówił że gdzieś wycinał a gdzieś dokładał chrząstki ale nie pamiętam w ktorych miejscach bo bylam swiezo po narkozie ![]()
![]() |
#3350 |
Raczkowanie
|
Jak to jest z setonami i zmiana gipsu u dr giedrojca ? na ktory dzien wyjmuje sie setony i sciaga gips i czy mozna samemu , zeby nie zostawac tak dlugo w Białymstoku ? i jak z platnoscia przelewem czy gotowką tuz przed op ? Słyszalam ze Doktor nie ustala cennika tylko jego astystentka Bozena,to prawda trzeba do niej dzwonic w sprawie ceny ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3351 | |
dream big
|
Cytat:
who believe in the beauty of their dreams” Edytowane przez cherry pie Czas edycji: 2014-11-25 o 14:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja przełożyłam dziś termin operacji z 4tego grudnia na 17stego, bo wypadł mi nagły wyjazd do Kairu
![]() ![]()
#3353 |
Konto usunięte
|
A ja zamiast jednej operacji mam mieć dwie -.- jedną na przegrodę nosową a drugą na wycinanie trzeciego migdała. Już 22 grudnia!
Polskie znaki tak wzięły i wyszły z telefonu. |
![]() ![]() |
![]() |
#3354 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ratujcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny pisałam jakiś czas temu. Cały czas staram się was podczytywac. Dzisiaj idę do dr skupina na konsultacje. Zaczynam się stresować bo dr ponoć jest specyficzny... i zastanawiam się o co powinnam pytać???? Pozdrawiam was
![]()
#3356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest specyficzny, ja zrezygnowalam u niego z operacji po tym jak naczytalam sie złych opinii a zeby tego bylo malo w mailu odpisal mi ze ryzyko powiklan 16% - mało zachęcające . Podobno u niego trzeba uwazac na łuki bo lubi robić skocznię.
![]() |
#3357 | |
dream big
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3358 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie to samo czytałam. Ale jednocześnie ponoć noski robi ładne... tylko zastanawiam się czy potrafi dobrać nos do kształtu twarzy czy robi wszystkie podobne... u mnie sądzę że tylko ckn wchodzi niestety w grę :/ jadę z ciekawości co zaproponuje...
#3359 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry,
w końcu zapisałam się na konsultację w sprawie noska. Termin mam na środę i pytanie czy któraś z Was robiła sobie przed op symulację i ma porównanie jak to się ma do rzeczywistości? Jest sens robić takie cuda? Przed piersiami nie robiłam symulacji, bo ważniejsza była dla mnie przymiarka implantów. I tak nijak się to miało do efektu po, tak więc zastanawiam się czy z nosem jest to samo.
#3360 |
Raczkowanie
|
A czy ten kaszel nie będzie jakoś podnosił mi ciśnienia w czaszcze? Czytałam, że jest przeciwwskazaniem np przy jakiś operacjach neurochirurgicznych własnie z tego powodu, wiadomo, że nos to nie to samo ale tak się zastanawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.