|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Do starej formuły nie wracamy, zachowania i poglądy non stop obśmiewany XXII (+
chcą nas uświadamiać jak Imperialista
|
|
|
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Do starej formuły nie wracamy, zachowania i poglądy non stop obśmiewany XXII (+
Czemu Wy rozmawiacie o presii społecznej w kwestii ślubu i dzieci z nastolatkiem płci męskiej? Dziwi mnie to
|
|
|
|
#3273 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3275 |
|
Konto usunięte
|
no nie udawajmy, że bycie mężczyzną to jakiś wybitny zaszczyt, na który trzeba zasłużyć, po☠☠☠ani mężczyźni to też mężczyźni, ba, to po☠☠☠ani mężczyźni tworzą systemy wychowujące pozostałych po☠☠☠anych mężczyzn i resztę swiata
---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- jest jakiś zapis w regulaminie o wyciąganiu starych postów |
|
|
|
#3276 |
|
Konto usunięte
|
Na kolacje 2,5 kromki chleba zytniego z krakowska drobiowa, na to ogor kiszony i rzodkiewka. I do reki tez ogor kiszony na przegryche. Ale cos bym wszamala jeszcze. Takiego kabanoska na przyklad.
|
|
|
|
#3277 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Cieszę się że nie jestem sama z poczuciem, że wkurza mnie facet na tym wątku
|
|
|
|
#3278 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wszystkie pomyślały, jedna wreszcie napisała xd Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2014-11-24 o 21:12 |
|
|
|
|
#3279 |
|
Konto usunięte
|
Faceci na wizazu mnie MEGA dziwia. Jakbym sie dowiedzia, ze moj facet na wizazu dyskutuje to bym chyba oci***ła:/
|
|
|
|
#3280 |
|
Konto usunięte
|
fajnie, że jak zaczynam martwić się postępującą mizandrią zawsze jest ktoś kto uświadomi mi, ze to nie mizandria, to świadomość
---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- co mi robisz? XD |
|
|
|
#3281 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;49072422]Faceci na wizazu mnie MEGA dziwia. Jakbym sie dowiedzia, ze moj facet na wizazu dyskutuje to bym chyba oci***ła:/[/QUOTE] ja bym się spaliła ze wstydu :/ |
|
|
|
|
#3282 |
|
Konto usunięte
|
nieeee ogólnie obecność facetów na wizażu mnie nie dziwi, forum jak forum, co ze są działy makijażowe i inne, każdy ma swoje zainteresowania, a poza tym sama na przykład na nie nigdy nie zaglądam praktycznie
tylko wkurza, ale nie dziwi XD |
|
|
|
#3283 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;49072394]Na kolacje 2,5 kromki chleba zytniego z krakowska drobiowa, na to ogor kiszony i rzodkiewka. I do reki tez ogor kiszony na przegryche. Ale cos bym wszamala jeszcze. Takiego kabanoska na przyklad.[/QUOTE]
O, kabanosa też bym zjadła... DARMOWY NOCLEG W DUBAJU ZA KABANOSA*! Dziś na kolację - dwie kromki chleba z masłem i camembertem. * i ptasie mleczko, jakieś wino, więcej kabanosów, słodycze z Lidla i Biedronki, słoik domowych ogórów kiszonych.... |
|
|
|
#3284 |
|
Konto usunięte
|
aaa, czekaj, już wiem co tam jest, semilesbian i piątek zrozumiany jako dzień tygodnia mnie zmyliły XD
|
|
|
|
#3285 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Zaniedbana sie czuje. Nikt sie po mnie nie spodziewa meza, dzieci. Ja sie dzieci tez nie spodziewam, ale to co innego... Kazdy sie spodziewa, ze bede super ekstra samodzielna, zawsze w mejkapie chocby wojna przyszla i dalej bede prowadzila tryb zycia, ktory prowadze. A ja chce kotka, skorzany fotel z podnozkiem, duzo wina i telewizor z Media Marktu za 30 tysiecy . Czuje sie obrazona brakiem presji .
|
|
|
|
|
#3286 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mikia dajesz adres to Ci taka paczke wysle za ten darmowy nocleg w Dubaju, ze Ci oko zbieleje, kabanosy i co tylko lubisz Ci zapakuje
|
|
|
|
|
#3287 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3288 |
|
Konto usunięte
|
też nie mam presji, no ale ja mam 21 lat i lesbijski związek, marzenia rodziny i znajomych rodziny ograniczają się do jakiejś obecności zainteresowanego penisa w moim życiu XD gdzie tam do ślubu i dzieci XD
|
|
|
|
#3289 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Kiedy jeszcze nie miałem konta trafiłem na parę rad które przydały mi się w kontaktach z kobietami, odnośnie podrywu chyba najbardziej, podejścia. Trochę wyrobiłem/zmieniłem światopogląd. A najważniejsze jest chyba to, że lubię czerpać wiedzę i korzystać z czyiś doświadczeń a na wizażu jest sporo mądrych, bystrych ludzi bo w tej kwestii płeć nie ma dla mnie znaczenia. ( Mądrość nie ma płci ).Dość często się wypowiadam a to chyba poprawiło moją umiejętność pisania ponieważ teraz z wypracowań dostaje czwórki a kiedyś ledwo dwójki. Nawet się nie wstydzę, że mam tu konto. Gdyby kiedyś wyszło na jaw to wcale bym się nie wypierał. |
|
|
|
|
#3290 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Wypracowan, oesu, filolog czy ile masz lat? Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2014-11-24 o 21:19 |
||
|
|
|
#3291 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- oj no, czasem przecież nawet ja poskładam gramatycznie poprawnego względnie inteligentnego posta :P w innym przypadkach nieironicznie używam YOLO |
||
|
|
|
#3292 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Zawsze słynęłam z walenia prawdy prosto z mostu mam nawet na to żółte papierki ![]() Mój mnie straszy że kiedyś wejdzie na wizaż i zacznie trollować Plotkowe i Intymne, a potem się wyda, że to ode mnie
|
|
|
|
#3293 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja tam wiem o kim
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3294 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;49072189]Znajomi rodzicow sa czasem bardziej wkurzajacy niz rodzice :P Moich rodzicow kolezanka przekonywala mnie, zebym ABSOLUTNIEEEE nie mieszkała teraz z facetem, bo jej syn zamieszkał z dziewczyną i się okazało, że są niegotowi i zdecydowali, żeby jednak mieszkać osobno. Urzekła mnie ich historia. Jak wybierałam studia, to owa pani też nie szczypała się z wyrażaniem swoich opinii na ten temat. Za to moja mama zaczyna pytać o zaręczyny i strasznie mnie to wkurza. I ten tekst, jak mówię, że nie mam forsy na slub "przecież mozna być zaręczonym parę lat". Tylko, że może mnie nie interesuje takie nie wiadomo co.[/QUOTE] Jak ja się wybierałam na studia to miałam popaść w nałogi a co najważniejsze puścić się z byle kim, zaciążyć i studiów nie skończyć. Na złość wszystkim udało mi się nie stoczyć. A na kolację miałm zupę kokosową i czekoladę gorzką. |
|
|
|
|
#3296 |
|
Konto usunięte
|
dla mnie nawet nie chodzi o to, że facet na wizażu to hańba dla jego męskości, tylko, ze wizaż to dla mnie kobiece grono gdzie mogę pogadać o tym jak to całe dwa dni przechodziłam w piżamach, bo okres mnie wymęczył i zrobił ze mnie zombie i ominąć teksty o tym, że kopnięcie w jaja boli bardziej XD taki durny przykłąd, ale rozumiecie o co chodzi XD
|
|
|
|
#3297 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3298 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Na kolację mam pomelo
a raczej miałam, zjedzone.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3299 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- bo Edzio ma naście lat |
|
|
|
|
#3300 |
|
Konto usunięte
|
I wszyscy faceci na wizazu są do siebie podobni, zauważyłyście? Identico sposob wypowiedzi, poglądy etc. Nawet składnie zdania, to samo słownictwo, no wszystko. I nie jest to typ za którym przepadam.
Nie liczymy Imperialisty, to nie jest facet, juz ustalone. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.

.

a raczej miałam, zjedzone.