![]() |
#571 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VIII :)
Cytat:
Ela oby cię nie rozłożyło jednak ![]() U mnie lipa. Cewnik powinien rozepchac szyjke i wypaść a tu minęło te 18 godzin i siedzi. Czyli nie pomogło. Ciekawe co dalej. Jak mi każą siedzieć i czekać to cos mnie trafi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#572 | |
Zakorzenienie
|
Nie działał net na porodowce ;p jesteśmy już na oddziale. Poród i to cale lyzeczkowanie masakra, jeszcze położna darla ryja i się skarzyla do lekarzy ze się napracowala a ja niby parlam i dlatego popekalam ;/
Boże jak bosko bez brzucha! Nie wierze ze juz po wszystkim xd trza trochę odpocząć no i juz oby nigdy więcej!!!!! ---------- Dopisano o 06:27 ---------- Poprzedni post napisano o 06:24 ---------- Cytat:
No i dziękuję za ten poród dwa dni przed!!! Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2014-11-25 o 05:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#573 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluje!!!!!!!!!super ze juz jestes po!!!! ![]() ALEKSANDRETTA ja to myślałam ze bedziesz pierwsza ![]() ---------- Dopisano o 06:44 ---------- Poprzedni post napisano o 06:37 ---------- Cytat:
GONIA bedzie dobrze bedzie lepiej zobaczysz ja tez mam kryzysy rycze i sie boje a ty jeszcze biedna chora :/ ogarnij tego twego tż niech ci pomoże!!!!!sciskam mocno!!!
![]() |
![]() |
#574 |
Rozeznanie
|
Nie czytam nawet co piaalyscie. Jestem z Klarą w szpitalu. Spalam na ziemi pod łóżkiem dziecięcym. a ona.razem ze mną na podłodze. Panie zorganizowały mi materac, ale już musiałam go oddać wiec siedzę na krześle i nie mam już siły płakać.Klara Ma podejrzenie zapalenia płuc, w rentgenie wyszły drobne zmiany w płucach. ja pierdziele, inne dzieci ciągle płaczą, łeb mi nawala ze najchętniej bym skoczyla z okna. I wciąż to pytanie : dlaczego. czy limit pobytu z Maleństwem nie skończył się przy M.i ze sobie wykrakalam ten szpital :-(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#576 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
O matko!!!!kurcze wspolczuje strasznie!!!nic sobie nie wykrakalas kobieto!!!chuba ze masz taka moc i słowami możesz duzo zrobić to weź wyjrakaj żebym wygrała w totka ![]()
![]() |
![]() |
#577 |
Zakorzenienie
|
Anuszka gratulacje
![]() ,Frau ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#578 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#579 | |
Zakorzenienie
|
Aleksandretta - bidulo myslalam ze juz urodzilas...
![]() Anuszka - to sie doczekalas ![]() ![]() Cytat:
Trzymaj sie kochana, napewno Ci nie jest latwo ale tez nie przewidzisz takich rzeczy... ![]() ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2014-11-25 o 07:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#580 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
SZALONA!!!!ja miałam cc a I tak sie cieszę se to juz za mną i nie chciałabym tego jeszcze raz przechodzić!!!
![]() |
![]() |
#581 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wspolczuje ![]() Mojej po lekach wcale nie przechodzi ; ( charczy juz strasznie viezko oddać cha i znowu temp w gore Anuszka gratulacje ![]() Edytowane przez GoniaaaS Czas edycji: 2014-11-25 o 06:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#582 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Zadomowienie
|
Anuszka, no to seksy pomogly
![]() ![]() Frau, wspolczuje przezyc ![]() ![]()
![]() |
#584 |
Wtajemniczenie
|
Anuszka snilo mi sie ze urodzilas
![]() Chyba sie zamienilysmy i to ja urodze w grudniu ![]() Jeszczr mi sie snilo dzis ze Futbolowa urodzila Frau trzymaj sie dzielnie! Ja budzilam sie przez noc przez gardlo cholerne. Boli jak nie wiem, katar... no rece opadaja.... najgorszy monent z mozliwych...
![]() |
#585 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak Twoje samopoczucie? Mam nadzieje, ze dzisiaj juz lepiej ![]() A jaka goraczke ma taki maluszek? Bo jak normalnie moze miec 38 to ile w trakcie choroby? ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Zakorzenienie
|
Anuszka gratuluje
![]() ![]() Frau ogromnie wspolczuje...mam nadzieje,,ze szybko wrocicie do domku. Duzo sie dla Was. U nas ciezka noc. Co nie nakarmilam i odlozylam do lozeczka to jazdy...w koncu wzielismy ok. 4 malego do siebieni spal do 7.30. Ale sutki mam juz straszne. Robilam przez nakladki, ale te z aventu jakies mu nie pasuja...odklejaja sie itp... boje sie ze on ciumka ta piers, a tam nic nie ma...
![]() |
#587 |
Wtajemniczenie
|
Frau duuużo zdrowia dla Klary!
Anuszka gratulacje!!! Ładnie Ci mąż pomógł :P My dzisiaj o 11.00 mamy wizytę kontrolną u kardiologa w Koszalinie, więc proszę o kciuki żeby wszystko było ok ![]() Sara spała wczoraj od 15.00-18.00 zjadla, kupę zrobiła na śpiąco, poszła spać dalej i wstala dopiero o 1.00 w nocy zjadla i spała do rana ![]() Moze ona ma cukrzyce...?bo to chyba nie jest normalnie jak dziecko tak duzo spi...?
![]() |
#588 |
Zakorzenienie
|
Frau zdrowka dla malenkiej
![]() Anuszka gratulacje ![]() ![]() Postanowilam wprowadzić na noc mm a w dzień moje mleczko bo chce sprawdzić czy przerwy się wydłuża w nocy ,jak narazie nie widzę różnicy tylko raz była przerwa 4 godz.a potem znowu co 2 ....
![]() |
#589 |
Zakorzenienie
|
Kasia oj ja też już bym nie chciała przeżywać tych "emocji" ty to chyba hardkorem jesteś ;p
Frau trzymamy kciuki za zdrowie malutkiej ![]() Ja też się modlę czy mały się nie Zaraził bo nie zdażyli drugiej dawki antybiotyku podać ;( Zaraz ma być obchód i juz się boję ze znów będą mi brzuch maltretowac. W dodatku mąż może być dopiero o 12 bo od 12 do 20 są odwiedziny ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#590 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#591 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Noworodek może spać nawet do 20 godz na dobę. Szkoda, że mój nie ma ani jednego takiego dnia ![]() Anuszka wielkie gratulacje ![]() ![]() Ela zdrówka! My się karmimy i jedziemy do urzędu spróbować coś zdziałać z becikowym a popołudniu czekają nas bioderka.
![]() |
![]() |
#592 |
Raczkowanie
|
Frau Gizela zycze szybkiego powrotu do zdrowia, musi być dobrze...
anuszka21 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasiu, Sara to dziecko marzenie ![]() ![]() Dziewczyny jakich pieluch uzywacie, bo my narazie biale pampersy, bo mlody ma czesto jakies krostki na pupie, ale powoli mi sie koncza zapasy i musialabym cos kupic a te biale sporadycznie sa w promocji i mysle czy cos innego nie sprobowac.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Zadomowienie
|
Aleksandrietta kciuki, żeby się w końcu coś ruszyło.
![]()
![]() |
#595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ela to dlatego tak szybko urodziłam, bo myślałas o mnie ;p Ponoć miałam wielkie łożysko stąd to lyzeczkowanie ;/ nie polecam nikomu ;/ Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2014-11-25 o 08:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny to widze, ze nie jestem sama w tym wszystkim...balam sie, ze cos mu jest, ze nie chce spac czy cos...
Kostka ja chcialam pampki uzywac, ale w szpitalu dawali happy i ich poki co uzywam, bo sa mniejsze. W papkach moj sie topil.
![]() |
#597 |
Wtajemniczenie
|
Frau zdrowka dla,Was!
Anuszka gratulacje!! ![]() Ukochana rodzina, w sob bratowa jak sie dowiedziala ze wracam do szkoly, to stwierdzila ze mam isc do psychologa lub psychiatry, bo mam na pewno zaburzenia psychiczne i depresje poporodowa, ze pojscie tam odbije sie na mnie bardzo. Zreszta nie potrafila zrozumiec, ze nie mam pokarmu juz, ze Wojtek nie potrafi ssac z piersi. Ja MUSZE karmic co najmniej pol roku, mam go nie dokarmiac mm, bo ja musze karmic. Jesli nie bede to to odbije sie na mnie, na malym, na tz, na mojej mamie i ojcu (?). Na,wszystkich. Wczoraj zadzwonil drugi brat. Ze co ja sobie wyobrazam, ze ja nie przemyslam tego, na pewno mama mi kazala. kazal mi isc zalatwic sobie indywidualne. Nie potrafi zrozumiec, ze czy jestem w domu i mam 4-5h lekcji czy w szkole 5h to i tak sie nie mam jak zajac. I ponownie uslyszalam na temat kp, ze musze karmic, jego zona przystawiala 20h dziennie przez 2 miesiace i mam przestac karmic mm i przystawiac. I po tych dwoch rozmowach wczoraj przezylam kryzys totalny, przeplakalam caly dzien. Latwo im mowic bedac tyle km stad... Musialam sie wygadac, przepraszam
![]() |
#598 |
Wtajemniczenie
|
Wiadomość od Kiary
Hej. My nadal w szpitalu ![]()
![]() |
#599 |
Wtajemniczenie
|
Frau duzo zdrowia dla dzidzi i dużo siły dla Ciebie
![]() Anuszka gratulacje!!! Kasia ![]() Kostka ja używałam białych ale sie skończyły i teraz mam zielone pampersy ![]() Czekoladaile mleka odciągasz na jeden raz? Skad wiesz ile naciągnąć zeby nie pobudzić bardziej laktacji?
![]() |
#600 |
Zadomowienie
|
Listopad- Grudzień 2014- część VIII :)
ALEA Ja pierdziu....to to sie nazywa "z rodzina najlepiej na zdjęciach sie wychodzi" ja nie rozumiem to przecież nie ich maleństwo i nie ich życie!!wedlug mnie nic złego nie robisz i nie łam sie i rób tak żeby TOBIE I MALENSTWU było dobrze bo to w końcu Twoje a nie ich życie cholera!!!!a tak wogole co to za mania z tym kp jak nie na to trudno świat sie nie kończy każdy ma swoje zdanie i swoje racje i żeby az tak dolowac....nie rozumiem!!!trzymaj sie kochana i nie dawaj sie!!!
moje najbardziej lubiane miejsce na ziemi jest między twoim lewym a prawym ramieniem ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png Edytowane przez justynaw1982 Czas edycji: 2014-11-25 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.