|
|
#1411 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lumpeksy, ciucholandy II
Cytat:
![]() super zakupy Cytat:
![]() bluzeczka z owieczkami bardzo mi sie podoba śliczna |
||
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
asiczkaaa13
jakie zdobycze
|
|
#1413 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() szczególnie te zielone wogóle wszystkie
|
|
#1414 |
|
Zadomowienie
|
Asiczka - towar pierwsza klasa!
![]() Ja wczoraj "wyrwałam" bokserkę Zara z cekinowym ananasem Bluzkę falbaniastą w tukrusowej zieleni Atmosphere Na szyję bluzka Fishbone Na jedno ramię Na rower - nowa |
|
|
|
#1415 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1416 |
|
Wtajemniczenie
|
Ten ananas jest bajerancki
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
Laski, świetne perełki znalazłyście w swoich lumpkach
!!!Oto moje zdobycze: Tunika beżowa VILA 8zł Tunika czekoladowa H&M 8zł niestety szluwki są brakuje paska ale jużja coś tu ładnie wykombinuję ![]() Czerwona bluzeczka z dzianiny H&M 8zł Szkoda,że musiałam tyle fajnych rzeczy zostawić ale selekcja jednak musi być
|
#1418 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie martw się, ja też dziś odrzuciłam chyba z 5 kg a wziełam "tylko" nieco ponad 2 kg |
|
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa co to byłby za dzień jakby Mags nic nie kupiła
Mags mówię Ci kobieta WPRAWIASZ się i to coraz bardziej. Dziś znów jestem zachwycona Twoimi ciuszkami ![]() ![]() Szczególnie podoba mi się biała tuniczka (urocza) i tuniczka (super) i te CENY!!Ja też się wybrałam dziś na łowy i kupiłam na wagę: beżową dzianinową sukienkę next 4,5 zł biała suknię - 5,50 zł błękitną bluzeczkę Ozon (nowa z metką) 7 zł tapik z koronką new look 8 zł Sukienka beżowa sie pierze bo ma jakieś plamki nie zauważyłam ich i za chiny nie chcą zejść już staję na rzęsach bo tak mi się podoba!Biała sukienka kojarzy mi się ze ślubem , jest na mnie za duża ale chcę ją odpicować i sprzedać. Jak już dokonam dzieła to zamieszczę foto - tak samo jak się wysuszą inne ciuchy.Przepraszam za lustro... jestem naprawdę ślepa muszę je znowu umyć i wypolerować ![]() IMG_8130.JPG IMG_8131.JPG IMG_8137.JPG |
|
|
|
#1420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpicujesz i niezła kase na all zgarniesz, już ja Ci to mówię Ostatnio mój Tż się dziwił w rozmowie,że suknie ślubne są takie drogie <moja mama mówiła ile jej szefowej córka wybuliła> ja się śmiałam,że suknię ślubną będę miała z lumpa. A w poniedziałek jak zawsze na rundce lumpkowej po mieście w jednym z lumpków widzę piękną suknię ślubną za 35zł ![]() ![]() Mój Tż się usmiał i stwierdził,że szkoda,że nie kupiłam bo bym na all opyliła Cieszę się,że moje ciuszki przypadły Ci do gustu. Ja jestem zadowolona z tej czaerwonej wiązanej bo dawno taka mi po głowie chodziła, ta biała/bezowa tez jest urocza ma w sobie coś a ta prosta brązowa ma tyle mozliwości dobierania dodatkow,że ja już nie wiem kiedy je wszystkie "wynosze" ![]() Jutro też ide na rundkę ale obiecuję ze tylko popatrze, nic nie będe kupować. No ewentualnie jakąś apaszkę
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
MagsCzerwona bluzeczka H&M jest świetna
|
|
|
|
#1422 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
TA SUKIENKA JEST BOSKA !!!!!!! JAKI TO ROZMIAR??
|
|
|
#1423 |
|
Raczkowanie
|
Boziu dziewczyny ale piękne ciuszki wynalazłyście
.. A ja lece do lumpka dopiero jutro po poludniu ;(..dzisiaj cały dzien na rybach.. AHH DOSTAWA nie moge sie doczekac
|
|
|
|
#1424 |
|
Raczkowanie
|
WIELKIE DZIĘKI ZA WSZYSTKIE KOMPLEMENTY
Susanna - super ta "ślubna" sukienka ![]() Mags1983 - bluzeczka Vila miodzio shatin - spódnica H&M
|
|
|
|
#1425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko śliczne
|
|
#1426 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę sie, że Ci się podoba ![]() Cytat:
nie chce takiej ![]() Kurcze na mnie jest troche za duża, ja nosze 36 więc mniemam ze to 38. Nie ma metki, trzebaby pomierzyć. Hmm czy to coś w stylu vintage ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1427 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hihihi Może dziś też coś przyniose ? ![]() Dziękuję, dawno już takiej szukałam i w końcu znalazłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Poźniejsze lata tez by mogły byc ale nie przełom 80-90...Fu!
|
|
#1428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przełom lat 80-90 kojarzy mi się z takimi mocno rozszerzanymi sukniami, bufiastymi rękawami, kokardami... ogólnie mało fajne choć pewnie wyjątki są
|
|
|
|
|
#1429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może coś bardzo skromnego z tamtych czasów było ok ale takie naprawdę skromne, beż nadmiernego przepych i przeładowania
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki a powiedzcie mi czy znacie jakiś skuteczny środek odplamiający na takie naprawdę koszmarne plamy?? Jak pisałam próbuję wywabić plamy z sukienki, wydaje mi się że jest to plama z pisaków - za chiny nie chce zejść
![]() ![]() tak mi się wydaje że to pisaki aczkolwiek oczywiście w 100 % nie jestem pewna. Dziś jeszcze spirytus podgrzeję i może tym puści ![]() Aha wczoraj mierzyłam jeszcze śliczną śliwkową tunikę/sukieneczkę z kokardką z przodu - szkoda że za duża była i zamek kryty nie chciał się dopiąć W sumie to też trochę krzywo była uszyta i za taki ciuch z widocznymi defektami... 18 zł przesada i tyle.
|
|
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
a nie wiem ja aż z takimi plamami nie biorę żeby nie było żebym musiała ją potem wyrzucić ...
to wole zostawić ..a vanish ? .. btw : ja tam jutro musze jechac na wolską bo mnie aż ściska choociaż jedną bluzeczkęę ahhh !
|
|
|
|
#1432 |
|
Raczkowanie
|
A ja wczoraj zaszalałam
![]() 1.spodnie Skinny GAP ![]() 2.spodnie Slim GAP jak dla mnie jak rurki tylko troszkę szersze (będą troszeczkę zwężone) 3.bluza GEORGE 4.bluzeczka TOPSHOP I za wszystko 25,5zł
|
#1433 | ||
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
Cytat:
![]() Cytat:
Twoje urocze
|
|
#1434 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
taka bluzkę mam koloru morskiego
|
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze
Ja byłam wczoraj i nic kompletnie nie znalazłam Wniosek jest taki, że jutro chyba znów pójdę
|
|
|
|
#1437 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1438 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1440 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.

i cholernie wygodna
jakie zdobycze
!!!

, jest na mnie za duża ale chcę ją odpicować i sprzedać. Jak już dokonam dzieła to zamieszczę foto - tak samo jak się wysuszą inne ciuchy.