Starania o maleństwo od jesieni 2014 - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-25, 12:08   #1921
isabel89
Raczkowanie

Dot.: Starania o maleństwo od jesieni 2014

Cytat:
Napisane przez beatrix28 Pokaż wiadomość
isabel89 jeszcze nie testuj,w ptk mzoe ,co? oby mama miała racje
32 to dlugie masz okresy, ja mam zwykle 28 czasami nawet 26 a jeszcze podpasek sobie nie kupilam na ten raz...:P
mam teraz duzo pracy w decoupage na swieta takze okres nie jest mi potrzebny a zwykle przed okresem wszystko sie chrzanilo i musialam poprawiac tym razem tak nie jest wiec kto wie?

aha tez mam tylozgiecie ale skoro za 1 razem sie udalo to chyba nic sie nie zmienilo,mama moja tez ma tylo a ma nas 2 mnie i brata czyli mozna ..

jakas dziewczynka by sie przydała a jak bedzie zobaczymy...
No właśnie też tak bardziej celuje w piątek z tym testem oczywiście jeśli @ nie przyjdzie. Kiedys tam miałam regularne @ jak w morde strzelił co 30 dni. Teraz to srednio co 32-34 chociaż październikowa @ pojawiła się po 42 dniach...Również liczę na moją mamusie
Ja nie wiem czy mam tyłozgięcie ..... WTF ?

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
Napisane przez monic167 Pokaż wiadomość
Przyszla moja @@..:-(jako mnie wszystkio boli :-(
Szkoda główka do góry ! następnym razem może się uda
isabel89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 12:39   #1922
MilkaJestem
Zakorzenienie

Witam się dziewczynki rany ile naskrobałyscie

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Czesc Staraczki

Jutro juz wracamy do domu, alez to szybko minelo... bedziemy dopiero pozno wieczorkiem, mam nadzieje, ze ten tydzien zleci mi blyskawicznie i zanim sie obejrze bedzie weekend @ planowo ma byc 4-5 grudnia. Nie moge sie doczekac testowania... i niestety nie bede czarowac ani siebie ani was - bede bardzo rozczarowana 1 kreska.

Absolutnie nie mam przeczucia, ze sie udalo, nie czuje sie jakos wyjatkowo czy inaczej. Czasem dziewczyny mowia, ze odrazu wiedzialy ze zaszly... mi sie wydaje, ze sie nie udalo. Albo boje sie ze sie nie udalo... ciezko powiedziec

Milka, kiedy mialas owu? Ja w czwartek chyba... idziemy jakos bardzo podobnie wiec w sumie jesli mamy sprawdzac objawy to mozemy u siebie wzajemnie. Tez jestem ciekawa jak u lovely bylo miedzy owu a spodziewaa @... najgorsze jest to ze kompletnie nie pamietaj jak zwykle u mnie po plodnych bylo... nigdy nie zwracalam na to uwagi
ja owu mialam 19-stego czyli w środę owulacje a @ mam dostac 4 grudnia zobaczymy... ale ja z testem na pewno nie wytrzymie do @ wczoraj na wieczor zaczal mnie kluc jajnik... teraz tez, plus takie klucie w krzyzach, sluz dalej sie ujawnia co chwile bielutki... a u Ciebie jak teraz? kurcze zaluje ze nie mierzylam sobie tempki od poczatku, teraz juz nie ma sensu, moze od kolejnego cyklu

Cytat:
Napisane przez FK Pokaż wiadomość
.

Dzień dobry
Hej Hej

Cytat:
Milka- podziwiam Cię za ta siłownię o 7!!!
Monic sama siebie czasem podziwiam byl czas, ze tak sie nam przestawilo z TZ ze o 6 to szlismy spac a wstawalismy o 17

Cytat:
Napisane przez isabel89 Pokaż wiadomość
Bianeczko 2 tyg szybko zleci zobaczysz....
PS. Twoja instrukcja do badania szyjki poprsoru bomba

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

Ja szyjki nigdy nie badałam bo nie do konca wiem jak sie zabrac. Po obejrzeniu onstrukcji od Bianeczki chyba jesk miękko i mokro ? sama nie wiem...
Dziś 32 dc, brak @, od tygodnia cycki bolą i nie wiem kiedy zatestować hmmm...Poza tym juz trzeci tydzien lapie co chwile jakies infekcje najpierw pecherz, potem zatoki teraz cos podobnego do przeziebienia ? Najchetniej to bym przespała pol dnia ale do pracy trzeba dygac. Jestem rozbita.

Tak w ogole dzień dobry dziewczyny
jak juz minelo 14 dni od owulacji to teoretycznie powinno cos na tescie wyjsc ja bym nie czekala, tylko zrobila a pozniej po kilku dniach powtorzyla obojetnie jaki wynik, ale ja to jestem narwana, Ty mozesz poczekac spokojnie

Cytat:
Napisane przez 1141655 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

U mnie smiesznie z tą szyjką było, bo ja nigdy takich rzeczy nie robiłam, ale jakoś w tym cyklu co ustrzeliliśmy bobo, to powsadzałam sobie parę razy palce przed planowanym okresem

i się zdziwiłam, bo czytałam, że przed okresem szyjka jest nisko, a po zaplodnieniu idzie do gory i nie czuc jej
i tak wsadzilam jednego dnia palec, nisko...drugiego...nisko ..
kolejnego juz jej nie znalazlam

Stwierdzilam,ze to jakas glupia metoda

a prosze :P
a no prosze moze ja tez sobie tam pogmyram

Cytat:
Napisane przez cienwiatru Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny ale miałam dzisiaj poranek! Na 8 zaczynam wykłady ze studentami a budzik nie zadzwonił i mąż mnie obudził o 7.40 :-0 i chyba wszystkie przepisy zlamalam tak szybko jechalam
A co do badania szyjki to ja nie umiem chyba tego dobrze zrobić, poza tym jak się zaczęliśmy starać to ani nie mierzylam temperatury ani nic. Zainstalowalam sobie tylko program 4womenonly do ustalenia dni płodnych.
ohoho ja jako swiezo upieczona absolwentka powiem Ci, ze my to uwielbialismy jak sie wykladowca spoznil, a jak juz go nie bylo 15-20 min no to oczywiscie to bylo 15min studenckie i sru do domu

BBG: R1 Week 2

MilkaJestem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 12:47   #1923
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny ale miałam dzisiaj poranek! Na 8 zaczynam wykłady ze studentami a budzik nie zadzwonił i mąż mnie obudził o 7.40 :-0 i chyba wszystkie przepisy zlamalam tak szybko jechalam
A co do badania szyjki to ja nie umiem chyba tego dobrze zrobić, poza tym jak się zaczęliśmy starać to ani nie mierzylam temperatury ani nic. Zainstalowalam sobie tylko program 4womenonly do ustalenia dni płodnych.
Hahaha, też dzisiaj zaspałam, tato Tż obudził mnie telefonem.
Na szczęście do pracowni mogę się lekko spóźnić.
Ale nieszczęście mnie spotkało bo mleko do kawy się skończyło
A szyjki, to macać nie będę, tempki mierzyć też nie. Mam apke, sprawdziłam tylko testami owu czy to co mi się wydawało być owu nią jest.
Teraz to tylko niech się wyjaśni sprawa z pracą i będę molestować tż, jak tylko będzie dostępny
Cytat:
Przyszla moja @@..:-(jako mnie wszystkio boli :-(
Szkoda pewnie boli cię podwójne, ale uszka do góry.
Za kilka dni będzie można wypróbować nowe pozycje i lezenie z nogami do góry
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 12:51   #1924
MilkaJestem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meryy82 Pokaż wiadomość
Hahaha, też dzisiaj zaspałam, tato Tż obudził mnie telefonem.
Na szczęście do pracowni mogę się lekko spóźnić.
Ale nieszczęście mnie spotkało bo mleko do kawy się skończyło
A szyjki, to macać nie będę, tempki mierzyć też nie. Mam apke, sprawdziłam tylko testami owu czy to co mi się wydawało być owu nią jest.
Teraz to tylko niech się wyjaśni sprawa z pracą i będę molestować tż, jak tylko będzie dostępny
no ja tez nie mierzylam, tylko tak jak mowisz testami owu sprawdzalam czy mniej wiecej sie pokrywa z tym co w kalendarzu w apce co do nieszczescia...nienawidze jak konczy mi sie mleko do kawy!

a co do trzymania nog w gorze, faktycznie tak lezycie? ja slyszalam ze to mit, ze wystarczy normalnie chwilke z 5 min polezec, ale moj tz to ledwo skonczy i juz mi nogi na sciane wyklada, a jak sie rusze czy kaszlne to tak sie wydziera slodko zebym uwazala bo sie wyleje

Stary 2014-11-25, 13:08   #1925
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MilkaJestem Pokaż wiadomość
no ja tez nie mierzylam, tylko tak jak mowisz testami owu sprawdzalam czy mniej wiecej sie pokrywa z tym co w kalendarzu w apce co do nieszczescia...nienawidze jak konczy mi sie mleko do kawy!

a co do trzymania nog w gorze, faktycznie tak lezycie? ja slyszalam ze to mit, ze wystarczy normalnie chwilke z 5 min polezec, ale moj tz to ledwo skonczy i juz mi nogi na sciane wyklada, a jak sie rusze czy kaszlne to tak sie wydziera slodko zebym uwazala bo sie wyleje
Nie wiem czy mit, koleżanki które zaciążyły tak robiły

Ok wracam do pracy.
Stary 2014-11-25, 13:31   #1926
lovelygizmo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Czesc Staraczki

Jutro juz wracamy do domu, alez to szybko minelo... bedziemy dopiero pozno wieczorkiem, mam nadzieje, ze ten tydzien zleci mi blyskawicznie i zanim sie obejrze bedzie weekend @ planowo ma byc 4-5 grudnia. Nie moge sie doczekac testowania... i niestety nie bede czarowac ani siebie ani was - bede bardzo rozczarowana 1 kreska.

Absolutnie nie mam przeczucia, ze sie udalo, nie czuje sie jakos wyjatkowo czy inaczej. Czasem dziewczyny mowia, ze odrazu wiedzialy ze zaszly... mi sie wydaje, ze sie nie udalo. Albo boje sie ze sie nie udalo... ciezko powiedziec

Milka, kiedy mialas owu? Ja w czwartek chyba... idziemy jakos bardzo podobnie wiec w sumie jesli mamy sprawdzac objawy to mozemy u siebie wzajemnie. Tez jestem ciekawa jak u lovely bylo miedzy owu a spodziewaa @... najgorsze jest to ze kompletnie nie pamietaj jak zwykle u mnie po plodnych bylo... nigdy nie zwracalam na to uwagi
Nicolka ja ta samo jak TY miłam przeczucie cały czas że nie udało się, nie wiem czemu ale tak właśnie było. czytałam dużo i koleżanki mi mówiły, że czuły że zaszły ja tego absolutne nie czułam. Co do śluzu to powiem wam ze ja zawsze miałam hmm mokro i szczególnie na to nie zwracałam uwagi ale jakiś czas przed spodziewanym @ nasiliły się te wilgocie i właśnie były takie mleczne/białawe. no i tak po dziś dzien. podobno to normalne ze w ciąży się nasila wydzielanie tego sluzu.

a tak w ogóle to dzien dobry wam
Stary 2014-11-25, 13:50   #1927
MilkaJestem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lovelygizmo Pokaż wiadomość
Nicolka ja ta samo jak TY miłam przeczucie cały czas że nie udało się, nie wiem czemu ale tak właśnie było. czytałam dużo i koleżanki mi mówiły, że czuły że zaszły ja tego absolutne nie czułam. Co do śluzu to powiem wam ze ja zawsze miałam hmm mokro i szczególnie na to nie zwracałam uwagi ale jakiś czas przed spodziewanym @ nasiliły się te wilgocie i właśnie były takie mleczne/białawe. no i tak po dziś dzien. podobno to normalne ze w ciąży się nasila wydzielanie tego sluzu.

a tak w ogóle to dzien dobry wam
dzien dobry pani mamuśko ja tez jak patrze na zimno to wiem ze sie nie udalo, ze te wszystkie objawy to sila psychiki albo zbieg okolicznosci

Stary 2014-11-25, 13:57   #1928
moniska139
Zadomowienie

Isabel89 ja bym testowała z tym, ze ja to narwana jestem i pewnie też się pospiesze i przed planowanym terminem zrobię test z niecierpliwości

Cytat:
Co do śluzu to powiem wam ze ja zawsze miałam hmm mokro i szczególnie na to nie zwracałam uwagi ale jakiś czas przed spodziewanym @ nasiliły się te wilgocie i właśnie były takie mleczne/białawe. no i tak po dziś dzien. podobno to normalne ze w ciąży się nasila wydzielanie tego sluzu.
Jak byłam w ciąży to też zawsze miałam mokro i zawsze mi się chciało

Cytat:
Lekko pośladki do góry podnoszę i leżę trochę. Jak ma to pomóc to dlaczego nie?
Ja o tyłozgięciu dowiedziałam się pół roku po porodzie. I tylko 1 lekarz to stwierdził, więc nawet nie mam pewności, że ono jest.
Szyjke kiedyś próbowałam badać, ale zawsze była dla mnie taka sama .
Pojawił się u mnie śluz płodny działamy ostro z tż. W ruch poszły gorset koronkowe body i inne stroje aby podkręcić atmosferę. Tż stwierdził, że to jednak ciężka praca tak codziennie działać ;-)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 13:59   #1929
MilkaJestem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
Isabel89 ja bym testowała z tym, ze ja to narwana jestem i pewnie też się pospiesze i przed planowanym terminem zrobię test z niecierpliwości

Jak byłam w ciąży to też zawsze miałam mokro i zawsze mi się chciało

Lekko pośladki do góry podnoszę i leżę trochę. Jak ma to pomóc to dlaczego nie?
Ja o tyłozgięciu dowiedziałam się pół roku po porodzie. I tylko 1 lekarz to stwierdził, więc nawet nie mam pewności, że ono jest.
Szyjke kiedyś próbowałam badać, ale zawsze była dla mnie taka sama .
Pojawił się u mnie śluz płodny działamy ostro z tż. W ruch poszły gorset koronkowe body i inne stroje aby podkręcić atmosferę. Tż stwierdził, że to jednak ciężka praca tak codziennie działać ;-)

moj tez to stwierdzil, na codzien cwaniaczek co chwile namawia a ja zazwyczaj nie chce a jak przyszlo co do czego to zmeczony

dziewczyny dzisiaj dzien pluszowego misia trzeba ich przytulic :P

Stary 2014-11-25, 14:12   #1930
Fantasmagori
Zakorzenienie

Hy hy mój też dzisiaj rano od razu po akcji do mnie "weź nogi do góry" tak się śmiałam że wszystko wyleciało
Kurczę ja nie widzę różnicy z szyjką, nawet nie jestem pewna czy to to co myślę jak dotykam bo zawsze czuję to tak samo? Tak jak Moniska

Fantasmagori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 14:19   #1931
isabel89
Raczkowanie

A ja kładę te nogi na ścianę Może to jakaś bzdura ale zawsze można popróbować
Pomyślę nad tym żeby zatestować z rana Wiecie m też sie spieszy i gorączkuję się ale tak bardzo nie chcę rozczarowania
I coś czuje @ coraz blizej...
Stary 2014-11-25, 14:22   #1932
MilkaJestem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fantasmagori Pokaż wiadomość
Hy hy mój też dzisiaj rano od razu po akcji do mnie "weź nogi do góry" tak się śmiałam że wszystko wyleciało
Kurczę ja nie widzę różnicy z szyjką, nawet nie jestem pewna czy to to co myślę jak dotykam bo zawsze czuję to tak samo? Tak jak Moniska
ja nigdy nie badalam i jakos sie boje kurcze;p

Cytat:
A ja kładę te nogi na ścianę Może to jakaś bzdura ale zawsze można popróbować
Pomyślę nad tym żeby zatestować z rana Wiecie m też sie spieszy i gorączkuję się ale tak bardzo nie chcę rozczarowania
I coś czuje @ coraz blizej...
no jasne! ja tez podnosilam, na pewno to nie zaszkodzilo
Ja doszlam do takiego wniosku ze zatestuje wczesniej...wyjdzie pozytyw - super, jak wyjdzie negatyw, to i tak bedzie jeszcze nadzieja ze kreska pokaze sie po terminie @, ale byc moze emocje juz opadna i jak znow bedzie negatyw nie bede tak tego przezywac...moze latwo mi sie mowi a w praktyce bedzie inaczej, no ale tak sobie to tlumacze

Stary 2014-11-25, 14:44   #1933
Fantasmagori
Zakorzenienie

Ja też kładę, jak nie pomoże to i nie zaszkodzi. Ale to śmiesznie wyglądało, ledwo zdążyłam zejść z TŻ a ten od razu nogi do góry, tak mnie pilnuje :p widać że mu zależy na dziecku. Uwielbiam jak widzimy jakiś fajny ciuszek i mówi że to by kupił Zuzi albo ostatnio mi kupił bluzę i wziął trochę większą "żeby się brzuszek mieścił". Słodkie to w ogóle dużo planuje w związku z dzidzią

Milka myślę że dobrze kombinujesz, faktycznie zawsze przy negatywie możesz pomyśleć że testowałaś za wcześnie a jak zatestujesz dopiero po @ to od razu smutno że się nie udało. Coś w tym jest

Edytowane przez Fantasmagori
Czas edycji: 2014-11-25 o 14:48
Stary 2014-11-25, 14:49   #1934
MilkaJestem
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też kładę, jak nie pomoże to i nie zaszkodzi. Ale to śmiesznie wyglądało, ledwo zdążyłam zejść z TŻ a ten od razu nogi do góry, tak mnie pilnuje :p widać że mu zależy na dziecku. Uwielbiam jak widzimy jakiś fajny ciuszek i mówi że to by kupił Zuzi albo ostatnio mi kupił bluzę i wziął trochę większą "żeby się brzuszek mieścił". Słodkie to w ogóle dużo planuje w związku z dzidzią
Moj to samo! Tez od razu chlast nogi do gory, poducha pod pupe tez widze, ze mu zalezy i tez jak widzi cos dla niemowlaczkow, czy same dzidziusie to sie rozczula, ale na codzien tak nie rozmawiamy o tym, bo twierdzi, ze sie boi, ze nie wyjdzie, a sie nakreci za bardzo...i woli poczekac z takimi rzeczami do testu Kurcze trzymam za Was kciuki!

Stary 2014-11-25, 14:50   #1935
isabel89
Raczkowanie

Cytat:
no jasne! ja tez podnosilam, na pewno to nie zaszkodzilo
Ja doszlam do takiego wniosku ze zatestuje wczesniej...wyjdzie pozytyw - super, jak wyjdzie negatyw, to i tak bedzie jeszcze nadzieja ze kreska pokaze sie po terminie @, ale byc moze emocje juz opadna i jak znow bedzie negatyw nie bede tak tego przezywac...moze latwo mi sie mowi a w praktyce bedzie inaczej, no ale tak sobie to tlumacze
Dziś zakupie test i chyba jutro zatestuje .... racje zawsze pozostaje nadzieja że jeszcze może wyskoczyc ta druga krecha
Stary 2014-11-25, 14:51   #1936
MilkaJestem
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś zakupie test i chyba jutro zatestuje .... racje zawsze pozostaje nadzieja że jeszcze może wyskoczyc ta druga krecha
jej az ja sie stresuje tym Twoim testem! daj koniecznie znac i kup sobie 2 testy

Stary 2014-11-25, 14:53   #1937
Fantasmagori
Zakorzenienie

Isabel trzymam kciuki

My sobie przyznaliśmy chwilowo prawo do nakręcania się, jako że są to nasze początki starań
:P jeśli się nie uda za miesiąc lub dwa to będę się starała wyluzować

Stary 2014-11-25, 14:57   #1938
isabel89
Raczkowanie

Na mnie działa niesamowicie facte, który ogląda ciuszki lub zabawki dla dzieciaczków. Mój TŻ to wogóle ma często styk z malutkimi dziećmi więc jakoś "obyłam" się z tym widokiem ale tak bardzo mnie wzrusza jak mówi "no nie płacz malutka", "chodź podmucham".

A co do tej szyjki to chyba nie bardzo wiem gdzie ta szyjka a gdzie pochwa.... ?

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Cytat:
Isabel trzymam kciuki

My sobie przyznaliśmy chwilowo prawo do nakręcania się, jako że są to nasze początki starań

Nie dziękuję ale się już nakręcam hhihi

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
jej az ja sie stresuje tym Twoim testem! daj koniecznie znac i kup sobie 2 testy
oczywiście dam znać ;*
Stary 2014-11-25, 15:16   #1939
MilkaJestem
Zakorzenienie

Cytat:
Isabel trzymam kciuki

no ja sobie zezwolilam na nakrecanie sie hehe dobrze ze Was tu mam to mam komu tu opisywac swoje nakrecanie hehe, TZ jeszcze z dystansem, mowi ze mysli calutki czas o tym ale boi sie cokolwiek mowic zeby nie zapeszyc

Cytat:
Na mnie działa niesamowicie facte, który ogląda ciuszki lub zabawki dla dzieciaczków. Mój TŻ to wogóle ma często styk z malutkimi dziećmi więc jakoś "obyłam" się z tym widokiem ale tak bardzo mnie wzrusza jak mówi "no nie płacz malutka", "chodź podmucham".

A co do tej szyjki to chyba nie bardzo wiem gdzie ta szyjka a gdzie pochwa.... ?

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Nie dziękuję ale się już nakręcam hhihi

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

oczywiście dam znać ;*
Mi tez sie podoba jak facet rozczula sie na widok niemowlecych bucikow np

Stary 2014-11-25, 17:10   #1940
moniska139
Zadomowienie

U nas tylko ja się nakręcam tż to z takim spokojem podszedł do ciąży. Na początku to nie był w ogóle do tego przekonany i musiałam mu moja wizję przedstawić i namówić go. Bo on to może jeszcze jedno by chciał dziecko ale kiedyś.
Siedzę na ginekologii i słucham o objawach ciąży i już nie mogę się doczekać dowiedziałam się, ze w ciąży zmienia się śluz ale widac to pod mikroskopem. Więc dla niecierpliwych dobra wiadomość tylko mikroskop trzeba kupić;-)

Stary 2014-11-25, 17:56   #1941
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
no ja sobie zezwolilam na nakrecanie sie hehe dobrze ze Was tu mam to mam komu tu opisywac swoje nakrecanie hehe, TZ jeszcze z dystansem, mowi ze mysli calutki czas o tym ale boi sie cokolwiek mowic zeby nie zapeszyc

Mi tez sie podoba jak facet rozczula sie na widok niemowlecych bucikow np
A mnie rozczula jak mój facet przytula psiaka, jak całuje w główkę.

Cytat:
U nas tylko ja się nakręcam tż to z takim spokojem podszedł do ciąży. Na początku to nie był w ogóle do tego przekonany i musiałam mu moja wizję przedstawić i namówić go. Bo on to może jeszcze jedno by chciał dziecko ale kiedyś.
Siedzę na ginekologii i słucham o objawach ciąży i już nie mogę się doczekać dowiedziałam się, ze w ciąży zmienia się śluz ale widac to pod mikroskopem. Więc dla niecierpliwych dobra wiadomość tylko mikroskop trzeba kupić;-)

Taaa jeszcze mi brakuje mikroskopu, odrazu będzie można sprawdzić czy plemniki tż są ok
Stary 2014-11-25, 17:59   #1942
cienwiatru
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja myśle, że to leżenie z nogami do góry tak naprawdę nic nie daje, bo sam wytrysk już wyrzuca spermę tak daleko jak trzeba, ale być może psychiczne nastawienie, że coś się jednak robi jakoś poprawia samopoczucie

Moje serca dwa:
J. 02.07.2011 r. (53 cm; 3000g)
I. 20.12.2015 r. (53 cm; 3250g)
cienwiatru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 18:05   #1943
monic167
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez meryy82 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy mit, koleżanki które zaciążyły tak robiły

Ok wracam do pracy.
merry- z tymi nogami to chyba tak pol na pol,bo ja w zeszlym cyklu tak robilam a dzisiaj przyszla @ ..
ale obiecuje jak nei zapomne zapytac ginekologa bo bede u niego w nastepnym tygodniu,wlasnie sie zapisalam
Stary 2014-11-25, 18:05   #1944
MilkaJestem
Zakorzenienie

Cytat:

haha lece kupuje!

Cytat:
Ja myśle, że to leżenie z nogami do góry tak naprawdę nic nie daje, bo sam wytrysk już wyrzuca spermę tak daleko jak trzeba, ale być może psychiczne nastawienie, że coś się jednak robi jakoś poprawia samopoczucie
dokladnie, jak nie zaszkodzi to czemu nie sprobowac

Stary 2014-11-25, 18:21   #1945
monic167
Rozeznanie

Milka- Ty kupowalas ta sexi bielizne ?
podeslalabys mi link na PW ?
Stary 2014-11-25, 18:37   #1946
MilkaJestem
Zakorzenienie

Cytat:
Milka- Ty kupowalas ta sexi bielizne ?
podeslalabys mi link na PW ?
tak, ja kupowałam zaraz Ci podeślę link do Allegro skad kupowalam

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=25022326

od tego uzytkownika kupowalam, wyslal jeszcze w tym samym dniu co kupilam i na nast dzien mialam w Paczkomacie

a to co ja kupilam i moge sie na temat np. jakosci wypowiedziec to to:

* http://allegro.pl/show_item.php?item=4747516740
* http://allegro.pl/show_item.php?item=4751776174

Stary 2014-11-25, 18:48   #1947
cienwiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też trzymam kciuki i się przejęłam, jakbym to ja miała robić hehehe

Moje serca dwa:
J. 02.07.2011 r. (53 cm; 3000g)
I. 20.12.2015 r. (53 cm; 3250g)
cienwiatru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 18:53   #1948
MilkaJestem
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też trzymam kciuki i się przejęłam, jakbym to ja miała robić hehehe
Przy kazdym tescie tutaj i objawach Waszych sie stresuje wiec domyslacie sie jak przejmuje sie swoim dobrze ze mam duzo pracy to mi jakos zleci

Stary 2014-11-25, 19:34   #1949
moniska139
Zadomowienie

Każda z nas przeżywa to co tu się dzieje no forum. Ja dzisiaj poszłam kupić gazetę i wyszłam jeszcze z testami .Kupiłam bobo test sa 2 w opakowaniu jeden czułość 10 a drugi 25. Ten pierwszy niby wykrywa dwu dniowa ciążę

Stary 2014-11-25, 20:08   #1950
MilkaJestem
Zakorzenienie

Cytat:
Każda z nas przeżywa to co tu się dzieje no forum. Ja dzisiaj poszłam kupić gazetę i wyszłam jeszcze z testami .Kupiłam bobo test sa 2 w opakowaniu jeden czułość 10 a drugi 25. Ten pierwszy niby wykrywa dwu dniowa ciążę

no moj niby wykrywa 48-72h juz od zagniezdzenia sie zarodka, tylko nikt nie wie kiedy to nastepuje po owulacji

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości