Mimo że liście z drzew spadają, Jeże z motywacji nie opadają-Jeżowy wątek po raz XVI! - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-25, 00:49   #3421
Ahafiya
Wtajemniczenie

Dot.: Mimo że liście z drzew spadają, Jeże z motywacji nie opadają-Jeżowy wątek po ra

Pada śnieg, pada śnieg...
Ahafiya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 06:36   #3422
justka89
Zakorzenienie

GG do justka89
Dot.: Mimo że liście z drzew spadają, Jeże z motywacji nie opadają-Jeżowy wątek po ra

U mnie pada pada deszcz
04.01.2019 r.
13.06.2020 r.

Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam.
justka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 07:43   #3423
Dorcia91
Zakorzenienie

Jest mi mega przykro mega mega napiszę w klubie
Miłego i słonecznego dnia

Mój blog KLIK
Dorcia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 08:00   #3424
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez nouvelle90 Pokaż wiadomość
O rany akto, ty chociaz oszczędzasz, a ja to juz chyba z pół roku nie robiłam przelewów na oszczędnościowe
Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
Ja nie mam oszczędnościowego ale odkładam do koperty
A ja co odłożę, to zaraz przelewam na ror

Cytat:
Napisane przez Dorcia91 Pokaż wiadomość
Stary 2014-11-25, 09:48   #3425
kateel
Zakorzenienie

Hej hej
Wstałam o 9 dopiero. Tyle snu potrzebowałam po ciężkim maratonie w pracy. Chyba sobie odpuszczę dziś uczelnię, bo mam jeden wykład, ale nie chce mi się z łóżka wychodzić. Muszę umyć głowę, no i posprzątać u siebie w pokoju.

Cytat:
Napisane przez Malwina_89 Pokaż wiadomość
Zamówiłam dzisiaj suknię ślubną...
Byłam w klubie, widziałam Przepięknie wyglądasz!

Cytat:
Napisane przez shine_sky Pokaż wiadomość
Cześć Misie!

Przychodzę na ploty bo mi Was brak!
Miło Cię widzieć!
No no, w końcu

Cytat:
Napisane przez ta_postrzelona Pokaż wiadomość
Dobry wieczór wszystkim Jeżom. Mam nadzieję, że jeszcze mnie pamiętacie i zechcecie z powrotem przyjąć Na swoje usprawiedliwienie mogę jedynie dodać to, że miałam trudne kolokwium na aplikacji ....
Super, że wróciłaś

Cytat:
Napisane przez fanstyle Pokaż wiadomość
Pokazuję Wam Dudusia, królika mojej uczennicy
Jaki słodziak

Cytat:
joł!

Pobudka 6.00 - wyjście z piesełem, bo Tżet szedł do pracy, mała wtarabaniła mi się na wyro na mizianie, po 2h znowu sie obudziła na zabawy i tak przekimałam z pobudkami do 9.
Macie pieseła?
Gdzieś mi to umknęło czy pisałaś?

Cytat:
Napisane przez poppy seed Pokaż wiadomość
Hej.
Ja się nakręciłam na tego bananowego, chyba Akto go polecala :p

U mnie nie najlepiej, wczoraj nie dałam rady nic zjeść, a dzisiaj po wstaniu wymiotowalam sokiem żołądkowym. Piję słodką herbatę i spróbuję może jakąś kanapkę wcisnąć.
A moim włosom jakoś nie przypadł chyba do gustu.

Cytat:
JA CHCE ODLEWKE BANANOWEGO.
Mogę Ci nawet 95% zawartości wysłać, bo coś mi nie spasował

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Btw chyba hormony mi wracają do normy, bo mam energię i w ogóle chcę zmieniać cały świat
Tylko się cieszyć

Cytat:
Najważniejsze, że sobie z tym super poradziłaś. Z drugiej strony jedna taka sytuacja potrafi człowieka wyprowadzić z równowagi i popsuć humor na kilka dni - zasłużyłaś na odpoczynek, a nie kurczę na kolejne zajęcie... Będzie dobrze :cmok
Dzięki ;* Ech, sporo stresów mnie to kosztowało, ale na ludzką głupotę nie ma lekarstwa.

Dorcia, gratuluję
kateel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 11:24   #3426
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

hej

Cytat:
Napisane przez Ahafiya Pokaż wiadomość
Zwątpiłam w ludzi.
Zadzwonił do mnie facet z innej uczelni, czy nie poprowadziłabym jednej scenki na pokazach z ratownictwa, bo brakuje im ludzi z kursem kwalifikowanej pierwszej pomocy na kierowników zespołu. Dostał moje dane od koleżanki.
No dobra, ja bardzo chętnie oczywiście. Chociaż zadzwonił do mnie w piątek, a pokazy od rana w sobotę, w innym mieście. A tu jednak trzeba się przygotować. Dzwonie do dwóch dziewczyn które miałaby być ze mną w zespole. I tu pierwsze rozczarowanie- one nie wiedzą kompletnie nic. Podstawy podstaw- czyli pierwsza pomoc- zero. A scenka miała być z facetem z nożem w klatce piersiowej. O tym co z tym nożem zrobić to już w ogóle bez pojęcia. Na trzecim roku studiów. Za niecały rok będą mogły szukać pracy w pogotowiu.
Musiałabym przyjechać ze 2h wcześniej i jakoś je przygotować, a i tak wątpię czy by nam się udało wszystko sprawnie zrobić, a to jednak pokazy. Zadzwoniłam do faceta, że jednak trochę za mało mam czasu na przygotowanie tego. A on do mnie "Nie przejmuj się, tam i tak będą ludzie niezwiązani z ratownictwem. Nie musicie wszystkiego robić dobrze, byleby coś zrobić, pokazy muszą się odbyć, a ludzie i tak się nie zorientują jakby było coś nie tak"
A później ratownicy narzekają na głupotę ludzie. Że ktoś tam taki nóż wyjął itd. Przestanę się chyba dziwić.

Najlepsze że jak odmówiłam, to jeszcze zadzwonił do mnie profesor z tamtej uczelni i wyjechał do mnie z tekstem że "nieładnie, pani powinna się rozwijać na studiach i korzystać z takich okazji"
Śmiać się czy płakać?
matko kochana, ręce mi opadły ja będąc w LO (w klasie humanistycznej) miałam kurs pierwszej pomocy i potem tak się w to wkręciłam, że byłam instruktorem i wydaje mi się, że akurat ta tematyka jest dla każdego ważna i powinno się wiedzieć wszystko poprawnie, a nie na łapu capu

Cytat:
Spokojnie, ustawy są obszerne i napisane nie-po-polskiemu ale da się to przetrawić. Dobrze kojarzę , że piszesz pracę mgr o farmach wiatrowych ?

Ufff, ufff... ale miałam męczący dzień , a gdzie mi tu jeszcze do końca pisania . Akcja- motywacja pilnie potrzebna
ja piszę o farmach wiatrowych

Cytat:
A ja czytam sobie ustawy...
I nie ogarniam

Cytat:
oj

wczoraj miałam zakręcony dzień: najpierw byłam w SP po płyn do soczewek, potem pochodziłam po Jarmarku zajęcia, a gdy wróciłam do mieszkania to okazało się, że moja współlokatorka jedzie do szpitala, na szczęście dzisiaj lepiej się czuje, ale dostała skierowanie, a ile stresu się najadłam...
Obejrzałam finał Top Szpadli, potem jak zaczełam gadać z drugą współlokatorką to skończyłyśmy przed 1 i przez to spałam do 10
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 11:41   #3427
fioleciasto
Zakorzenienie

Hej wam

Wstałam od 7.00, ale od rana nie miałam internetu
Jakoś po 10 włączyli i siedziałam nad projektem na uczelnie. Teraz zrobiłam sobie herbatę i mam chwilę przerwy, a później muszę się pouczyć.
Przed 16.00 jadę na uczelnię.

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 12:33   #3428
Ahafiya
Wtajemniczenie

Zasnęłam po 3, a wstałam o 6. Jestem nie do życia
Od kilku dni nie mogę normalnie zasnąć, przewracam się z boku na bok, tak średnio do godziny 3-4. Za dużo myślę chyba.

Teraz znowu siedzę nad ustawami, ale chyba już tego nie ogarnę

Edytowane przez Ahafiya
Czas edycji: 2014-11-25 o 20:51
Ahafiya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 13:38   #3429
Kasia333333
Przyczajenie

O czym tyle rozmyślałaś?
U mnie zazwyczaj rozmyślanie po nocach związane jest ze stresem.
Ale problem z zaśnięciem samym w sobie często też wynika z rozregulowywania sobie zegara biologicznego, a tym samym pory snu i czuwania (w tym jestem mistrzem...).
Jeżeli możesz, ukróć to jak najszybciej, bo tutaj niby pare dni, a potem nieraz problem rośnie i rośnie. Polecam techniki relaksacyjne np. muzyka i odpowiednie oddychanie.

Tak w ogóle, to dzisiaj się załamałam jak zobaczyłam brudny, roztapiający się na bieżąco śnieg. Niebo szare, bloki szare, asfalt szary. Też Was to tak dołuje?
Kasia333333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 15:53   #3430
20160901857
Konto usunięte

Mimo że liście z drzew spadają, Jeże z motywacji nie opadają-Jeżowy wątek po ...

Boże pół dnia samemu z szefowa i czuje ze nie mam mózgu.

Ale przynajmniej dogadałam sie z M. i juz na 100% mam patrona zaklepanego, także chociaz to mi odpada.

Edytowane przez 20160901857
Czas edycji: 2014-11-25 o 15:54
20160901857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 15:58   #3431
Maguda_
Kawaii strona mocy

U mnie wieeeeelki kryzys, bo chyba się rozstanę z facetem, dojrzewam do tego i ryczę jak bóbr.
Maguda_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 15:59   #3432
20160901857
Konto usunięte

Ojeju, czemu?

Przyszły mi te worki na bieliznę ale nie chce mi sie iść po nie- gdyby to były jakieś ciuchy to bym na skrzydłach frunela
Stary 2014-11-25, 16:06   #3433
Maguda_
Kawaii strona mocy

Cytat:
Ojeju, czemu?
Czuję się zmanipulowana i osaczona, po prostu do niego nie trafiają rzeczy, które tłumaczę od początku, które uważam za wkurzające. Tutaj więcej niestety nie napiszę, jak byłam w Berlinie opisałam swoje wątpliwości na forum w innym wątku i jakoś tak czuję, że każdy miał łatwy dostęp i czułam się przez to taka naga, normalnie nie jestem skora do takich zwierzeń.

Leniuszek
Stary 2014-11-25, 16:32   #3434
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Cytat:
To jest bardzo ważne. Tym bardziej, że ludzie są kompletnie nieświadomi co robić i pogłębianie tego... no szkoda słów.

Prosty przykład na to, ile zależy od świadomości świadków zdarzenia
Przy zatrzymaniu krążenia jest 90% szans przeżycia jeśli defibrylacja zostanie przeprowadzona w ciągu 1minutu od utraty przytomności. I co minutę te szanse zmniejszają się o 10%...
Wiecie jak to dużo? 5minut opóźnienia to już tylko 50% szans.
A mamy AED. Defibrylatory których może użyć każdy. Tylko co z tego, skoro ludzie nie wiedzą? Albo się boją, bo nigdy nie mieli do czynienia, nie poradzą sobie? Nie prawda. Urządzanie wydaje dokładne polecenia, jest całkowicie bezpieczne. Z obsługą radzi sobie dziecko w przedszkolu. Naprawdę, przy szkoleniu z przedszkolakami każdy sobie poradził. Bez większego problemu.
Ale póki nie będzie większej świadomości, niestety nic się nie zmieni. U mnie w najbliższej rodzinie nikt nawet nie wiedział o AED.
ja pamiętam jak pierwszy raz brałam udział w mistrzostwach z pierwszej pomocy to tam każdy uczył się jak z tego korzystać. To nie było wcale trudne, więc nie rozumiem takiej postawy. Mi pierwsza pomoc przydała się dwa razy, ale dobrze, że wiedziałam co robić, bo inaczej to byłoby źle...

Cytat:
Ale przynajmniej dogadałam sie z M. i juz na 100% mam patrona zaklepanego, także chociaz to mi odpada.
to dobrze

Cytat:
Ojeju, czemu?

Przyszły mi te worki na bieliznę ale nie chce mi sie iść po nie- gdyby to były jakieś ciuchy to bym na skrzydłach frunela
leeeeeniu

Maguda ojejku trzymaj się ode mnie na pocieszenie masz świeżo zrobione placuszki z bananami
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 16:50   #3435
ta_postrzelona
Rozeznanie

Cytat:
Boże pół dnia samemu z szefowa i czuje ze nie mam mózgu.

Super, jedną z gorszych rzeczy do załatwienia masz już za sobą. W dużych ośrodkach jest zawsze problem z patronatem, chyba, że już wcześniej gdzieś się pracowało czy praktykowało...

Cytat:
Napisane przez Maguda_ Pokaż wiadomość
U mnie wieeeeelki kryzys, bo chyba się rozstanę z facetem, dojrzewam do tego i ryczę jak bóbr.
Nie zadręczaj się, podejmij decyzję i wszystko się na pewno ułoży...

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;49083289]

Maguda ojejku trzymaj się ode mnie na pocieszenie masz świeżo zrobione placuszki z bananami [/QUOTE]

Pyszota
ta_postrzelona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 17:09   #3436
kateel
Zakorzenienie

Maguda, przytulam i... jeśli można spytać - długo jesteście razem?

W ogóle, gosiaczku! Bo mi ucięło w porannej wiadomości Twój post odnośnie prawka. Baaardzo, ale to bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki! Jesteś mega twardą i wytrwałą kobietką i wierzę, że zostanie Ci to w końcu wynagrodzone ;* Nie przestawaj w siebie wierzyć

nou, świetnie, że sprawa z patronem już za Tobą

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Co sądzicie o tych butach?
Stary 2014-11-25, 17:17   #3437
nicRu
maszyna, nie człowiek

Kateel, fajne, ale ja bym sie w nich zabila Zazdroszcze jesli takie ogarniasz

Wrocilam wlasnie z pracy, musze sie ogarnac i wziac do nauki
Stary 2014-11-25, 17:21   #3438
Dorcia91
Zakorzenienie

Dzięki patka

Mam mega doła Nie nadrobię Was dziś dziewczynki muszę zrobić prezentacje na podstawie 16 stronicowego artykułu po angielsku a ta sprawa z rana nie daje mi spokoju

Mój blog KLIK
Dorcia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 17:34   #3439
Soph
Zakorzenienie

Hej,
dziś jestem totalnym nieogarem, nie wiem jakim cudem przeżyłam dzień na uczelni i szczęśliwie wróciłam do domu Mam nadzieję, że dziś w miarę normalnie zasnę...

Maguda_
Niestety doskonale Cię rozumiem... Co z tymi chłopami

kateel
Ile cm mają? Jak do biegania na co dzień to powyżej 7-8cm bym nie brała
Poza tym ładne

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Cytat:
Dzięki patka

Mam mega doła Nie nadrobię Was dziś dziewczynki muszę zrobić prezentacje na podstawie 16 stronicowego artykułu po angielsku a ta sprawa z rana nie daje mi spokoju

Dorciak nie przejmuj się tak

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 17:35   #3440
shine_sky
Zakorzenienie

Heej!

U mnie jeszcze nie ma śniegu, ale jest tak chłodno, wilgotno,nieprzyjemnie.. Wstaje - ciemno, wychodzę z pracy - ciemno podejrzewam, że większość z Was tak ma.

Cytat:
Nie wiem wika czy iść dzisiaj, głowa mnie boli, jeszcze siedzę w pracy a jutro jestem pół dnia sama z szefowa i sie stresuje...może dla odmozdzenia powinnam iść.
Ja mam kiero za drzwiami... otwartymi

Maguda, przytulam Cie, trzymaj się.. Wierzę, że to dobra decyzja

kateel, tak! niedługo ją pokażę na fejsie, pięknota moja Buty znów trafiają w mój gust.

Zaraz idę się wygrzać do wanny bo w robocie marznę. W biurze grzeją tylko do 12.00
shine_sky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 17:52   #3441
20160901857
Konto usunięte

Leniu??;((( z tego zmęczenia i zakręcenia właśnie przejechałam swój przystanek a wy mi tu tak ubliżacie((
Stary 2014-11-25, 18:26   #3442
Maguda_
Kawaii strona mocy

Dzięki dziewczyny za wsparcie Jest mi teraz tym bardziej ciężko, że przed chwilą ode mnie wyszedł, nie spodziewałam się dzisiaj konfrontacji Powiedziałam, że mam dość i wymieniłam co mi nie pasuje, wylałam morze łez, byłam dla niego niedostępna emocjonalnie, po oczach pewnie widać moją decyzję, ale nie potrafiłam jej zwerbalizować Kateel, nie jesteśmy ze sobą długo, bo 7 miesięcy, ale mamy wspólną od lat grupę przyjaciół, więc słyszeliśmy o sobie od dawna.
Zależy mi na nim, ale coraz bardziej czuję różnicę między nami, do tego to zachowanie, które przelało czarę goryczy.
Teraz jest najgorszy dla mnie moment na takie decyzje i stres, grr. Zaraz idę na zaplanowane wcześniej spotkanie z koleżankami, będę wyglądać jak panda

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:
Leniu??;((( z tego zmęczenia i zakręcenia właśnie przejechałam swój przystanek a wy mi tu tak ubliżacie((
Mogłaś wpaść w odwiedziny
Stary 2014-11-25, 18:35   #3443
poppy seed
Zakorzenienie

cześć, ziomki.
nie poszłam na angielski, zaraz zasiadam do nauki. nie jestem pewna, czego mam się spodziewać na tym kolokwium
jutro mam zamiar zapisać się do bazy potencjalnych dawców szpiku, a w grudniu chciałabym w końcu oddać krew

Maguda, przytulam mocno takie decyzje są trudne, ale sama wiesz, co będzie dla Ciebie najlepsze

kateel, nie chadzam w takich wysokich, ale wizualnie bardzo mi się podobają, ładne

Dorotka, na pewno jest Ci przykro, ale spróbuj się tak nie zadręczać

poppy seed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 18:37   #3444
20160901857
Konto usunięte

Ale to w druga stronę bylo, zamiast u siebie to wysiadłem na Bitwy

Boże aż nie wiem co ci napisać...
Stary 2014-11-25, 18:47   #3445
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Ale to w druga stronę bylo, zamiast u siebie to wysiadłem na Bitwy

Boże aż nie wiem co ci napisać...
:conf used:
Stary 2014-11-25, 19:22   #3446
20160901857
Konto usunięte

cześć jestem nou i przechodzę transformację k-m

Stary 2014-11-25, 19:28   #3447
goszzi
Zakorzenienie

Kateel, dziękuję Ci bardzo za te słowa chyba sobie wydrukuję i gdzieś powieszę, bo dziś znów oblałam - było ślisko (całą noc padał deszcz), zatrzymałam się na stopie, ruszam, skręcam w lewo i tylne koła mi zarzuciło, a mnie wyrzuciło na lewo. Przestraszyłam się okropnie... Mimo to egzaminatorka powiedziała, że umiem jeździć, że wszystko umiem, ale i tak czuję się jak debil i dzień mam paskudny. Przytulcie

"Jak pokonasz samego siebie,
to już ci nikt nie stanie na drodze."
goszzi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 19:31   #3448
kateel
Zakorzenienie

Byłam w Lidlu.

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Kateel, fajne, ale ja bym sie w nich zabila Zazdroszcze jesli takie ogarniasz
One wbrew wszystkiemu są bardzo wygodne. Ten gruby obcas jest stabilny, także nawet nie odczuwa się wysokości.
Tamte, co pokazywałam Wam kilka dni temu oddałam, bo jednak były małe i obcierały mnie, no i nie do końca byłam przekonana.
W sumie do tych też niespecjalnie jestem Mnie to by nikt nie dogodził, ech

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
Hej,
dziś jestem totalnym nieogarem, nie wiem jakim cudem przeżyłam dzień na uczelni i szczęśliwie wróciłam do domu Mam nadzieję, że dziś w miarę normalnie zasnę...

Ile cm mają? Jak do biegania na co dzień to powyżej 7-8cm bym nie brała
Poza tym ładne
Tego więc życzę

Niby 10, ale 2 cm platforma. Zastanowię się jeszcze

Cytat:
kateel, tak! niedługo ją pokażę na fejsie, pięknota moja Buty znów trafiają w mój gust.
Aaa, zazdraszczam!!! I czekam na zdjęcie pieseła

Cytat:
Napisane przez Maguda_ Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za wsparcie Jest mi teraz tym bardziej ciężko, że przed chwilą ode mnie wyszedł, nie spodziewałam się dzisiaj konfrontacji Powiedziałam, że mam dość i wymieniłam co mi nie pasuje, wylałam morze łez, byłam dla niego niedostępna emocjonalnie, po oczach pewnie widać moją decyzję, ale nie potrafiłam jej zwerbalizować Kateel, nie jesteśmy ze sobą długo, bo 7 miesięcy, ale mamy wspólną od lat grupę przyjaciół, więc słyszeliśmy o sobie od dawna.
Zależy mi na nim, ale coraz bardziej czuję różnicę między nami, do tego to zachowanie, które przelało czarę goryczy.
Teraz jest najgorszy dla mnie moment na takie decyzje i stres, grr. Zaraz idę na zaplanowane wcześniej spotkanie z koleżankami, będę wyglądać jak panda
Tak bardzo Cię rozumiem, dlatego tym mocniej przytulam Sama mam podobne odczucia, z tym, że ja jestem dopiero na początku, bo mój związek jest bardzo "świeży". Daj sobie trochę czasu, bo widać, że go potrzebujesz.

Cytat:
Napisane przez poppy seed Pokaż wiadomość
jutro mam zamiar zapisać się do bazy potencjalnych dawców szpiku, a w grudniu chciałabym w końcu oddać krew

kateel, nie chadzam w takich wysokich, ale wizualnie bardzo mi się podobają, ładne
Super

Stary 2014-11-25, 19:31   #3449
fioleciasto
Zakorzenienie

Hej

Wróciłam właśnie z uczelni i idę się kapac

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 19:37   #3450
goszzi
Zakorzenienie

Tżet zobaczył, że siedzę na jeżowisku i mi dokucza pyta czy nosimy jabłka na grzbiecie, albo gada "mimo że liście z drzew spadają, jeże i tak noszą czerwone jabłka na grzbiecie" Położył się obok mnie i wrzeszczy "ałaaa, ale się pokłułem!"... Z kim ja jestem.

"Jak pokonasz samego siebie,
to już ci nikt nie stanie na drodze."
goszzi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości