|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mimo że liście z drzew spadają, Jeże z motywacji nie opadają-Jeżowy wątek po ra
Pada śnieg, pada śnieg...
|
|
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mimo że liście z drzew spadają, Jeże z motywacji nie opadają-Jeżowy wątek po ra
U mnie pada pada deszcz
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
Jest mi mega przykro
mega mega napiszę w klubie ![]() Miłego i słonecznego dnia
|
|
|
|
#3424 | ||
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3425 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
Wstałam o 9 dopiero. Tyle snu potrzebowałam po ciężkim maratonie w pracy. Chyba sobie odpuszczę dziś uczelnię, bo mam jeden wykład, ale nie chce mi się z łóżka wychodzić. Muszę umyć głowę, no i posprzątać u siebie w pokoju. Byłam w klubie, widziałam ![]() Miło Cię widzieć! No no, w końcu ![]() Cytat:
![]() Jaki słodziak ![]() Cytat:
Gdzieś mi to umknęło czy pisałaś? Cytat:
![]() Mogę Ci nawet 95% zawartości wysłać, bo coś mi nie spasował ![]() Cytat:
Cytat:
Dorcia, gratuluję
|
|||||
|
|
|
#3426 | |||
|
Konto usunięte
|
hej
Cytat:
ja będąc w LO (w klasie humanistycznej) miałam kurs pierwszej pomocy i potem tak się w to wkręciłam, że byłam instruktorem i wydaje mi się, że akurat ta tematyka jest dla każdego ważna i powinno się wiedzieć wszystko poprawnie, a nie na łapu capu Cytat:
![]() Cytat:
wczoraj miałam zakręcony dzień: najpierw byłam w SP po płyn do soczewek, potem pochodziłam po Jarmarku Obejrzałam finał Top Szpadli, potem jak zaczełam gadać z drugą współlokatorką to skończyłyśmy przed 1 i przez to spałam do 10
|
|||
|
|
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
Hej wam
Wstałam od 7.00, ale od rana nie miałam internetu ![]() Jakoś po 10 włączyli i siedziałam nad projektem na uczelnie. Teraz zrobiłam sobie herbatę i mam chwilę przerwy, a później muszę się pouczyć. Przed 16.00 jadę na uczelnię.
|
#3428 |
|
Wtajemniczenie
|
Zasnęłam po 3, a wstałam o 6. Jestem nie do życia
Od kilku dni nie mogę normalnie zasnąć, przewracam się z boku na bok, tak średnio do godziny 3-4. Za dużo myślę chyba. Teraz znowu siedzę nad ustawami, ale chyba już tego nie ogarnę Edytowane przez Ahafiya Czas edycji: 2014-11-25 o 20:51 |
|
|
|
#3429 |
|
Przyczajenie
|
O czym tyle rozmyślałaś?
U mnie zazwyczaj rozmyślanie po nocach związane jest ze stresem. Ale problem z zaśnięciem samym w sobie często też wynika z rozregulowywania sobie zegara biologicznego, a tym samym pory snu i czuwania (w tym jestem mistrzem...). Jeżeli możesz, ukróć to jak najszybciej, bo tutaj niby pare dni, a potem nieraz problem rośnie i rośnie. Polecam techniki relaksacyjne np. muzyka i odpowiednie oddychanie. Tak w ogóle, to dzisiaj się załamałam jak zobaczyłam brudny, roztapiający się na bieżąco śnieg. Niebo szare, bloki szare, asfalt szary. Też Was to tak dołuje? |
|
|
|
#3430 |
|
Konto usunięte
|
Mimo że liście z drzew spadają, Jeże z motywacji nie opadają-Jeżowy wątek po ...
Boże pół dnia samemu z szefowa i czuje ze nie mam mózgu.
Ale przynajmniej dogadałam sie z M. i juz na 100% mam patrona zaklepanego, także chociaz to mi odpada. Edytowane przez 20160901857 Czas edycji: 2014-11-25 o 15:54 |
|
|
|
#3431 |
|
Kawaii strona mocy
|
U mnie wieeeeelki kryzys, bo chyba się rozstanę z facetem, dojrzewam do tego i ryczę jak bóbr.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3432 |
|
Konto usunięte
|
Ojeju, czemu?
Przyszły mi te worki na bieliznę ale nie chce mi sie iść po nie- gdyby to były jakieś ciuchy to bym na skrzydłach frunela |
|
|
|
#3433 |
|
Kawaii strona mocy
|
Czuję się zmanipulowana i osaczona, po prostu do niego nie trafiają rzeczy, które tłumaczę od początku, które uważam za wkurzające. Tutaj więcej niestety nie napiszę, jak byłam w Berlinie opisałam swoje wątpliwości na forum w innym wątku i jakoś tak czuję, że każdy miał łatwy dostęp i czułam się przez to taka naga, normalnie nie jestem skora do takich zwierzeń.
Leniuszek
|
|
|
|
#3434 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Maguda ojejku trzymaj się ode mnie na pocieszenie masz świeżo zrobione placuszki z bananami |
|||
|
|
|
#3435 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;49083289] Maguda ojejku trzymaj się ode mnie na pocieszenie masz świeżo zrobione placuszki z bananami Pyszota
|
||
|
|
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
Maguda, przytulam i... jeśli można spytać - długo jesteście razem?
W ogóle, gosiaczku! Bo mi ucięło w porannej wiadomości Twój post odnośnie prawka. Baaardzo, ale to bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki! Jesteś mega twardą i wytrwałą kobietką i wierzę, że zostanie Ci to w końcu wynagrodzone ;* Nie przestawaj w siebie wierzyć ![]() nou, świetnie, że sprawa z patronem już za Tobą ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Co sądzicie o tych butach?
|
|
|
|
#3437 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Kateel, fajne, ale ja bym sie w nich zabila
Zazdroszcze jesli takie ogarniasz ![]() Wrocilam wlasnie z pracy, musze sie ogarnac i wziac do nauki
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki patka
![]() Mam mega doła Nie nadrobię Was dziś dziewczynki muszę zrobić prezentacje na podstawie 16 stronicowego artykułu po angielsku a ta sprawa z rana nie daje mi spokoju
|
|
|
|
#3439 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
dziś jestem totalnym nieogarem, nie wiem jakim cudem przeżyłam dzień na uczelni i szczęśliwie wróciłam do domu Mam nadzieję, że dziś w miarę normalnie zasnę...Maguda_ Niestety doskonale Cię rozumiem... Co z tymi chłopami ![]() kateel Ile cm mają? Jak do biegania na co dzień to powyżej 7-8cm bym nie brała ![]() Poza tym ładne ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
Dorciak nie przejmuj się tak |
|
|
|
|
#3440 | |
|
Zakorzenienie
|
Heej!
U mnie jeszcze nie ma śniegu, ale jest tak chłodno, wilgotno,nieprzyjemnie.. Wstaje - ciemno, wychodzę z pracy - ciemno podejrzewam, że większość z Was tak ma.Cytat:
Maguda, przytulam Cie, trzymaj się.. Wierzę, że to dobra decyzja kateel, tak! niedługo ją pokażę na fejsie, pięknota moja Buty znów trafiają w mój gust.Zaraz idę się wygrzać do wanny bo w robocie marznę. W biurze grzeją tylko do 12.00 |
|
|
|
|
#3441 |
|
Konto usunięte
|
Leniu??;((( z tego zmęczenia i zakręcenia właśnie przejechałam swój przystanek a wy mi tu tak ubliżacie
((
|
|
|
|
#3442 | |
|
Kawaii strona mocy
|
Dzięki dziewczyny za wsparcie
Powiedziałam, że mam dość i wymieniłam co mi nie pasuje, wylałam morze łez, byłam dla niego niedostępna emocjonalnie, po oczach pewnie widać moją decyzję, ale nie potrafiłam jej zwerbalizować Zależy mi na nim, ale coraz bardziej czuję różnicę między nami, do tego to zachowanie, które przelało czarę goryczy. Teraz jest najgorszy dla mnie moment na takie decyzje i stres, grr. Zaraz idę na zaplanowane wcześniej spotkanie z koleżankami, będę wyglądać jak panda ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
cześć, ziomki.
nie poszłam na angielski, zaraz zasiadam do nauki. nie jestem pewna, czego mam się spodziewać na tym kolokwium ![]() jutro mam zamiar zapisać się do bazy potencjalnych dawców szpiku, a w grudniu chciałabym w końcu oddać krew ![]() Maguda, przytulam mocno takie decyzje są trudne, ale sama wiesz, co będzie dla Ciebie najlepsze kateel, nie chadzam w takich wysokich, ale wizualnie bardzo mi się podobają, ładne Dorotka, na pewno jest Ci przykro, ale spróbuj się tak nie zadręczać |
|
|
|
#3444 |
|
Konto usunięte
|
Ale to w druga stronę bylo, zamiast u siebie to wysiadłem na Bitwy
Boże aż nie wiem co ci napisać... |
|
|
|
#3445 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
![]() :conf used:
|
|
#3446 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
Kateel, dziękuję Ci bardzo za te słowa
chyba sobie wydrukuję i gdzieś powieszę, bo dziś znów oblałam - było ślisko (całą noc padał deszcz), zatrzymałam się na stopie, ruszam, skręcam w lewo i tylne koła mi zarzuciło, a mnie wyrzuciło na lewo. Przestraszyłam się okropnie... Mimo to egzaminatorka powiedziała, że umiem jeździć, że wszystko umiem, ale i tak czuję się jak debil i dzień mam paskudny. Przytulcie
|
#3448 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Byłam w Lidlu.
Cytat:
Tamte, co pokazywałam Wam kilka dni temu oddałam, bo jednak były małe i obcierały mnie, no i nie do końca byłam przekonana. W sumie do tych też niespecjalnie jestem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Niby 10, ale 2 cm platforma. Zastanowię się jeszcze ![]() Cytat:
Cytat:
Sama mam podobne odczucia, z tym, że ja jestem dopiero na początku, bo mój związek jest bardzo "świeży". Daj sobie trochę czasu, bo widać, że go potrzebujesz.Cytat:
![]() |
||||||
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wróciłam właśnie z uczelni i idę się kapac
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
Tżet zobaczył, że siedzę na jeżowisku i mi dokucza
Położył się obok mnie i wrzeszczy "ałaaa, ale się pokłułem!"... Z kim ja jestem.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.

mega mega 

Na swoje usprawiedliwienie mogę jedynie dodać to, że miałam trudne kolokwium na aplikacji ....
ja będąc w LO (w klasie humanistycznej) miałam kurs pierwszej pomocy i potem tak się w to wkręciłam, że byłam instruktorem i wydaje mi się, że akurat ta tematyka jest dla każdego ważna i powinno się wiedzieć wszystko poprawnie, a nie na łapu capu