|
|
#3811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
![]() Zresztą nikt nikomu do portfela nie powinien zaglądać i wydawało mi się że gdzie jak gdzie ale tu jest to zrozumiałe...
|
|
#3812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choć mnie do pionu nie tyle ustawili ludzie w barze, co fakt, że się w końcu kopnęłam w doopę i zamiast siedziec na tyłku i narzekac, to zaczęłam tyrać i powolutku zmieniać wszystko, co w swoim życiu zmienić dałam radę. Nie jest pięknie i różowo i jeszcze kupa roboty przede mną, ale zaciskam zęby i jakoś żyje |
|
|
|
|
#3813 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3814 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
|
|
#3815 | ||
|
BAN stały
|
![]() Ja wróciłem z miasta Cytat:
Zresztą Konwicki podsumował to jednym z moich ulubionych cytatów "Ciało mamy zwierzęce, lecz aspiracje boskie" ![]() Cytat:
Długi w sensie "rano wstajesz, to i dzień dłuższy" ![]() --- Popatrzyłem sobie przez okna autobusu na tę całą brzydotę (śmieci, brud, syf, odrapane budynki pokryte reklamami) i mi źle jakoś wewnętrznie Czasami mam wrażenie, że S. Plath miała rację, pisząc "Świat jest jedną wielką kupą śmieci" ![]() To tyle optymizmu na dzisiaj
|
||
|
|
|
#3816 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
bo pracuję w piwnicy bez okien
|
|
|
|
|
#3817 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3818 |
|
Piers do przodu
|
Gryx bo to właśnie listopadowa szaruga tak działa na psyche
|
#3819 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Cytat:
Najchętniej to bym zorganizowałą Emi jakiegoś sponsora/zbiorkę żarcia, coś w tym stylu...dziewczyna naprawdę wkłada w to cale serce, i nie ma niestety rozpoznawalnego nazwiska..jak niektorzy , wszystko co zarobi ładuje w psiska...no i jak sie niedawno dowiedziałąm od znajomej, , dla ludzi jest dokładnie taka sama... To est jedyna osoba któaa znam , ktoa spędza sylwestra w kojcach, bo psy się tak nie boja kiedy ona z nimi jest
|
||
|
|
|
#3820 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3821 | ||
|
Zakorzenienie
|
anastazjo ![]() Cytat:
ja chyba już przywykłam do moich zaburzeń snu ![]() Cytat:
pomyśl co z tymi co sobie całe sesje z brzuszkiem robią to powinno być zakazane
|
|
#3822 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie w tym rzecz, ale zakończmy temat
![]() Ty w ogóle na FB zaglądasz? To zajrzyj
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3823 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no i te pierońskie adresy no jakby nie mogli zrozumieć, że ludzie niekoniecznie zawsze muszą mieszkać tam gdzie są zameldowani zwłaszcza w kraju, który jeszcze ma obowiązek meldunku otusz nie da się przesłać ot tak kasy z pp na czyjegoś pp bo istnieje duża szansa że mi i Tobie konto zamkną za pranie pieniędzy poczytłam na necie i takie cuś jest nieakceptowalne przez pp. chyba że wystawię coś na ebaju Ty to kupisz i tak będzie wyglądać legalne przelanie kasy ale sama widzisz jak naciąganie to brzmi no dno i wodorosty z tym doładowywaniem pajpala spróbuję jeszcze coś dziś zdziałać a jak nie to się chyba zgłoszę po pomoc Cytat:
spod burości, ciemności, mżawy i ogólnie wqrwa. ech... ideu pajpala męczyć
|
|
#3824 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3825 |
|
Wtajemniczenie
|
dobra, cofam to o praniu pieniędzy. właśnie znalazłam opcję "przelej pieniądze rodzinie/znajomym"
![]() dlaczego tego wcześniej nie miałam i dlaczego piszo na necie że to sie tak nie da? założyłam drugie konto, weryfikacja maila przebiegła inaczej niż przy pierwszym koncie a teraz opcja przelania kasy znajomym ja już nic nie kumam. jak mi się jeszcze uda doładować ... -------------- i tak, na pewno zakładałam konto i zakładam na pajpalu, na tym samym ![]() topra nie będę męczyć już tematu Betty - jak nie doładuję to się zgłoszę do Cię ![]() _________________ doładowałam!!! alleluja ![]() lete sie dopieszczać
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-11-25 o 15:44 |
|
|
|
#3826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do mnie doszła 1/5 zakupów na aliexpress adapter m42 z potw. af, dyfuzory na lampę, pilot ( w następnej będz ie drugi pilot i wężyk ), jakieś drobne akcesoria do czyszczenia, 'karta przeżycia' i w końcu dekielek całość 17,59 $ i 10 dni od wpłaty
|
|
#3827 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3828 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3829 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ale w XXI wieku to pogląd niepopularny, moda na poglądy istnieje i się zmienia, tak jak moda na wszystko inne
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaiste świetnie powiedziane.
|
|
|
|
|
#3831 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
gratuluję
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3832 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
,serio byłam przerazona i zdezorientowana za kazdym razem gdy sobie uswiadamialam ze tam jest jakis człowiek ![]() Cytat:
|
|
|
#3833 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() dzięki no. po wszytkiemu. kasa poszła, teraz tylko zniose jajo czekając na paczkę ideu w końcu dida poogladać
|
#3834 | |||
|
BAN stały
|
Szkoda, że nie ja to wymyśliłem
Ale doskonale podsumowuje wiele metafizycznych dylematów Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3835 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Latamy w kosmos, tworzymy super-komputery a dzieci nadal rodzą się jak w epoca kamienia łupanego i jeszcze w szpitalach żałują rodzącym znieczulenia - coś poszło ewolucyjnie nie tak ![]() Cytat:
![]() 2. mnie wiosna i jesień wypędzają z domu a latem i zimą mogę tkwić w chałupie. |
|||
|
|
|
#3836 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tez kupilam pilot ,a po co ci jesczze wezyk i drugi pilot?
|
|
|
#3837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ty przy pierwszej nie zamieniłas się w wieloryba, to teraz będzie tylko lepiej. Wiesz co i jak, dlaczego, z doswiadczenia....takze ten, weż wyobraż sobie,że obcym ludzią podobaja się zadbane kobiety z brzuchem, to urocze jest ![]() Aczkolwiek rozumiem lęki itd...ja bym chyba ☠☠☠☠☠☠☠ca dostala, bo non stop siedziałoby mi we lbie,że zamienie się w słonia na zawsze... ![]()
|
||
|
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
wężyk po to, że pilotem nie zrobisz zdjęcia stojąc za aparatem, chyba że sobie lusterko na obiektywie zamontujesz
pilot rc5 i rc6, gdyby któryś nie działał (bo po 1,3$ ), albo bateria padła, albo któryś miał 2 s opóźnienia, bo czasem się przydaje (chyba rc1 miał), bo prawdopodobnie tańsze niż baterie do nich u nas ![]() adapter mam taki, ciężki, solidny, bez problemu współpracuje z aparatem i obiektywem. chyba nie ma blokady bolca przysłony, ale helios ma preselekcyjną przysłonę i nie jest potrzebny. jeszcze nie wyczaiłam jak działa potwierdzenie af. ![]() w sumie to najbardziej mnie uszczęśliwił niebieski dyfuzor na lampę
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
Ad ciąża, niektóre kobiety mają genetyczne szczęście wyglądać w niej kwitnąco i filigranowo - (widziałam, niektóre (2) przyjaciółki) a u innych to jakby zamach na ich fizyczność
Także jestem w stanie zrozumieć, że komuś ciąży taki stan. I fizjologicznie i wizualnie. Gdyby instytucja surogatki była w naszym kraju legalna z chęcią bym skorzystała, zapewne nie ja jedna ![]() Nie łączę chęci posiadania dziecka z niechęcią do wyglądu i samopoczucia w tym stanie. To przecież dwie odrębne sprawy. Nikt nam nie może mówić, że mamy siebie kochać i lubić w tym stanie. Każdy czuje jak czuje i tyle. Moje przyjaciółki nienawidziły stanu ciąży, zrujnowała im wiele w organiźmie, burza hormo etc. Ale wiedziały, że póki co to jedyna droga do posiadania dziecka, nie licząc adopcji. To jak Everest - nie ma szczytu bez poświęcenia. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-25 o 18:52 |
|
|
|
#3840 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:34.

Czasami mam wrażenie, że S. Plath miała rację, pisząc "Świat jest jedną wielką kupą śmieci" 

, biedny Misiu Rudy

ja już nic nie kumam. jak mi się jeszcze uda doładować ...

ie drugi pilot i wężyk