|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | |
|
Naczelna wampirzyca
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVI
Cytat:
Jak będzie kolejny u nas to ja się idę zastrzelić a na rosyjskiej stronie przynajmniej ta owca ma uśmiech i nie jest tak depresyjna i obrażona jak fioletowy misiek Ale fakt, też sądzę, że jednym z gratisów może być mini krem do rąk czarne owoce, może budzik/zegarek ze świątecznym motywem (gdzieś z milion postów temu wstawiałam zdjęcie), wspaniały beret i szalik - o taki jak tutaj http://www.yves-rocher.fr/control/dynpage/~struct=gift, może tym razem też coś z roślinnej pielęgnacji, tylko z migdałami lub morelą, coś z wycofywanych produktów - ovale lifting lub active sensitive. Skoro w stacjo mają być w grudniu obniżki na błyszczyki Sexy Pulp, to może i w e-sklepie dadzą je na prezent ![]() Jakby mi dali któryś z tych produktów to bym nie narzekała: puder do ciała czarne owoce lub pyłek do powiek za niższy próg i jakąś wodę lub gruszkowy zestaw za próg od 109 to bym była szczęśliwa
|
|
|
|
|
#1832 |
|
Rozeznanie
|
A jakie mają super w Kazachstanie prezenty! 5 zapachów do wyboru
![]() Co do gratisów to ja kiedyś dostałam z wysyłkowej świeczki, których u nas nigdy nie było w w sprzedaży
Edytowane przez thugmisses Czas edycji: 2014-11-25 o 17:43 |
|
|
|
#1833 | |
|
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Kochane, liczę na Waszą poradę. Kiedyś w asortymencie YR były olejki lawendowe do masażu ciała, czy wiecie gdzie można zdobyć cuś podobnego? |
|
|
|
|
#1834 |
|
Makeup challenge winner
|
Też myślę, że będzie to baner na stronie z kodem "darmowa dostawa za dowolne zamówienie" przy podniesionym pułapie na prezenty.
![]() BLACK FRIDAY jest 28 listopada?
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-11-25 o 18:26 |
|
|
|
#1835 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1836 | |
|
Naczelna wampirzyca
|
Cytat:
![]() Hmm, przyznam szczerze, że z chęcią powącham i być może kupię tę wieczorową odmianę Flowerparty, jak się już pojawi. To znaczy nową, zapach wyszedł w 2013 roku i nie wiem, czy go przypadkiem u nas nie było na krótko jako limitowanka, bo coś sobie przypominam Bo głównymi nutami zapachu mają być: olejek z gorzkich migdałów, ekstrakt z wanilii bourbon, anyż i/lub chyba jakaś doza lukrecji właśnie, chociaż anyż i lukrecja pachną podobnie, tak słono-gorzkawo, a przy jedzeniu zaczynają się robić korzenno-słodkawe dopiero, więc podejrzewam, że ta nuta będzie się inaczej rozwijać po kontakcie ze skórą. Spotkałam się w necie z różnymi opiniami co do tego zapachu. Jedni piszą, że bardzo im przypomina najlepsze zapachy od Lolity Lempickiej, inni natomiast, że jest to praktycznie niczym się nie różniąca wersja tradycyjnego Flowerparty, tylko może wanilii czuć nieco więcej. Tradycyjny zapach mam i jest ok, ale bez większych rewelacji, najbardziej dla mnie wyczuwalna jest róża i malina w tym zapachu, a bardziej wolałabym czuć liczi, wanilię i cytrusy. No i nie jest to zapach trwały, bo to woda toaletowa. |
|
|
|
|
#1837 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1838 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie zawsze korci wyrafinowana unikatowa chinska sztuka no i |
|
|
|
|
#1840 |
|
Rozeznanie
|
Ten zegarek często pojawia się w prezentach w tym miesiącu, może u nas w ramach wspierania chińskiej sztuki będzie w grudniu
http://www.yvesrocherusa.com/control/gifts/ gdyby dali kopertówkę to bym przygarnęła, ładna się wydaje we Francji fioletowa wersja naszego szarego roszerowego beretu http://www.yves-rocher.fr/control/dynpage/~struct=gift |
|
|
|
#1841 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1842 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
My dostaniem frędzle od szala i pompon od beretu w kolorystyce kubków, koca i bombek. albo kolor pozwolą wybrać fiolet lub złoty
|
|
#1843 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ciekawe, że zegarek ma dwuletnią gwarancję!
|
|
|
|
|
#1844 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
potrzebuję pomocy w jak-najtańszym zdobyciu SE, ewentualnie CuE próbowałam założyć nowe konto w sklepie internetowym podając inną datę urodzenia (na następny dzień), żeby przysłali mi ofertę urodzinową, ale niestety...
|
|
|
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tam masz m.in. CuE do wyboru. Ew. w ofercie znaczkowej 9PYD9BI09 też jest CuE Co do SE to poczekałabym bliżej końca tygodnia. Wtedy zdarzają się fajne kody, a ponieważ niedługo Black Friday to po cichu liczymy tu na fajny kod do sklepu internetowego w stylu wybrany kosmetyk za złotówkę Ewentualnie, jeśli masz kogo zaprosić do grona YR to możesz skorzystać telefonicznie z wysyłkowej oferty dla przyjaciółki, tam jest SE do wyboru jako gratis
|
|
#1846 | |
|
Naczelna wampirzyca
|
Cytat:
Oj nie, mi chodziło o ten budzik relaksacyjny, bo też chyba ma taki motyw jak bombki, puszki i inne rzeczy na te święta: http://astuciosites.fr/outils/blog/w...zen-en-cadeau/ Te fioletowe torby prezentowe z amerykańskiej strony widziałam w stacjonarkach, więc może i złote też są. Wszyscy beretowcy roszerowi łączcie się!
Edytowane przez Xandrine_Marie Czas edycji: 2014-11-25 o 22:16 |
|
|
|
|
#1847 |
|
Raczkowanie
|
Szkoda, że my takich żeli nie mamy...
![]() ![]()
|
|
|
|
#1848 |
|
Rozeznanie
|
Mam ten arbuzowy - jeden nawet w swoim wątku wymiankowym
|
#1849 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ooo super nie wiem czy dobrze rozumiem te ofertę wysyłkową dla przyjaciółki, której skany wklejono wyżej jeden kosmetyk dowolny mogę wybrać dla siebie np perfumy i przyjaciółka wybiera jeden dowolny kosmetyk? i to wszystko w ramach zamowienia za minimum 19 zł, czy to dwa osobne zamówienia? czy coś źle ogarniam? dawno nie zamawiałam nic z YR z oferty wysyłkowej (nawet chyba nie mam nigdzie zapisanego numeru klienta), teraz chciałam mamie kupić So Elixir
|
|
|
|
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Resztę dobrze rozumiesz Tylko dzwoni przyjaciółka (albo Ty podajesz się za przyjaciółkę ) i musi być inny adres niż Twój.Tylko musisz mieć numer klienta :/ Możesz zadzwonić do BOK-u i Ci podadzą
Tygrysku...! Co Prosiaczku? NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... ![]() Ćwiczę od czasu do czasu Spełniam swoje małe marzenia Edytowane przez simone2010 Czas edycji: 2014-11-25 o 23:12 |
|
|
|
|
#1851 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś z Was pamięta przypadkiem, w której ofercie był zestaw miniaturek Anti-Age Global za 8,90? Przerzuciłam skany, ale nie znalazłam i teraz się zastanawiam czy mi się nie przyśniło
|
|
|
|
#1852 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1853 |
|
Naczelna wampirzyca
|
Sądzicie, że przy ofercie wysyłkowej na przyjaciółkę (wysłanej pocztą), przejdzie ten sam adres, tylko inny numer domu? Co by się zgadzało, bo na podwórku w mojej rodzinnej miejscowości rodzice mają 2 domy
I urząd miasta wydający dowody osobiste rozpatruje te adresy jako 2 osobne. W przypadku e-sklepu się mamy nie czepiali No bo kurcze ta zasada innego adresu jest naprawdę bez sensu jak na polskie warunki
|
|
|
|
#1854 | |
|
Pani Pech
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1855 |
|
Raczkowanie
|
za 9,90 75124 w ofercie podawanej przeze mnie post 480.
|
#1856 |
|
Raczkowanie
|
NOWY KOD BIO99 darmowa dostawa i prezent w postaci odzywczego balsamu do ust culture bio do 30.11.2014
|
|
|
|
#1857 |
|
Rozeznanie
|
1000 pkt PAYBACK i produkt za 0 zł przy zakupach za 149zł
http://s.enewsletter.pl/n/150/85ECB/vl.dd59335e470a9
"Jesteśmy tak zajęci wypatrywaniem tego, co przed nami, że nie poświęcamy czasu na cieszenie się z tego, gdzie jesteśmy teraz." ~ Calvin & Hobbes Edytowane przez kuba222 Czas edycji: 2014-11-26 o 09:35 |
|
|
|
#1858 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
od której promocja jest aktywna."
|
|
#1860 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:03.

Niech już zmienią te prezenty! Co obstawiacie na grudzień? Moje typy:
(w Rosji
Jak będzie kolejny u nas to ja się idę zastrzelić