Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVI - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-25, 17:05   #1831
Xandrine_Marie
Naczelna wampirzyca

Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVI

Cytat:
Napisane przez emilinka Pokaż wiadomość
Korci mnie puścić jakieś nowe zamówienie Niech już zmienią te prezenty! Co obstawiacie na grudzień? Moje typy:
1. ekskluzywna chińska biżuteria
2. beret i szalik (wzór i kolor jak na kubkach, pudełku do herbaty i bombkach)
3. maseczka z glinką Tradition de Hammam (dawno nie było)
4. zestaw miniatur: żel gruszka w karmelu, mini krem do rąk czarne owoce i pomadka ochronna czerwone owoce

Za zakupy powyżej 109:
woda toaletowa Flowerparty by night (w Rosji teraz mają )
U nas po prostu będzie to co na rumuńskiej stronie, widocznie tam panie potrzebują tylko kremiszcza Jak będzie kolejny u nas to ja się idę zastrzelić a na rosyjskiej stronie przynajmniej ta owca ma uśmiech i nie jest tak depresyjna i obrażona jak fioletowy misiek

Ale fakt, też sądzę, że jednym z gratisów może być mini krem do rąk czarne owoce, może budzik/zegarek ze świątecznym motywem (gdzieś z milion postów temu wstawiałam zdjęcie), wspaniały beret i szalik - o taki jak tutaj http://www.yves-rocher.fr/control/dynpage/~struct=gift, może tym razem też coś z roślinnej pielęgnacji, tylko z migdałami lub morelą, coś z wycofywanych produktów - ovale lifting lub active sensitive. Skoro w stacjo mają być w grudniu obniżki na błyszczyki Sexy Pulp, to może i w e-sklepie dadzą je na prezent

Jakby mi dali któryś z tych produktów to bym nie narzekała: puder do ciała czarne owoce lub pyłek do powiek za niższy próg i jakąś wodę lub gruszkowy zestaw za próg od 109 to bym była szczęśliwa Ale mogę sobie pewnie tylko pomarzyć
Xandrine_Marie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 17:39   #1832
thugmisses
Rozeznanie

A jakie mają super w Kazachstanie prezenty! 5 zapachów do wyboru

Co do gratisów to ja kiedyś dostałam z wysyłkowej świeczki, których u nas nigdy nie było w w sprzedaży

Edytowane przez thugmisses
Czas edycji: 2014-11-25 o 17:43
thugmisses jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 18:18   #1833
AnulaQa
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017

Cytat:
Napisane przez anicaf Pokaż wiadomość
wezmą udział i dadzą kod DDD - dostawa gratis

Cytat:
Korci mnie puścić jakieś nowe zamówienie Niech już zmienią te prezenty! Co obstawiacie na grudzień? Moje typy:

3. maseczka z glinką Tradition de Hammam (dawno nie było)
4. zestaw miniatur: żel gruszka w karmelu, mini krem do rąk czarne owoce i pomadka ochronna czerwone owoce

Za zakupy powyżej 109:
woda toaletowa Flowerparty by night (w Rosji teraz mają )
Dziewczyny, szalejecie.

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Kochane, liczę na Waszą poradę.
Kiedyś w asortymencie YR były olejki lawendowe do masażu ciała, czy wiecie gdzie można zdobyć cuś podobnego?
AnulaQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 18:25   #1834
cosmetix
Makeup challenge winner

Cytat:
Napisane przez anicaf Pokaż wiadomość
wezmą udział i dadzą kod DDD - dostawa gratis
Też myślę, że będzie to baner na stronie z kodem "darmowa dostawa za dowolne zamówienie" przy podniesionym pułapie na prezenty.

BLACK FRIDAY jest 28 listopada?

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2014-11-25 o 18:26
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 18:37   #1835
rombek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cosmetix Pokaż wiadomość
Też myślę, że będzie to baner na stronie z kodem "darmowa dostawa za dowolne zamówienie" przy podniesionym pułapie na prezenty.

BLACK FRIDAY jest 28 listopada?
No i oczywiście zestawy dla Ciebie, produkty z Oferty specialnej, produkty oznaczone Zielonym punktem oraz produkty oznaczone 2 w cenie 1 nie wliczają sie do pułapu na prezenty
rombek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 18:47   #1836
Xandrine_Marie
Naczelna wampirzyca

Cytat:
Napisane przez thugmisses Pokaż wiadomość
A jakie mają super w Kazachstanie prezenty! 5 zapachów do wyboru

Co do gratisów to ja kiedyś dostałam z wysyłkowej świeczki, których u nas nigdy nie było w w sprzedaży
Co prawda 30 ml, ale liczy się gest! Sądzę, że wiele pań tam jest zadowolonych z gratisowej wody za niższy próg

Hmm, przyznam szczerze, że z chęcią powącham i być może kupię tę wieczorową odmianę Flowerparty, jak się już pojawi. To znaczy nową, zapach wyszedł w 2013 roku i nie wiem, czy go przypadkiem u nas nie było na krótko jako limitowanka, bo coś sobie przypominam A zakup uzależniam jedynie od tego jak bardzo będzie wyczuwalna nuta lukrecji, bo niezbyt za nią przepadam, przynajmniej za takim zapachem i smakiem jak jest w żelkach.

Bo głównymi nutami zapachu mają być: olejek z gorzkich migdałów, ekstrakt z wanilii bourbon, anyż i/lub chyba jakaś doza lukrecji właśnie, chociaż anyż i lukrecja pachną podobnie, tak słono-gorzkawo, a przy jedzeniu zaczynają się robić korzenno-słodkawe dopiero, więc podejrzewam, że ta nuta będzie się inaczej rozwijać po kontakcie ze skórą. Spotkałam się w necie z różnymi opiniami co do tego zapachu. Jedni piszą, że bardzo im przypomina najlepsze zapachy od Lolity Lempickiej, inni natomiast, że jest to praktycznie niczym się nie różniąca wersja tradycyjnego Flowerparty, tylko może wanilii czuć nieco więcej. Tradycyjny zapach mam i jest ok, ale bez większych rewelacji, najbardziej dla mnie wyczuwalna jest róża i malina w tym zapachu, a bardziej wolałabym czuć liczi, wanilię i cytrusy. No i nie jest to zapach trwały, bo to woda toaletowa.
Stary 2014-11-25, 19:00   #1837
thugmisses
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Xandrine_Marie Pokaż wiadomość
Co prawda 30 ml, ale liczy się gest! Sądzę, że wiele pań tam jest zadowolonych z gratisowej wody za niższy próg

Hmm, przyznam szczerze, że z chęcią powącham i być może kupię tę wieczorową odmianę Flowerparty, jak się już pojawi. To znaczy nową, zapach wyszedł w 2013 roku i nie wiem, czy go przypadkiem u nas nie było na krótko jako limitowanka, bo coś sobie przypominam A zakup uzależniam jedynie od tego jak bardzo będzie wyczuwalna nuta lukrecji, bo niezbyt za nią przepadam, przynajmniej za takim zapachem i smakiem jak jest w żelkach.

Bo głównymi nutami zapachu mają być: olejek z gorzkich migdałów, ekstrakt z wanilii bourbon, anyż i/lub chyba jakaś doza lukrecji właśnie, chociaż anyż i lukrecja pachną podobnie, tak słono-gorzkawo, a przy jedzeniu zaczynają się robić korzenno-słodkawe dopiero, więc podejrzewam, że ta nuta będzie się inaczej rozwijać po kontakcie ze skórą. Spotkałam się w necie z różnymi opiniami co do tego zapachu. Jedni piszą, że bardzo im przypomina najlepsze zapachy od Lolity Lempickiej, inni natomiast, że jest to praktycznie niczym się nie różniąca wersja tradycyjnego Flowerparty, tylko może wanilii czuć nieco więcej. Tradycyjny zapach mam i jest ok, ale bez większych rewelacji, najbardziej dla mnie wyczuwalna jest róża i malina w tym zapachu, a bardziej wolałabym czuć liczi, wanilię i cytrusy. No i nie jest to zapach trwały, bo to woda toaletowa.
By night nigdy nie było w Polsce
Stary 2014-11-25, 19:48   #1838
emilinka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez simone2010 Pokaż wiadomość
Trudno, żeby dali gratis Flowerparty by night, skoro ich u nas w ogóle nie było
Cytat:
Napisane przez tuRmaNIA Pokaż wiadomość
Właśnie miałam napisać to samo

_________________________ _________________
Pociągnięte z mojego małego traktora 8)
Cytat:
By night nigdy nie było w Polsce
O to właśnie chodzi - zamówienia posypałyby się jak z rękawa
emilinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 20:06   #1839
Rapsodia
Zakorzenienie

Cytat:
Emilinka oj kusisz mnie zawsze korci wyrafinowana unikatowa chinska sztuka no i
od razu biorę siedem beretów, każdy na inny dzien tygodnia
Rapsodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 20:59   #1840
Hejnarka
Rozeznanie

Ten zegarek często pojawia się w prezentach w tym miesiącu, może u nas w ramach wspierania chińskiej sztuki będzie w grudniu http://www.yvesrocherusa.com/control/gifts/
gdyby dali kopertówkę to bym przygarnęła, ładna się wydaje

we Francji fioletowa wersja naszego szarego roszerowego beretu http://www.yves-rocher.fr/control/dynpage/~struct=gift
Hejnarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 21:10   #1841
ofutrzona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hejnarka Pokaż wiadomość
Ten zegarek często pojawia się w prezentach w tym miesiącu, może u nas w ramach wspierania chińskiej sztuki będzie w grudniu http://www.yvesrocherusa.com/control/gifts/

we Francji fioletowa wersja naszego szarego roszerowego beretu http://www.yves-rocher.fr/control/dynpage/~struct=gift
Te prezenty we Francji są straszne. Zawsze mieli dużo fajniejsze...To co będzie u nas?
ofutrzona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 21:17   #1842
anicaf
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ofutrzona Pokaż wiadomość
Te prezenty we Francji są straszne. Zawsze mieli dużo fajniejsze...To co będzie u nas?
u nas, mhmh ....

My dostaniem frędzle od szala i pompon od beretu w kolorystyce kubków, koca i bombek.

albo kolor pozwolą wybrać fiolet lub złoty
Stary 2014-11-25, 21:24   #1843
emilinka
Rozeznanie

Cytat:

W USA jest też i naszyjnik, co mógłby u nas wystąpić Ciekawe, że zegarek ma dwuletnią gwarancję!
emilinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 21:28   #1844
Ann04
Przyczajenie

hej dziewczyny potrzebuję pomocy w jak-najtańszym zdobyciu SE, ewentualnie CuE próbowałam założyć nowe konto w sklepie internetowym podając inną datę urodzenia (na następny dzień), żeby przysłali mi ofertę urodzinową, ale niestety...
Ann04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 22:00   #1845
simone2010
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ann04 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny potrzebuję pomocy w jak-najtańszym zdobyciu SE, ewentualnie CuE próbowałam założyć nowe konto w sklepie internetowym podając inną datę urodzenia (na następny dzień), żeby przysłali mi ofertę urodzinową, ale niestety...
Czyli masz stare konto i numer klienta? To nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś skorzystała z oferty urodzinowej nie mając urodzin Tam masz m.in. CuE do wyboru. Ew. w ofercie znaczkowej 9PYD9BI09 też jest CuE Inne kody ofert wysyłkowych znajdziesz na początku wątku.

Co do SE to poczekałabym bliżej końca tygodnia. Wtedy zdarzają się fajne kody, a ponieważ niedługo Black Friday to po cichu liczymy tu na fajny kod do sklepu internetowego w stylu wybrany kosmetyk za złotówkę Ewentualnie, jeśli masz kogo zaprosić do grona YR to możesz skorzystać telefonicznie z wysyłkowej oferty dla przyjaciółki, tam jest SE do wyboru jako gratis

Ćwiczę od czasu do czasu

Spełniam swoje małe marzenia
simone2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 22:10   #1846
Xandrine_Marie
Naczelna wampirzyca

Cytat:

Oj nie, mi chodziło o ten budzik relaksacyjny, bo też chyba ma taki motyw jak bombki, puszki i inne rzeczy na te święta:

http://astuciosites.fr/outils/blog/w...zen-en-cadeau/

Te fioletowe torby prezentowe z amerykańskiej strony widziałam w stacjonarkach, więc może i złote też są.

Wszyscy beretowcy roszerowi łączcie się!

Edytowane przez Xandrine_Marie
Czas edycji: 2014-11-25 o 22:16
Stary 2014-11-25, 22:13   #1847
murka007
Raczkowanie

Szkoda, że my takich żeli nie mamy...
murka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 22:25   #1848
thugmisses
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez murka007 Pokaż wiadomość
Szkoda, że my takich żeli nie mamy...

Mam ten arbuzowy - jeden nawet w swoim wątku wymiankowym
Stary 2014-11-25, 23:02   #1849
Ann04
Przyczajenie

Cytat:
Czyli masz stare konto i numer klienta? To nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś skorzystała z oferty urodzinowej nie mając urodzin Tam masz m.in. CuE do wyboru. Ew. w ofercie znaczkowej 9PYD9BI09 też jest CuE Inne kody ofert wysyłkowych znajdziesz na początku wątku.

Co do SE to poczekałabym bliżej końca tygodnia. Wtedy zdarzają się fajne kody, a ponieważ niedługo Black Friday to po cichu liczymy tu na fajny kod do sklepu internetowego w stylu wybrany kosmetyk za złotówkę Ewentualnie, jeśli masz kogo zaprosić do grona YR to możesz skorzystać telefonicznie z wysyłkowej oferty dla przyjaciółki, tam jest SE do wyboru jako gratis

ooo super nie wiem czy dobrze rozumiem te ofertę wysyłkową dla przyjaciółki, której skany wklejono wyżej jeden kosmetyk dowolny mogę wybrać dla siebie np perfumy i przyjaciółka wybiera jeden dowolny kosmetyk? i to wszystko w ramach zamowienia za minimum 19 zł, czy to dwa osobne zamówienia? czy coś źle ogarniam? dawno nie zamawiałam nic z YR z oferty wysyłkowej (nawet chyba nie mam nigdzie zapisanego numeru klienta), teraz chciałam mamie kupić So Elixir
Stary 2014-11-25, 23:08   #1850
simone2010
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ann04 Pokaż wiadomość
ooo super nie wiem czy dobrze rozumiem te ofertę wysyłkową dla przyjaciółki, której skany wklejono wyżej jeden kosmetyk dowolny mogę wybrać dla siebie np perfumy i przyjaciółka wybiera jeden dowolny kosmetyk? i to wszystko w ramach zamowienia za minimum 19 zł, czy to dwa osobne zamówienia? czy coś źle ogarniam? dawno nie zamawiałam nic z YR z oferty wysyłkowej (nawet chyba nie mam nigdzie zapisanego numeru klienta), teraz chciałam mamie kupić So Elixir
W ramach jednego zamówienia Resztę dobrze rozumiesz Czyli przy opcji minimalnej łącznie z wysyłką wychodzi około 30 zł i masz np. 2 x SE Tylko dzwoni przyjaciółka (albo Ty podajesz się za przyjaciółkę ) i musi być inny adres niż Twój.

Tylko musisz mieć numer klienta :/ Możesz zadzwonić do BOK-u i Ci podadzą A następnym razem zadzwonić i złożyć zamówienie. Piszę następnym razem, bo gdybyś dostała fizycznie do zamówienia tę ofertę dla przyjaciółki to miałabyś też numer klienta

Ćwiczę od czasu do czasu

Spełniam swoje małe marzenia

Edytowane przez simone2010
Czas edycji: 2014-11-25 o 23:12
simone2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 00:19   #1851
lwiapaszcza
Raczkowanie

Czy któraś z Was pamięta przypadkiem, w której ofercie był zestaw miniaturek Anti-Age Global za 8,90? Przerzuciłam skany, ale nie znalazłam i teraz się zastanawiam czy mi się nie przyśniło
lwiapaszcza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 00:19   #1852
Ann04
Przyczajenie

Cytat:
W ramach jednego zamówienia Resztę dobrze rozumiesz Czyli przy opcji minimalnej łącznie z wysyłką wychodzi około 30 zł i masz np. 2 x SE Tylko dzwoni przyjaciółka (albo Ty podajesz się za przyjaciółkę ) i musi być inny adres niż Twój.

Tylko musisz mieć numer klienta :/ Możesz zadzwonić do BOK-u i Ci podadzą A następnym razem zadzwonić i złożyć zamówienie. Piszę następnym razem, bo gdybyś dostała fizycznie do zamówienia tę ofertę dla przyjaciółki to miałabyś też numer klienta
dziękuję Ci baaaardzo!
Stary 2014-11-26, 00:47   #1853
Xandrine_Marie
Naczelna wampirzyca

Sądzicie, że przy ofercie wysyłkowej na przyjaciółkę (wysłanej pocztą), przejdzie ten sam adres, tylko inny numer domu? Co by się zgadzało, bo na podwórku w mojej rodzinnej miejscowości rodzice mają 2 domy I urząd miasta wydający dowody osobiste rozpatruje te adresy jako 2 osobne. W przypadku e-sklepu się mamy nie czepiali No bo kurcze ta zasada innego adresu jest naprawdę bez sensu jak na polskie warunki
Stary 2014-11-26, 01:30   #1854
xxxescapismxxx
Pani Pech

Cytat:
Napisane przez Xandrine_Marie Pokaż wiadomość
Sądzicie, że przy ofercie wysyłkowej na przyjaciółkę (wysłanej pocztą), przejdzie ten sam adres, tylko inny numer domu? Co by się zgadzało, bo na podwórku w mojej rodzinnej miejscowości rodzice mają 2 domy I urząd miasta wydający dowody osobiste rozpatruje te adresy jako 2 osobne. W przypadku e-sklepu się mamy nie czepiali No bo kurcze ta zasada innego adresu jest naprawdę bez sensu jak na polskie warunki
Moim zdaniem inny numer domu to juz inny adres wiec powinno byc ok
Stary 2014-11-26, 08:18   #1855
anicaf
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lwiapaszcza Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was pamięta przypadkiem, w której ofercie był zestaw miniaturek Anti-Age Global za 8,90? Przerzuciłam skany, ale nie znalazłam i teraz się zastanawiam czy mi się nie przyśniło
za 9,90 75124 w ofercie podawanej przeze mnie post 480.
Stary 2014-11-26, 09:00   #1856
ewa241287
Raczkowanie

NOWY KOD BIO99 darmowa dostawa i prezent w postaci odzywczego balsamu do ust culture bio do 30.11.2014
ewa241287 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 09:32   #1857
kuba222
Rozeznanie

1000 pkt PAYBACK i produkt za 0 zł przy zakupach za 149zł
http://s.enewsletter.pl/n/150/85ECB/vl.dd59335e470a9

~ Calvin & Hobbes

Edytowane przez kuba222
Czas edycji: 2014-11-26 o 09:35
kuba222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 09:39   #1858
thugmisses
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kuba222 Pokaż wiadomość
1000 pkt PAYBACK i produkt za 0 zł przy zakupach za 149zł
http://s.enewsletter.pl/n/150/85ECB/vl.dd59335e470a9
Oczywiście "Produkty stanowiące Ofertę Specjalną oraz Zestawy dla Ciebie nie wliczają się do wartości zamówienia
od której promocja jest aktywna."
Stary 2014-11-26, 09:39   #1859
mucia18
Zakorzenienie

GG do mucia18

Kuszące 1000 pkt.. ale nie bardzo mam co zamówić poza zapasem gruszki..
Stary 2014-11-26, 10:16   #1860
aiyyo
Rozeznanie

Cytat:
Oczywiście "Produkty stanowiące Ofertę Specjalną oraz Zestawy dla Ciebie nie wliczają się do wartości zamówienia
od której promocja jest aktywna."
I prezent tylko za pulap 159 zl... :-(
aiyyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości