|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4904446]To ogólna ocena szamponu hmm - bardzo dobra
Reasumując dobrze się pieni, nie tępi, włosy się błyszczą, są miękkie. Co za tym idzie? -> kolejny zakup szamponu z naturals, tylko jaki kolejny wziąć Mam nadzieję, że pozostałe są nie gorsze niż papaja i kiwi. Powiem wam (ofowo) , że dla mnie najgorszy szampon to head&shoulders, tony łupieżu i jeszcze śmierdziZatem jestem zadowolona z zakupu [/quote]ja używałam tego papaja i kiwi w zeszłym roku i byłam z niego bardzo zadowolona. używałam go na wyjeździe wakacyjnym na Krecie i dobrze ochronił moje włosy przed mocnym słońcem i morską wodą - włosy pozostały miękkie i lśniące... Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4082 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4083 |
|
Konto usunięte
|
o jak duzo zamowien z USA macie
|
|
|
|
#4084 |
|
Zakorzenienie
|
A powiedzcie czy mozna zamawiac probki szminki ultra color rich w katalogu 10 i 11?I w jakiej cenie?
A do ktorego sierpnia obowiazuje zamawianie z k 11 bo u mnie przyjdzie k 10 8 sierpnia i nie bede wtedy u mnie i chcialabym cos zamowic z k 11 a wroce kolo 20 sierpnia.
|
|
#4085 |
|
Konto usunięte
|
zdaje mi sie ze 11 katalog wtedy jeszcze bedzie, bo ostatnie zamowienia z 10 katalogu trwaja chyba do 20 sierpnia.
|
|
|
|
#4086 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Koszmar. Jak dla mnei kolor jest żółty - bardziej żółty niż bezowy. Nie pasuje mi Skoro Ci kolory nie pasowały, to nie musiałaś przecież zamawiać w Avonie - dużo firm oferuje więcej kolorów do wyboru. Cytat:
![]() toż to ponad 1600 zł A do 12 może jeszcze wzrosnąć Ja jednak cichutko liczę na rabacik
|
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4907684]zdaje mi sie ze 11 katalog wtedy jeszcze bedzie, bo ostatnie zamowienia z 10 katalogu trwaja chyba do 20 sierpnia.[/QUOTE]
Acha dzieki Ewentualnie zobacze w necie i do niej przedzwonie co chce ![]() A jak z probkami ultra color rich? w jakiej cenie?mozna brac wszystkie odcienie jakie sa w katalogu 10 z Pania Cielecka?A tak swoja droga juz kiedys pisalysmy ze jej ta czerwona szminka i mocny makijaz nie pasuje. A w "samotnosci w sieci" miala lepsza czerwona szminke Lepiej wyglada w stronach z True glow..
|
|
#4088 |
|
Konto usunięte
|
jejku, chciałabym zeby jkas z ameryki chciała od nas zamowienie
|
|
|
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4092 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem czy był już poruszany ten temat, ale nigdzie go nie znalazłam na forum, ale może grześ przegapiłam :P
nie wiecie co bedzie jako nowa oferta logo w k11? tak się tym chwalą że aż jestem ciekawa :P
|
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() no a jeśli chodzi o rabacik to jakiś powinna wam dać.. ;-)
|
|
#4095 |
|
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4903724]Dokładnie
Z k09 razem uzbierałam na 543zł A jutro składam z k10 i póki co jeszcze nikt mi nie dał zamówienia ale wiem, że jedna kobieta chce a do drugiej zadzwonie jeszcze, poza tym koleżanka z pracy jeszcze coś wykombinuje i sama pewnie coś weźmie, to 150zł powinnam mieć [/quote]A ja się właśnie wkurzyłam na maxa weszłam w podgląd fakturki - zamówienie 1 dzień po 3 regularnym terminie K-09, ale z dostawą na COK - a tam doliczone 10 zł "koszty realizacji małego zamówienia"??? Zadzwoniłam do W-wy, a pani mi mówi, że chociaż to zam. z K-09, to nowa kampania mi się wczoraj rozpoczęła i powinnam już zamówić na min. 150 zł (brakowało mi jedynie 11,70!!!). A ja już wcześniej tak robiłam i nie doliczali kosztów, o co chodzi??? Wiedziałyście o tym, że nie liczy się katalog, tylko kampania? ![]() Na szczęście pani obiecała odliczyć te koszty... Pożyjemy-zobaczymy... Mam nadzieję, ze mnie nie oszukała Edytowane przez ika2 Czas edycji: 2007-08-02 o 10:32 |
|
|
|
#4096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest to napisane na tych kartkach z kórymi dostajesz fakturę - tam masz podane m.in. terminy dostawy i własnei terminy kiedy obowiązuje dana "kampania"
|
|
#4097 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4098 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zastanawiam się czy nie zamówić z K10 do COK bo nie będzie mnie 3 tygodnie i paczka będzie na mnie czekać, ale dziewczyny mówią że nie ma problemu, troche mi głupio ze przeze mnie to się tak przeciągnie wszystko, ale jakos nie widze siebie taszczącej paczkę z avonu do domciu i to jeszcze komunikacją miejską, a samochodu niestety swojego nie mam więc innego wyboru też nie ma
|
|
|
#4099 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
Mam pytanko co do katalogu 10. JAk na str 93 jest promocja na te kulki to trzeba obydwie wpisywac w formularzu i potem bedzie tak ze one razem beda za 8,90 Prawda?
|
|
|
|
#4100 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja zawsze zamawiam odbiór w cok (szybciej i nie musze sie obawiać,ze sie minę z kurierem) i niestety jestem skazana na tachanie tego na rękach,ale nie jeste tak źle heh,śmiesznie reaguja ludzie,którzy chyba sami chętnie otworzyliby ta paczkę z ciekawości w tramwaju
|
|
|
#4101 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja zawsze kosmetyki przekładałam do reklamówek, część wkładałam do torebki - tak mi było wygodniej
|
|
#4103 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://avonfoto.blogspot.com/2007_06_01_archive.html prosze bardzo
|
|
#4104 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4105 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4907717]jejku, chciałabym zeby jkas z ameryki chciała od nas zamowienie
Ja to bym chciała, żeby do mnie się tak klientki odzywały z zamówieniami
|
#4106 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Widziałam tez jak kobitki po 60,przekładały zamówienia do walizek na kółkach. A tak w ogóle to strasznie mi sie podoba,ze wśród nas, konsultantek,mamy dojrzalsze kolezanki po fachu. Poznałam jedną z nich,babeczka po 70,niepozorna(taka siwiuteńka, w grubym sweterku),ale doswiadczona konsultantka,nalezy do Klubu Róży i wie chyba wszystko o Avonie
|
|
|
#4107 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cześć dziewczęta Po oglądnięciu Twoich zdjęć mogę stwierdzić, że możesz spokojnie wziąść ten odcień ciemniejszy pudru, czyli beige. Ten jaśniejszy porcelain jest naprawdę jasny. Na twarzy wygląda trupio blado.... Moja koleżanka kiedyś go zamówiła i musiałam zrobić zwrot, bo wyglądał okropnie na twarzy. Ja mam taką samą cerę jak Ty i chyba też wezmę beige.
|
|
#4108 |
|
Rozeznanie
|
hej
też dołączyłam do zamówienia z USA - martusiawilczek dała radę jeszcze mnie dopisać a dziś złożyłam zamówienie z katalogu 10 - jak będę miałam fakturkę to napisze o ewentualnych brakach (ale lepiej, żeby ich nie było)
|
|
|
|
#4109 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jedynie co to podoba mi się kuferek, ale mam ich już tyle że i tak nie miałabym co z nim zrobić
|
|
|
#4110 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gothika, ja może i miałabym ochotę na róż, ale nie wiem czy kolorek "classic aura" byłby taki sam jak u nas kiedyś był "classic neutral". Ten z USA na zdjęciu wydaje się strasznie blady, a u nas na zdjęciach classic neutral był jeszcze ciemniejszy niż "mad about mauve" A propo's... nie wiecie czy ten "mad about mauve" to bardziej w brąz jest??? Może któraś z Was widziała go w realu??? Proszę o opinię. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.

Reasumując dobrze się pieni, nie tępi, włosy się błyszczą, są miękkie. Co za tym idzie? -> kolejny zakup szamponu z naturals, tylko jaki kolejny wziąć
[/quote]

Do tej pory bylam konsultantka-aniolkiem

Maniaaa wizazowaniaaa