|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXX
Katrina, też mnie zniechęca jak ktoś jako pierwszy film nagrywa Co jest w mojej torebce?, w głowie mi zaświtało "No tak, jako drugi będzie 50 faktów o mnie, a jako trzeci Pytania od moich widzów."
![]() "Mam tu zużyty bilet, chusteczki, portfel..."
|
|
|
|
#992 | |
|
now or never
|
Cytat:
- określenie, że jest coś nieistotego zachęca do wyłaczenia, a w sumie torba ładna - tak, produkty trzeba trzymać dłużej - na makijaż rozumiem, że jeszcze przyjdzie czas ![]() - o produktach mogłaś wspomniać coś więcej - choćby polecasz czy nie, może coś o cenie ? - inny link podałaś w filmiku i inny w opisie :P - no krótko, krótko, ale nie widzę, żebyś się bardzo stresowała czy coś, dość naturalnie to wyszło, nie potrzebnie w międzyczasie szukania czegos w torbie zerkasz na kamerę p.s. na serio masz tak mało żeby w torbie? wygląda na dużą, a tu raptem kilka rzeczy
|
|
#993 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#994 |
|
Konto usunięte
|
Mnie ten zużyty bilet szczególnie rozbawił
No ale tak, zgadzam się z dziewczynami, niestety nie wzbudzasz tym filmikiem ciekawości, nie ma się apetytu na więcej. Takie kopiowanie po raz setny tego, co już było na wszystkich kanałach.
|
|
|
|
#995 |
|
Konto usunięte
|
Mam jeszcze pytanie od czapy.
Nakładasz podkład, malujesz usta i podkreślasz brwi, a zostawiasz "gołe" oczy, nawet bez tuszu?
|
|
|
|
#996 |
|
Konto usunięte
|
Katrina ja jeszcze chciałam dodać, że skoro usunęłaś bloga to link w podpisie mogłabyś też usunąć
|
|
|
|
#997 |
|
Zadomowienie
|
o nieeeeee!!! i co teraz będzie?
![]() ej, przecież ja nie jestem bjuti guru JESZCZE ![]() a tak poza tym, powiem Wam dziewczyny, że jeszcze jak mieszkałam w Dublinie, to zawsze na głównej ulicy stał stragan z podróbkami MK, zawsze jak przechodziłam obok to przypominała mi się CMB, nie mówię, że ma podróbkę, no ale dla mnie marka MK nie jest jakaś niesamowita i godna uwagi
|
|
|
|
#998 |
|
Life is a drink ...
|
Debiut i już ją zjechały ....
Wiedziałam, że na ten wątek można liczyć
|
#999 |
|
Rozeznanie
|
Olimpia i test podkładu Lasting Perfection z Collection https://www.youtube.com/watch?v=O7BufB8fAgM Nie podoba mi się nowe intro
|
|
|
|
#1000 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja tego Korsa ostatnio widuję na potęgę u studentek, więc dla mnie to zabawa dość droga ale jednocześnie kompletnie nieekskluzywna. |
|
|
|
|
#1001 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
_________________________ _________________ Pociągnięte z mojego małego traktora 8) |
||
|
|
|
#1002 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poza tym myślałam bardziej o tym filmiku, jako o czymś co mogę Wam pokazać, a Wy powiecie mi co robię źle typu za głośno mówię, za bardzo się rozglądam itd. nie sądziłam, że zaraz przyczepicie się mojego biletu ![]() Trochę to wszystko minęło się z celem, no ale dobra, dzięki i za to ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też u siebie znajduję zużyte bilety i się nie czepiam
![]() _________________________ _________________ Pociągnięte z mojego małego traktora 8) |
|
|
|
#1004 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1005 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeżeli tak to jaka trasa
|
|
|
|
|
#1006 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1007 |
|
Raczkowanie
|
Podoba Wam się uroda MrOlimpia? Ja ją lubię za charakter
Jest taka swojska, fajna.Tęsknię za xbebe
|
|
|
|
#1008 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1009 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Okej, okej. ![]() To nie był przytyk, zapytałam z ciekawości, ludzie się przecież różnie malują i czują dobrze w różnych makijażach. ![]() Nie przyczepiłam się do biletu jako przedmiotu, tylko do treści filmu, a konkretnie dla mnie braku tej treści i jako przykład podałam właśnie to zdanie o chusteczkach, bilecie i innych takich.
|
|
|
|
|
#1010 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie jest ładna... Lecz brwi są dla mnie zawsze jakieś takie kwadratowe :P
|
#1011 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
w bulgarii to co druga studenciara z korsem śmiga (chociaz znajac je to pewnie kolo oryginalu bie staly). Generalnie zestaw typowej bulgarskiej studenciary mi sie z cmb kojarzy - kors, sneakersy, futerkowa kamizelka
|
|
|
|
|
#1012 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki Gabrysia |
|
|
|
|
#1013 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1014 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chociaż faktycznie inny link niż był w filmiku i nie rozumiem, że nie przypomniałaś go sobie wcześniej, tylko sie na filmie zastanawiasz ![]() Ja bym od siebie dodała jakiś żywszy element w tle, coś różowego, niebieskiego, czerwonego...nie wiem... dla mnie jest szaro, buro i ponuro.
|
|
#1015 |
|
Raczkowanie
|
A wiecie gdzie pracuje MrOlimpia?
|
|
|
|
#1016 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() moje rzęsy niestety są wyjątkowo ułomne bez zalotki i grubej warstwy tuszu się nie obejdzie, a i tak efekt jest taki jak widać na filmikua w przyszłości postaram się o bardziej interesujące treści, bo macie rację - ciekawe to zbyt nie jest
|
|
|
|
|
#1017 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1018 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1019 | ||||||
|
Kociara
|
Cytat:
bez przesady, ja też nie zawsze całuję sprzedawczynie po rączkach i śle dozgonne podziękowania za to, że.... pracuje. Jasne, kultura jest ważna, ale jak jestem padnięta, mam zły humor, spieszę się albo po prostu nie lubię obsługi danego sklepu to daruję sobie te wszystkie ceregiele i trudno. Tez pracowałam jako sprzedawczyni - jak klient ma gorszy humor, to wolałam żeby nic nie mówił niż jak miał wycedzić/burknąć "dziękuję" Sory, ale nie lubię takiego czepialstwa - nie wiesz, może ta babka była dla niej wyjątkowo niemiła poprzednio, albo kupiła coś nieświeżego w tym sklepie i go nie lubi, ale ma blisko - możliwości jest tysiaice i ocenianie kogoś po jednej (i to w dodatku tak pierdołowatej) sytuacji jest bezsensu. Cytat:
ta pierwsza wygląda ciekawie, zaraz sobie wygoogluję Cytat:
no cenowo blizej do Inglota. Nie wiem skąd w tych kometarzach "pomadki/lakiery/cienie za 1 euro, bo aż tak tanio tam nie jest. Kiko to marka włoska, a że ja mam Tatę we Włoszech to kilka razy tam kupowałam... dopóki nie odkryłam, ze wszystkie kosmetyki to buble Owszem, zdarzają się rzeczy za 1 euro, ale tylko na wyprzedażach. Ceny regularne (euro) są podane na stronie. Ja niczego nie polecam - no może lakiery, ale TYLKO na bazie i z dobrym top coatem. Nie mam trudnych paznokci, pierwszy raz zdarzyło mi się, że lakier odpryskiwał po paru godzinach i to wszystkie 6 kolorów Cienie przeciętne, bardzo podatne na upadek/uderzenie, pomadki takie sobie, kredki szybko twardnieją... Podobno cienie w kredce są ok, ale już nie próbowałam, moja cierpliwość się wyczerpała do tej marki. Moim zdaniem te kosmetyki są na poziomie Avonu ![]() Cytat:
Moim zdaniem cała ta seria jest okropna, tam nie ma nic oprócz brokatu z nieestetycznymi wielkimi drobinami brokatu. Sorki, ale to jedne z brzydszych cieni jakie widziałam ![]() Cytat:
Wolałabym wiedzieć z kim "parszywa okoliczność" , ewentualnie czym się zajmujesz, dlaczego otwierasz kanał, co na nim znajdę (albo nie). Masz w ogóle pomysł na ten kanał, tak szczerze? oj, tez czorno to widzę Cytat:
). Lubię cienie z Kobo, będę podpatrywać jego filmy Chyba pierwszy raz widzę jak ktoś aplikuje kępki palcami
Edytowane przez Ciemna163 Czas edycji: 2014-11-25 o 22:24 |
||||||
|
|
|
#1020 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

No ale tak, zgadzam się z dziewczynami, niestety nie wzbudzasz tym filmikiem ciekawości, nie ma się apetytu na więcej. Takie kopiowanie po raz setny tego, co już było na wszystkich kanałach.