|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty.-po jakim czasie?
|
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tez pewnie zaraz bede szla do wyrka bo jakos dzisiaj sie zle czuje,caly czas mnie mdli i glowa boli Spokojnej nocy i jutro wysciskaj synusia Nikitko.pa |
|
|
|
|
#2944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Karolinka na wakacje chyba pojechała tak ma w opisie na gg, no i dobrze niech dziewczyna wypocznie, bo chyba we wrześniu czeka ją obrona pracy ![]() Orzeszek tez chyba gdzies wypoczywa bo dawno do nas nie zaglądała ![]() Jolineczka przeprowadza sie do swojego gniazdka i na pewno cieszy sie pierwszymi nocami w własnym M ![]() Nadia no właśnie gdzie sie podziewasz? Dorotka pewnie zapracowana ![]() Gizelcia zajęta przygotowaniami do ślubu bo to już coraz bliżej ![]() Myszka_ chyba tez pisała cos o wakacjach ![]() Ray odpoczywa na pewno ![]() a reszta do nas nie zagląda
|
|
|
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
jestem jestem....
kaszel mnie meczy nie wiem jak sie go pozbyc... troche sie martwie soba... kiedys w mlodosci wczesnej chorowalam 2 lata na depresje.. i przez te burze hormonalna boje sie ze to wraca... a moze to tylko taki stan ciazowy ... nie rozumiem czemu czesto jestem zdolowana... potrafie rozmawiac z mezem i nagle sie rozplakac i rycze w poduszke a on nie wie co sie dzieje i pyta czy cos sie stalo a ja nic nie umiem wyjasnic bo nie wiem czemu placze sama... tak po prostu zeby uzlyc sobie nawet nie wiem czym.... czesto snia mi sie ostatnio koszmary i niewysypiam sie, moze to zwiazane z jego wyjazdem bo boje sie jak on lata samolotami.. echh.. mam nadzieje ze to minie![]() dzis poprosilam go zeby wzial jutro dzien wolnego i albo pojedziemy do mojej mamy ona juz dawno chciala zebysmy przyjechali albo to tesciow bo moj maz tez by chcial odwiedzic swoich rodzicow ( raz na pare mc ich widzimy) i kurde nie wiem teraz.... w sumie mame bede widziala caly tydzien bo bede jechac a tz rodzicow jak nie pojedziemy teraz to nie wiem moze dopiero we wrzesniu echhh... a tgesciowa sie ciagle pyta kiedy przyjedziemy... i jak tu dogodzic echhh bola mnie piersi.. mam juz spore tragedia i dziewczyny ja sie zastanawiam czy ja blizniaki nie mam bo mi juz brzuch rosnie w 8 t ciazy ??? eee??? musze rozpinac guzik bo mnie cisnie hehe
|
#2946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No chyba do teściów powinniscie jechac w takim razie. Co do brzucha to wiesz ja też miałam w 3msc bardzo duzy i nie które dziewczyny miały taki w 7msc wiec może i u ciebie szybciej brzusio sie pojawił. Ja miałam wielkiego synka w brzuchu a wszyscy mysleli ze to bliźniaki ![]() Ale wiesz może po tabsach kto wie, zreszta miałaś usg i było jedno jajeczko widac tak? A Ray ty piszesz prace mgr czy licencjata? Zdrówka ci zycze Dziewczyny ze styczniówek chorowały nasza Jola tez wiec może na ich wątku znajdziesz jak sobie z tym radizły. |
|
|
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
nikita moja dzidzia na pewno bedzie duza z racji tego ze moj maz ma 194 cm wzrosku i prawie 100 kg wagi
a sam jak sie urodzil mial prawie 5 kg boshe... wiec suma sumarum bedzie to na pewno nie male dziecko...no pani widziala jeden pecherzyk ale kto tam wie ja pisze licencjacka tyle ze moje studia sa aby 3 letnie -taki zawod.. no jesli maz wezmie wolne chyba tez wole do tesciow... dawno nie bylam we wroclawiu odetchne troche
|
#2948 |
|
Zadomowienie
|
hej Kochaniusie
Bylam zmeczona i zasnelam przed Tv![]() Wczoraj napadla mnie glupawka i pan T za glowe sie lapal,ze bede Jego zona Chcialam go kopnac z polobrotu Chucka Norrisa![]() ![]() Kocham tego gluptaska ![]() a jeszcze jak przyjdzie w takim jednodniowym zaroscie to paluszki lizac..moje ciasteczko ![]() mmm..i ta pupcia Nikicia piszesz ze przygotowuje sie do slubu..hihihi..wlasnie ze nie..nie wiem co mam robic?Mamusia ciagle w pracy i tylko sie z nia mijam wiec nie mam z kim isc poszukac sukienki itd..musze ja w sobote zaczepic bo od soboty zostanie 14dni do slubu boze..jak to szybko leci..pamietam jak narzekalam Wam ze jeszcze mi sie nie oswiadczyl a tu juz za 14dni bede Jego zona![]() Zycze Ci udanej zab awy weselnej kachula super masz pewnie na tej wsi..u mnie sa takie swojskie klimaty ostatnio bo nawoza pola przy Kopcu wyzwolenia i jak zrobisz wielki wdech to od razu wiesz ze w Piekarach jestes He he..to 22wrzesnia bedziemy sie razem bawic bo ja tez chyba pojde na weselicho jak sie bede dobrze czuc ![]() Juz jaka pani T![]() ![]() Jade teraz do papcia bo dawno u niego nie bylam a trzeba odwiedzic starego pierniczka bo tak sam boroczek siedzi..
|
|
|
|
#2949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No no jak ten czas leci ![]() Agaciu a ty dzisiaj na która do lekarza idziesz? Ray no to bardzo morzliwe że wasza dzidzia będzie wielka i juz sie w twoim brzucholu rozpycha może foteczke dla nas zrobisz co?A ty tez dość wysoka jestes wiec kruszynka na pewno duża będzie ![]() Udanego wyjazdu wam zycze |
|
|
|
|
#2950 |
|
Zadomowienie
|
Nikiciu do lekarza ide dopiero jutro bo poloznej zapomnialo sie ze dzis go nie ma
Dom wariatow..jutro o 12:30 ide..A Tobie zycze milego dnia z synalkiem ..a moje Malenstwo ma dzis ochotke na barszczyk ukrainski..mmmm..mniam.. ![]()
|
|
|
|
#2951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2952 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny! Nie odzywam ostatnio bo jestem zawalona pracą
Na nic kompletnie nie mam czasu Ale za 2 tygodnie wakacje to mnie cieszy Weekend miałam wesoły - razem z M rozwalaliśmy budę po robotnikach. Czułam się jak bohaterka filmu Wirus 2 albo bliskie spotkanie z obcymi Jakby stamtąd na mnie wyskoczył szczuropies to nie zdziwiłabym się za mocno. A więc było bardzo duże ognisko o północy w pełni księżyca Zważywszy na to iż mieszkamy pod 13 z 2 czarnymi kotami to atmosferka była jak najbardziej pasująca Wszystko mi potem bolało ale nie mamy już straszaka na podwórku Poza tym odliczam opakowania tabsów do odstawienia I mogę się doczekać kiedy będzie to ostatnie Ray postaraj się myśleć tylko pozytywnie, wiem że łatwo mi się mówi, ale możesz faktycznie się zapędzić i wpaść w depresję. W Twoim stanie nie jest wskazane No i dlatego pewnie ciągle myślisz o różnych takich .... Może jakiś kursik albo intensywne pisanko pracy będzie dobre na Twoją depresję ? Nie martw się kochana o wyjazd M. Pamiętaj, że samolot to jeden z najbardziej bezpiecznych środków transportu. Nie można myśleć negatywnie. Mój M też często wyjeżdża i jak tylko jakieś głupie myśli zaczynają mi chodzić po głowie do od razu Pomyśl lepiej o maleństwie o bijącym serduszku i poczujesz się lepiej ![]() Nikitko jestem jestem No to dziś Twój synuś będzie miał mega uwagę mamusi Fajnie że już wraca. I niezmiernie się cieszę że wszystko u Was gra Zdjęcia z weselicha mają być Gizelcia nawet nie wiesz jak przyjemnie się czyta że u Was z Panem T wszystko dobrze się układa. Powiem Ci że takie głupawki są fajne też takie miewam tyle że ujawniłam to już po ślubie z moim M he he No no 14 dni powiadasz ... Rzeczywiście musisz już poszukać sukni bo coś mi się zdaję że może coś tam trzeba będzie przerobić - może poluzować w okolicach brzuszka A buciki też musisz wybrać, najważniejsze żeby były wygodne Kachula dziękuję za życzenia Muszę się przyznać, że nawet nie wiem kiedy mam imieniny, bo nie obchodzę ... Ale urodzinki to już zawsze Jak sie czujesz kochana ? Jak ten @ przyszedł w końcu cze nie ? Muszę powiedzieć, że doskonale rozumiem, że zaczęłaś tęsknić za pracą. Ja zawsze też marzę o super urlopie wydaje się można leniuchować na całego a po 3 dniach nie wiem co ze sobą zrobić Pewnie że popracuj jeszcze póki co i byleby nie za długo ![]() Dorotka co tam u Ciebie? Jakoś nie jestem w temacie ![]() No i Karolinki już dawno nie było faktycznie. A może uciekła na wątek dla mamusiek? Przesyłam wszystkim |
|
|
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Nadia.Umnie niestety nadal error,nadal nie dostalam @ a to juz ponad miesiac od zabiegu,ale poczekam jeszcze spokojnie ze 2 tygodnie i wtedy gdyby co to do ginka.a co do samopoczucia to powiem ze juz sie czuje naprawde dobrze,jednak teraz widze ze potrzebne mi bylo takie dlugie zwolnienie i teraz juz naprawde wypoczeta i w dobrej kondycji psychicznej moge pojsc do pracyFajnie ze do nas zajrzalas bo dawno Cie nie bylo,to ja zmykam tam gdzie zawsze od kilku dni,bede wieczorkiem
Milego dnia kobietki |
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
No i mam nadzieje ze jak wroce i zajrze wieczorem to nie nadaze z zaleglosciami i bedzie juz grubo ponad setna strona hehe.pa
|
|
|
|
#2955 |
|
Raczkowanie
|
Postaramy się nadrobić zaległości
A Ty kochana wypoczywaj Ja się pochwalę że takie wiejskie klimaty mam na co dzień i to jest piękna sprawa polecam wszystkim |
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
nadia oj ja sie nie nudze... mam co robic w domu i poza nim... mecza mnie nudnosci dlatego tez czesto czuje sie zmeczona i zdolowana staram sie myslec pozytywnie i coeszyc sie ale po nieprzespanej nocy i nudnosciach to jakos ciezko.... dzis jade do rodzicow na pare dni ufff
|
#2957 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Współczuję złego samopoczucia, ale przyznasz, że jest w nim coś pozytywnego, bo właśnie o tym marzyłaś No może niekoniecznie o mocnych nudnościach i mdłościach ale jak się pomyśli co a raczej kto za tym się kryję to pewnie robi się lepiej Życzę Ci udanego wyjazdu |
|
|
|
|
#2958 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
...nikus a bedziesz sie decydowac na ta biopsje czy jak to tam sie nazywa????????????RAY--a moze na nastepnej wizycie u lekarza powiedz mu jak sie czujesz ze masz takie objawy wlasnie jak depresja...oj ja nie chcialabym przechodzic przez takie cos pamietam jeden dzien mialam taki wlasnie jakbym miala depresje boshe weszlam do domu i same lzy mi lecialy nie wiem czemu i w dodatku mialam takie okropne mysli ze szok np.ze zycie jest do d.....i powiem ze nie wiem dlaczego tak bylo....ray moze to byc przez to ze jestes w ciazy nie mam pojecia ale lepiej tego nie lekcewarzycGIZELCIA-a czy pokazesz nam foteczki ze swojego slubu?????NADIA- hehe zapracowana tak samo jak ja...i tez za 2 tygodnie 10 sierpnia urlopik mam,takze narazie trzeba dybac
|
|
|
|
|
#2959 |
|
Raczkowanie
|
Dorotka ja mam urlop 15 sierpnia i nie mogę się już doczekać
Wydaje mi się, że fajnie robisz, że próbujesz się nie nakręcać, ale wiadomo że będziesz czekać Trzymam kciuki bardzo mocno
|
|
|
|
#2960 |
|
Raczkowanie
|
NADIA ja doklanie urlopik mam juz od 9 sierpnia od godziny 21.00...no a 10 juz wyjezdzam nad morze.....no wlasnie nie nakrecam sie na zafasolkowanie ale napewno bede czekac i bedzie to dlugich 10 dni chociarz moze nie bo jestem zajeta praca
|
|
|
|
#2961 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny nie moge wstawiac buziek kurde noooooooooooo...chyba bede musiala zmienic nick moze to cos da
|
|
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
dorotka nie lekcewaze tego tez bym nie chciala przechodzic tego drugi raz... po prostu wydaje mi sie ze to moze ta burza hormonalna... plus zmeczenie po nieprzespanych nocach i mdlosci oslabjaja troche mnie...jesli to bedzie trwalo jeszcze mc bo tyle do konca trymestru pierwszego i nie zniknie to zapytam... tez nie wiem czy to nie wina tego duphastonu bo zanim go nie bralam czulam sie ok jak mija okolo 8 h od brania to zaczynam czuc sie lepiej potem znow musze go wziasc i znow to samo jesli lekarz stwierdzi ze wsio ok to nie bede go brac wiecej i zobacze czy bedzie poprawa...
dorotka daj koniecznie znac czy sie udalo..
|
#2963 |
|
Raczkowanie
|
Dorotka zobaczysz jak szybko zlecą te 10 dni
Będziemy czekać na dobre wiadomości oczywiście A próbowałaś wpisać buźka z klawiatury? Też nie rady? Spróbuj wpisać np. :"cmok": tylko bez cudzysłowów ale z dwukropkami pisane łączne to powinno się pokazać |
|
|
|
#2964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale najpierw do androloga w Novum pójdziemy z badaniami i zobaczymy co on powie![]() Synus juz je ze mna obiadek naprzytulałam sie a co ![]() Jeszcze trochei nie bedzie chciał sie przytulac
|
|
|
|
|
#2965 |
|
Zadomowienie
|
dorotko pewnie ze Wam pokaze zdjecia ze slubu..znajomi mojej siostry maja przyjsc i porobic nam zdjecia zeby zobaczyli jak to jest i wypromowali sie bo dopiero zaczynaja swoja dzialalnosc fotograficzna takze zdjecia beda za darmo albo za poldarmo
![]() No i bede w internecie![]() Tylko ciiiii..przed panem T bo jeszcze sie nie zgodzi![]() ![]() Trzymam mocno kciuki za Twoje staranka ale tak po cichutku zeby nie zapeszyc Nikitko za Wasz biopsje tez trzymam mocno kciukasy zeby spelnily sie Wasze marzenia ![]() ![]() Slyszalyscie o tym co sie stalo w pociagu jadacym na przystanek Woodstock?Wypadly dwie osoby..jedna zmarla na miejscu..kurcze moj braciszek tam pojechal ale naszczescie to nie jemu sie przytrafilo..mowil ze widzial jakte osoby wypadaja.. ![]() MASAK RA![]() teraz stoja w Brzegu bo musza wysluchac ich zeznan i chyba bedzie mial nici z imprezy..kurcze co za pech..tak sie napalil na ten Woodstock..
|
|
|
|
#2966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z młodym to pewnie nie załuje sobie przytulanek i całusków bo szybko czas leci . Zjedlismy obiadek i teraz sie bawi swoimi zabawkami, zrobiłam jego ulubione danie i jest happy
|
|
|
|
|
#2967 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nikitka a kiedy się wybieracie do tej kliniki Novum? Trzymam bardzo mocno kciuki za dobrego lekarza i pozytywne wiadomości. Szczerze Nikitka to ja Ciebie podziwiam |
|
|
|
|
#2968 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nio to superowo..ja tez pamietam jak tatus z mamusia zawsze robili mi jakies pyszne danka gdy wracalam z dalekiej podrozy..eh..kiedy to bylo ![]() Ja dzis robie barszczyk ukrainski bo dzidzius ma ochotke
|
|
|
|
|
#2969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mysle ze w połowie września zapiszemy sie do pana doktora wizyta 120zł kosztuje zobaczymy co on powie i wtedy decyzja kiedy biopsja, bo tylko w Novum.Cytat:
to ja to co dinozaur chyba jestem
|
||
|
|
|
#2970 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Więc nic sie nie zmieniło |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.

i Młody jutro wraca

i dziewczyny ja sie zastanawiam czy ja blizniaki nie mam bo mi juz brzuch rosnie w 8 t ciazy ??? eee??? musze rozpinac guzik bo mnie cisnie hehe

boze..jak to szybko leci..pamietam jak narzekalam Wam ze jeszcze mi sie nie oswiadczyl
Dom wariatow..jutro o 12:30 ide..

No i dlatego pewnie ciągle myślisz o różnych takich .... Może jakiś kursik albo intensywne pisanko pracy będzie dobre na Twoją depresję 
to ja to co dinozaur chyba jestem