Marcowe Mamy 2015 cz. 4 - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-26, 09:21   #1951
przezduzeem
Wtajemniczenie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 4

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
Hej

Po wczorajszych imieninach u mamy i moim omomom zbudziłam sie o 3 w nocy i miałam rewolucje ojej tragedia. Ale już dzisiaj spokój

edithS jakby co czekamy na info

mon9 masz racje wizyty powinny byc co 2 tyg. Bo ni skąd ni z owąd nagle coś jestnke tak a my nie wiemy o tym

nouvelle z Tż rozejm a lampa rewelacja. Może podobne są w centrach chinskich widziałam kiedyś ale nie takiego giganta.w ikei też cos jest ale mniejsze i w innym kształcie

A ja wczoraj z Tż przymiarki łóżeczka robilismy. I komody wszystko gra bo już w sobote jeeeeedziemy do ikei na zakuoy łóżeczka,komody itp.

Tak sie ciesze
(Z tego co pamiętam jesteś z Wrocławia? ) Możliwe, że spotkamy się przy komodach lub łóżeczkach 😉
Ja też wybieram się w sobotę.
Na co sie zdecydowałaś?

Jutro mam glukoze, juz stoi kupiona wielka butla 75, a to jeszczerozrobić trzeba. Juz się boje. Od 9 czynne laboratorium, bede musiala do conajmniej 11 wytrzymac bez jedzenia uhhhhh...

przezduzeem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 09:26   #1952
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez przezduzeem Pokaż wiadomość

Jutro mam glukoze, juz stoi kupiona wielka butla 75, a to jeszczerozrobić trzeba. Juz się boje. Od 9 czynne laboratorium, bede musiala do conajmniej 11 wytrzymac bez jedzenia uhhhhh...
powodzenia
Stary 2014-11-26, 09:26   #1953
aneta_s13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Pokaz pokaz co planujecie kupic, chetnie poogladam potrzebuje tego bardziej niz myslisz
Cytat:
Napisane przez żona_marcina Pokaż wiadomość
To ten miś na zdjęciu? Drogie to?
40zł

No i puszczam już małemu pozytywki przed snem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10822267_964584756888620_488962373_n.jpg (105,2 KB, 24 załadowań)
aneta_s13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 09:31   #1954
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneta_s13 Pokaż wiadomość
40zł

jak slodko
Moje to slucha ze mna z youtube
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 09:32   #1955
żona_marcina
Rozeznanie

Cytat:
40zł

Miś już jest na liście zakupów. Też miałam pomysł z puszczaniem muzyczki, tyle że z karuzelki

I dopatrzyłam, że masz woombie. Też planuję kupić. To Twoje jest chyba z grubszego materiału? Cieplutkie to?

Edytowane przez żona_marcina
Czas edycji: 2014-11-26 o 09:34
żona_marcina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 09:51   #1956
papalinka83
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny Ale się wczoraj wystraszyłam. Uparłam się n sprzątnie całej chaty i dostałam wieczorem skurczy. A jeszcze od kilku dni strasznie nerwowa jestem i zaczęłam sobie wkręcać,że coś jest nie tak z hormonami, a teraz jeszcze ból brzucha. Poryczałam się, a tż mnie opierdzielił, że zamiast się skupiać na sprzątaniu i innych pierdołach, powinnam się skupić na tym, żeby poród był w marcu, a nie np w grudniu W efekcie przeleżałam już wieczór do końca, w nocy tż wstawał do oli w nocy i już jest lepiej. Ale kurcze takie miałam w tej ciąży poczucie, że jestem niezniczczalna i te skurcze mnie przeraziły

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, ja wróciłam od lekarza ze skierowaniem do szpitala, jutro rano tż mnie zawiezie. Niestety szyjka ma 22mm i koniec jej przypomina literkę v. Gin powiedział, ze porobi mi jutro wszystkie dokładne badania i pewnie czekają mnie sterydy na podtrzymanie. Do tej pory wszystko było ok, jeszcze 3 tyg temu szyjka była zamknięta. To moja pierwsza ciąża i powiem Wam, że jestem przestraszona:c ry: tż też...
W szpitalu chyba nie ma wifi, w mojej komórce nie mam internetu, więc nie wiem, czy będę mogła się do Was odzywać regularnie...
trzymajcie kciuki
Dobrze, że będziesz w szpitalu. Są leki na powstrzymanie skurczy, które można teraz dostać tylko w szpitalu (np. fenoterol). Są bardzo skuteczne, a poza tym można przyspieszyć rozwój maluszka w razie czego. Także nie martw się, na pewno będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Ja mojemu synkowi puszczalam dźwięk suszarki z You tube, dodatkowo miałam konika z fisher price

:
Ja tam samo

Cytat:
Napisane przez Michiru Pokaż wiadomość
klask i:

swoją drogą, miałam najgorsze urodziny ever. nie dość, że czułam się tak sobie to nie pogodziliśmy się z TŻtem. wrócił z pracy i wow ilość wymienionych słów między nami wzrosła z 1 do 10, więc postęp, ale co z tego. żadnego znaku, żeby chciał się pogodzić nie zauważyłam. posiedział chwilę, poszedł do teściowej nawet nie mówiąc, że idzie, gdzie idzie i kiedy wróci. w pewnym momencie stwierdziłam, że pewnie na noc nie wróci ale przyszedł po 22, posiedział niemal się nie odzywając, wypił kawę i znów poszedł spać do drugiego pokoju. na życzenia urodzinowe w zasadzie nie liczyłam, ale nawet nie zapytał jak się czuję kolejny dzień, co wieje chłodem u nas, a w zasadzie lodowatym wiatrem. w takich sytuacjach człowiek naprawdę nie wie jak ma się zachować. z jednej strony niby mogę sama próbować się pogodzić, porozmawiać, z drugiej... dziewczyny, po takich kłótniach on tworzy wokół siebie mur niemal nie do przeskoczenia i jest w obyciu tak zimny, że nie czuję się na siłach, bo boję się odrzucenia. on o tym doskonale wie, więc skoro nic robi, nie daje żadnego znaku to najwyraźniej nie chce gadać i mu nie przeszło. na pogodzenie się mamy czas do jutra do wieczora, inaczej na połówkowe zamierzam jechać sama, bo co mi w podróży i na badaniu po partnerze, który się nie odzywa i mnie ignoruje. on to zlewa, ja też to zleję i zobaczymy, które z nas będzie bardziej żałować choć nie chciałabym, żeby tak się to skończyło, bo wiem, że TŻ tyle czekał, żeby znów zobaczyć dzidziusia ale jestem tym tak zgnębiona i zmęczona, że nie mam ochoty tego znosić również na badaniu.
Strasznie przykre. Mój tż też taki jest, że jak się wkurzy, to go długo trzyma, ale trochę go odzwyczaiłam od tego przez wspólne lata, bo ja tak nie umiem też. Oby tż poszedł po rozum do głowy

Cytat:
Mój ojciec ma taki trudny charatker. Jak się już obraził na mamę (czasami o błachą rzecz) to nie odzywał się do niej dzień, dwa. Jak mu przeszło ta zachowywał się jakby nic się nie stało. Gdy byłam dzieckiem starsznie przeżywałam takie ciche dni. Może spróbuj poszukać fachowej pomocy ? Moja koleżanka też ma (teraz to już chyba bardziej miała) takiego męża, a może i gorszego, bo obrażał się jeszcze na dzieci. Potrafił wyjść z domu nie mówiąc gdzie, jedynie mówił dzieciom na wychodne, że "tatuś może wróci". Żeby załagodzić sytuację, głownie ze względu na dzieci bo sama miała już tego dosyć, to go przepraszała pierwsza, nadskakiwała mu, przymilała, musiał być seks i dopiero jaśnie panowi przechodziło. Dzieci są dobrymi obserwatorami, spróbuj porozmawiać z nim o tym, może podsuń mu fachową literaturę? Szkoda, żeby dziecko było świadkiem takich jego zachowań

Cytat:
Czy pomoc bliskiej mi osobie w trudnej sytuacji finansowej. bardzo bliskiej. A kwota jest bardzo wysoka. TZ jak zwykle poszedl na latwizne, i przelal pieniadze, i powiedzial ze musze podjac decyzje. To oznacza dluzsze splacanie naszej karty.... dziecko w drodze.... pelno wydatkow, teraz swieta. Odechcialo mi sie wszystkiego juz dzisiaj. Caly tydzien chodze jakas zestresowana nie wiem czym, jeszcze to.
Ja bym raczej myslała o sobie i maluszku, jeśli taka pomoc postawi was w trudnej sytuacji. A nie może ktoś inny pomóc albo może przynajmniej podzielić koszt na pół?
Cytat:

Nie wiem jak ja wyjdę na miasto. Znowu okupuję łazienkę i już sama nie wiem czy mam wymiotować czy drugą stroną
A może to jakaś jelitówka?

Pawełek 20.03.2015

Edytowane przez papalinka83
Czas edycji: 2014-11-26 o 09:52
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 10:10   #1957
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Michiru Pokaż wiadomość
swoją drogą, miałam najgorsze urodziny ever. nie dość, że czułam się tak sobie to nie pogodziliśmy się z TŻtem. wrócił z pracy i wow ilość wymienionych słów między nami wzrosła z 1 do 10, więc postęp, ale co z tego. żadnego znaku, żeby chciał się pogodzić nie zauważyłam. posiedział chwilę, poszedł do teściowej nawet nie mówiąc, że idzie, gdzie idzie i kiedy wróci. w pewnym momencie stwierdziłam, że pewnie na noc nie wróci ale przyszedł po 22, posiedział niemal się nie odzywając, wypił kawę i znów poszedł spać do drugiego pokoju. na życzenia urodzinowe w zasadzie nie liczyłam, ale nawet nie zapytał jak się czuję kolejny dzień, co wieje chłodem u nas, a w zasadzie lodowatym wiatrem. w takich sytuacjach człowiek naprawdę nie wie jak ma się zachować. z jednej strony niby mogę sama próbować się pogodzić, porozmawiać, z drugiej... dziewczyny, po takich kłótniach on tworzy wokół siebie mur niemal nie do przeskoczenia i jest w obyciu tak zimny, że nie czuję się na siłach, bo boję się odrzucenia. on o tym doskonale wie, więc skoro nic robi, nie daje żadnego znaku to najwyraźniej nie chce gadać i mu nie przeszło. na pogodzenie się mamy czas do jutra do wieczora, inaczej na połówkowe zamierzam jechać sama, bo co mi w podróży i na badaniu po partnerze, który się nie odzywa i mnie ignoruje. on to zlewa, ja też to zleję i zobaczymy, które z nas będzie bardziej żałować choć nie chciałabym, żeby tak się to skończyło, bo wiem, że TŻ tyle czekał, żeby znów zobaczyć dzidziusia ale jestem tym tak zgnębiona i zmęczona, że nie mam ochoty tego znosić również na badaniu.
przykro mi, że miałaś takie urodziny ale pamiętaj żeby się nie denerwować, bo to teraz niewskazane! a na badanie lepiej pojechać razem, bo później będziecie żałować (chociaż rozumiem, że w tym momencie nie masz ochot brać go ze sobą)

Cytat:
Dziewczyny jak zrobic maly ladny tort bez pieczenia? moj TZ 6 grudnia ma imieniny, i w zwiazku z tym chcialabym zrobic cos ladnego mojemu TZ, ale nie posiadam piekarnika, i nie znam nikogo w okolicy 300 km kto by go mial i jestem nie udolna jesli chodzi o takie rzeczy Jakies pomysly?
widziałam, że już był taki pomysł, ale właśnie tort bezowy to super sprawa! te gotowy bezy można normalnie w markecie kupić, więc może poszukasz? do tego śmietana ubita z mascarpone+bakali lub/i owoce i jest pycha

Cytat:
40zł

ale to słodkie

crystal decyzja trudna, ale pamiętaj, że teraz najważniejsza jesteś Ty i dziecko, a wiadomo, że pomóc chce się wszystkim. Cokolwiek zadecydujesz na pewno dacie sobie RAZEM radę!

papalinka83
uważaj na siebie i odpoczywaj!!

tak w ogóle to dzień dobry Wszystkim

czekam na mamę i jadę do domu mama jedzie ze mną żeby pomóc sprzątać, kochana jest, umyje mi okna, bo mówi, że ja nie mogę
będę Was podczytywać, ale napiszę pewnie dopiero wieczorem.

dla zainteresowanych f&f otworzyło sklep online ja bardzo lubię ich rzeczy no i ceny są naprawdę fajne
http://www.f-f.com/pl/home

miłego dnia
Stary 2014-11-26, 10:19   #1958
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
40zł

ale super sprawa

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Ale się wczoraj wystraszyłam. Uparłam się n sprzątnie całej chaty i dostałam wieczorem skurczy. A jeszcze od kilku dni strasznie nerwowa jestem i zaczęłam sobie wkręcać,że coś jest nie tak z hormonami, a teraz jeszcze ból brzucha. Poryczałam się, a tż mnie opierdzielił, że zamiast się skupiać na sprzątaniu i innych pierdołach, powinnam się skupić na tym, żeby poród był w marcu, a nie np w grudniu W efekcie przeleżałam już wieczór do końca, w nocy tż wstawał do oli w nocy i już jest lepiej. Ale kurcze takie miałam w tej ciąży poczucie, że jestem niezniczczalna i te skurcze mnie przeraziły

Dobrze, że będziesz w szpitalu. Są leki na powstrzymanie skurczy, które można teraz dostać tylko w szpitalu (np. fenoterol). Są bardzo skuteczne, a poza tym można przyspieszyć rozwój maluszka w razie czego. Także nie martw się, na pewno będzie dobrze

Ja tam samo

Strasznie przykre. Mój tż też taki jest, że jak się wkurzy, to go długo trzyma, ale trochę go odzwyczaiłam od tego przez wspólne lata, bo ja tak nie umiem też. Oby tż poszedł po rozum do głowy

Ja bym raczej myslała o sobie i maluszku, jeśli taka pomoc postawi was w trudnej sytuacji. A nie może ktoś inny pomóc albo może przynajmniej podzielić koszt na pół?

A może to jakaś jelitówka?
o jej ostrożnie ze sprzątaniem , lepiej częściowo a nie hurtem nie ładnie kochana
uważać musisz , bo to nie żarty.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 10:22   #1959
Lila_17
Rozeznanie

Edith trzymam kciuki, żeby szyjka się już nie skracała, dobrze, że akurat miałaś wizytę, a w szpitalu zawsze opieka na miejscu
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 10:23   #1960
kruszynkaa88
Rozeznanie

cześć dziewczynki.
Ale dostałam smutną wiadomość, moja koleżanka w 12 tygodniu musi zrobić badania prenatalne, coś maleństwo ma z serduszkiem i nie widać noska- podejrzewa lekarz rozczep podniebienia- objaw cytryny W piątek ma być w poradni na tych badaniach, mam nadzieję, że to tylko pomyłka lekarza prowadzącego
kruszynkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 10:26   #1961
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
dziewczyny, czy możliwe że po preparatach z żelazem mogę mieć bóle brzucha, mdłości i biegunkę. Ledwo znowu dobiegłam do łazienki.

Chyba jednak dzisiaj zostanę w pobliżu łazienki
Ja przyjmuję żelazo i powiedziałabym, że ciężej korzysta się z toalety:P Więc nie wiązałabym tego z preparatami z żelazem, może jakiegoś wirusa złapałaś, tzw, 3-dniówkę.
Stary 2014-11-26, 10:27   #1962
crystal25
Zakorzenienie

dziekuje mamusie
Stary 2014-11-26, 10:30   #1963
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kruszynkaa88 Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki.
Ale dostałam smutną wiadomość, moja koleżanka w 12 tygodniu musi zrobić badania prenatalne, coś maleństwo ma z serduszkiem i nie widać noska- podejrzewa lekarz rozczep podniebienia- objaw cytryny W piątek ma być w poradni na tych badaniach, mam nadzieję, że to tylko pomyłka lekarza prowadzącego
no to naprawdę smutne bardzo

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-26, 10:31   #1964
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
Ja takiego misia z funkcją pozytywki, światełkiem i szumem fal kupiłam w tkmaxx

Witajcie u mnie dziś też ogórkowa
Ale słodki Misiek, sama bym takiego chciała dla swojej Dzidzi
W ogóle piękne zakupy
Crystal niestety przykro człowiekowi, ale ważne, żebyście z TŻ się wspierali, ja na teściów w ogóle nie liczę i nie muszą kupować, ale za to moi rodzice inaczej podchodzą do sprawy, to będzie pierwszy wnuk w rodzinie, już się zdeklarowali na zakup brakujących elementów do wózka, no i od mamy sporo rzeczy dostanę po siostrze. Ach to życie, niestety nie bajka, ciągle człowiek musi zmierzać się z trudnościami, przeciwnościami, a wiadomo ile łatwiej by było, gdyby ludzie byli bardziej życzliwi, empatyczni. Wierzę, że dacie radę, macie siebie kochana no i cudowne Maleństwo w Twoim brzuszku
Stary 2014-11-26, 10:31   #1965
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
cześć dziewczynki.
to bardzo przykre.Zonie brata mojego TZ wyszlo w badaniach ze dziecko bedzie chore, po dokladniejszych badaniach nic na to nie wskazuje, a ile sie nacierpieli i naplakali. Lekarze czesto sie myla.
Stary 2014-11-26, 10:36   #1966
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
cześć dziewczynki.
przykre bardzo....oby dodatkowe badania wykluczyły podejrzenia lekarzy
Stary 2014-11-26, 10:37   #1967
Lila_17
Rozeznanie

A to może i ja wstawię domek mojego Maluszka, założyłam obcisłą tunikę, bo byłam na badaniach, ale akurat kolejki nie było, więc nie sprawdziłam tym razem życzliwości ludzi;P
Zdjęcie 23t3d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_1483.jpg (60,4 KB, 53 załadowań)
Stary 2014-11-26, 10:39   #1968
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lila_17 Pokaż wiadomość
A to może i ja wstawię domek mojego Maluszka, założyłam obcisłą tunikę, bo byłam na badaniach, ale akurat kolejki nie było, więc nie sprawdziłam tym razem życzliwości ludzi;P
Zdjęcie 23t3d
kolejna chudzina ze zgrabnym brzuszkiem
Stary 2014-11-26, 10:41   #1969
aneta_s13
Rozeznanie

Cytat:
I dopatrzyłam, że masz woombie. Też planuję kupić. To Twoje jest chyba z grubszego materiału? Cieplutkie to?
mam 2 także kupione w tkmaxx i raczej cieniutkie są bawełniane dokładnie takie:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10259697_966041916742904_3667803241050888739_n.jpg (83,4 KB, 29 załadowań)
aneta_s13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 10:41   #1970
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
cześć dziewczynki.
Bardzo im współczuję Moja bliska koleżanka straciła synka w 19 tygodniu, miała bardzo mało wód płodowych, lekarz mówił, że dziecko będzie miało poważne wady, a czekanie doprowadzało do zakażenia i podjęli najcięższą, jak to mówią decyzję w życiu, ciąża została usunięta(wywołali poród, łyżeczkowanie), ale teraz już pogodzili się z tym, i nie chcieli,żeby ich dziecko męczyło się chore, nie oceniam, ale zdrowy Dzidziuś to naprawdę dar.
Stary 2014-11-26, 10:42   #1971
niunia_ona
Zakorzenienie

coś na poprawę humoru właczam mojej małej
https://www.youtube.com/watch?v=25jSgKRWAX8
może komuś też pomoże

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
Bardzo im współczuję Moja bliska koleżanka straciła synka w 19 tygodniu, miała bardzo mało wód płodowych, lekarz mówił, że dziecko będzie miało poważne wady, a czekanie doprowadzało do zakażenia i podjęli najcięższą, jak to mówią decyzję w życiu, ciąża została usunięta(wywołali poród, łyżeczkowanie), ale teraz już pogodzili się z tym, i nie chcieli,żeby ich dziecko męczyło się chore, nie oceniam, ale zdrowy Dzidziuś to naprawdę dar.
też się modlę by nasze maleństwa zdrowe były

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-26, 10:46   #1972
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
może komuś też pomoże

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Będą zdrowe, muszą być
Stary 2014-11-26, 10:47   #1973
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Zdjęcie 23t3d
slicznie
Stary 2014-11-26, 10:47   #1974
smv
Zakorzenienie

Ja sie jeszcze odniosę do Michiru. Kochana facet to takie skomplikowane cos, mysle ze bardziej niz kobieta.
Mysl o sobie o dzidziusiu bo wy jestescie najwazniejsze, a TZ wroci po rozum do glowy.! uszka do góry!!!!

Ja juz ugotowałam obiad, tzn polowicznie bo tylko szpinak z serkami topionymi z mlekiem na gesto mam jako "surówka" a ziemniaczki obrałam i miieso w lodówc lezy.

Crystal kochana ciezko cos poradzic, pomoc- nie pomóc...moze zamiast pieniedzy pomoc w jakis innych sposób, zaradzic jakos ?wiaodmo, ze pieniazki wam sie przydadza zwlaszcza teraz...

a zdjecia ciuszkow zrobie pozniej
matko zjadlam zwykle sniadanie a taka jestem napompowana ze masakra;/

kruszynko o rety wspolczuje ..jakie to przykre

Edytowane przez smv
Czas edycji: 2014-11-26 o 10:49
smv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 10:48   #1975
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
może komuś też pomoże

Ja sie o to modle. Jutro wizyta. Oby bylo dobrze. Tylko to dla mnie jest najwazniejsze. reszta jest bez znaczenia.
Znam ta piosenke, lubie jej sluchac czasami, chociaz jest dla dzieci
Stary 2014-11-26, 10:48   #1976
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
kolejna chudzina ze zgrabnym brzuszkiem
Zgadzam się z tym ostatnim tylko słowem, ale dziękuję a macie bóle pleców, ja mam wieczorami od dwóch dni i jeszcze mam nadzieję, że to tylko tymczasowe, chociaż ten mój brzuszek to już chyba realne, że obciąża mi kręgosłup.
Stary 2014-11-26, 10:49   #1977
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
Dziewczyny jak zrobic maly ladny tort bez pieczenia? moj TZ 6 grudnia ma imieniny, i w zwiazku z tym chcialabym zrobic cos ladnego mojemu TZ, ale nie posiadam piekarnika, i nie znam nikogo w okolicy 300 km kto by go mial i jestem nie udolna jesli chodzi o takie rzeczy Jakies pomysly?
A nie ma u ciebie takich gotowych blatów biszkoptowych albo bezowych. Zrobiłabyś tylko krem, ozdobiła owocami i już.
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 10:49   #1978
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sie o to modle. Jutro wizyta. Oby bylo dobrze. Tylko to dla mnie jest najwazniejsze. reszta jest bez znaczenia.
nooo ja to takie duże dziecko dziś nadzwyczaj się tak czuję.
wizyta będzie ok zobaczysz

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-26, 10:50   #1979
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
Kciuki będą trzymane za jutrzejszą wizytę i zdrowego Maluszka
Stary 2014-11-26, 10:50   #1980
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się z tym ostatnim tylko słowem, ale dziękuję a macie bóle pleców, ja mam wieczorami od dwóch dni i jeszcze mam nadzieję, że to tylko tymczasowe, chociaż ten mój brzuszek to już chyba realne, że obciąża mi kręgosłup.
mnie też boli kręgosłup ale lewa strona najbardziej.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości