|
|
#4441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
Cytat:
Dzień dobry! Co do hello kitty to dla mnie jest strasznie kiczowaty i brzydki po prostu, Ale nie dziwi mnie ze dzieci mogą mieć szał. Sama nic z tym nie kupuje Ale jak kiedyś młoda dostanie to być może będzie szał i cóż poradzić, trzeba będzie jakoś żyć ![]() Chyba akcja fundacyjna się podoba, nigdy nie zdobyłam tylu "lajków".. |
|
|
|
|
#4442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Meneq ale jak dziewczynka, z uszami itd.??
|
|
#4443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydawalo mi sie, ze uczenie poslugiwania sie zegarkiem to normalny etap rozwoju! Jak rodzic moze o tym zapomniec? Nie zwalalabym na wszechobecna elektronike, ale hmm lenistwo rodzica? Dziekuje ![]() W ogole dziekuje za wszystkie odpowiedzi w zlobkowej sprawie
|
|
|
|
|
#4444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty uszu nie masz? Yae sie przed HK uchronic nie da, na razie dostala krolika Miffy i jest slodki. HK tez jest slodka ;-) No i pokochala jak wszystkie tutejsze dzieci Anpanmana (wygooglujcie sobie). |
|
|
|
|
#4445 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam sie i zaczynam nadrbianie
Cytat:
![]() Cytat:
co do mojego brata, dziekuje ze pytasz Cytat:
MAŁA, gdyby mi mody tak jadl to bym sie chyba zalamała...... Wspólczuje.... |
|||
|
|
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
Mlynek polecam ten: http://m.clatronic.pl/item/343238 na all za 41zl z przesylka
![]() Mam 2 lata, czesto uzywam, nie zawodzi ![]() PSTRYCZKU, pytalas czy dajemy mielone. To zalezy do czego. Do pochrupania daje np slonecznik w calosci, ale wiadomo, ze dziecko nie jest w stanie pogryzc wszystkiego idealnie, wiec pestki przelatuja przez organizn niestrawione. A zmielone sa lepiej przyswajalne. Poza tym mozna fajnie przemycic zdrowe rzeczy np w plackach, ciasteczkach domowych albo po prostu posypac kanapke
|
|
|
|
#4447 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!
Nadrobiłam, ale po łebkach, przyznaję się. Z zainteresowaniem przeczytałam dyskusję na temat kataru, bo niestety Mycha chyba złapała swój pierwszy w życiu katar. Podłapała oczywiście od tz. Na szczęście wraz z pierwszymi kichnięciami nauczyła się też wydmuchiwać nos, także póki co nie jest źle. Będziemy obserwować. Nawijko - podobnie jak dziewczyny uważam, że reakcja tz przesadzona. Takie rzeczy mogą się zdarzyć, nie sposób wszystkiego dopilnować. Yellow - może to i dobrze, że tz wyjeżdża. Zobaczycie, jak wygląda (i czy wygląda) Wasza relacja na odległość, jego relacja z synem. Zawsze to nowe otwarcie. Trzymam kciuki za Ciebie i życzę Ci najlepszego. Ewulkaa - jak "Twoje" pierwsze wypłaty? Już po stresie? Bo jeśli pisałaś, to jakoś przegapiłam, przepraszam. Pstryczku - szkolne teksty mnie powaliły ![]() Nie pamiętam więcej... Ale chciałam się pochwalić, że nie dałam jeszcze nic z Arosowego zamówienia A moją mamę "przyłapałam" na zabawie "Naciśnij mnie" ![]() Widziałam wczoraj mojego eksmęża, pierwszy raz od roku tak "na żywo". Dziwne uczucie. Miłego dnia! |
|
|
|
#4448 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A Kubus jaką delikatną ma urodę Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do kataru, to Bartulo juz od dluższego czasu profesjonalnie dmucha nos, jak mu cos splywa to sam biegnie do lazienki po papier albo chusteczki. W ogole, jak tak patrzę na tego brzdaca to az mnie dziwi, ze prawie dwulatek wykazuje tyle od siebie- jak znajdzie jakiegos paprocha to idzie z nim do kosza, jak zdejmie z siebie brudne ubranko to od razu do łazienki niesie, jak zdejmie buciki to ustawia pod szafka równiusienko, jak zje serek to opakowanie do kosza a łyzeczka do zlewu i wiele wiele innych przykładów, nie musze mówic zeby cos zrobił bo sam wie Dzisiaj moje dziecko stwierdziło, ze 3.20 to idelana pora a wstanie, bujalismy sie do 6.45 a zaraz potem zadzwonił mi budzik dodam tylko, ze wieczorem zasnął po 22 a ja przed pólnocą sie położylam, wiec elokwencją dzis nie grzeszę ![]() Zjadłabym cos dobrego
|
||||||
|
|
|
#4449 |
|
Rozeznanie
|
Sylwietta - brawa dla Młodego
Moja też taka porządnicka, układa, odkłada, wyrzuca. Wczoraj np. wywaliła do kosza 60 zł (50 + 10, w banknotach), bo zaliczyła je do kategorii "papier" Drobniaki od razu wrzuca do swojej świnki, widocznie z papierowymi pieniędzmi ma za rzadko do czynienia
|
|
|
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
Ultra padlam z Twojej mamy
![]() Nawijko chyba zazycze sobie od Mikolaja takie urzadzenie ![]() Od 40 min namawiam Kube na ubranie sie i wyjscie z domu ale jest nieugiety |
|
|
|
#4451 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
wczoraj wieczorem na jednej z grup fb ktoś wkleił filmik jak niania się nad dzieckiem znęcała. obejrzałam i serce mi pękło dziecko zwymiotowalo a ona zaczęła je kopać po brzuchu, po twarzy i weszła na nią nadal nie mogę uwierzyć jak człowiek może robić takie rzeczy dziecku. spłakałam się i zasnąć nie mogłam![]() na szczęście podobno "niania" już siedzi w więzieniu a z dzieckiem wszystko jest dobrze. ewulko ale słodko z tą przyjaciółką nancy super, że Kuba zaczął jeść fewciu powiem Ci, że nie wiem jak Ty funkcjonujesz o 4 jak ja o 6 jestem nieprzytomna. dzisiaj Hania o 7 się obudziła a ja i tak oczu otworzyć nie mogłam dopiero jak przytachała to łóżka ten domek z kiddieland to sie obudziłam![]() sylwia to widzę, że Bartulo idealny kandydat na Męża moja Hania też taka porządnicka
|
|
#4452 |
|
Zakorzenienie
|
Ejjjj,SYLWIA stawia dzis kolorowe drinki!
Najlepszego kochana!!
|
|
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4454 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kazdy pieniądz jest mój bo tz nie uzywa portfela i jak cos znajde poniewierającego sie to wkladam do siebie, dziecko zaczaiło i kontynuuje proceder Cytat:
![]() Cytat:
No przeciez po mamusi pedancik ![]() uhu, a potem bedzie że towarzystwo rozpijam pozwólcie chociaz z pracy wyjsc ![]() dziekuję dziekuję bardzo Stara dooopa ze mnie Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2014-11-26 o 09:32 |
|||
|
|
|
#4455 |
|
Zadomowienie
|
W klubie dodałam zdjęcia o które prosiła marsi
|
#4456 |
|
Zakorzenienie
|
Kuba tak zmeczyl sie tym 1,5h ubieraniem i 20minutowym spacerem,ze wlasnie usnal
![]() Moja mama powiedziala,zebym kupila cos dla Kuby za 70 zl i nie wiem co nie moge sie zdecydowac ![]() Chyba skorzystam z tego,ze mam obiad na dzisiaj i tez legne ![]() Kiepskie mamy te ostatnie noce :-( sylwia jeszcze raz wszystkiego najlepszego :-* |
|
|
|
#4457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a musze sie tu kisic do 16![]() Komu kawałek orzechowca? Serniczka ewentualnie? |
|
|
|
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
![]()
|
|
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwia: A mi jak na złość chce się czegoś słodkiego a nic ni ma
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
♡
|
|
#4461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-11-26 o 10:55 |
|
|
|
|
#4462 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam się. Na początku ponawiam życzenia urodzinowe dla Sylwii i chyba nie musimy się tu prosić o jakąś bibkę?
Cytat:
Cytat:
jakie pomysły. .?Myślałam że może coś z serii Tonka albo coś do klocków Wadera bo mamy pudło tych dużych. Ale MAM Tez Pudło duplo (wiecie ze te Maja 20 Lat-Są po mojej siostrze. )- no i nie wiem do których lepiej ? na razie bawi się Waderem a tamte nie wyjete jeszcze No i chce jakiś plecaczek dla Antonia niezadrogi- ktos coś?
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-11-26 o 11:07 |
||
|
|
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam wielki kubek białej kawy ale nie mam nic słodkiego
![]() Ami śpi od 15 minut, relaksuję się, czekają notatki z uczelni do przepisywania i materiał do kolokwium z upośledzenia umysłowego.. ( w sb mam), żeby mi się chciało tak jak mi się.. |
|
|
|
#4465 |
|
Rozeznanie
|
Sylwietta - dla mnie orzechowca
Nancy - ukraińskie czekoladki też mogę przygarnąć, chętnie uwolnię Cię od problemu ![]() W ogóle dziewczyny chodzę na tę siłkę regularnie od 2 miesięcy i co się okazuje? Nie dość, że jem więcej niż tz, to jeszcze bluzka do wywalenia, bo ma ciasne rękawy. Rękawy!!! Kumacie to? Będę pakerem Dzwoniłam do domu, Julka niestety zagilona na całego. Mama jej nosek maścią majerankową posmarowała i Mycha zasnęła. Mam nadzieję, że na katarze się skończy...
|
|
|
|
#4466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4467 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My tez dostaliśmy pudlo duplo po synach mojego kuzyna 250 szt i sa naprawdę w dobrym stanie , ale Julo kocha je wywalić wszystkie i zostawic znaczy zbuduje z 10 szt a matka sprząta Cytat:
Jaka sie odzywala bo nie wiem czy nie przegapilam pewnie juznw domu jest
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdrówka dla Julci
|
|
|
|
|
#4469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
Chce sie dogadac wytlumaczyc choc juz male sukcesy mamy ale nie w kazdej sytuacji sie udaje
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.

lego duplo W supermarkecie, naklejki wielorazowe: jedzenie i dom oraz farby do malowania palcami. Muszę jeszcze za radą Szajki kupić ceratę 

22.05.2008
14.08.2011

)
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
nie moge sie zdecydowac