Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 27. - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-26, 15:56   #2941
Lavi92
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 27.

Cytat:
Napisane przez Mocny Akcent Pokaż wiadomość
a może można je jakoś naoliwić? no nie jestem ekspertem, ale może jest jakaś szansa na reanimację. Pogadaj!
W tym rzecz, że desek nie naoliwisz, sprężyny przy zawiasach owszem i profilaktycznie to zrobiłam ale nic nie dało. Muszę faktycznie zapytać właścicielki.
Stary 2014-11-26, 15:59   #2942
annic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lavi92 Pokaż wiadomość
Wynajmuję pokój.
Okrutnie trzeszczą/skrzypią mi deski w łóżku, zwykłe przekręcanie się z boku na bok w nocy, siadanie, wstawanie - nie mówiąc już o np. siadaniu dwóch osób Słychać je niemiłosiernie.
Czy w tej sytuacji mogę to zgłosić właścicielce? Czy to bez sensu?
Ja bym na wiele (a właściwie na nic) nie liczyła ale zapytać zawsze można. Może trafi się miłosierna właścicielka.
annic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 16:23   #2943
201801191006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lavi92 Pokaż wiadomość
Wynajmuję pokój.
Okrutnie trzeszczą/skrzypią mi deski w łóżku, zwykłe przekręcanie się z boku na bok w nocy, siadanie, wstawanie - nie mówiąc już o np. siadaniu dwóch osób Słychać je niemiłosiernie.
Czy w tej sytuacji mogę to zgłosić właścicielce? Czy to bez sensu?
zależy od właścicieli.
my coś takiego zgłosiliśmy i na drugi dzień było nowe łóżko.
201801191006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 16:31   #2944
Lavi92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annic Pokaż wiadomość
Ja bym na wiele (a właściwie na nic) nie liczyła ale zapytać zawsze można. Może trafi się miłosierna właścicielka.
Cytat:
Napisane przez loloo Pokaż wiadomość
zależy od właścicieli.
my coś takiego zgłosiliśmy i na drugi dzień było nowe łóżko.
Czyli nie pozostaje nic innego jak zapytać.
Stary 2014-11-26, 17:12   #2945
agatkaao0
Wtajemniczenie

Który kolor jest ładniejszy ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pol_pl_SZTYBLETY-809G-S2-6P-17799_7.jpg (47,2 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pol_pl_SZTYBLETY-809KH-S2-6P-17800_7.jpg (44,5 KB, 13 załadowań)

— Czesław Miłosz
agatkaao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 17:23   #2946
Lavi92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatkaao0 Pokaż wiadomość
Obydwa są ładne ale gdybym miała wybrać brałabym ciemniejsze.
Stary 2014-11-26, 17:36   #2947
micia00
Wtajemniczenie

organizujemy sylwestra i chcemy, żeby były też kostki lodu do drinków, ale nie wiemy jak to zorganizować może wy macie jakieś doświadczenia.

Lodówka jest tylko na kuchni a chcemy ograniczyć "zawracanie tyłka" kucharce i jakoś ten lód na sali wystawić...
micia00 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-26, 17:39   #2948
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
oba kolory ladne, a wybór kierowałabym ku temu do czego bardziej będą mi pasowały.
Skad sa te buty?
Listopadowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 17:53   #2949
szprotka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez synesthesia Pokaż wiadomość
ja mam pecha wgl do butów zimowych, keidyś kupiłam kozaki za 150 zł w CCC, to 2 miesiacach się rozkleiły, reklamacji nie przyjęli ;/
to juz wolałam kupic botki w deichmannie, i od reki sobi wymieniałam na inne
Chociaz, zeby było ciekawiej, mam 2 pary kozaków i 1 botków z BOTI, a oni mają w sumie te same firmy co CCC, i kozaki sie trzymają (w jednych, a la emu troche własnie tylko mi sie te do ciagniecia zamkna złamały), botki mi sie własnie teraz troche rozkleiły, ale jeszcze da sie nosic po małej butaprenowej naprawie, tylko w razie jakby cos sie stało to nie mam jak reklamować bo BOTI mi zlikwidowali....
swego czasu w CCC przyjmowali zwroty/reklamacje z BOTI
szprotka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 17:57   #2950
annic
Wtajemniczenie

Cytat:
Brązowe.
annic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 17:59   #2951
201708160922
Konto usunięte

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;49090601]Hormonalne.. mnie gin wyslal na takie badania do szpitala .. przez 3 dni pobierali mi krew kilka razy dziennie plus jeszcze musialam pic glukoze (fuj).. no i pozniej badaja ta krew pod roznymi kierunkami i na podstawie wynikow gin dobiera tabletki..[/QUOTE]

Pierwsze słyszę. Nie wiem, czy to nie przerost formy nad treścią, ale fakt, nie znam się.

Osobiście wolałabym dostać tabletki po najprostszych badaniach, a nie przeleżeć trzy dni w szpitalu (WTF ).

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;49091841]Nie wiem czy to ironia czy stwierdzenie ale kolejki do niego na nfz sięgały 3 miesięcy w przód więc chyba co nieco się na tym znał .. np powiedział mi że tabletki maja jakieś 2 hormony (skladniki) a plastry tylko jeden.. no dokladnie juz nie pamietam bo wtedy mialam z 18 lat ale sprawial wrazenie kompetentnego[/QUOTE]

Z mojego doświadczenia wynika, że nie znaczy to nic.

Do tego nie trzeba być lekarzem Ale brawa dla niego. Ja kiedys byłam u idioty, który pomylił tabletki jednoskładnikowe z tabletkami mającymi tabletki placebo.
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-26, 18:53   #2952
agateq
goniąca własny ogon..

Zupełnie przypadkowo buszując po Allegro natknęłam się na sprzedawcę oferującego odpowiedniki znanych perfum na zasadzie zamiany literki w nazwie albo generalnie dziwnie brzmiącego określenia, niemniej po wyglądzie buteleczki łatwo się zorientować o co chodzi, o jaki pierwowzór

Czy korzystałyście kiedyś z odpowiedników kupowanych na Allegro, jak z jakością tych perfum? Czy to jest w miarę sprawdzone źródło czy raczej nie różni się od wątpliwego pochodzenia 'bazarowej chińszczyzny"?

Instagram
agateq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 19:58   #2953
kuki9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agateq Pokaż wiadomość
Zupełnie przypadkowo buszując po Allegro natknęłam się na sprzedawcę oferującego odpowiedniki znanych perfum na zasadzie zamiany literki w nazwie albo generalnie dziwnie brzmiącego określenia, niemniej po wyglądzie buteleczki łatwo się zorientować o co chodzi, o jaki pierwowzór

Czy korzystałyście kiedyś z odpowiedników kupowanych na Allegro, jak z jakością tych perfum? Czy to jest w miarę sprawdzone źródło czy raczej nie różni się od wątpliwego pochodzenia 'bazarowej chińszczyzny"?

A jakakolwiek podróba może mieć jakąkolwiek jakość?
Poza tym nie boisz się używać kosmetyków z niesprawdzonego źródła? Nie wiadomo co tam jest i z czego to jest wykonane. Już lepiej kupić zapach Avonu.

kuki9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 20:03   #2954
bujdanaresorach
histoire abracadabrante

Cytat:

Kiedyś psiknęłam się podróbką Coco M. od koleżanki i dostałam wysypki na dekolcie. Raz, że zapach był bardzo, bardzo kiepski, wręcz śmierdziuchowaty, w ogóle nie podobny do oryginału to jeszcze wylądowałam u dermy.
bujdanaresorach jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 20:57   #2955
trocka8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez micia00 Pokaż wiadomość
organizujemy sylwestra i chcemy, żeby były też kostki lodu do drinków, ale nie wiemy jak to zorganizować może wy macie jakieś doświadczenia.

Lodówka jest tylko na kuchni a chcemy ograniczyć "zawracanie tyłka" kucharce i jakoś ten lód na sali wystawić...
może lodówka turystyczna?
trocka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 21:41   #2956
okapi
Rozeznanie

wyniki matury są przesyłane tylko do tej szkoły, w której się zdawało ten egzamin?

(konkretnie chodzi o sytuację, kiedy ktoś zmienił szkołę już po złożeniu deklaracji maturalnej i pisał maturę w tej nowej szkole. wyniki przyjdą tylko do tej, w której się pisało ten egzamin, prawda?)
okapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 22:29   #2957
Syl993
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez okapi Pokaż wiadomość
wyniki matury są przesyłane tylko do tej szkoły, w której się zdawało ten egzamin?

(konkretnie chodzi o sytuację, kiedy ktoś zmienił szkołę już po złożeniu deklaracji maturalnej i pisał maturę w tej nowej szkole. wyniki przyjdą tylko do tej, w której się pisało ten egzamin, prawda?)
Z tego co wiem to tak, bynajmniej bylo tak 3 lata temu jak ja pisalam mature.
Syl993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 22:31   #2958
NinaSimone
Zakorzenienie

:sR
NinaSimone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 22:35   #2959
4e89258bace7037c96b059285119fe847ddc4e93
Konto usunięte

Dziewczyny, znacie dobry sklep online z ładnymi torebkami? Nie muszą być ze skóry, cena tak do 300 zł. Ważne, żeby były solidnie wykonane i nie wyglądały jak chamska chińszczyzna (a niestety i za 200 zł takie cuda można kupić).
2 świetne torebki kupiłam na zalando (jedną za 120, a drugą za 160 zł) - porządnie uszyte, o fajnych fasonach, ale niestety eksploatuję na maksa i czas na coś nowego Niestety na Zalando asortyment jakoś się skurczył chyba, szukam czegoś równie fajnego, a nie bazaru z cenami z kosmosu (bodajże na answear słabe bardzo torebki widziałam).
4e89258bace7037c96b059285119fe847ddc4e93 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-27, 00:04   #2960
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez synesthesia Pokaż wiadomość
ja mam pecha wgl do butów zimowych, keidyś kupiłam kozaki za 150 zł w CCC, to 2 miesiacach się rozkleiły, reklamacji nie przyjęli ;/
to juz wolałam kupic botki w deichmannie, i od reki sobi wymieniałam na inne
Chociaz, zeby było ciekawiej, mam 2 pary kozaków i 1 botków z BOTI, a oni mają w sumie te same firmy co CCC, i kozaki sie trzymają (w jednych, a la emu troche własnie tylko mi sie te do ciagniecia zamkna złamały), botki mi sie własnie teraz troche rozkleiły, ale jeszcze da sie nosic po małej butaprenowej naprawie, tylko w razie jakby cos sie stało to nie mam jak reklamować bo BOTI mi zlikwidowali....
Ja nie miałam problemu ze zwrotem w ccc, chyba dwa razy się zdarzyło na moją korzyść. Dziwne bo rozklejoną podeszwę powinni przyjąć do naprawy, a nie zbywać Ciebie..
Cytat:
Napisane przez kuki9 Pokaż wiadomość
A nie o antybakteryjne działanie złota? Raczej trudno jest pocierać obrączką tak aby się wytworzyło ciepło. No i po co wtedy trzeć akurat obrączką i to złotą jak można czymkolwiek?
.
Ja także słyszałam taką opinię jaką przytoczyła Regista, że chodzi o ciepło. Zresztą srebro ma raczej większe działanie antybakteryjne niż złoto więc chyba nie o to chodzi. W ogóle jęczmień to coś, co się tworzy u ujścia zatkanego gruczołu na brzegu powieki, ciepło otwiera i pozwala na pozbycie się tego czegoś. Właściwie gdy ktoś ma problemy tego typu to powinien systematycznie oczyszczać powieki specjalnym płynem do higieny brzegów powiek po zrobieniu okładów na ciepło, wtedy takie badziewie się nie przyplącze, zapobiegniesz. Tak kazała mi robić okulistka przynajmniej
Na Twoim miejscu zanim dotarłabym do lekarza pewnie wybrałabym się do apteki, może coś doradzą farmaceutki bez recepty

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2014-11-27 o 00:07
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-27, 00:15   #2961
NOWA SOWA
Wtajemniczenie

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;49091841]Nie wiem czy to ironia czy stwierdzenie ale kolejki do niego na nfz sięgały 3 miesięcy w przód więc chyba co nieco się na tym znał .. np powiedział mi że tabletki maja jakieś 2 hormony (skladniki) a plastry tylko jeden.. no dokladnie juz nie pamietam bo wtedy mialam z 18 lat ale sprawial wrazenie kompetentnego[/QUOTE]
jak najbardziej stwierdzenie aż zazdroszcze ! i gratulacje trzymaj się go jak najdłuzej .. wszyscy których znam bądz chodzę czy chodzilam przepisuja na czape
Cytat:
Napisane przez kuki9 Pokaż wiadomość
Prawdopodobnie pod okiem zrobił mi się jęczmień. Znajoma farmaceutka radzi bym udała się do lekarza rodzinnego po receptę. Nie chce iść do rodzinnego bo ostatnio się z nim pokłóciłam, poza tym na dziś numerków już nie ma a ja nie mam zamiaru żebrać o to by mnie przyjął "dodatkowo".

Na ostry dyżur oczywiście nie pójdę ale czy mogę iść wieczorem do tej "nocnej i świątecznej" pomocy lekarskiej (czy jak to się tam nazywa) i dostanę receptę?
obrączka zlotą. obroczką gdyż jeest szersza od pierscionka bo nie oczkiem ma się tzreć a złotem. a obraczka jest przecież mimo wszystko szeroka. ja tylko tak zawsze lecze jeczmienie
Cytat:

NOWA SOWA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-27, 00:27   #2962
201708160922
Konto usunięte

Co jest lepsze (mają zupełnie inne składy, mają pomóc na to samo):
Cyclo 3 fort czy Diohespan max?
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-27, 00:32   #2963
baby montana
Zakorzenienie

istnieje jakiś program w którym hurtem dodam białą ramkę do zdjęcia? zamiast dodawać zdjęcie po zdjęciu?

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-27, 00:42   #2964
NOWA SOWA
Wtajemniczenie

BARDZO PROSZĘ O POMOC. KILKanaście dni temu zakupiłam rzecz u sprzedawcy firma, a dokładnie apteka. Mąż kupił dokładnie ta samą rzecz , stacjonarnie w innym mieście, przywiózł mi jako prezent. Chciałabym zwrócić tą która kupiłam na allegro. dzwoniłam Pani powiedziała zebym napisała e-mail on i w ciagi 24 h odpisza z informacją gdzie wysłać i zrobia mi zwrot kasy. Pisałam wiadomości, pisałam i nicccc. Rozpoczęłam spór w którym sprzedająca wyrażnie napisała zebym wysłala wiadomośc bo oni nic ode mnie nie dostali ..więc wysłałam kolejną i kolejna ..minęło juz 10 dni od sporu , wktórym jak wyzej pisałam Pani zapewniaal ze odpisza, a tu znowuuu cisza. wiem że kupujac przez net wcale nie musze nawet podawać przyczyny, tylko jak zrobić zeby oddali mi moje pieniądze ponad 100 zł a ja im jak najbardziej towar ! po co mi dwa chcę kasę

NOWA SOWA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-27, 04:00   #2965
Friese
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NOWA SOWA Pokaż wiadomość
BARDZO PROSZĘ O POMOC. KILKanaście dni temu zakupiłam rzecz u sprzedawcy firma, a dokładnie apteka. Mąż kupił dokładnie ta samą rzecz , stacjonarnie w innym mieście, przywiózł mi jako prezent. Chciałabym zwrócić tą która kupiłam na allegro. dzwoniłam Pani powiedziała zebym napisała e-mail on i w ciagi 24 h odpisza z informacją gdzie wysłać i zrobia mi zwrot kasy. Pisałam wiadomości, pisałam i nicccc. Rozpoczęłam spór w którym sprzedająca wyrażnie napisała zebym wysłala wiadomośc bo oni nic ode mnie nie dostali ..więc wysłałam kolejną i kolejna ..minęło juz 10 dni od sporu , wktórym jak wyzej pisałam Pani zapewniaal ze odpisza, a tu znowuuu cisza. wiem że kupujac przez net wcale nie musze nawet podawać przyczyny, tylko jak zrobić zeby oddali mi moje pieniądze ponad 100 zł a ja im jak najbardziej towar ! po co mi dwa chcę kasę
w sporze załącz prt screeny wysłanych wiadomości.
zadzwoń do rzecznika praw konsumenta - on powie Ci najlepiej:
http://www.uokik.gov.pl/rzecznicy_konsumentow.php

czy ten sklep nie ma adresu żebyś wysłała mi od razu ten towar? masz 14 dni aby go odesłać o ile nic się nie zmieniło a czasu coraz mniej. Wiec ja bym odesłała towar na adres z którego mi go wysłano i w sporze załączyła i prt screeny maili oraz skan dowodu wysłania na poczcie.

ale rzecznik praw konsumenta wie najlepiej co zrobić
polecam Ci, ja jużkilka razy korzystałam z jego porad, to jednak prawnicy i zawsze mają racje
Friese jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-27, 06:49   #2966
beatiska
Zakorzenienie

[1=4e89258bace7037c96b0592 85119fe847ddc4e93;4910461 5]Dziewczyny, znacie dobry sklep online z ładnymi torebkami? Nie muszą być ze skóry, cena tak do 300 zł. Ważne, żeby były solidnie wykonane i nie wyglądały jak chamska chińszczyzna (a niestety i za 200 zł takie cuda można kupić).
2 świetne torebki kupiłam na zalando (jedną za 120, a drugą za 160 zł) - porządnie uszyte, o fajnych fasonach, ale niestety eksploatuję na maksa i czas na coś nowego Niestety na Zalando asortyment jakoś się skurczył chyba, szukam czegoś równie fajnego, a nie bazaru z cenami z kosmosu (bodajże na answear słabe bardzo torebki widziałam).[/QUOTE]
Hurtownia Arwena sprzedaje bardzo fajne i porządne torebki. Na wizażu juz się zbiera, albo dopiero będzie wspólne zamówienie. Mam ich kilka torebek, niektóre z nich mocno eksploatowane, a ciągle nie widać, żeby były używane, zero przetarc. Naprawdę polecam
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
beatiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-27, 07:50   #2967
Mocny Akcent
Dolce vita

Cytat:
ja wybrałabym brązowe
Cytat:
Napisane przez micia00 Pokaż wiadomość

widziałam wielkie torby z lodem kiedyś w zamrażarce w Biedronce, wiec domyslam się, ze w innych, większych hipermarketach bez problemu.

EDIT: sorry, źle zrozumiałam;/ ale nasuwa mi się inna myśl, może termoochronne torby?
----------------------------------------------------------------------------------
Proszę o podpowiedź. Chodzi o prezent dla mamy. Wybrałyśmy z siostrą zegarek, z grawerem. Ojciec powiedział, że mama upatrzyła sobie zajefajne, drogie żelazko (tak, wiem, że niektórych bulwersuje, ze tego typu sprzęt na prezent feee). No ale właśnie co robić? moja mama nie jest typem zbieraczki błyskotek i wiem, że serio poluje na dobre żelazko, ale z drugiej strony chcemy zrobić jej też taki prezent nietypowy. Tylko czy się ucieszy z zegarka...? wiem, że nikt nie przewidzi, ale poprosze o Wasze sugestie, może sama coś wydedukuję.

Edytowane przez Mocny Akcent
Czas edycji: 2014-11-27 o 07:54
Mocny Akcent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-27, 08:08   #2968
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Napisane przez Mocny Akcent Pokaż wiadomość
Proszę o podpowiedź. Chodzi o prezent dla mamy. Wybrałyśmy z siostrą zegarek, z grawerem. Ojciec powiedział, że mama upatrzyła sobie zajefajne, drogie żelazko (tak, wiem, że niektórych bulwersuje, ze tego typu sprzęt na prezent feee). No ale właśnie co robić? moja mama nie jest typem zbieraczki błyskotek i wiem, że serio poluje na dobre żelazko, ale z drugiej strony chcemy zrobić jej też taki prezent nietypowy. Tylko czy się ucieszy z zegarka...? wiem, że nikt nie przewidzi, ale poprosze o Wasze sugestie, może sama coś wydedukuję.

ja bym brała to żelazko. Niby wiara gada, że użytecznych prezentów się nie daje, ale ja tez wolalabym to żelazko. Mama sobie je upatrzyła, więc na pewno będzie zadowolona, że ktoś ją odciązy tym prezentem. Tym bardziej bym się nie wahala skoro powiedziałaś, że nie jest fanem błyskotek.

--------------------------------------

czy ejst jakis sposób, żeby odetkać zalegający odpływ w umywalce? zauważyłam, że woda nie chce spływać...

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-27, 08:14   #2969
JossStone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość

czy ejst jakis sposób, żeby odetkać zalegający odpływ w umywalce? zauważyłam, że woda nie chce spływać...
wsypać kreta + ciepła woda, jak za pierwszym nie pomoże to zrobić dwa razy. Ewentualnie popchnąć jakimś drucikiem, ale odkręcić i powyciągać śmieci
JossStone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-27, 08:18   #2970
Mocny Akcent
Dolce vita

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
ja bym brała to żelazko. Niby wiara gada, że użytecznych prezentów się nie daje, ale ja tez wolalabym to żelazko. Mama sobie je upatrzyła, więc na pewno będzie zadowolona, że ktoś ją odciązy tym prezentem. Tym bardziej bym się nie wahala skoro powiedziałaś, że nie jest fanem błyskotek.

--------------------------------------

Dzięki za podpowiedź.
Co do Twojego pytania: czy masz taką gruchę gumową? przepychacz sanitarnyjakoś tak? w moim przypadku zadziałało
Mocny Akcent jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości