|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 27.
W tym rzecz, że desek nie naoliwisz, sprężyny przy zawiasach owszem i profilaktycznie to zrobiłam ale nic nie dało. Muszę faktycznie zapytać właścicielki.
![]() |
#2942 |
Wtajemniczenie
|
Ja bym na wiele (a właściwie na nic) nie liczyła ale zapytać zawsze można. Może trafi się miłosierna właścicielka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2943 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
my coś takiego zgłosiliśmy i na drugi dzień było nowe łóżko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Wtajemniczenie
|
Który kolor jest ładniejszy ?
![]()
#2946 |
Zakorzenienie
|
Obydwa są ładne ale gdybym miała wybrać brałabym ciemniejsze.
![]() |
#2947 |
Wtajemniczenie
|
organizujemy sylwestra i chcemy, żeby były też kostki lodu do drinków, ale nie wiemy jak to zorganizować
![]() Lodówka jest tylko na kuchni a chcemy ograniczyć "zawracanie tyłka" kucharce i jakoś ten lód na sali wystawić... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2948 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Konto usunięte
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;49090601]Hormonalne.. mnie gin wyslal na takie badania do szpitala .. przez 3 dni pobierali mi krew kilka razy dziennie plus jeszcze musialam pic glukoze (fuj).. no i pozniej badaja ta krew pod roznymi kierunkami i na podstawie wynikow gin dobiera tabletki..[/QUOTE]
Pierwsze słyszę. Nie wiem, czy to nie przerost formy nad treścią, ale fakt, nie znam się. Osobiście wolałabym dostać tabletki po najprostszych badaniach, a nie przeleżeć trzy dni w szpitalu (WTF ![]() [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;49091841]Nie wiem czy to ironia czy stwierdzenie ale kolejki do niego na nfz sięgały 3 miesięcy w przód więc chyba co nieco się na tym znał .. np powiedział mi że tabletki maja jakieś 2 hormony (skladniki) a plastry tylko jeden.. no dokladnie juz nie pamietam bo wtedy mialam z 18 lat ale sprawial wrazenie kompetentnego[/QUOTE] Z mojego doświadczenia wynika, że nie znaczy to nic. Do tego nie trzeba być lekarzem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2952 |
goniąca własny ogon..
|
Zupełnie przypadkowo buszując po Allegro natknęłam się na sprzedawcę oferującego odpowiedniki znanych perfum na zasadzie zamiany literki w nazwie albo generalnie dziwnie brzmiącego określenia, niemniej po wyglądzie buteleczki łatwo się zorientować o co chodzi, o jaki pierwowzór
![]() Czy korzystałyście kiedyś z odpowiedników kupowanych na Allegro, jak z jakością tych perfum? Czy to jest w miarę sprawdzone źródło czy raczej nie różni się od wątpliwego pochodzenia 'bazarowej chińszczyzny"? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym nie boisz się używać kosmetyków z niesprawdzonego źródła? Nie wiadomo co tam jest i z czego to jest wykonane. Już lepiej kupić zapach Avonu.
![]() |
#2954 | |
histoire abracadabrante
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Wtajemniczenie
|
może lodówka turystyczna?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2956 |
Rozeznanie
|
wyniki matury są przesyłane tylko do tej szkoły, w której się zdawało ten egzamin?
(konkretnie chodzi o sytuację, kiedy ktoś zmienił szkołę już po złożeniu deklaracji maturalnej i pisał maturę w tej nowej szkole. wyniki przyjdą tylko do tej, w której się pisało ten egzamin, prawda?) |
![]() ![]() |
![]() |
#2957 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Zakorzenienie
|
:sR
|
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, znacie dobry sklep online z ładnymi torebkami? Nie muszą być ze skóry, cena tak do 300 zł. Ważne, żeby były solidnie wykonane i nie wyglądały jak chamska chińszczyzna (a niestety i za 200 zł takie cuda można kupić).
2 świetne torebki kupiłam na zalando (jedną za 120, a drugą za 160 zł) - porządnie uszyte, o fajnych fasonach, ale niestety eksploatuję na maksa i czas na coś nowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2960 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Na Twoim miejscu zanim dotarłabym do lekarza pewnie wybrałabym się do apteki, może coś doradzą farmaceutki bez recepty ![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2014-11-27 o 00:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2961 | ||
Wtajemniczenie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;49091841]Nie wiem czy to ironia czy stwierdzenie ale kolejki do niego na nfz sięgały 3 miesięcy w przód więc chyba co nieco się na tym znał .. np powiedział mi że tabletki maja jakieś 2 hormony (skladniki) a plastry tylko jeden.. no dokladnie juz nie pamietam bo wtedy mialam z 18 lat ale sprawial wrazenie kompetentnego[/QUOTE]
jak najbardziej stwierdzenie aż zazdroszcze ! i gratulacje trzymaj się go jak najdłuzej .. wszyscy których znam bądz chodzę czy chodzilam przepisuja na czape ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2962 |
Konto usunięte
|
Co jest lepsze (mają zupełnie inne składy, mają pomóc na to samo):
Cyclo 3 fort czy Diohespan max? |
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Zakorzenienie
|
istnieje jakiś program w którym hurtem dodam białą ramkę do zdjęcia? zamiast dodawać zdjęcie po zdjęciu?
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#2964 |
Wtajemniczenie
|
BARDZO PROSZĘ O POMOC. KILKanaście dni temu zakupiłam rzecz u sprzedawcy firma, a dokładnie apteka. Mąż kupił dokładnie ta samą rzecz , stacjonarnie w innym mieście, przywiózł mi jako prezent. Chciałabym zwrócić tą która kupiłam na allegro. dzwoniłam Pani powiedziała zebym napisała e-mail on i w ciagi 24 h odpisza z informacją gdzie wysłać i zrobia mi zwrot kasy. Pisałam wiadomości, pisałam i nicccc. Rozpoczęłam spór w którym sprzedająca wyrażnie napisała zebym wysłala wiadomośc bo oni nic ode mnie nie dostali ..więc wysłałam kolejną i kolejna ..minęło juz 10 dni od sporu , wktórym jak wyzej pisałam Pani zapewniaal ze odpisza, a tu znowuuu cisza. wiem że kupujac przez net wcale nie musze nawet podawać przyczyny, tylko jak zrobić zeby oddali mi moje pieniądze ponad 100 zł a ja im jak najbardziej towar ! po co mi dwa chcę kasę
![]() |
#2965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zadzwoń do rzecznika praw konsumenta - on powie Ci najlepiej: http://www.uokik.gov.pl/rzecznicy_konsumentow.php ![]() czy ten sklep nie ma adresu żebyś wysłała mi od razu ten towar? ![]() ale rzecznik praw konsumenta wie najlepiej co zrobić ![]() polecam Ci, ja jużkilka razy korzystałam z jego porad, to jednak prawnicy i zawsze mają racje ![]()
![]() |
#2966 |
Zakorzenienie
|
[1=4e89258bace7037c96b0592 85119fe847ddc4e93;4910461 5]Dziewczyny, znacie dobry sklep online z ładnymi torebkami? Nie muszą być ze skóry, cena tak do 300 zł. Ważne, żeby były solidnie wykonane i nie wyglądały jak chamska chińszczyzna (a niestety i za 200 zł takie cuda można kupić).
2 świetne torebki kupiłam na zalando (jedną za 120, a drugą za 160 zł) - porządnie uszyte, o fajnych fasonach, ale niestety eksploatuję na maksa i czas na coś nowego ![]() Hurtownia Arwena sprzedaje bardzo fajne i porządne torebki. Na wizażu juz się zbiera, albo dopiero będzie wspólne zamówienie. Mam ich kilka torebek, niektóre z nich mocno eksploatowane, a ciągle nie widać, żeby były używane, zero przetarc. Naprawdę polecam
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
![]() ![]() |
![]() |
#2967 | |
Dolce vita
|
ja wybrałabym brązowe
Cytat:
EDIT: sorry, źle zrozumiałam;/ ale nasuwa mi się inna myśl, może termoochronne torby? ---------------------------------------------------------------------------------- Proszę o podpowiedź. Chodzi o prezent dla mamy. Wybrałyśmy z siostrą zegarek, z grawerem. Ojciec powiedział, że mama upatrzyła sobie zajefajne, drogie żelazko (tak, wiem, że niektórych bulwersuje, ze tego typu sprzęt na prezent feee). No ale właśnie co robić? moja mama nie jest typem zbieraczki błyskotek i wiem, że serio poluje na dobre żelazko, ale z drugiej strony chcemy zrobić jej też taki prezent nietypowy. Tylko czy się ucieszy z zegarka...? wiem, że nikt nie przewidzi, ale poprosze o Wasze sugestie, może sama coś wydedukuję. Edytowane przez Mocny Akcent Czas edycji: 2014-11-27 o 07:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2968 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
ja bym brała to żelazko. Niby wiara gada, że użytecznych prezentów się nie daje, ale ja tez wolalabym to żelazko. Mama sobie je upatrzyła, więc na pewno będzie zadowolona, że ktoś ją odciązy tym prezentem. Tym bardziej bym się nie wahala skoro powiedziałaś, że nie jest fanem błyskotek. -------------------------------------- czy ejst jakis sposób, żeby odetkać zalegający odpływ w umywalce? zauważyłam, że woda nie chce spływać... ![]()
![]() |
#2969 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2970 | |
Dolce vita
|
Cytat:
Co do Twojego pytania: czy masz taką gruchę gumową? przepychacz sanitarny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.