Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-26, 09:49   #3091
JossStone
Zakorzenienie

Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
TAKI
Kolor bardzo przekłamany tutaj, w rzeczywistości to beż wpadający w złoty, tak bym go nazwała Wydaje mi się, że ta modelka ma go za duży
Fajny, miałam kiedyś podobny i długo mi służył, moim zdaniem takie płaszczyki są o wiele praktyczniejsze niż wełniane i łatwiej się je pierze

lucyohlucy ale Ci fajnie, zapomniałam, że u Was lato się już zaczyna

Ja dzisiaj muszę trochę dom ogarnąć, bo trochę kijowa ze mnie pani domu
JossStone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 09:52   #3092
_agg_
Zakorzenienie

też mam takie odzienie zimowe kupiłam rok temu i jest mega ciepła z pierzem, blabla jedyne co, to jest strasznie ciężka no i w tym roku suwak mi się rozjeżdża i nie dopina mi zamka
_agg_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 09:56   #3093
lucyohlucy
Wtajemniczenie

Lato juz w pelni ostatnie dni 40+ stopni

Kiedys bylam wielka fanka plaszczykow na zime... teraz wole porzadne kurtki, takie zakrywajace nereczki. Przestawilam sie glownie dzieki pozdrozom pksem, czyt. kriokomora

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

O, a wizaz pokazuje mi ze jest 10:56! Czyli jest godzine do przodu? nie ogrniam tej kuwety!
Stary 2014-11-26, 09:58   #3094
Miss Saeki
Zakorzenienie

U mnie pokazuje normalnie.

Jupila! Sypialnię będziemy przemalowywać!
Stary 2014-11-26, 10:07   #3095
JossStone
Zakorzenienie

Ja wolę płaszczyki, bo wtedy jest ciepło w dupkę Ale w tamtym roku kupiłam sobie trochę dłuższą kurtkę narciarską (na przecenie) i noszę ją zimą, bo lubię jak mi jest ciepło Tż też w tym roku kupił sobie kurtkę narciarską na zimę. Będę musiała te kurtki pościągać, bo mam je zapakowane w worki i wrzucone na szafę.

Dziewczyny, często zapraszacie do siebie gości? Tak z ciekawości pytam, bo my w sumie jesteśmy wiecznie w fazie "to jeszcze trzeba dokończyć/tamto jeszcze trzeba kupić" i bardzo rzadko zapraszamy kogoś do siebie, bo wygląda jakbyśmy byli w wiecznym bałaganie
Stary 2014-11-26, 10:09   #3096
lucyohlucy
Wtajemniczenie

Joss, ja mialam na mysli plaszczykokurtki Takie dluzsze, do polowy uda I z paskiem, wtedy nie podwiewa zimnem I koniecznie kaptur! (jak ja kiedys moglam bez czapki chodzic w zimie to do tej pory nie rozumiem...)

Miss - na jaki kolor?

My mamy goscia zwykle co weekend (kumpel Tz, graja sobie na xboxie) czasem tez tata Tz wpadnie. Ja nie mam wielu znajomych tutaj (co sie powoli zmienia ) wiec nie mam za bardzo kogo zapraszac. Zreszta, jestesmy domatorami i nie musimy miec czesto gosci w domu.

Edytowane przez lucyohlucy
Czas edycji: 2014-11-26 o 10:11
lucyohlucy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 10:11   #3097
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lucyohlucy Pokaż wiadomość
Joss, ja mialam na mysli plaszczykokurtki Takie dluzsze, do polowy uda I z paskiem, wtedy nie podwiewa zimnem I koniecznie kaptur! (jak ja kiedys moglam bez czapki chodzic w zimie to do tej pory nie rozumiem...)

Miss - na jaki kolor?
Na biało.
Stary 2014-11-26, 10:24   #3098
_agg_
Zakorzenienie

my mieliśmy do niedawna co weekend gości, ale teraz kolega znalazł sobie dziewczynę, więc nasze towarzystwo jest mu zbędne. ale powiem szczerze, że mnie to zaczęło męczyć, jak co weekend przyjeżdżali, bo nie można było nawet odpocząć teraz już jest spokój i powiem szczerze, że lubię to jak siedzimy sobie sami z tżtem
_agg_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 10:31   #3099
kobietasukcesu
zawsze mam racje

lucy: aktualnie najchetniej uzywam tego: http://www.fragrantica.pl/perfumy/Ma...tion-3978.html

Zima bede tez pewnie uzywac tego- http://www.fragrantica.com/perfume/V...ble-11645.html

Ogolnie polecam te strone bo mozesz przeszukiwac zapachy zaznaczajac jakie nuty zapachowe lubisz i mozesz znajdziesz cos podobnego do tej stelli

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 10:33   #3100
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaaaa ale te fotki ze sklepu sa koszmarne, tzn obrobka Biedna modelka jest zielona
Te zdjęcia mnie bardzo zastanawiają, bo uważam sklep Taboo za taki średniej klasy (ceny w miarę przystępne), nie jest to osiedlowy sklepik, a zdjęcia koszmarek

Cytat:
Napisane przez JossStone Pokaż wiadomość

Dziewczyny, często zapraszacie do siebie gości? Tak z ciekawości pytam, bo my w sumie jesteśmy wiecznie w fazie "to jeszcze trzeba dokończyć/tamto jeszcze trzeba kupić" i bardzo rzadko zapraszamy kogoś do siebie, bo wygląda jakbyśmy byli w wiecznym bałaganie
My po ślubie chcieliśmy pozapraszać kilka osób, ale cały czas jest coś. Co 2 weekend mam szkołę, więc goście odpadają. Te weekendy kiedy nie mam szkoły celebruję I cieszę się, że mam święty spokój.
Może w grudniu nam się uda pozapraszać....

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 12:36   #3101
201604250957
Konto usunięte

Dziewczyny dziękuję za kciuki uważam, że mi dobrze poszło, nie wiem tylko czy są w stanie sprostać moim oczekiwaniom $ ale do świąt mam znać odpowiedź a praca dopiero
od marca co mi bardzo na rękębo mogłabym przygotować moje stanowisko do przekazania

Lucy ja ostatnio jestem zakochana w Burberry Body

Też mam płaszcz puchowy ale bardzo zgrabny, nienapompowany, czarny do kolan z kapturem wyłożonym milutkim futerkiem, że nawet bez czapki jest przyjemnie w głowę

co do zapraszania znajomych to my zapraszamy rzadko z racji metrażu bo paczka znajomych jest spora ale za to często bywamy zapraszani przez innych i chętnie ich odwiedzamy
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 13:59   #3102
JossStone
Zakorzenienie

Kash trzymam kciuki

Lucy - ja też kiedyś pomykałam bez czapki i z kurtkami, które odkrywały brzuch człowiek młodszy był to szalał, ale po 20. już mnie starość dopadła

A dzisiaj mnie tak boli nerw kulszowy, że masakra, chyba mam jakieś zapalenie
Stary 2014-11-26, 14:00   #3103
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziękuję za kciuki uważam, że mi dobrze poszło, nie wiem tylko czy są w stanie sprostać moim oczekiwaniom $ ale do świąt mam znać odpowiedź
Jeżeli możesz się cenić to dlaczego nie Poza tym podjęcie nowej pracy to dla ciebie pewne ryzyko. Nie warto więc zmieniać pracy dla 200-300 zł. Takie jest moje zdanie
Oczywiście wszystko w granicach zdrowego rozsądku

Leon
Stary 2014-11-26, 14:09   #3104
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:
Kash trzymam kciuki

Lucy - ja też kiedyś pomykałam bez czapki i z kurtkami, które odkrywały brzuch człowiek młodszy był to szalał, ale po 20. już mnie starość dopadła

A dzisiaj mnie tak boli nerw kulszowy, że masakra, chyba mam jakieś zapalenie
Ja też. Nie wiem jak ja dawałam radę latać w cienkiej, krótkiej kurtce i lekkim sweterku. Teraz to muszę się solidnie ubrać.

Cytat:
Jeżeli możesz się cenić to dlaczego nie Poza tym podjęcie nowej pracy to dla ciebie pewne ryzyko. Nie warto więc zmieniać pracy dla 200-300 zł. Takie jest moje zdanie
Trzeba się cenić. Jak już ma się doświadczenie i to można a nawet trzeba podawać więcej niż mniej. Bo później o dobrą podwyżkę już ciężko. Firmy jeśli na kimś będzie im zależało są w stanie nieźle zapłacić, ewentualnie będą negocjować.

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

W ogole, nasza sypialnia już "straciła" kolory. TŻ na L4 siedzi i już się wziął do roboty
Stary 2014-11-26, 14:22   #3105
JossStone
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie o ile praca nie jest zła to myślę, że za 100 -200 zł nie opłaca się zmieniać, bo w sumie nie wiadomo na kogo się trafi. Ale trzymam kciuki mocno, żeby się powiodło.

MissSaeki o to dobrze masz, przynajmniej tż nie będzie się nudził

A mi dzisiaj koty przyniosły wielkiego szczura pod drzwi
Stary 2014-11-26, 14:29   #3106
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie o ile praca nie jest zła to myślę, że za 100 -200 zł nie opłaca się zmieniać, bo w sumie nie wiadomo na kogo się trafi. Ale trzymam kciuki mocno, żeby się powiodło.

MissSaeki o to dobrze masz, przynajmniej tż nie będzie się nudził

A mi dzisiaj koty przyniosły wielkiego szczura pod drzwi
O fuj!

Ale masakra. Kolega z działu dziś dostał wypowiedzenie.
Stary 2014-11-26, 14:41   #3107
201608160903
Konto usunięte

Cytat:
Aaaaaa ale te fotki ze sklepu sa koszmarne, tzn obrobka Biedna modelka jest zielona

Sam plaszczyk fajny Przypomina mi zimowa kurtke ktora mam chyba 7 lat i ja uwielbiam (nie do zdarcia!) tzn mama teraz ja ma bo mi nie potrzebna w 40 stopniowym upale

Tez dzis bylam na zakupach! Szukam perfum (nie znalazlam nic dorownujacego Stelli Stelli McCartney Bylam blisko kupinia Gucci Flora lub Dolce D&G ale jednak to nei to. Macie jakies super typy do powachania i zakochania sie? )

Kupilam za to tunike, letnia koszulke na upaly i 3 staniki Jestem baaardzo zadowolona!

Szczegolnie jestem zadowolona z czarnego longline'a, bo ma odpinane ramiaczka i jest z niego genialny strapless! Witajcie letnie sukienki bez ramiaczek!

A sportowy Panache polecam WSZYSTKIM, mam juz czarny od grubo ponad roku i jest mega wygodny, swietnie trzyma biust i robi bardzo ladny ksztalt, jak normalny dobry stanik. Chce miec szystkie dostpne kolory (moze poza bialym).

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

O wlasnie, trzymam kciuki za Kash! Tylko nie wiem, ktora w Pl godzina
Ja mam Shock absorbera i baaardzo polecam nowa jakość w fitnessie i sporcie, a do biegania to już koniecznie.
Perfumy uwielbiam Pure Poison Diora, ale podobno jest efekciarski bardzo i klasyczną lempicką
Cytat:
Ja wolę płaszczyki, bo wtedy jest ciepło w dupkę Ale w tamtym roku kupiłam sobie trochę dłuższą kurtkę narciarską (na przecenie) i noszę ją zimą, bo lubię jak mi jest ciepło Tż też w tym roku kupił sobie kurtkę narciarską na zimę. Będę musiała te kurtki pościągać, bo mam je zapakowane w worki i wrzucone na szafę.

rzadko, bo mi się nie chce ich obsługiwać

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziękuję za kciuki uważam, że mi dobrze poszło, nie wiem tylko czy są w stanie sprostać moim oczekiwaniom $ ale do świąt mam znać odpowiedź a praca dopiero
od marca co mi bardzo na rękębo mogłabym przygotować moje stanowisko do przekazania

Lucy ja ostatnio jestem zakochana w Burberry Body

Też mam płaszcz puchowy ale bardzo zgrabny, nienapompowany, czarny do kolan z kapturem wyłożonym milutkim futerkiem, że nawet bez czapki jest przyjemnie w głowę

co do zapraszania znajomych to my zapraszamy rzadko z racji metrażu bo paczka znajomych jest spora ale za to często bywamy zapraszani przez innych i chętnie ich odwiedzamy
oby się udało

dziewczyny, mam dziś nerwowy dzień w robocie plus boli mnie całe ciało po treningu...zastanawiam się, czy postawić na relaks w domu, czy na trening wykańczający cieszę się, że już środa.

Edytowane przez 201608160903
Czas edycji: 2014-11-26 o 14:43
201608160903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 14:44   #3108
Dotka90
Zakorzenienie

Ja też mam shock absorbera i polecam

A z zapachów kocham mój ślubny - Chloe Roses, cudownie świeży i delikatny
Acqua di Gioia też lubię bardzo.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 14:50   #3109
JossStone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miss Saeki Pokaż wiadomość
O fuj!

Ale masakra. Kolega z działu dziś dostał wypowiedzenie.
No fuj, fuj :P

O, a dlaczego?

A przed chwilą tż mnie rozwalił... Pojechał do sklepu i przywiózł nową szczotkę do kibla Wcześniej sprzątał łazienkę i pojawił się problem pod problemem "szczotka jest brudna" (a raczej to było przerażone: "Mila! Na szczotce jest kawałek kupy!" ) I się mnie tż pyta jak to to ma wyczyścić, to mówię mu, żeby nalał domestosa do pojemniczka, pomoczył a potem gorącą wodą wypłukał, a jak coś to zawsze są gumowe rękawiczki A on, że nie będzie dotykał szczotki I tak myślał, myślał, aż wymyślał, że w sumie ta szczotka jest już stara (3 miesiące może) i on jedzie kupić nową
Teraz jak będę chciała coś nowego to tżta muszę zagonić do sprzątania
Stary 2014-11-26, 16:46   #3110
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Ja też mam shock absorbera i polecam
I ja tez mam Cena niefajna, ale za to jak trzyma, nie to co inne- jak elastyczne koszulki.

<3 <3 <3
Stary 2014-11-26, 17:57   #3111
Arya90
Zakorzenienie

Cześć puścili mnie dziś wcześniej z pracy

Joss niezły patent ma Twój Tż

My rzadko zapraszamy gości z racji tego, ze mieszkamy w kawalerce, ale dość często znajomi nas zapraszają

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 22:09   #3112
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Jak sie probujecie zmotywowac do sprzatania jak wam sie nie chce?
Tez tak macie, ze im mniej tym latwiej sie wam odklada bo przeciez to chwila i zawsze sie zdazy

Ja nastawiam odliczanie czasu na np 10 czy 15 min(na ogarniecie typu- schowanie prania do odpowiednich szuflad, danie gazet do gazetownika, odniesienie kubkow do zmywarki itd styka) zwykle jak juz zaczne to ide dalej, ale w najgorszym przypadku chociaz nieco zrobie.

<3 <3 <3
Stary 2014-11-26, 22:37   #3113
JossStone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Tez tak macie, ze im mniej tym latwiej sie wam odklada bo przeciez to chwila i zawsze sie zdazy

Ja nastawiam odliczanie czasu na np 10 czy 15 min(na ogarniecie typu- schowanie prania do odpowiednich szuflad, danie gazet do gazetownika, odniesienie kubkow do zmywarki itd styka) zwykle jak juz zaczne to ide dalej, ale w najgorszym przypadku chociaz nieco zrobie.
Ja się nie motywuję może dlatego mam stertę ubrań do złożenia :P
Ale Twój patent jest bardzo fajny, zacznę go stosować Bo 10 minut to chwila a naprawdę można trochę ogarnąć.
Stary 2014-11-27, 06:44   #3114
lucyohlucy
Wtajemniczenie

Cytat:
I ja tez mam Cena niefajna, ale za to jak trzyma, nie to co inne- jak elastyczne koszulki.
(ile kosztuje SA? pamietam za panache sport dalam chyyyba 210zl w tamtym roku, teraz cos kolo 190zl w przeliczeniu na zlotowki)

Przymierzalam kiedys sportowe 'staniki' nike, reeboka, adidasa itd - Porazka na calej linii. Shock absorber tez przymierzalam ale mialam w nim paskudny ksztalt piersi Wygladalam bardzo kiepsko Rozmiar mialam dobrany dobrze, wiec nie wiem

A panache sport nosze teraz niemal codziennie (dlatego mam teraz drugi ) na trening skracam tylko ramiaczka i jestem gotowa, nic mi nie lata i ladnie sie trzyma.

Az z ciekawosci pojde przymierzyc jeszcze raz shock absorbera, bo na serio nie wspominam go za dobrze ale skoro Wam pasuje to moze warto poszukac
Stary 2014-11-27, 07:18   #3115
scarlett26
Zakorzenienie

Cytat:
(ile kosztuje SA? pamietam za panache sport dalam chyyyba 210zl w tamtym roku, teraz cos kolo 190zl w przeliczeniu na zlotowki)

Przymierzalam kiedys sportowe 'staniki' nike, reeboka, adidasa itd - Porazka na calej linii. Shock absorber tez przymierzalam ale mialam w nim paskudny ksztalt piersi Wygladalam bardzo kiepsko Rozmiar mialam dobrany dobrze, wiec nie wiem

A panache sport nosze teraz niemal codziennie (dlatego mam teraz drugi ) na trening skracam tylko ramiaczka i jestem gotowa, nic mi nie lata i ladnie sie trzyma.

Az z ciekawosci pojde przymierzyc jeszcze raz shock absorbera, bo na serio nie wspominam go za dobrze ale skoro Wam pasuje to moze warto poszukac
Jak ja kiedys mierzylam to tez było fatalnie, ale brafitterka w sklepie mówiła, ze prZy dużym i ciężkim biuście one nie mogą dobrze leżeć, ja mam 75hh i było kiepsko

- 100/2017 (28304 strony)
- 143/2018 (35435 strony)
- 45/2019 (9833 strony)
scarlett26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-27, 07:32   #3116
Dotka90
Zakorzenienie

SA tez kosztuje ok. 200zł, ja kupiłam za 100zł z przesyłką na ebayu
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-27, 07:45   #3117
Molise
Zakorzenienie

Czwartek Czyli mały piąteczek

Kawa dla wszystkich

Leon
Stary 2014-11-27, 08:22   #3118
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:

Kawa dla wszystkich
Dzień dobry!

Moja pierwsza myśl po podniesieniu się z łóżka "wstałam, jeszcze tylko jedno wczesne wstawanie w tym tygodniu"
Stary 2014-11-27, 08:25   #3119
201604250957
Konto usunięte

dzień dobry Molise u mnie ten czwartek jest de facto piątkiem bo jutro nie zjawiam się w biurze tylko jadę od razu na naszą konferencję i targi zakończone zabawą andrzejkową (na szczęście mam pokój w hotelu więc wrócę sobie ze spokojem w sobotę po śniadaniu )

wracając jeszcze do tej pracy to dopuszczam jej zmianę nawet przy 200-300zł więcej pod warunkiem, że będzie to stabilne stanowisko z możliwością rozwoju i/lub awansu poza tym w przyszłym roku stuknie mi 10 lat stażu w obecnej firmie więc uważam, że to najwyższa pora na zmianę
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-27, 08:30   #3120
201608160903
Konto usunięte

Cytat:

Kawa dla wszystkich
Dzień dobry, dla mnie poproszę herbatę
Cytat:
Napisane przez Miss Saeki Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Moja pierwsza myśl po podniesieniu się z łóżka "wstałam, jeszcze tylko jedno wczesne wstawanie w tym tygodniu"
Tak! Tz miał dziś tzw. zombie mode, ledwo rano wstał
Cytat:

Warczę na Tzta że po sobie nie sprząta ja staram się ogarnąć rano albo od razu jak wracam z pracy.

Właśnie stoję na przystanku, autobusy się spóźniają, a ja marznę w śniegu i zastanawiam sie, jak bardzo się spoznie do pracy...

Kash wow to kupe czasu! U mnie w branży średnio ludzie co 2 lata się rotują

Edytowane przez 201608160903
Czas edycji: 2014-11-27 o 08:37
201608160903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości