|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
Cytat:
i łatwiej się je pierze lucyohlucy ale Ci fajnie, zapomniałam, że u Was lato się już zaczyna Ja dzisiaj muszę trochę dom ogarnąć, bo trochę kijowa ze mnie pani domu
|
|
|
|
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
też mam takie odzienie zimowe
kupiłam rok temu i jest mega ciepła jedyne co, to jest strasznie ciężka no i w tym roku suwak mi się rozjeżdża i nie dopina mi zamka
|
|
|
|
#3093 |
|
Wtajemniczenie
|
Lato juz w pelni
ostatnie dni 40+ stopni ![]() Kiedys bylam wielka fanka plaszczykow na zime... teraz wole porzadne kurtki, takie zakrywajace nereczki. Przestawilam sie glownie dzieki pozdrozom pksem, czyt. kriokomora ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- O, a wizaz pokazuje mi ze jest 10:56! Czyli jest godzine do przodu? nie ogrniam tej kuwety! |
|
|
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wolę płaszczyki, bo wtedy jest ciepło w dupkę
Ale w tamtym roku kupiłam sobie trochę dłuższą kurtkę narciarską (na przecenie) i noszę ją zimą, bo lubię jak mi jest ciepło Tż też w tym roku kupił sobie kurtkę narciarską na zimę. Będę musiała te kurtki pościągać, bo mam je zapakowane w worki i wrzucone na szafę.Dziewczyny, często zapraszacie do siebie gości? Tak z ciekawości pytam, bo my w sumie jesteśmy wiecznie w fazie "to jeszcze trzeba dokończyć/tamto jeszcze trzeba kupić" i bardzo rzadko zapraszamy kogoś do siebie, bo wygląda jakbyśmy byli w wiecznym bałaganie
|
|
|
|
#3096 |
|
Wtajemniczenie
|
Joss, ja mialam na mysli plaszczykokurtki
Takie dluzsze, do polowy uda I koniecznie kaptur! (jak ja kiedys moglam bez czapki chodzic w zimie to do tej pory nie rozumiem...)Miss - na jaki kolor? My mamy goscia zwykle co weekend (kumpel Tz, graja sobie na xboxie) czasem tez tata Tz wpadnie. Ja nie mam wielu znajomych tutaj (co sie powoli zmienia ) wiec nie mam za bardzo kogo zapraszac. Zreszta, jestesmy domatorami i nie musimy miec czesto gosci w domu.
Edytowane przez lucyohlucy Czas edycji: 2014-11-26 o 10:11 |
|
|
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
Na biało.
|
|
|
|
#3098 |
|
Zakorzenienie
|
my mieliśmy do niedawna co weekend gości, ale teraz kolega znalazł sobie dziewczynę, więc nasze towarzystwo jest mu zbędne. ale powiem szczerze, że mnie to zaczęło męczyć, jak co weekend przyjeżdżali, bo nie można było nawet odpocząć
|
|
|
|
#3099 |
|
zawsze mam racje
|
lucy: aktualnie najchetniej uzywam tego: http://www.fragrantica.pl/perfumy/Ma...tion-3978.html
Zima bede tez pewnie uzywac tego- http://www.fragrantica.com/perfume/V...ble-11645.html Ogolnie polecam te strone bo mozesz przeszukiwac zapachy zaznaczajac jakie nuty zapachowe lubisz i mozesz znajdziesz cos podobnego do tej stelli
|
#3100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I cieszę się, że mam święty spokój.Może w grudniu nam się uda pozapraszać.... |
||
|
|
|
#3101 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny dziękuję za kciuki
od marca co mi bardzo na rękębo mogłabym przygotować moje stanowisko do przekazania ![]() Lucy ja ostatnio jestem zakochana w Burberry Body Też mam płaszcz puchowy ale bardzo zgrabny, nienapompowany, czarny do kolan z kapturem wyłożonym milutkim futerkiem, że nawet bez czapki jest przyjemnie w głowę ![]() co do zapraszania znajomych to my zapraszamy rzadko z racji metrażu bo paczka znajomych jest spora ale za to często bywamy zapraszani przez innych i chętnie ich odwiedzamy
|
|
|
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
Kash trzymam kciuki
![]() Lucy - ja też kiedyś pomykałam bez czapki i z kurtkami, które odkrywały brzuch człowiek młodszy był to szalał, ale po 20. już mnie starość dopadła A dzisiaj mnie tak boli nerw kulszowy, że masakra, chyba mam jakieś zapalenie
|
|
|
|
#3103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym podjęcie nowej pracy to dla ciebie pewne ryzyko. Nie warto więc zmieniać pracy dla 200-300 zł. Takie jest moje zdanie ![]() Oczywiście wszystko w granicach zdrowego rozsądku
|
|
|
|
|
#3104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- W ogole, nasza sypialnia już "straciła" kolory. TŻ na L4 siedzi i już się wziął do roboty
|
||
|
|
|
#3105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
MissSaeki o to dobrze masz, przynajmniej tż nie będzie się nudził A mi dzisiaj koty przyniosły wielkiego szczura pod drzwi
|
|
|
|
|
#3106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale masakra. Kolega z działu dziś dostał wypowiedzenie. |
|
|
|
|
#3107 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Perfumy uwielbiam Pure Poison Diora, ale podobno jest efekciarski bardzo i klasyczną lempicką ![]() Cytat:
Cytat:
dziewczyny, mam dziś nerwowy dzień w robocie plus boli mnie całe ciało po treningu...zastanawiam się, czy postawić na relaks w domu, czy na trening wykańczający cieszę się, że już środa.
Edytowane przez 201608160903 Czas edycji: 2014-11-26 o 14:43 |
|||
|
|
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam shock absorbera i polecam
![]() A z zapachów kocham mój ślubny - Chloe Roses, cudownie świeży i delikatny ![]() Acqua di Gioia też lubię bardzo. |
|
|
|
#3109 |
|
Zakorzenienie
|
No fuj, fuj :P
O, a dlaczego? A przed chwilą tż mnie rozwalił... Pojechał do sklepu i przywiózł nową szczotkę do kibla Wcześniej sprzątał łazienkę i pojawił się problem pod problemem "szczotka jest brudna" (a raczej to było przerażone: "Mila! Na szczotce jest kawałek kupy!" A on, że nie będzie dotykał szczotki I tak myślał, myślał, aż wymyślał, że w sumie ta szczotka jest już stara (3 miesiące może) i on jedzie kupić nową ![]() Teraz jak będę chciała coś nowego to tżta muszę zagonić do sprzątania |
|
|
|
#3110 |
|
zawsze mam racje
|
I ja tez mam
Cena niefajna, ale za to jak trzyma, nie to co inne- jak elastyczne koszulki.
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
puścili mnie dziś wcześniej z pracy ![]() Joss niezły patent ma Twój Tż My rzadko zapraszamy gości z racji tego, ze mieszkamy w kawalerce, ale dość często znajomi nas zapraszają
|
#3112 |
|
zawsze mam racje
|
Jak sie probujecie zmotywowac do sprzatania jak wam sie nie chce?
Tez tak macie, ze im mniej tym latwiej sie wam odklada bo przeciez to chwila i zawsze sie zdazy ![]() Ja nastawiam odliczanie czasu na np 10 czy 15 min(na ogarniecie typu- schowanie prania do odpowiednich szuflad, danie gazet do gazetownika, odniesienie kubkow do zmywarki itd styka) zwykle jak juz zaczne to ide dalej, ale w najgorszym przypadku chociaz nieco zrobie.
|
#3113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Twój patent jest bardzo fajny, zacznę go stosować Bo 10 minut to chwila a naprawdę można trochę ogarnąć.
|
|
|
|
|
#3114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przymierzalam kiedys sportowe 'staniki' nike, reeboka, adidasa itd - Wygladalam bardzo kiepsko ![]() A panache sport nosze teraz niemal codziennie (dlatego mam teraz drugi ) na trening skracam tylko ramiaczka i jestem gotowa, nic mi nie lata i ladnie sie trzyma.Az z ciekawosci pojde przymierzyc jeszcze raz shock absorbera, bo na serio nie wspominam go za dobrze ale skoro Wam pasuje to moze warto poszukac |
|
|
|
|
#3115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
SA tez kosztuje ok. 200zł, ja kupiłam za 100zł z przesyłką na ebayu
|
|
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
Czwartek
Kawa dla wszystkich
|
|
|
|
#3118 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Moja pierwsza myśl po podniesieniu się z łóżka "wstałam, jeszcze tylko jedno wczesne wstawanie w tym tygodniu"
|
|
|
|
#3119 |
|
Konto usunięte
|
dzień dobry
Molise u mnie ten czwartek jest de facto piątkiem bo jutro nie zjawiam się w biurze tylko jadę od razu na naszą konferencję i targi zakończone zabawą andrzejkową (na szczęście mam pokój w hotelu więc wrócę sobie ze spokojem w sobotę po śniadaniu )wracając jeszcze do tej pracy to dopuszczam jej zmianę nawet przy 200-300zł więcej pod warunkiem, że będzie to stabilne stanowisko z możliwością rozwoju i/lub awansu poza tym w przyszłym roku stuknie mi 10 lat stażu w obecnej firmie więc uważam, że to najwyższa pora na zmianę
|
|
|
|
#3120 | ||
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry, dla mnie poproszę herbatę
Cytat:
![]() Cytat:
ja staram się ogarnąć rano albo od razu jak wracam z pracy.Właśnie stoję na przystanku, autobusy się spóźniają, a ja marznę w śniegu i zastanawiam sie, jak bardzo się spoznie do pracy... ![]() Kash wow to kupe czasu! U mnie w branży średnio ludzie co 2 lata się rotują Edytowane przez 201608160903 Czas edycji: 2014-11-27 o 08:37 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.

)