Marcowe Mamy 2015 cz. 4 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-27, 09:20   #2161
ojustyna
Zadomowienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 4

witam się z rana, my już po wizycie i co? i jak zykle za dużo zamartwiania a wszystko praktycznie suupcio glukoza superancka, aż mi pogratulował mojej gospodarki przed 74 a po dwóch godzinach 89, aż się zaśmiałam że można bezczelnie słodkości jeść. A od odstatniej wizyty przytyłam 4,9 kg (czyli tyle co niektóre z was od początku ciąży) i zamiast na mnie krzyczeć to mnie jeszcze uspakajają że to normalne, że nie ma się czym przejmować jakiś dzień dobroci dla mnie dzisiaj (pewnie tak dużo bo kupy dawno nie było). A Olgi serce to jak dzwon moje ukochane dźwięki. Morfologia troche za niska więc przypisane żelazo 3 razy dziennie po 1 tableteczce a co do mojego zasmarkania i zakatarzenia to TYLKO NATURALNE SPOSOBY, mój doktorek to chyba nie jest fan przypisywania czegokolwiek w ciąży, co by mogło chociaż w minimalnym stopniu zaszkodzić, anty farmakologiczny jakiś

a wczoraj z TŻ fiku miku aż się za nim stęskniłam, bo jak to tak z dwa tygodnie nic (przestraszył się od porodu mon, bo naczytał się co może być przyczyną przedwczesnego porodu i gdzieś był sex i się biedulek męczył) więc dzisiaj żeby nie mieć żadnych wątpliwości zapytałam o "przeciwskazania do męża" i NIE MA ŻADNYCH PRZCIWSKAZAŃ DO SAMEGO KOŃCA CIĄŻY ( ciekawe czy pod koniec to się jeszcze będzie chciało hahaha)
Stary 2014-11-27, 09:24   #2162
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
dostałam przed chwilą od siostry komplet czapka, szalik, rękawiczki Czapka fajna, bo ma w środku bawełnę, więc ta włóczka nie będzie gryzła

UWAGA! prezentacja na modelu
(+moja siora na focie)
jejej jaka kitunia grzeczna
Stary 2014-11-27, 09:24   #2163
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Eh dziewczyny gdzie nasz optymizm? Wszystkie stykamy i narzekamy co nas tak wzięło?

Mi dalej niedobrze tak mnie muli ;(

TŻ znowu śpi... Juz mam tego dość. Kurde gardło go tylko boli a chodzę kolo niego jak kolo Dziecka. Idę psa na siku wyprowadzić bo nie mam serca go budzić ;/ eh chce mi się wymiotowac ;(;(
Stękania i narzekania sezon wśród marcóweczek uważam za otwarty Zaczyna się (nawet lekarz dziś powiedział że gdyby miał z brzuszkiem chodzić to pewnie też słabo by się czuł i by było mu ciężko).
A TŻ w czasie choroby to idealne przuczenie do opieki nad dzidziusiem, prawie tak samo co nie?
Stary 2014-11-27, 09:25   #2164
tout-petit-fille
Zadomowienie

ojustyna i gratulacje !!!!
Doktorek bardzo madry, nie szprycujmy sie chemikaliami. Ja nawet ogromny bol zeba przez 4 dni wolalam przemeczyc, niz usmiezac bol tabletkami

A ja dzis spalam krotko, bo zasnelam przed 2, a pobudka o 8 i czekam u lekarza na skierowanie na morfo i mocz

Dzis tez zaczynamy 24tydzien!!!!

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-27, 09:26   #2165
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
dzięki
ja dziś kupiłam z b , proszek lovela do kolorowego i białego
zawsze coś już jest, bo w b jest 10 zł taniej niż w normalnym sklepie z chemią.[COLOR="Silver"]
Co to jest b? czyżby biedronka dorobiła się skrótu?
Stary 2014-11-27, 09:26   #2166
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
witam się z rana, my już po wizycie i co? i jak zykle za dużo zamartwiania a wszystko praktycznie suupcio glukoza superancka, aż mi pogratulował mojej gospodarki przed 74 a po dwóch godzinach 89, aż się zaśmiałam że można bezczelnie słodkości jeść. A od odstatniej wizyty przytyłam 4,9 kg (czyli tyle co niektóre z was od początku ciąży) i zamiast na mnie krzyczeć to mnie jeszcze uspakajają że to normalne, że nie ma się czym przejmować jakiś dzień dobroci dla mnie dzisiaj (pewnie tak dużo bo kupy dawno nie było). A Olgi serce to jak dzwon moje ukochane dźwięki. Morfologia troche za niska więc przypisane żelazo 3 razy dziennie po 1 tableteczce a co do mojego zasmarkania i zakatarzenia to TYLKO NATURALNE SPOSOBY, mój doktorek to chyba nie jest fan przypisywania czegokolwiek w ciąży, co by mogło chociaż w minimalnym stopniu zaszkodzić, anty farmakologiczny jakiś

a wczoraj z TŻ fiku miku aż się za nim stęskniłam, bo jak to tak z dwa tygodnie nic (przestraszył się od porodu mon, bo naczytał się co może być przyczyną przedwczesnego porodu i gdzieś był sex i się biedulek męczył) więc dzisiaj żeby nie mieć żadnych wątpliwości zapytałam o "przeciwskazania do męża" i NIE MA ŻADNYCH PRZCIWSKAZAŃ DO SAMEGO KOŃCA CIĄŻY ( ciekawe czy pod koniec to się jeszcze będzie chciało hahaha)
super że takie dobre wieści gratki za wizyte I za fiku miku
Stary 2014-11-27, 09:31   #2167
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dziewczynazgitara Pokaż wiadomość
Mi kolezanka sprzedała świetny patent, który polecił jej bardzo doświadczany lekarz, kiedy leki już wręcz nie dawały rady. Zakup sobie dwie wody niegazowane po 1,5l i dwie cytryny, albo nawet trzy, i sok wkrop do tych wód i postaraj się to wypić w przeciągu 3 godzin. Cytryna zakwasza organizm, bakterie się nie rozwijaja, przeczyścisz pęcherz. Mi naprawdę pomaga, a przerobiłam wszystko przed ciażą, od żurawiny, furaginę po Cipronex.
Dobry patent, na pewno kiedyś sprawdzę, zapisuję sobie gdzieś w notesiku dzięki

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiaczek221 Pokaż wiadomość
od rana się nie odzywałam ale już się do świąt przygotowuje, farsz do pierogów i uszek po pasteryzowany, a kiełbasa w słoiku i pasztet właśnie się pasteryzuje więc przygotowania do świąt uważam za otwarte
Ojej aż poczułam presje czasu, że już powinnam coś robić, jak czyta,m że ktoś coś zrobił a ja nie, to aż mi się ręce trzęsą że już powinnam to mieć gotowe to chyba jakaś przypadłość
Stary 2014-11-27, 09:35   #2168
ewka5891
Zakorzenienie

Hej

Smv łącze sie bólu w nocy złapał mnie taki skurcz w łydce i stopiemze płakać mi sie chciało, dodatkowo musiałam iść do toalety i tak kuśtykałam na jednej nodze, na szczescie mam blisko. Lykam magnez ale widocznie cos jeszcze mi brakuje. Az sie boje spać w nocy

Tz rano sie czuł słabo i pierwszy raz od bardzo długiego czasu został w domu. Tym sposobem do niedzieli jesteśmy razem, bo piątki ma wolne. Ciekawe czy sie pozabijamy do tego czasu

Justyna super ze wszystko ok gratulacje!

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-27, 09:39   #2169
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
hej

jestem już w domu nie czytałam cały dzień więc miałam sporo do nadrobienia i nie dam rady wszystkiego zacytować.

mieszkanie zrobione jest pięknie mój mąż się baaardzo postarał jeszcze wiadomo trochę jest od ogarnięcia, ale i tak już dzisiaj z mamą i ciocią dużo zrobiłyśmy, a resztę będę sobie na spokojnie codziennie coś robić. Trochę się zmęczyłam, chociaż dużo nie robiłam i teraz leżę już w łóżku jutro postaram się być na bieżąco

miłego wieczorku
Oj jak zazdroszczę że już masz chociaż troche ogarnięte, u nas do końca tygodnia ma się ułożyć łazienka kuchnia i przedpokój, zostaną jeszcze panele i monttaż drzwi do pokoików i też mam zamiar tam niedługo zaprać moją ekipe sprzatającą (mamcia i teścióweczka) bo obiecały że pomogą obym szybko cie dogodniła z "wejściem na salony" hahaha

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
nie podoba mi sie ten pomysl TZ tez nie..... ale nie moze odmowic..... To az 3 albo 4 tysiace km ode mnie
Ja to mysle, ze sciagne moja mame, w 4 godziny dojedzie, obym nie urodzila przed jej przyjazdem bo nie wyobrazam sobie rodzic w samotnosci
Jaka sama? Nas tu z 30 babeczek i wszystkie z tobą będziemy a TŻa i 4 tysiące km nie uchronią od płaczu dzidziusia i przewijania śmierdzących pieluszek:brzyda l:

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
super że takie dobre wieści gratki za wizyte I za fiku miku
hahahaha aż nie wiem z czego się bardziej cieszę

a lekarz taki milusi że sam mnie pyta czy nie trzeba mi już wypisać L4 ale niestety mi się już ono do niczego nie przyda
Stary 2014-11-27, 09:40   #2170
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:

za udaną wizytę.

Ja dziś pobudka przed 7:00 mały kopał i czkał. O 8:00 córa wparowała mi do łóżka ale jeszcze leże. Nic mi się nie chce
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-27, 09:49   #2171
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marta24171 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór dziewczynki wróciłam już dzisiaj do domku, bo TŻ po jutrze wraca, muszę ogarnąć domek,a poza tym na sobotę zaplanowaliśmy ostatkową imprezę i jakieś zakupki muszę zrobić. .
To się w sobotę spodziewaj gromady ciężarówek, więc jedzenia to lepiej kup troszeczkę więcej. Wiesz takie pisanie na forum o party jest troche ryzykowne, że ktoś poczuje się zaproszony

Nie wiem która pisała o potrzebnej paporyce i TŻ zamiast do sklepu to sexik, hahaha nic tylko pogratulować "udanych zakupów"

A dziękuje dziękuje wam bardzo, oby każda wizyta była taka milusia i do tego kolejne donbre wieści, bo 30 grudnia USG (szkoda że ostatnie), więc dzidziucha naszego zobaczymy przed sylwestrem i nowym rokiem i się już na 100 % potwierdzi czy Olga zostanie Olgą i czy nic jej nie urosło bo narazie potwierdzone "tylko" w 90% i TŻ ma jeszcze złudzenia, chociaż nie wiem czy by teraz naszą Bubcie zamienił na Jasia

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Ja dziś pobudka przed 7:00 mały kopał i czkał. O 8:00 córa wparowała mi do łóżka ale jeszcze leże. Nic mi się nie chce
Nic ci się wcale chcieć nie musi, ważne że leżeć dasz radę bo ja od tych chyba dodatkowych kd to nie wytrzymuje z moimi biodrami, za dużo na nich ciężaru zapewne spoczywa

Edytowane przez ojustyna
Czas edycji: 2014-11-27 o 09:48
ojustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-27, 09:56   #2172
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Dzien dobry wszystkim
Gratuluje wczorajszych udanych wizyt
ojustyna- za dzisiejszą wizytę, ja o fiku miku mogę pomarzyć bo mam zakaz przez tą moją skracającą się szyjkę
Crystal- powodzenia na wizycie

wpadłam się pochwalić że zaczynam dzisiaj 27 tc
Zaraz wpada do mnie koleżanka na kawkę więc sobie poplotkujemy

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Ja dziś pobudka przed 7:00 mały kopał i czkał. O 8:00 córa wparowała mi do łóżka ale jeszcze leże. Nic mi się nie chce[/QUOTE]

Ja miałam pobudkę już o 5 mały tak kopał, że czasami aż bolało,ale przynajmniej wiem że wszystko ok i dobrze że synuś często się odzywa, bo córka była bardzo leniwa i przez to nieraz miałam stres czy wszystko jest ok

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
ojustyna i gratulacje !!!!
Doktorek bardzo madry, nie szprycujmy sie chemikaliami. Ja nawet ogromny bol zeba przez 4 dni wolalam przemeczyc, niz usmiezac bol tabletkami

A ja dzis spalam krotko, bo zasnelam przed 2, a pobudka o 8 i czekam u lekarza na skierowanie na morfo i mocz

Dzis tez zaczynamy 24tydzien!!!!
za 24 tc
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-27, 09:59   #2173
Alunia79
Wtajemniczenie

Dzieódoberek dziewczyny
Piękne rzeczy wstawiacie. U mnie pokoik stoi zagracony i czeka na moją wenę i przypływ kasiury
Wczoraj zauważyłam, że mój brzuchol strasznie zarósł, albo wcześniej tego nie zauważałam?
No i zauważyłam większe obciążenie nóg. Poszłam na spacer, taki niby jak zawsze a musiałam wrócić taxi, bo nie dałam rady, tak mnie nogi, stopy bolały.
Dziś pochodzę w koło komina
Pozdrawiam was. Miłego dnia i udanych wizyt wizytującym.
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-27, 10:01   #2174
przezduzeem
Wtajemniczenie

Witam sie porannie. Ja juz od 30min jestem na badaniu cukru. Wypilam 75g glukozy i powiem wam, ze to nic strasznego. Wypilam jednym duszkiem. Myslalam ze bedzie duzo gorzej.

W ogole jaki fart, oprocz komody chcemy kupic w ikei dywan i od jutra -15% znizki yeah

przezduzeem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-27, 10:10   #2175
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez przezduzeem Pokaż wiadomość
Witam sie porannie. Ja juz od 30min jestem na badaniu cukru. Wypilam 75g glukozy i powiem wam, ze to nic strasznego. Wypilam jednym duszkiem. Myslalam ze bedzie duzo gorzej.

W ogole jaki fart, oprocz komody chcemy kupic w ikei dywan i od jutra -15% znizki yeah
Co nie? Nie taki diabeł straszny. Na glukozie to najgorsze czekanie, a tak to woda z cukrem pudrem (bardzo duużą ilością) Możesz sobie komody pooglądać i dywany na necie ^^

Właśnie oglądam do twerkingu w dzień dobry tvn, czyli dupciowy taniec i tak siebie teraz wyobraziłam, takie brzuchatki kręcące tyłkami komedia, głupawka jakaś

Edytowane przez ojustyna
Czas edycji: 2014-11-27 o 10:16
ojustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-27, 10:19   #2176
asiulek8
Wtajemniczenie

Dzień dobry dopiero wstała, w końcu jako tako się wyspałam. Czy wam w nocy też jest tak ciężko się przekręcać z boku na bok?

Idę na śniadanko coś ogarnąć.

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-27, 10:21   #2177
gosiaczek221
Raczkowanie

jak któraś chce to na TVN za chwile będzie o zabawkach dla dzieci

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w33e3ky0rofqha.png
gosiaczek221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-27, 10:23   #2178
smv
Zakorzenienie

O rety a ja wrocilam ze sklepu bo w lodówce pusto i tak mi sie w biedrze pić chciało ze sok soboe kupilam taki ziekony i przy kasie go wyduldalam a teraz czuję zgage i mnie znowu mdli.. Masakra no;/
Ja juz nie czuje takiego ciężaru w brzuchu ale ze 2tyg temu to z łóżka miałam problem wstać czy się przekręcić.. Teraz się też popieram ale nie czuje dyskomfortu jak wcześniej.
Młody mnie kopać w zaraz przed snem tak niemiłosiernie ze nie wiem czemu tak... Ale kocham to uczucie
Stary 2014-11-27, 10:39   #2179
przezduzeem
Wtajemniczenie

Cytat:
Co nie? Nie taki diabeł straszny. Na glukozie to najgorsze czekanie, a tak to woda z cukrem pudrem (bardzo duużą ilością) Możesz sobie komody pooglądać i dywany na necie ^^

Właśnie oglądam do twerkingu w dzień dobry tvn, czyli dupciowy taniec i tak siebie teraz wyobraziłam, takie brzuchatki kręcące tyłkami komedia, głupawka jakaś
Dokladnie, jak wida z cukrem pudrem.
A tyle mitow o tym krazy

Juz na necie wszystko obejrzane, teraz tylko jechac i kupowac

przezduzeem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-27, 10:40   #2180
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:

za wizytę!! i korzystajcie z braku zakazu ja wczoraj też skorzystałam po 2 miesiącach w swoim własnym łóżku w końcu nie mogłabym mieszkać z rodzicami, bo jak TŻ przyjeżdzał to tylko się zastanawialiśmy czy nie za głośno, czy łóżko nie skrzypi i wszystko tak po cichu i na szybko :P a u siebie można szaleć

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Dzień dobry dopiero wstała, w końcu jako tako się wyspałam. Czy wam w nocy też jest tak ciężko się przekręcać z boku na bok?

mam to samo! jak się dzisiaj przewracałam z boku na bok to za każdym razem tak stękałam, że w końcu TŻ się spytał co mi jest

crystal za wizytę!!

dzień dobry Wszystkim
ja pierwsza noc znowu u siebie i zasnąć do 2 nie mogłam mała urządzała taką dyskotekę, że siedziałam i śmiałam się do siebie ale jak już zasnęłam to spałam do 10 teraz muszę ogarnąć jakieś śniadanko i zabieram się za sprzątanie.

miłego dnia
Stary 2014-11-27, 10:50   #2181
kruszynkaa88
Rozeznanie

Cytat:

za wizytę! Super Oooo i fiku miku ja wczoraj miałam ale i tak PO było pytanie "nic mu nie zrobiłem?"
A przeziębienie w końcu odejdzie, syrop prenalen polecam dla ciężarnych Na odporność popijać
To teraz Tż Ci nie odpuści, będziesz brana pod uwagę

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość

Bry Mi juz nie, jeszcze tydzień temu tak, a teraz jakby ten brzuch w bardziej kulkę sie zrobił i z boku na bok idzie ok, gorzej z zakładaniem butów i ściąganiem, bo trzeba sie schylać ale myślę, że najgorzej będzie w lutym
kruszynkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-27, 10:54   #2182
Lila_17
Rozeznanie

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze Pocieszające, że ta glukoza nie taka straszna, ja podejrzewam, że na najbliższej wizycie gin mi zaleci jej zrobienie, ale jak czytam, że jak woda z cukrem pudrem to powinnam dać radę:P
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-27, 10:55   #2183
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kruszynkaa88 Pokaż wiadomość

Bry Mi juz nie, jeszcze tydzień temu tak, a teraz jakby ten brzuch w bardziej kulkę sie zrobił i z boku na bok idzie ok, gorzej z zakładaniem butów i ściąganiem, bo trzeba sie schylać ale myślę, że najgorzej będzie w lutym
Buty już od dawna okrakiem na krześle zakładam. Jak po badaniu wychodziłam już ubrana z takiej mini przebieralni-łazienki , taka strasznie zasapana. siadam przed lekarzem, a TŻ do mnie "co ty taka zasapana" - a ja tylko buty zakładałam

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-27, 10:56   #2184
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia. Pokaż wiadomość
A to w jakimś sklepie stacjonarnym? Ja dopiero robię rozeznanie

Crystal po prostu musisz zaszaleć jak tż zjedzie z delegacji i jest szansa że następnego dnia będzie poród
sklep się nazywa entliczek i jest to sklep stacjonarny, ale wiem, że internetowo od nich też można zamawiać tutaj jest strona internetowa www.entliczek.pl
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-27, 11:06   #2185
kruszynkaa88
Rozeznanie

Dzień dobry
Ja witam się z rana wstałam po 10
Popijam kawkę i sobie Was nadrabiam, bo wczoraj byłam u rodziców i zbytnio nie miałam czasu do Was zaglądać
Kochane w miejscowości obok mnie otwieraja rossmanna mój Tż na ta wiadomość aż się trzęsie jutro otwarcie- muszę być chociaż po tusz do rzęs cieszę się, bo z babydream chcę kosmetyki dla maluszka, sa fajne też dla mam, także będę miała gdzie na spacer chodzić z małym po porodzie

Mój Tż w kuchni robi jajecznice na śniadanko
Stary 2014-11-27, 11:08   #2186
smv
Zakorzenienie

Oo to zrób sobie większe zakupy dostaniesz dużo gratisów - jak ja byłam raz na takim otwarciu to dostalam szampony dezodoranty kremy kosmetyczkę.... Fajne gadżety
Stary 2014-11-27, 11:20   #2187
kruszynkaa88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Oo to zrób sobie większe zakupy dostaniesz dużo gratisów - jak ja byłam raz na takim otwarciu to dostalam szampony dezodoranty kremy kosmetyczkę.... Fajne gadżety
Moje zakupy z Tż będa wyglądały tak, że będzie trzymnał mnie za rękę i prowadził do stoiska z tuszami i potem do kasy on mnie nie pusći na pastwę losu wrossmannie boi sie o nasz budżet hahahaha Odbije sobie po ślubie cywilnym, podwinę coś z koperty i pójde w tany
Stary 2014-11-27, 11:32   #2188
nouvelle2
Zakorzenienie

Wstalam o 11 teraz zrobiłam pierogi leniwe na śniadanko i później chyba zbiore się do banku i po przewijak do komisu

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

kruszynkaa88 udanych łowów rossmanowych

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-27, 11:46   #2189
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
Pajacyki z next Załącznik 5847614
Śliczne !
Jak Mała?
Cytat:
ojej. co chwile pieniadze..... ja z wielu rzeczy zrezygnowalam zeby pomoc jakos to sie zrobi, najwazniejsze zeby maluszki nasze byly zdrowiutkie, i podstawowe rzeczy i tak trzeba jakos kupic. a reszta jak bedzie to bedzie. Ja do stycznia tez bez zakupow bede dla maluszkow damy rade Spacerowka za kilka ciuszkow to sie oplaca jesli jest w dobrym stanie w miare
To mnie dzis nikt nie przebije! na 99 procent bede rodzic sama. TZ dzis dostal delegacje po urlopie po swietach, wiec 15 stycznia wyjezdza do innego kraju, i bedzie co 6 tygodni na weekend. Ojj..... juz nie mam sily plakac, bo jak zaczne to do niedzieli nie skoncze !!!!
O kurczę..

Cytat:
[/COLOR]Pochwale sie wam jakiego mam kochanego TZ!!!
Po moim bardzo ciezkim dniu, czuje sie jak sie czuje...... dostalam wiadomosc od niego, dosc dluga, kiedy jeszcze pracowal...... ze jestem jego zona i matka naszego dziecka, i zebym nigdy nie myslala o sobie zle, itd.....

Cytat:
Napisane przez przezduzeem Pokaż wiadomość

Też byłam dzisiaj na glukozie, wypiłam jednym duszkiem, pod koniec picia mi się tylko na chwile nieprzyjemnie zrobiło.. Ogólnie nie było źle i nie wiem o co tyle szumu

Gratuluję udanych wizyt
Stary 2014-11-27, 12:08   #2190
szkrabeniek
Raczkowanie

Cytat:
nie podoba mi sie ten pomysl TZ tez nie..... ale nie moze odmowic..... To az 3 albo 4 tysiace km ode mnie
Ja to mysle, ze sciagne moja mame, w 4 godziny dojedzie, obym nie urodzila przed jej przyjazdem bo nie wyobrazam sobie rodzic w samotnosci
Mój Mąż pracuje w Norwegi - ponieważ będę mieć cesarkę - mniej więcej wiemy kiedy ma przylecieć ale gdyby coś się działo to trochę minie zanim przyleci a co za tym idzie będę sama tzn będą Mamy ale to nie to samo.Ogólnie jak urodzę to może dostać tylko 2 tygodnie urlopu - jestem tym troszkę podłamana bo chociaż 4 tygodnie powinny być ...

II kreseczki 08.07.2014
Mikołajek już z Nami
szkrabeniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości