![]() |
#511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudniowe Mamusie cz. V
Cytat:
![]() to kciuki ![]() ![]()
![]() |
#512 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Rozeznanie
|
Alekaz - może kropelki pomogą i będzie wszystko dobrze
Justysssia - Gratulacje ![]() ![]() ![]() Basiabasia - faktycznie mała waga, ale jeszcze miesiąc więc zdąży nadrobić, Roksape - kurcze ja też tego obawiam się po porodzie że włosy garściami będą mi wychodzić, bierzesz jeszcze witaminy które brałaś w ciąży? Inka - widzisz Emilka Cię posłuchała i się odwróciła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
Rozeznanie
|
Justysia- gratulacje
![]() Inka- wiesz co, ju nie mogé sié doczekac tej Twojej wiercipiętki! jestem ciekawa jak wygląda ta mała cwaniara-szefowa zamieszania ![]() A nasz prawnik dostał wczoraj papiery od domu, w banku wybrane ubezpieczenie, teraz załatwianie ostatnich formalności iiii za 1-2 tyg powinnismy dostac klucze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Inka to super.ze się przekrecila ja nie chce zapeszac ale Julek chyba też glowkowo już jest.. No i 3 cm to zawsze postep :-D a to wody się sącza czy nie ?
![]() |
#516 | |
Wtajemniczenie
|
Sasia ty tak nie zacierają raczek bo mowie Ci ze Ty urodzisz pierwsza wiec najpierw Ja zobacze Nadke
![]() Po za tym nawet teraz nie lece na ktg ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#517 |
Rozeznanie
|
Inka zobaczyyymyyyy
![]() Truska Tobie tez Julek sie przekrecił?? ja nie wiem co Wy robicie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#518 |
Wtajemniczenie
|
Hej
Justysia, gratuluję serdecznie! ![]() Podczytuje Was, ale nie mam czasu na pisanie ![]() Ja też dziś idę do mojej gin bo się niepokoję...mam mało wód a do tego serce czasem wali - mierze sobie ciśnienie i mam podwyższone. Niby normalne pod koniec ciazy ale i tak sie martwię. Oby mnie nie wysłała na patologię do szpitala ![]() Planowana cesarka chyba w następny tydzień, w czwartek ale zobaczymy czy sie po dzisiejszej wizycie nie zmieni.... |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje ze pomoga kropelki bo kurcze ona tak sie meczy z tymi kupami i brzuszkiem.
#520 |
Raczkowanie
|
Justyska gratulacje
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#521 |
Zakorzenienie
|
Sasia mi w tamtym tygodniu chyba leżał w poprzek później główką do góry tak mi się wydawało a od wczoraj czuje już normalnie jak dawniej zobaczymy
![]() |
#522 |
Zadomowienie
|
Demeter
![]() Inka ![]() Witamy Kubusia na świecie ![]() ![]() Alekaz a jak samo karmienie Wam wychodzi? |
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Raczkowanie
|
Justysia gratulacje, jak fajnie że masz już synka przy sobie
![]() Inka rzeczywiście masz małą wiercipietke w brzuchu ![]() ![]() ![]()
#524 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Zadomowienie
|
Chemisette biorę Omegamed tylko w tej chwili. Włosy przeważnie zaczynają mocniej lecieć tak 4 miesiące po porodzie, to akurat sprawa hormonów. Moje mi lecą bo są słabe i się dodatkowo łamią :/
Sasia to fajnie, że sprawy z mieszkaniem idą do przodu ![]() ![]() Inka zapowiada się, że Ems to niezła spryciula tak się przekręca :p 3 cm to może w końcu niedługo cos będzie ![]()
![]() |
#526 |
Rozeznanie
|
Justysia ogromne gratulacje :-*
U nas dziś położna ma być i jeszcze znajomi mają wpaść później ![]() Sasia fajnie ze udało się z domem ![]() Miłego dnia laseczki ![]()
#527 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jezu ja mam takie samo rozwarcie i też mam skierowanie na ktg,ale nie ma mowy ,żebym w tym tygodniu poszła,a już totalnie nie ma mowy, żebym rodziła, bo jstem tak przeziębiona, że masakra. Kaszlę jak najęta, potwarnie wręcz, o gilach nie wspomnę. Cały tydzień brania antybiotyku, lekow wszelkiej maści i domowych sposobów, nie pomogły...Chociaż tyle dobrze, że gorączki nie mam...ale cały czas się boję, że przez ten kaszel Młody wystartuje,a jak się pokazać na porodówce w takim stanie.... Doła mam znowu, no pech straszny, że też musiało mnie dopasć właśnie teraz...
![]() |
#528 |
Zadomowienie
|
o pieluchach słów kilka
wszystkie pieluchy przeszły test na przeciekanie - do każdej wypełnionej jednym wkładem wlałam po szklance wody i żadna nie przeciekła także niezależnie od ceny wszystkie wydają się spełniać swoje zadanie czym najbardziej się różnią? jakością użytych materiałów i szyciem mam pieluchy milovia, bam bams i plu plu i to jest kolejność ich fajności milovia jest obrzydliwie droga - prawie 3 razy droższa od pozostałych ale też jest naprawdę dopracowana, polar wydaje się niezniszczalny, pieluchy trzymają jeden rozmiar i mają genialne wkłady - są idealnej szerokości co oznacza, że w środku pieluchy jest gładziutko, nie tworzą się żadne fałdy bambamsy mają całkiem niezły polar w środku pieluchy ale te wkłady ze zwykłej mikrofibry to chyba będzie porażka - raz że cienkie, dwa, że za szerokie i w środku pieluchy tworzą się buły, do jednej pieluchy dołączone są 2 takie wkłady, ale jakby to włożyć do pieluchy na dzień to dzieciątko miałoby nieźle wypchany kaczy kuper plu plu mają najgorszy z tych wszystkich polar w środku pieluchy, wydaje się, że będzie się kulkował lub nawet się podrze ![]() to chyba taka bardzo czepialska recenzja jak na początek, ale jak ktoś nie miał z nimi styczności na żywo to może warto wiedzieć jaki diabeł tkwi w szczegółach ![]() 1. moje dotychczasowe zbiory w całości 2 i 3 porównanie wielkości niezmniejszonego otulacza noworodkowego i przeciętnej pieluchy kieszonki 4. milovia - otulacz noworodkowy i pielucha kieszonka w środku 5. porównanie polarków w środku pieluch kieszonek - od góry: milovia - najlepszy, w środku plu plu - najgorszy, na dole bambams - przyzwoity 6 i 7 wkłady - od lewej: milovia 5 warstwowy wkład do otulaczy rozm s i m; zwykły, 3 warstwowy wkład z mikrofibry do pieluszek bam bams; wkład bambusowo- węglowy do pieluszek plu plu 8 porównanie materiałów - z lewej ceratkowy pul z prawej włochate minky |
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Zakorzenienie
|
karmie mieszanie butelka. Swoje odciagam i daje tez mm
![]() |
#530 |
Zadomowienie
|
gratulujemy nowego mężczyzny!
![]() ja po wizycie-ginka zadowolona twierdzi że już dzisiaj mogłaby namieszać ale zostawimy to do następnego tygodnia. niestety mam jakiegoś grzybowego gościa i kazała robić irygacje z tantum rosy:/za tydzień ktg i konsultacje i powiedziała że wtedy zacznie mnie stymulować. chociaż kazała już ceratę na łóżko kłaść bo bomba tyka... |
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Wtajemniczenie
|
Baśka ty będziesz następna !!
![]()
#532 |
Zadomowienie
|
nie...ja najwcześniej za tydzień.... w sumie nie dopytałam jej po badaniu ale nie zauważyłam żeby mi np. czop odszedł... rozwarcia też nie ma...
ale za to główka już wstawiona.. |
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Rozeznanie
|
Dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#535 |
Rozeznanie
|
witam po długiej nieobecności
![]() my od wczoraj w domu, gratuluję wszystkim nowym mamuśkom ![]() na szczęście z małym wszystko ok ładnie ssie i przybiera na wadze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Wtajemniczenie
|
Madziqqqq
![]() ![]()
#537 |
Rozeznanie
|
Sasia - fajnie
![]() ![]() ![]() Kasienka - strasznie długo się męczysz i jeszcze nic nie pomaga, obyś jak najszybciej wyzdrowiała Basjenia - otwierasz kolejkę na przyszły tydzień? ![]() Madziqqq - co tam u Ciebie? Jak sobie radzisz z opieką i karmieniem? Justysssia - spory ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#538 |
Zadomowienie
|
oo fajnie że już was puścili
a ja spać spać spać... |
![]() ![]() |
![]() |
#539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak TŻ się zachowuje? Pewnie szaleje na punkcie synka.
![]() |
#540 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() madziqqq fajnie, że już w domku jesteście ![]() Ja po wizycie, szyjka zamknięta i długa jeszcze, a myślałam, że coś się tam zmieniło skoro wszystko mnie boli ciągle. Troszkę tym rozczarowana jestem. We wtorek będę mieć pierwsze ktg i teraz co tydzień ktg i wizyta. Załączam fotkę z dzisiejszych zakupów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.