|
|
#1471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Macie już pomysły na prezenty gwiazdkowe ?
Cytat:
Kupię Safari jednak
|
|
|
|
|
#1472 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli zdecydujesz się na zakup to zdecydowanie z dodatkowymi torami Cytat:
![]() Niezaprzeczalną zaletą lego jest to, że jak dziecku zbytnio nie podpasuje, albo z niego wyrośnie to bez wielkiej straty można odsprzedać. Używanego przez 2 lata Kubusia Puchatka sprzedałam drożej niż zakupiłam
|
||
|
|
|
#1473 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
rozumiem sobie, ale komus? Dzieki za radę, jak bede kupowac, wezme z torami.
|
||
|
|
|
#1474 |
|
Konto usunięte
|
Szukam zestawy naczyń z miseczkami albo głębokimi talerzami, coś, ktoś?
|
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49081753]Szukam zestawy naczyń z miseczkami albo głębokimi talerzami, coś, ktoś?[/QUOTE]
Chyba ikea niedawno kupilam w biedronce po 3 zl plasitkowe miseczki hello kitty, ale to byly takie dla dziecka, nie dla lali. Ikea ma roznokolorowe miseczki i kubki. Wader ma ladny zestaw, ale plaskich talerzykow. Smiki ma zestaw do piaskownicy niby, ale sa 4 babeczki i dwie foremki do ciasta, to tak z jedzeniowych. Obawiam sie, ze nie znajdziesz zestawu, ktorego szukasz, zerknij jeszcze toysrus, maja sklep internetowy, w sklepie stacjonarnym bylo duzo jedzenia i naczyn, moze akurat cos jest.
|
|
|
|
#1476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Manualną ciuchcią bardzo długo się bawiła, taka prymitywną z FP. ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Właśnie kupiłam Logico Primo, ale była tylko jedna książeczka 3 latka, taka https://www.edukacyjna.pl/ksiazka.php?id=6592 dostanie do skarpety razem z torem z Biedro, a żółw i tort pod Choinke, jeszcze tylko musze kupić głowny prezent
|
|
#1477 |
|
Konto usunięte
|
Widze, ze rozgryzacie kolejki, to i ja swoje trzy grosze dorzuce, moje chlopaki to fani wszystkiego co ma kolka.
Najmniejszym powodzeniem cieszy sie zestaw Tomka i Przyjaciol Trackmaster, mamy dosc duzy zestaw, ok, fajne to jest na 15 minut, pociag jezdzi, gdzies jakis wegeiel wyrzuci i to wszystko. Kolejny to drewniany zestaw: swietny na pobudzanie wyobrazni, ukladamy tory ( tak jak u Izy, im bardziej zakrecone tym lepiej), wiadukty, z normalnych drewnianych klockow budujemy wokol domy, parki, zoo, pastwiska z krowami. Na pierwszym miejscu od 2 lat chyba jest wlasnie Lego duplo, najpierw kupilam pociag z cyferkami a chwile pozniej udalo mi sie na ebay`u wychaczyc tanie uzywane tory. I to jest najwiekszy hit. Dzieciaki przescigaja sie w budowaniu jak najdziwniejszego pociagu, np kazdy ma swoj wagon, stawiaja na nim jak najwyzsza wieze i robia zawody ktora wieza najdluzej bedzie sie trzymala w czasie jazdy, robia to samo z ludzikami Edytowane przez d9dafda22031a08fb930d3c506630231eeee4640 Czas edycji: 2017-02-21 o 13:33 |
|
|
|
#1478 |
|
Raczkowanie
|
ja też kupiłam ten mniejszy pociąg duplo plus zestaw torów, póki co czekają na BN
ale wydaje mi się, że te koło z torów, które jest w zestawie, to trochę mało
|
|
|
|
#1479 |
|
Konto usunięte
|
Są głębokie talerze!
http://www.pinkorblue.pl/Zabawa-nauk...-Cafe-Ole.html firma LENA, taka czeska firma, fajny plastik mają
|
|
|
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49052015]
fajny ten pomysł sukiwenkowy, córkę ciągnie w te klimaty? ![]() [/QUOTE] uwielbia! Project runway to jej ulubiony program, ciagle projektuje ubranka dla lalek itp.. |
|
|
|
#1481 |
|
Konto usunięte
|
Ok, no to wczoraj doszło na Gwiazdkę:
https://www.mall.pl/modelowanie/play-doh-boomer-auto dla niespełna 3latka, który w życiu ciastoliny na oczy nie widział (jak też puzzli, układanek...) https://www.mall.pl/zabawki-piaskown...appetit-z-taca dla prawie 2latki https://www.mall.pl/zrob-sam/lena-to...-kulek-kaskada dla 4,5 latki Wiecie, jak fajnie czyta się opinie po czesku?
|
|
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49096514]Ok, no to wczoraj doszło na Gwiazdkę:
https://www.mall.pl/modelowanie/play-doh-boomer-auto dla niespełna 3latka, który w życiu ciastoliny na oczy nie widział (jak też puzzli, układanek...) https://www.mall.pl/zabawki-piaskown...appetit-z-taca dla prawie 2latki https://www.mall.pl/zrob-sam/lena-to...-kulek-kaskada dla 4,5 latki Wiecie, jak fajnie czyta się opinie po czesku? [/QUOTE]no to super ja za to moge powiedziec, ze konik pony lily jest swietny, fajnie gada, spiewa, mozna go przewijac, ma fajna grzywke, idealny. W pepco kupilam dzis dla przedszkolakow male ksiazeczki z mikolajem za cale 2,99, male rozkladane, bardzo ladnie wydane i torebki, sa w dobrej cenie. Ostatecznie beda kotki blissa i lego ciezarowka. |
|
|
|
#1483 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49089565]Są głębokie talerze!
http://www.pinkorblue.pl/Zabawa-nauk...-Cafe-Ole.html firma LENA, taka czeska firma, fajny plastik mają [/QUOTE]Szaja. Wlasnie wczoraj późnym wieczorem kupilam śmieciare tej firmy ;-)
|
|
|
|
#1484 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ma któraś z Was literkowe jabłuszko z dumela? fajne to? nada się dla 2,5 latka który rozkręca się dopiero z mówieniem?
o takie: ![]() skusiłam się, bo na merlinie w dobrej cenie a chrzestna o prezent dla mojego 2,5latka pytała |
|
|
|
#1485 |
|
Zadomowienie
|
ja już zamówiłam dla siostry czekoladki ZOO http://naobcasach.pl/czekoladowe-cud...ezent-idealny/ genialne są, nie wiem czy widziałyście?
A prócz tego mam jeszcze plan kupić sukienkę księżniczki na bal przebierańców (ciągle faza księżniczki trwa;p)
|
#1486 | ||||
|
Konto usunięte
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49053219]Nie, a też szukałam, one wszystkie chyba klasyczne, czarno białe są...[/QUOTE]
Córkę zachwycił fragment filmu o komecie i muminkach (kupiłam księgę 1 z tą opowieścią), a bardzo lubi też oglądać książki, więc szukałam ![]() Cytat:
Cytat:
http://www.extraklocki.pl/katalog/kl...aw-deluxe.html Dlaczego za duży? Cytat:
![]() Mały zestaw ma 52 elementy, duży 134; dla dziecka, im więcej, tym lepiej ciekawsze rzeczy można zbudować.Może wizualnie mały osobowy jest bardziej odpowiedni dla dziewczynki, ale duży, towarowy jest w preferowanym u nas kolorze ![]() Cytat:
![]() Ma manualną kolejkę duplo, wozi figurki duplo i malutkie pieski magiki. Taki żółw jest ciekawy dla przedszkolaka? Wahałam się między tortem a pizzą, wzięłam pizzę, fajna, tylko już zgubił się jeden dodatek. Edytowane przez 95b84f0cb57718c1b68287b1ccb1b977c909159a_5f790273693ad Czas edycji: 2014-11-27 o 02:48 |
||||
|
|
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
Meta_morfoza
My mamy jabluszko Dumel. Ogolnie zabawka fajna, natomiast moje doswiadczenie z firma Dumel nie jest zbyt pozytywne, moge tylko powiedziec, zebys paragon zachowala do ew. Reklamacji, bo mam 2 produkty dumel jabluszko i mate interaktywna ze zwierzetzmi, obydwie zabawki maja problem z elektronika. Jabluszko czasami nie stykalo w srodku i po kilku miesiacach kilkukrotnego uzycia zaczęlo szwankowac. Np. Powtarzalo cos kilka razy, albo w ogole nie dzialalo. Mata z kolei przy kilku przyciskach rowniez nie styka od nowosci, np. Zamiast nazwy zwierzatka mowi afryka. Natomiast nie oplacalo mi sie tutaj reklamowac, bo mata wielka, wysylka droga, wolalam juz zostawic mate, bo sprzedawcy nie oddaja pieniedzy za wysylke, przynajmniej niektorzy. Vtech i fisher za to maja elektronike bez zarzutu, vtech tez ma jabluszko literkowe. Po prostu zachowaj paragon zeby mozna bylo zareklamowac jakby co, sama zabawka bardzo fajna. Berry40 my sie bawilismy tym pociagiem w wersji 10508, dla mnie byl zbyt wielki, nawet w sensie ilosci torow. Dlatego postanowilam kupic ten mniejszy, tym bardziej, ze zaplacilabym 225 zl z torami, a nie 400. Poza tym dzwig dla nas zbedny. ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Kupilam tez kiedys wielka kolejke drewniana i dzisiaj sadze, ze moglam kupic mala, bo zbudowac wielki tor pnący sie po gorach nie jest latwo. Wystarczylby maly dookola plus dworzec. |
|
|
|
#1488 |
|
Wtajemniczenie
|
Macie jakieś doświadczenia z piankoliną? Czy lepiej ciastolinę?
Scio gdzie będziesz kupowała Safari? Też się na to czaję ale narazie ceny na allegro szybują w górę
Edytowane przez monarika Czas edycji: 2014-11-27 o 09:34 |
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
Wiele osob psioczy na piaskoline i piankoline, ze zostawia duzo balaganu. Ciastoline latwiej posprzatac. Wlasnie zobaczylam opinie o piankolinie..ktos napisal, ze po kilku mcach wylegly mu sie male robaczki
|
|
|
|
#1490 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
przejrzałam trochę stron, ile pomysłów, aż oczopląsu można dostać ![]() Widziałam Szaja, że kupiłaś dla swoich dziewczynek nieinteraktywnego bobasa. Ja mam do obdarowania 3,5 latkę i jej mama mówiła coś właśnie o interaktywnym polecacie jakiegoś, czy póki co nie iść w tą stronę bo np. za ciężki bedzie? I jeszcze szukam ciekawych książek dla 10 letniego chłopca, zafascynowany jest minecraftem. poratujcie pomysłami
|
|
|
|
#1491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1492 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1493 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję Ci Layla za odpowiedź!
zostawię paragon, tak jak radzisz. elektronicznych zabawek z dumela jeszcze nie mieliśmy. mamy za to z vtech rozmowny telefonik i dość szybko się zepsuł, tzn opcja nagrywania zaczęła szwankować i chcąc odtworzyć nagranie słychać jakieś dziwne piski. co do kolejki,to ja kupiłam 10507 plus tory za w sumie 220zł |
|
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupilam dzisiaj sam pociag za 155 z wysylka, bo sprzedawcy pousuwali korzystne oferty z torami i najwyzej dokupie, jak znowu beda kupony za 20 zl. Im blizej Swiat, to widze, ze drozej. Jeszcze 2 dnitemu byla oferta za 225, dzisiaj juz za 240.
Kupilam domek w lidlu, dziurkacze z reniferem i nalepki na szybe mikolajem. Jutro bedzie malowanie domku , bo wlasnie sprzedalam hulajnoge. Nie ma jak sprzedawac i za to kupowac nowe
|
|
|
|
#1495 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://allegro.pl/mzk-lalka-nenuco-d...798598056.html a jak chcesz więcej, to jeszcze proponuję wanienkę http://allegro.pl/zestaw-wanienka-dl...818365860.html http://smoby.strefamarek.allegro.pl/...ami-24648.html myślę, że to byłaby fajna zabawa na dłużej a jak jeszcze masz kasę to i ubranka
|
|
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
Moze na dluzej, ale nie dla wszystkich, nigdy nie zapomne, jak moja corka zwalila z krzesla lalę, ktora kupil jej dziadek
i obrazila sie te interakywne mozna wylaczyc guzikiem. a swoja droga fajny ten w pepco, mopsik w klatce z zestawem do badan, moja corka byla zachwycona. Musze Wam powiedziec tak na marginesie, ze wg mnie sa bardzo drogie te dziurkacze z lidla, taki co wycina serduszka kosztuje 25 zl, mi przydalby sie kolorowy karton, tasmy, 2 dziurkacze, moze i brokat i co stowa niewyjeta oznacza to mniej wiecej tyle, ze wiecej tam nie pojde
|
|
|
|
#1497 |
|
Raczkowanie
|
Layla nie pójdziesz więcej do lidla?!! no co Ty ?
![]() ja chciałam kupić stempelki, ale niestety w południe już nie było, domku nie brałam, bo mój maluch chyba jeszcze za mały. także wyszłam z niczym co do cen to racja, że im bliżej świąt, tym bardziej wariują z cenami. ja tory kupiłam w smyku, wyszło 69,00zł, ale to bylo miesiąc temu chyba za to dzisiaj w merlinie jest noc zabawek, weszłam z ciekawości a tam literkowe jabłuszko, które wczoraj zamówiłam tam za 45zł, dzisiaj kosztuje w tej super promocji 10 zł więcej. ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- blekitka z książek dla 10latka (niekoniecznie dot.minecraft), to może seria "magiczne drzewo"? kupowałam chrześniakowi po kolei wszystkie, bardzo mu się podobały Edytowane przez meta_morfoza Czas edycji: 2014-11-27 o 19:35 |
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczęłam rozważać zakup Mio tab
![]() [1=95b84f0cb57718c1b68287b 1ccb1b977c909159a_5f79027 3693ad;49105252] Taki żółw jest ciekawy dla przedszkolaka? Wahałam się między tortem a pizzą, wzięłam pizzę, fajna, tylko już zgubił się jeden dodatek.[/QUOTE] Myślę że mojej się spodoba, ona lubi grać. Tortowi furory nie wróżę bo ona się jedzeniem praktycznie nie bawi.
|
#1499 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też spojrzałam na stronę merlina i naprawdę przesadzili podnieśli od wczoraj większość cen, nawet farbek w sztyfcie ![]()
|
|
|
|
|
#1500 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.

rozumiem sobie, ale komus? Dzieki za radę, jak bede kupowac, wezme z torami.

Haters Gonna Hate 

oznacza to mniej wiecej tyle, ze wiecej tam nie pojde
podnieśli od wczoraj większość cen, nawet farbek w sztyfcie