|
|
#181 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: SIERPIEŃ - Nasze zakupy !! ;-)
AsikL, dziekuje
. moze na pocieszczenie dodam, ze tych spodniczek juz nie ma, przynajmniej u mnie ![]() Susanna, dziekuje bardzo (w przeciwienstwie do portfela ). troche sie tych zakupow uzbieralo (choc to kosmetyczne byly dla mnie najwiekszym finansowym ciosem ), ale w porownaniu z zakupami niektorych dziewczyn to nic... ja obecnie staram sie kupowac coraz mniej i tylko to co mi naprawde sie podoba (a nie jest np z przeceny i to jedyna zaleta), bo w koncu wszystkiego nie 'wynosze'Mags, ja nie zapraszam , moj maz pewnie tak . ja takze mialam intensywny i dosc dlugi epizod lumpkowy, ale ostatnio u nas nic ciekawego nie ma, zreszta nie mam czasu na 3h eskapady. a vide pojewmnosci szafy, staram sie pozbywac tego czego juz nie noszeanulka262, spasiba, kamizelka jest chyba ze starej kolekcji, z tego co wiem byly chyba takie czarne i czarne w prazki aurelia1, rowniez goraco dziekuje http://allegro.pl/item219290562_flat...ki_hit_37.html DeeDee, dziekuje za wsparcie i komplement |
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
kociolek - spódnica w grochy z Promodu śliczna
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Kociolku jaka sliczna kamizelka
kupilas ja w Matarni?Jesli tak duzo jeszcze ich bylo? golnie warto jechac do Matarni czy juz same resztki? i moze zwrocilas uwage ile w NY kosztuja zakiety, czy sa przecenione?
|
|
|
|
#184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja zapachowa miłość Cytat:
Na saszki chyba też się skuszę, tyle, że czarne
|
||
|
|
|
#185 | |||
|
Zakorzenienie
|
ajjt:P
będę pamiętała o Tobie. Cytat:
pochwalę się- chyba, że będę wyglądała jak "idź stąd i nie wracaj" Cytat:
A szukałaś w Vero Modzie albo h&m? Widziałam kilka dni temu wdzianko fioletowe z h&m, ale cena 119zł to trochę dużo ![]() Cytat:
![]() Doszły już może do Ciebie te białe saszki? jak tak to mogłabyś zrobić fotki na nodze? byłabym baaaaaaardzo wdzięczna. Sama przymierzam się do szarych albo czarnych, ale boję się. że mogą za bardzo odstawać
|
|||
|
|
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba nad sobą panować, nie ma co
|
|
|
|
|
#187 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() reszta zakupów też świetna!
|
|
#188 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fotografia wykorzystana dzieki uprzejmości ~kalasznikova http://www.digart.pl/praca/422738/Sl..._portrait.html VIVA! Akcja dla zwierząt! http://www.viva.org.pl/index.php?id=strona_glowna ![]() Malum est in necessitate vivere, sed in necessitate vivere necessitas nulla est. |
|
|
|
|
#189 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój dzisiejszy spontaniczny zakup - marynarka AMISU za 37 zł
znalazlam ją na all pół min przed końcem aukcji
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#191 |
|
Zadomowienie
|
joanna453
koszula też ładna no i zazdroszcze gaci ;pkociołek a ja byłam za tym,żebyś grzyba w krate zostawila ;p;p;p
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
a to moje nabytki dzisiejsze ..
i mojej siostry . .
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Cudne te staniczki satynowe
Uwielbiam satynę
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
buśkaa !
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
w tym noo.. BAZAR zielony budynek niedaleko NOVEJ
|
|
|
|
#197 |
|
Wtajemniczenie
|
kociołku - dziękuje
Twoje zakupki jak zwykle godne pozazdroszczenia- wszystko bez wyjątku przepiękne!!!Susannka- dziękuje ![]() Sweet- dla mnie również Sexy 212 jest zapachową miłością ![]() ![]() kasiuuunia_ol dziękuje pięknie ![]() bloondyna boska bielizna
|
|
|
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#199 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#200 |
|
Zadomowienie
|
bloondyna ładne te Twoje rurki w tak znikomym rozmiarze
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
te są akurat 34
i o dziwo dobree
|
|
|
|
#202 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#203 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#204 |
|
Rozeznanie
|
cypressangel, Papiszynka, Sweet
, praline, canile, joanna453, sebastianowa dziekuje Papiszynka, kamizelke kupowalam juz jakis czas temu (2tyg temu jesli mnie moja sklerotyczna pamiec nie myli) w carrefourze (mieszkam na morenie, wiec tu mam najblizej). przyznam, ze nie wiem jak wyglada sytucja w matarni, dawno tam nie bylam(glownie dlatego, zeby sie nie nakrecac zakupami ). u mnie w NY bylo jeszcze kilka sztuk, na inne przeceny (patrz zakiety, etc) nie zwracalam uwagi, jako szlam z silnym postanowieniem naklonienia meza, aby kupil mi taka ladna czarno-biala sukienke w kwiaty. coz, skonczylo sie na kamizelce ... ale wiem, ze zaczely sie teraz wieksze przeceny, wiec moge w najblizszym czasie sprawdzic jak yglada sprawa i z zakietami i z zsukienka praline, saszki zamawialam 2 dni temu, dojda pewnie w przyszlym tyg., wtedy strzele fotke Susanna, ja tez cierpie na zakupocholizm, szczegolnie podczas wyprzedazy, ale ostatni remanent w szafie uswiadomil mi ile niepotrzebnych rzeczy kupilam kierujac sie haslem 'bo tanie'/'tanie i CAŁKIEM (ale nie bardzo) fajne', etc. rzeczy polecialy w swiat, na zakupy chodze rzadko... a pieniedzy i tak nie mam - wspieram obecnie przemysl kosmetyczny (choc to uzasadnione zakupy, ktore robi sie raz na jakis czas)canile, na zakup tego grzybka nastawialam sie dawno w 2006 bodajze, ale cena byla zbyt wysoka. gdy spadla - 50% juz sie nie wachalam (z niektorymi rzeczami w hm-ie z kolekcji divided to wogole dziwna sprawa - sa przeceniane dopiero po roku ). u nas w gdansku jest ich jeszcze sporo, w niektorych sklepach -30%, w niektorych -50%, wiec jesli jednak dostaniesz zastrzyk gotowki... to moge zakupic. anyway, zycze szybkiego powrotu do aktywnosci zawodowej (sezonowej jak rozumiem)kasiuuunia_ol, tobie rowniez dziekuje za wsparcie sebastianowa , mysle, ze te saszki nie beda zjadliwe/lekkostrawne
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Moje łupy lipiec/sierpień.Większość z sh.
( Wybaczcie głupie miny- niekiedy musiałam zamazać twarz )1.szara tuniko-sukienka New Look- 14zł SH 2.biało-czarna dla dzieci z kieszonkami i bufkami - 10zł SH3.czerwony golfik Atmosphere- 5zł SH szara1.JPG szara22.jpg szara3.JPG bc1.JPG bc22.jpg czerw11.jpg |
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
4. granatowa tunika F&F- 18zł przecena z 85
5.tunika z kieszonkami Cubus- 29zł chyba granat1.JPG granat2.JPG cubus1.JPG cubus2.JPG cubus3.JPG |
|
|
|
#208 |
|
Wtajemniczenie
|
ukradne Ci jak nie będziesz patrzeć to:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1186072952 to: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1186073064 i to: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1186073085
|
#209 |
|
调解人
|
Praline, czarny golf boski, sama poluję na podobny.
A to moje zakupy ostatnie, jeszcze co prawda lipcowe, ale nie mogłam wcześniej zrobić fotek. 1. top bez pleców, wiązany na szyi. Terranova, 9,90zł 2. bransoletka czerwona, Terranova 9,90zł trzy kolorowe bransoletki drewniane, Terranova 9,90zł 3. balerinki materiałowe, New Yorker, 39zł
|
#210 |
|
Raczkowanie
|
Moje zakupy:
1.Torebka-35 zł 2.Bluzka/sweterek(?) Solar-75zł 3.Buty na maleńkiej szpileczce-50 zł 4.Kolczyki-35zł 5.Bluzka błękitna(100 razy ładniejsza w realu) 25 zł+wysyłka 6.Bluzka w kolorze lila-pochodzenie nieznane |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:26.

. moze na pocieszczenie dodam, ze tych spodniczek juz nie ma, przynajmniej u mnie 

kupilas ja w Matarni?Jesli tak duzo jeszcze ich bylo? golnie warto jechac do Matarni czy juz same resztki? 

Moja zapachowa miłość
). po tym co napisala Paulinaa_, pozytywnie sie rozczarowalam - material jest ok a grzyb dobrze lezy 

...dopiero spojrzałam na kalendarz, że dziś 1
matura to bzdura ! ;D

Twoje zakupki jak zwykle godne pozazdroszczenia- wszystko bez wyjątku przepiękne!!!
... ale wiem, ze zaczely sie teraz wieksze przeceny, wiec moge w najblizszym czasie sprawdzic jak yglada sprawa i z zakietami i z zsukienka