|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część X
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Zużyłam Sephora, Moisturizing Body Lotion, Nawilżające mleczko do ciała Kwiat Pomarańczy 190 ml.
Zostały mi 3 smarowidła do ciała, ale najpierw borę się za te perfumowane. |
|
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#215 |
|
Konto usunięte
|
mi się tam podoba zapach tej maski.
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
Mam tak samo, dlatego uzbierało mi się ich aż 6 (wliczając w sumie to mgiełkę i olejek), więc stwierdziłam, że muszę coś wreszcie z tym zrobić.
|
|
|
|
#217 |
|
Konto usunięte
|
Poradzicie jakiś sklep z olejami i półproduktami z darmową dostawą.
|
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Zużyłam korektor Wake Me Up Rimmel
Do ostatniej kropelki. Super był
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Po prysznicu wpadły jeszcze 2 zużycia:
Veet, krem do depilacji Dove, antyperspirant z minerałami z morza martwego Wiecie czy jest jakiś sklep z DDD gdzie mogę kupić rzeczy z Sylveco? |
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Jest pare. Na pewno minti shop i ich sklep.
|
#221 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4910993 9]Sylweco
[/QUOTE]Haha, dziękuję! Nie spojrzałam jeszcze na listę, ale nie omieszkam tego zrobić
|
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Lynn, Ty kupowałaś buty Tamaris w necie?
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
Zużyłam żel pod prysznic B&BW Paris Amour najbardziej wydajny żel jaki miałam okazje używać, został mi jeden ale w domu, juz czekam do następnej wyprzedaży i napewno kupie kolejne.
|
|
|
|
#225 |
|
Rozeznanie
|
Muszę się ogarnąć, wziąć w garść i przestać kupować bezsensownie kosmetyki
)Dziś poszłam po farbę do włosów bo akurat jest fajna promocja na nie, a wyszłam z farbą, żelem pod prysznic i pomadką ochronną (trzecią w tym miesiacu Postanowiłam od dziś omijać drogerie i wracać do porządnego odwyku. Daję sobie przyzwolenie na kupno 5 kosmetyków miesięcznie i nie ma zmiłuj
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 3 zużycia: migdałowy żel pod prysznic z Avonu, sól do kąpieli BeBeauty i mydło Biały Jelen. Jeszcze powinnam zużyć 2-3 kosmetyki. Póki co 14 zużytych.
|
|
#227 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Do kosza leci tusz Rimmel Scandaleyes, Rockin' Curves.
Wprawdzie ważny do stycznia, ale już tak grudkuje i się osypuje że nie da się z nim współpracować, ale nic straconego, na pokładzie jeszcze trzy tusze mam, więc zredukowałam ich liczbę o połowę ![]() No i wybrałam zestawik z Rossmanna, w tym miesiącu będą: Dove, Hair Fall, szampon do włosów, 400 ml Bielenda, Golden Oils, olejek do ciała, ultranawilżający, 150 ml Lovely, Tempting Cheeks Baked, róż do policzków, wypiekany, 12g -> chyba na całe życie wystarczy ![]() Garnier, Czysta Skóra, płyn micelarny 3w1, dla cery tłustej ze skłonnością do niedoskonałości, 400 ml L'Oreal Paris, Color Riche Extraordinaire, eliksir do ust, 304, 6ml Wibo, Fixing Powder, puder, utrwalający, 6g Oprócz kosmetyków: Lenor, Spring, płyn zmiekczajacy do płukania tkanin, koncentrat, 925ml Scholl, GelActiv™, wkładki do sportowego obuwia (damskie), 2 szt. |
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to w sumie już nic nie zużyję i nie kupię w tym miesiącu, więc mogę wrzucić bilans.
Zużyte: 1) BeBeauty, płyn micelarny 200 ml 2) Isana, aloesowy dezodorant w sprayu 150 ml 3) Oriflame Pure Nature, żel do mycia twarzy 'gruszka i nektarynka' 4) Isana, zmywacz do paznokci 125 ml 5) Garnier Ultra Doux, szampon nadający miękkość z aloesem 250 ml 6) Essence, tusz do rzęs Multi Action 9 ml 7) Jantar wcierka 100 ml 8) Facelle, płyn do higieny intymnej 300 ml 9) Fa Nutriskin, żel pod prysznic 400 ml Kupione: 1) Alterra, szampon biotyna&kofeina 2) Palmolive, żel pod prysznic z proteinami mleka 3) Isana, woda brzozowa 4) Green Pharmacy, olejek łopianowy ze skrzypem polnym 5) Green Pharmacy, szampon 'olej arganowy, granat' 6) Green Pharmacy, płyn micelarny 'owies' 7) Green Pharmacy, krem do rąk 'róża' 8) Lovely, extra lasting lip gloss 9) Miss Sporty, maskara fabulous lash building 10) Natur Vital, maska do włosów z aloesem 11) Green Pharmacy, szampon z żeń-szeniem 12) Sally Hansen, Insta Dri 13) Sally Hansen, żel do skórek 14-19) Wibo, lakier do paznokci 20) Rimmel, longlasting lipstick 21) Maybelline, cień color tattoo 22) Capitavit, balsam do włosów 23-24) Marion, zabieg laminowania 25) Timotei, szampon 'wymarzona objętość' 26) Intimea, emulsja do higieny intymnej +prezent urodzinowy od brata: 27) Planeta Organica, balsam fiński 28) Receptury Babuszki Agafii, szampon syberyjski nr 1 29) Receptury Babuszki Agafii, ziołowy lotion do włosów |
|
|
|
#229 |
|
Konto usunięte
|
Wyrzucam bazę Hean i na jej miejsce kupiłam niespodzianka: bazę Hean
. Mam nadzieję, że już nic nie kupie. Gdyby nie promo w Rossku i Naturze miałabym piękny bilans. Jeszcze go nie wstawiam, bo jutro tez jest dzień
|
|
|
|
#230 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To i tak długo super mi szło, ale teraz wydane prawie 300 zł mnie dobiło... Tym bardziej, że to sama pielęgnacja ![]() Takie limity są bez sensu, bo co, jeśli akurat będziesz potrzebowała 7 kosmetyków? No chyba że we wszystkich kategoriach masz zapasy ![]() Cytat:
![]() Daj znać, jak się będzie sprawować Cytat:
Ile wydałaś?
|
|||
|
|
|
#231 |
|
Konto usunięte
|
heh a ja się przejmuję że wydałam aż 65zł
|
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#233 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Sama jestem ciekawa, więc pewnie szybko go przetestuję
|
|
|
|
#234 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Daj znać jak się będą sprawowały ![]() Cytat:
ale jak teraz zrobiłaś takie zakupy pielęgnacyjne, to zamiast kupować masz co zużywać ja mam zapasy chyba we wszystkich kategoriach, więc taki limit powinien się u mnie sprawdzić chociaż przez dwa miesiace - ale wiadomo, życie zweryfikuje![]() Ja wydałam prawie 180 zł i wiem, ze dałam No właśnie, wrzucam bilans, bo już nic mam nadzieję się nie zmieni. Grudzień musi być lepszy ![]() wyszło 18 - 2x podkład MUA undress your skin - issey miyaki noir absolu 50ml - olejek do włosów green pharmacy - zsk wyciąg z aloesu - zsk olej z orzecha włoskiego - podkład Bourjois 123 - płyn micelarny dermedic - lierne peeling drobnoziarnisty - żel OS czekolada-pomarańcza - błyszczyk catrice - isana pomadka ochronna - pomadka gracja miraculum - gliceryna 50g - catrice kamuflarz - tusz oriflamme very me fat lash - mydło kawowe z mydlarni - odżywka do paznokci wibo + 3x maseczka rival de loop w saszetce przyszło 29 ![]() - lirene kremowy żel do mycia twarzy - olejek herbaciany - podkład bourjois HM - 2x tusz wibo extreme lashes - 2x lakier wibo - pomadka ochronna Lilien sun active spf 30 - 2x rimmel skandaleyes 05 golden bronze - 2x rimmel skandaleyes 06 rich russet - wibo odżywka sos weak nails - wibo preparat do skórek cuticle remover - eveline diamentowa odżywka do paznokci - eveline olejek arganowy do skórek - eveline CC cream - eveline aqua Platinum 476 - Eveline aqua platinum 485 - wibo żel do brwi - korektor art scenic Eveline - 2x lakier Eveline - isana odżywka do włosów - isana żel z wanilią - isana żel marakuja i kokos - delia pomadka - pomadka tisane - alterra deo balsam Ten balsam deo z alterry jest rewelacyjny. Zdecydowanie zdetronizował isanę w kremie. No i nie zawiera aluminium na czym mi zależało (mam bez aluminium z ori, ale okrutnie śmierdzi )
Edytowane przez emmmm Czas edycji: 2014-11-27 o 19:38 |
||
|
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak, 5 par w sumie
Cytat:
Zaraz idę pod prysznic, może coś uda się zużyć chociaż.
|
|
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Z eobuwie.pl głównie. Polecam ten sklep
Te 5 par butów z tamarisa zamówiłam zgodnie z rozmiarem jaki nosze i wszystkie pasują jak ulał. Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2014-11-27 o 20:34 |
|
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawiam się między eobuwie a aligoo.pl. Na tym drugim są 12 zł tańsze ale nic nie słyszałam o tym sklepie.
|
|
#239 |
|
Ekspert ds. fantastyki
|
Ja już na weekend w domu rodzinnym, więc w bilansue nie będzie zmian
Listopadowy bilans Wyszło: 1. Bielenda, himalajska sól do kąpieli, azja spa, 480g 2. YR, tradition de Hammam, oliwka pod prysznic z olejkiem arganowym, 200ml 3. YR, pure calendula krem regenerujący na noc/dzień, 50ml 4. YR, hydravegetal tonik, miniatura 50 ml 5. Sephora, longlasting eye-liner w kałamarzu 6. Avon, szampon migdały i awokado, 700 ml 7. YR, un matin au jardin kwiat wiśni, żel pod prysznic, 200 ml (dodane do prezentu) Przyszło: 1. MAC, szminka Mehr 86 2. MAC, mini tusz false lashes 42 3. Gumki invisibobble 4,33 4. The body shop masło do ust arganowe 16 5. Clinique świąteczny zestaw 4 chubby sticks 79 6. YR, dezodorant cytryna z meksyku 11 W sumie: 239 złotych Darmo: 1. Omia, balsam z olejem jojoba, 200ml (z konkursu) 2. The body shop, masło do ciała zielone jabłko (świąteczna edycja) idzie do prezentu 3. Dwie miniatury z clinique (take the day off make-up remover 30 ml, moisture surge 7 ml) 4. YR, Balsam intensywnie odbudowujący z olejkiem z jojoba 5. YR, so elixir edt 30 ml 6. YR, serum RICHE przeciwzmarszkowe (już poszło do mamy) |
|
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedną parę tamarisów kupiłam z Zebry. Tam tez jest bon zniżkowy za zapisanie się do newslettera. Zużyłam żel kasztanowy do nóg z Ziaji oraz próbkę maseczki algowej Algenist |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.

tak, tą czerwoną. Widziałam gdzieś jeszcze te szminki tanio, ale nie było mojego odcienia 

)

ale jak teraz zrobiłaś takie zakupy pielęgnacyjne, to zamiast kupować masz co zużywać