|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXX
|
|
|
|
#1262 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Cattivo Czas edycji: 2014-11-27 o 19:25 |
|||
|
|
|
#1263 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() To znaczy wiem, "Asiu, ale się zmieniłaś! Jak pięknie podnosisz brwi!" Zmieniła się, każdy się zmienia. Ja spektakularnej metamorfozy nie widzę. . ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
Przecież o Basi cały czas tutaj się wałkuje: Saruman, Saruman, Saruman, przedział, przyklap, Saruman.
Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2014-11-27 o 19:28 |
||
|
|
|
#1264 |
|
Raczkowanie
|
Tak myślałam, że to jakaś ściema ze strony Douglasa. Znaczy się lepiej ich olać
|
|
|
|
#1265 | |
|
Kociara
|
Cytat:
Zmieniła się i to bardzo - już pomijam wygląd i wagę, ale sposób mówienia czy nawet (nie boję się napisać) bycia, jest zupełnie inny. Asia to moim zdaniem teraz zupełnie inna dziewczyna.
|
|
|
|
|
#1266 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=jajajamajka;4911572 1]I co na celu ma wrzucenie tego podbróda? [film, o którym pisze, ma inną miniaturę] Teraz też może taki zrobić.
![]() To znaczy wiem, "Asiu, ale się zmieniłaś! Jak pięknie podnosisz brwi!" Zmieniła się, każdy się zmienia. Ja spektakularnej metamorfozy nie widzę. [COLOR=Silver]. ja też nie widzę jakiejś dużej zmiany, zmieniła włosy na blond, nie maluje brwi na czarno i zdjęła te paskudne okulary, jak dla mnie tyle :P jeśli chodzi o tuszę, to miała okres kiedy schudła, ale dopadło ją jojo
|
#1267 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja u niej widzę bardzo dużą zmianę na plus. |
|
|
|
|
#1268 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1269 |
|
Raczkowanie
|
tylko, że ona nawet na niewypozowanych selfkach wygląda inaczej, niż 4 lata temu. Nie piszę, że lepiej, czy gorzej. Inaczej.
|
|
|
|
#1270 | |
|
Kociara
|
Cytat:
to mogłaś napisać, ze chodzi o jedno zdjęcie Poza tym kiedy robiła to pierwsze selfie być może też pozowała z pół godziny i wybrała najładniejsze, nie wiadomo Wygląd wyglądem, za parę lat raczej wszystkie będziemy się malować i wyglądać trochę inaczej, bo taka kolej rzeczy i moim zdaniem nie ma sensu tego oceniać. Serio, ja też się śmieję kiedy widzę swoje zdjęcia sprzed paru lat, ale wtedy wyglądałam "normalnie", bo inna była trochę moda i trendy w make-up'ie, a też aż tak się np. makijażem nie interesowałam, tyle co wyczytałam w gazetach
|
|
|
|
|
#1271 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rety wałkowałyśmy już wczoraj ten temat Każdy ma swoje zdanie i każdy się swojego trzyma i dobrze nie wracajmy już do tego Nie zamierzam nikogo zabijać, ani niczego kraść nie zamierzam się dalej tłumaczyć, a cała ta dyskusja zmierza w naprawdę złym kierunku. Tak mówię za siebie, tylko, że jako jedyna przez przypadek wyraziłam swoje zdanie otwarcie i dlatego dowiedziałam się, że skoro chciałam "ukraść" program to równie dobrze mogę zabić, kogoś okraść lub ukraść czyjeś pieniądze Tak, zaraz się dowiem, że to wszystko już zrobiłam tylko o tym jeszcze nie wiem Dla nie których kradzież programu można porównać do zabójstwa i innych równie poważnych czynów- wybacz, ale dla mnie nie
|
|
|
|
|
#1272 |
|
Rozeznanie
|
https://www.youtube.com/watch?v=T96VhqZL8-0
Dlaczego narzeczony madzika kazał jej kupić nowe ciuchy a stare spakował i wywiózł do domu rodzinnego ? Nie ogarniam.
|
|
|
|
#1273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
btw patrzcie na ten porcelanowy(?) pistolet stojący obok książek Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2014-11-27 o 20:50 |
|
|
|
|
#1274 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1275 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() "dalej kochani, taka koszula biała, tzn. ona powinna być biała no ale niestety wsadziłam ją i nie zauważyłam że wpadła mi skarpetka różowa tzn. czerwona ale to nic po domu mogę biegać" |
|
|
|
|
#1276 |
|
Zadomowienie
|
To jest wazon, kiedyś były dość popularne. Kwiat w lufie. Kiczowaty, ale żeby był jakoś niezwykle zabawny to nie powiem, ludziom podobają się różne rzeczy.
Dodam może jeszcze że ostatnio te wazony były w empiku i na promocji można je było kupić za dosłowne grosze, 3 zł czy coś koło tego. Edytowane przez GgochaA Czas edycji: 2014-11-27 o 20:58 |
|
|
|
#1277 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pokazała jeden sweterek, na oko to XL, i sama się dziwi, ze to S. XS-ka by się nie dziwiła. |
|
|
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1279 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
?) albo Renatą Barańską. Któraś z nich go kiedyś pokazywała.---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- ja też przestałam palić świeczki i nie mam białych dodatków do mieszkania o a MK nie wspomne ;(
|
|
|
|
|
#1280 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
o to to
|
||
|
|
|
#1281 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I fakt, tamten haul to było wielkie kombo rzeczy niepraktycznych i w kontrowersyjnym guście. Powaliły mnie obudowy na iphone, których kupiła ze 3, choć nie ma iphone'a. |
|
|
|
|
#1282 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1283 |
|
Zadomowienie
|
Znalazłam ten filmik. Za pistolet dała 1,40
Oprócz tego ze 3 świeczniki w kształcie rur
|
|
|
|
#1284 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Oczywiście, że ja też tak mam! ![]() I taki miał być sens mojej wypowiedzi: moim zdaniem zmiana wyglądu Asi spowodowana jest głównie zmianą mody.
|
|
|
|
|
#1285 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1286 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma w tym haulu nic takiego. Pokazała 2 obudowy ale na swój telefon i powiedziała że na iphony było bardzo dużo, ale one nie pasują do jej telefonu więc nie kupiła.
Edytowane przez GgochaA Czas edycji: 2014-11-27 o 21:37 |
|
|
|
#1287 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1288 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja zupełnie nie na temat, ale mam nadzieję, że poratujecie, bo mam niewiele czasu. Chcę kupić mamie coś w stylu rękawa cukierniczego do kremu, najlepiej jakiejś polskiej firmy (nawet nie wiem kto może coś takiego mieć w ofercie) i takiego którego będzie łatwo umyć, ale totalnie się na tym nie znam. Szukam czegoś na allegro. Jeśli ktoś ma pomysł lub rozeznanie to poproszę o jakieś info czym się kierować, z jakiego materiału szukać lub linki na PW. Widzę, że Munki nie ma... Ktoś poratuje co się nieco zna w temacie?
|
|
|
|
#1289 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://24home.pl/pl/p/Tescoma-Rekaw-...ek-DELICIA/380 |
|
|
|
|
#1290 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A wazony i świeczniki bronią się same
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

"Powiem Wam o kolorze, o którym nikt jakoś nie wspomina, a jest piękny blablabla... MAC REBEL". No jak to nikt o nim nie wspomina? Jeden z bardziej znanych kolorów przecież.
Zmieniła się i to bardzo - już pomijam wygląd i wagę, ale sposób mówienia czy nawet (nie boję się napisać) bycia, jest zupełnie inny. Asia to moim zdaniem teraz zupełnie inna dziewczyna.

Poza tym kiedy robiła to pierwsze selfie być może też pozowała z pół godziny i wybrała najładniejsze, nie wiadomo
Wygląd wyglądem, za parę lat raczej wszystkie będziemy się malować i wyglądać trochę inaczej, bo taka kolej rzeczy i moim zdaniem nie ma sensu tego oceniać. Serio, ja też się śmieję kiedy widzę swoje zdjęcia sprzed paru lat, ale wtedy wyglądałam "normalnie", bo inna była trochę moda i trendy w make-up'ie, a też aż tak się np. makijażem nie interesowałam, tyle co wyczytałam w gazetach