|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.36
Złożyłam wieczorem zamówienie, a dziś drugie o 9 i je połączyli, coś wolno pracują skoro tamto nie było pobrane jeszcze
![]() Dostałam wczoraj zamówienie od nowych klientek, a dziś zrezygnowały, bo inna sprzedaje z opustem wszystko, a nie po cenach katalogowych ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4562 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4563 |
Wtajemniczenie
|
Wiecie czy zestawy Famme już są? Miały być od dziś a dziś żółte światło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Zakorzenienie
|
Na wystawionej dzisiaj do południa fakturze mam masło oliwkowe z kwiatem pomarańczy.
#4565 |
Zakorzenienie
|
wysłałam dziś 2 zamówienia- nawet smsy z informacją, że faktury są wystawione już zdążyły dotrzeć a podglądu jak nie było, tak nie ma
![]() patrząc na kwotę do zapłaty są braki ![]() podejrzewam, że o sukience różowej można pomarzyć wkurza mnie takie coś bo skoro raz jej nie było więc klientka zgodziła się czekać ileś dni, że ma być dostępna pod koniec listopada a teraz oni napiszą, że będzie po 26.12 ![]() ![]() a oczywiście zrezygnować nie można -nim ją przyślą ..... pojawił się w końcu podgląd : 16 0038-0 FAR AWAY EDP 50ML 1 Produkcja opóźniona, przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień po 2014-11-30 16 2084-2 KOSMETYCZKA 1 Produkcja opóźniona, przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień po 2014-11-28 16 6659-7 PEDZEL DO ROZU 1 Produkcja opóźniona, przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień po 2014-11-28 WCZEŚNIEJSZE BRAKI DOŁĄCZONE DO BIEŻĄCEGO ZAMÓWIENIA 16 0257-6 NAT FARBKA KAPIELOWA ROZBRYKANA GRUSZKA 1 Produkcja opóźniona, przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień po 2014-12-01 16 1051-2 HELLO KITTY WODA ZAPACHOWA. ED. LIM. 1 Produkcja opóźniona, przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień po 2014-11-30 16 5622-6 AVON EXPLORATION EDT 1 Produkcja opóźniona, przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień po 2014-11-30 15 0728-6 REKREACYJNA SUKIENKA Z KAPTUREM ROZM.M 2 Produkcja opóźniona, przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień po 2014-12-29 Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2014-11-27 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Czekam na Ragnarok
|
Odebrałam dziś paczkę z pełnowymiarowymi podkładami itd.
Podkład Idealna Cera Natural Beige przetestowałam na całej twarzy i okazał się za ciemny i trochę widoczny (po naświetleniu ![]() Podkład Miracle Luxe Natural Glamour jest jaśniejszy od tego powyżej, także na razie wygląda dobrze i ładnie się stapia (w dalszym ciągu, bo z próbki to ciężko było) - jutro wypróbuję go w pracy, jak się sprawdza po całym dniu. Mam obawy, że jednak Nude Bodice mogło być lepsze... Zobaczymy. Farba do włosów - rękawiczki przyszły dziadowskie, przyczepione do instrukcji. Cień supertrwały w kremie - kolor Forever Bronze jest ładny, jeśli ktoś lubi delikatny makijaż. Dla mnie za jasny/delikatny. Trochę zmarzł, także musiałam poczekać aż posiedzi w ciepełku - rozprowadza się dobrze, na razie nie roluje, ładnie połyskuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#4568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby tak się stało, bo oczywiście co innego mi odpisali : Szanowna Konsultantko, Informujemy, że nie ma możliwości zrezygnowania z zamówionego produktu, który jest chwilowo niedostępny. Taka informacja widnieje na stronie internetowej www.avon.pl. Dodatkowo przy składaniu zamówienia istnieje możliwość sprawdzenia dostępności produktu - tym samym od razu mogą Państwo zdecydować czy chcą oczekiwać na taki produkt czy nie. Z pozdrowieniami, xxxxxxxxx Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4569 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4570 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4571 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4572 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4573 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Napisałam do nich dzisiaj, ciekawe co mi odpiszą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Zakorzenienie
|
Ja piernicze z tymi brakami, oni to specjalnie robią żeby konsultantki robiły 500 zamówień
![]()
#4575 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Torebka miała być dla mnie więc ciśnienia nie miałam, ale to z siebie zrobili głupków (za przeproszeniem)... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4576 |
Raczkowanie
|
Jak składałam zamówienie na sukienkę rekreacyjną z kapturem pierwszy raz miałam zieloną kropkę, a na fakturze brak!
U mnie niestety przez te braki kilka osób zrezygnowało, powiedziało, że nie lubi tak długo czekać i będą robili zakupy w sklepie albo w internecie z innych firm. Nie są przywiązani do Avon, zależy im na czasie. I tak moje zamówienia spadły o ok. 300zł. he ![]() Edytowane przez joannamm Czas edycji: 2014-11-27 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4577 |
Zakorzenienie
|
Ogólnie tam się chyba coś w firmie źle dzieje bo dzisiaj mnie o to klientka wypytywała
![]() ![]()
#4578 |
Raczkowanie
|
dziewczyny jak się ma zapach secret fantasy midnight w porównaniu do zwykłego secret fantasy?
![]()
#4579 |
Wtajemniczenie
|
karton 10kg na samej górze paczkomatu... no świetnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4580 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4581 |
Raczkowanie
|
Ja posłałam właśnie drugie zamówienie by ściągnąć braki.
Uzbierało się ich na prawie 400zł, ciekawe które z nich mi już dołączą. Zastanawiają mnie też zestawy z perełkami. W poprzednim zamówieniu dostałam same perełki a pędzel w brakach, a teraz gdy wpisuje kod to przy brązującym np. pisze, że całkowity brak jest, ciekawe więc czy dostanę te pędzle... no bo inaczej jak mam rozliczyć tą klientkę ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4582 |
Raczkowanie
|
Mnie już tak wk. ... te braki. Parę dni do końca katalogu a brakuje im prawie wszystkiego. Oni plajtują czy co? Katalogów mini nawet nikomu nie daje nie będę oczami świecić za dupną firmę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4583 |
Raczkowanie
|
Przy kolejnej ankiecie odnośnie ostatniego katalogu, proponuję w każdym okienku "inne" wpisać skargę na braki :P. STRAJK xP
|
![]() ![]() |
![]() |
#4584 |
Zakorzenienie
|
Ja poza bransoletkami z literkami (mam ich chyba 8 zamówionych) nie miałam żadnego braku, a zamówienie wielkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4585 |
Zadomowienie
|
Przez takie braki u mnie się posypało konsultantkowanie w Ori. Coraz mniej klientek chciało zamawiać, bo nigdy nie miały pewności czy do nich produkt dotrze... a braki były ogromne. Ja też nie miałam ochoty świecić oczami i się przerzuciłam na Avon.
Ale jak w Avonie będzie się robiło tak samo jak w Ori to też zrezygnuję, bo mi kolejny kłopot na głowie niepotrzebny... |
![]() ![]() |
![]() |
#4586 |
Raczkowanie
|
A ja właśnie myślałam że w ori jest lepiej. Widać wszędzie dobrze gdzie nas nie ma😄
|
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
Zadomowienie
|
Może teraz się zmieniło, ale tak 2-3 lata temu to była tragedia. W każdym zamówieniu brakowało tak ok. 2-3 rzeczy, a zamówienia zazwyczaj nie przekraczały 200, więc to była mała pula kosmetyków, nawet nie chcę myśleć co się dzieje przy zamówieniach za 500-600 zł...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4588 |
Raczkowanie
|
U mnie wyglądało to tak samo. Już niezbyt pamiętam, ale wydaje mi sie, ze nawet nie wiedzialam co przyjdzie a co jest w brakach ;>. w avon chociaz wiemy... ale jest coraz gorzej... jak sie zapisywalam do A to nie bylo takich brakow jakie miewam teraz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4589 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wg mnie te braki wynikają z ostrożnej oceny firmy co do ilości sprzedawanych kosmetyków w okresie przedświątecznym.Zrobili za małe zapasy. Oni chyba nie spodziewali się takiej nawałnicy.Np. u mnie koleżanka, która zamawia jeden kosmetyk na rok ( tak grzecznościowo) w tym tygodniu złożyła zamówienie na 430,00 zł.Aż do niej zadzwoniłam czy się przypadkiem nie pomyliła, bo myślałam,że to ze mną jest coś nie tak jak tą listę zobaczyłam.
![]() |
#4590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.