|
|
#601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudniowe Mamusie cz. V
Cytat:
BASJENIA ja nie daje drugiego imienia. U mnie mój brat wyjątek i ma dwa a tak to nikt więcej. Przez myśl kiedyś mi przeszło aby dac na drugie Anna(z uwielbienia do Ani z Zielonego Wzgórza ;-)) ale zrezygnowałam. Ogółem to Anie miałam mieć ale z pewnych względów musiałam odpuścić i będzie Gabrysia.
|
|
|
#602 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#603 |
|
Zadomowienie
|
Maczuma.... a może Jan Wiktor - najlepiej dodawać nazwisko, czy ładnie brzmi. U mnie chyba będzie Natalia Aleksandra W. nazwisko też dłuższe. Ja chciałam Ola na pierwsze, ale mąż nie chce. No a jak kiedyś będzie druga córa to będzie Weronika. A chłopak Filip, Karol i coś mi jeszcze chodziło... Z resztą dla chłopaków miałam dużo imion, tylko z dziewczynką był problem.
Pochwale się łóżeczkiem i wytworami świątecznymi z wakacji.
09.12.09r. 12.05.2012r. ![]() 11.04.2014r. II Kopniaczki 19/40 ![]() 12.12.14r. <3N<3 Edytowane przez Ringo6 Czas edycji: 2014-11-27 o 22:56 |
|
|
|
#604 |
|
Zadomowienie
|
Zafarbował mi się trochę królik od mojej czarnej poduszki.... co widać, bo nie jest taki śnieżnobialy jak był, ale nie piorę, bo straci mój zapach.
|
#605 |
|
Zadomowienie
|
Mnie się podoba ta opcja z Jan Sebastian
co do imienia dla naszego małego to my się nie możemy zdecydować i podejrzewam że się nie zdecydujemy przed porodem podobnie jak Karo czekamy na znak z góry może sam sobie przyniesie jakieś fajne imię. Podobają się nam klasyczne imiona męskie Piotr, Adam, Jerzy, Franciszek, Leon, Aleksander także do wyboru do koloru na pewno będzie za to miał jedno imię bo będzie miał dwa nazwiska także w dowodzie i w dokumentach by było zbyt długo dwa imiona i dwa nazwiska
Wszystko się zmienia, to nie znaczy, że na lepsze. Trzeba sprawić, by było lepiej. Nie można tylko gadać i mieć nadzieję, że samo się poprawi. Edytowane przez Paulinkus Czas edycji: 2014-11-27 o 23:04 |
|
|
|
#606 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny! Mój tp wyliczono na Sylwestra
Niestety nie wiem czy to chłopiec czy dziewczynka, bo za każdym razem, gdy byłam na USG 3D to odwracało się pupą . Nasze imiona: Mikołaj i Nikola
|
|
|
|
#607 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#608 |
|
Zadomowienie
|
O Leon mi jeszcze chodziło po głowie. Jan Sebastian, to pierwsze też co mi przyszło na myśl, ale stwierdziłam, że klasyczne połączenie, ale ładne.
|
#609 |
|
Wtajemniczenie
|
OOo proszę jakaś nowa istota
Ewkien trafilas tu teraz przez przypadek czy podczytujesz nas od dłuższego czasu ??
|
#610 |
|
Zadomowienie
|
A to urwis mały.... ja miałam to samo, ale lekarz tak długo męczył, aż wymęczył, żeby się obróciło.
|
#611 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czerpie z tego niesamowitą satysfakcję że to chłopiec i że może mi to pokazać
|
|
#612 |
|
Wtajemniczenie
|
Tu Ja nie wiem po kim moja Mila taka bezwstydna
|
#613 |
|
Rozeznanie
|
Dzieki za propozycje, o Sebastianie nie pomyślałam
rozważe jeszcze te kwestię z mężem, może Jan sam sobie drugie przyniesie wraz z narodzinami ![]() Nie wyrabiam z tym spojeniem... Noc to koszmar, jeszcze bóle krzyżowe doszły... dziś nie byłam w stanie przesunąć nogi jak leżałam na kanapie. Nie chcę wychodzić na jęczybułę, ale męczy mnie to już...
|
#614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#615 |
|
Zadomowienie
|
dziewczątka a pijecie te liście?jesli tak to ile?chociaż chyba tego nie da się "przedawkować"
kanapki mam z pasztetem i ogórkiem kiszonym...omg
|
|
|
|
#616 |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze nie kupilam tych liści, w poniedziałek będę w mieście to zobaczę. Na razie działam na innym froncie
|
#617 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a już myślałam ze będę sama samiusienka na samiutkim końcu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#618 |
|
Rozeznanie
|
Maczuma, łącze się w bólu. mam to samo z tym spojeniem
w nocy wstac do wc, to jest masakra, w ciągu dnia jeszcze daje rade, czasem bez bolu uda się zalozyc spodnie ale ja juz nie chodze na dluzsze spacery, bo wtedy bym chyba z lozka nie wstala.
|
|
|
|
#619 | ||
|
Zadomowienie
|
chorowitkom zdrówka życzę
niteczka ![]() Cytat:
http://slonik.eu/blog/2014/06/09/pie...-z-mikrofibry/ Cytat:
co to za łóżeczko, możesz podlinkować? |
||
|
|
|
#620 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zadnych negatywnych skutków nie widzę (te moje wczesniejsze czyszczenia chyba nie z tym byly związane, bo przeszly )ALe narobilas mi ochote na paszteta ![]() ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Cytat:
I jak idzie?Kurcze, a ja myslalam ze sobie dobrze tym masażem tam rozciągam, ale w trakcie tych działań na innym froncie mam wrazenie jakby jeszcze węziej sie tam zrobiło ![]() |
||
|
|
|
#621 |
|
Rozeznanie
|
Witam sie
my na 8 na wizytę zobaczymy jak Staś urósł My na drugie imię dajemy po tacie męża ktory niestety nie dożył posiadania wnuka i będzie Stanisław Janusz. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
#622 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A o jakich liściach mówicie?? Coś nie mogę znaleźć początku tego wątku. Mnie też strasznie boli w pachwinach i też głównie po prawej stronie ![]() A jak to jest z farbowaniem włosów?? Bo moja mama, na wieść, że chcę pofarbować włosy przed porodem, zareagowała jakbym nie wiadomo co chciała zrobić, że be, łe i w ogóle... Ale mi się wydaje, że to przecież nie ma żadnego wpływu na ciążę, tylko na moje samopoczucie... Ale może się mylę?
|
|
|
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
My dajemy Julian Marek po tatusiu :-D Tz się cieszy
|
#624 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze połączenie Jan Mateusz fajnie brzmi
![]() U nas dzieci wszystkie jednoimienne. Z tym drugim imieniem to zachod, bo i na świadectwie i dowodzie musi być i nie można zapomnieć już wystarczy, że i tak mamy długie nazwisko... Niteczka Ewkien witaj
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
Ja farbowalam nawet w 1 trymescie
![]() wogle cos mi sie saczy z blizny po cc dzis zauwazylam bo ponocy koszule i majtki mialam jakies w dziwnej wydzielinie.
|
|
#626 |
|
Rozeznanie
|
Nasz Kubus
nie wiem czy widac zdj
|
|
|
|
#627 |
|
Rozeznanie
|
śliczny niuniek Justysia!
![]() My po wizycie, Staś ma AŻ 3100 g! Mimo że to 36 tydz pani dr mówi że w zasadzie donoszony, więc szacuje że w najbliższych 1-2 tyg będzie z nami Niezły klocek, jak to mój mąż mówi dorodny wszystko jest ok, szyjka skrócona ale nie ma rozwarcia, przepływy też ok.
|
#628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczny! Raz jeszcze gratuluję!
|
|
#630 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
spojenie nie boli mnie od jakiegoś mesiąca za to kłuje szyjka i czuję że mały jest już naprawdę nisko. Przekonam się co i jak już w poniedziałek ![]() Cytat:
aaaa zapomniałabym pytałam lekarza i pozwolił.Śliczny ![]() Cytat:
ach ci faceci ![]() Jestem zła bo jakaś pani z infolinii zadzwoniła i mnie obudziła z samego rana. Nosz kurcze mogliby nie dzwonić o 8 rano
Wszystko się zmienia, to nie znaczy, że na lepsze. Trzeba sprawić, by było lepiej. Nie można tylko gadać i mieć nadzieję, że samo się poprawi. Edytowane przez Paulinkus Czas edycji: 2014-11-28 o 09:58 |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.

Ale jeszcze nie wiem jak. Myślałam, może Wojciech albo Franciszek albo Jerzy. Jakby któraś miała pomysł na imię do Jana pasujące to bardzo chętnie się zasugeruję 

Bo jakoś mi ich tak brakuje na liście 
podobnie jak Karo czekamy na znak z góry może sam sobie przyniesie jakieś fajne imię. Podobają się nam klasyczne imiona męskie Piotr, Adam, Jerzy, Franciszek, Leon, Aleksander także do wyboru do koloru
. 

rozważe jeszcze te kwestię z mężem, może Jan sam sobie drugie przyniesie wraz z narodzinami 
dziś nie byłam w stanie przesunąć nogi jak leżałam na kanapie. Nie chcę wychodzić na jęczybułę, ale męczy mnie to już...
w nocy wstac do wc, to jest masakra, w ciągu dnia jeszcze daje rade, czasem bez bolu uda się zalozyc spodnie 

Coś nie mogę znaleźć początku tego wątku. Mnie też strasznie boli w pachwinach i też głównie po prawej stronie