Mamusie Kwietniowe 2015! cz.VI - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-28, 10:38   #1801
kamilove
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.VI

hej

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
z nexta

a tyle nie kupisz w sklepie, tylko w lumpku

o to super i do kogo sie umowilas w koncu?

a nie moze byc swiadek chrztu? u mojej kolezanki jej brat nie mial bierzmowaniu i byl swiadkiem chrztu, a nie chrzestnym nazewnictwo wazne dla kosciola, a dla was chyba nie bardzo

Ja biore swoja przyjaciolke, a chrzestnego jeszcze nie wiemy, niech tz mysli

Matko jaki mialam dzis wieczor Pojechalysmy do tego kina na drugi koniec wawy, bo tam mialam wejsciowki i co siedziemy w kinie i duuppa. filmu nie puszczaja, jakiegos klucza nie mieli do niego, bo to przedpremiera byla, godzine siedzialysmy zanim sie okazalo, ze filmu nie bedzie, dali vouchery na dowolny seans za to, ale wiadomo, ze nie o to chodzi. Pozniej zawiozlam swoja kolezanke do domu, ale jeszcze siedzialysmy troche w aucie i gadalysmy, nagle zgaslo radio, probuje uruchoic silnik i co i duuuupppaaa rozladowal sie akumulator dobrze, ze jej brrat zszedl, ale nie mial klemow, cos tam kombinowal, ale nadal nic nie dzialalo, wzieli auto na pych by je przestawic i mielismy jechac po klemy, ale jak go zaczeli pcha to mowie by wsiadal i odpalal i sie udalo i tak po 23 wrocilam do domu
do Makowskiego jak poleciłaś ale na żytnią, dzwoniłam bezpośrednio do niego i nawet na dziś mogłam się umówić ale Tż dziś nie mógł więc w środę jedziemy

No kochana ale miałaś wieczór przygód co raz zimniej się robi, z autkami będzie więcej problemów, skąd to znam

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
ciesz się, ,że te ratlerki i yorki nie szczekają, bo na mnie szczekanie tych psów wybitnie drażniąco działa
no to jutro imprezka
mnie też te najmniejsze ujadacze najbardziej drażnią

Cytat:
Moj pies szczeknal sam z siebie dwa razy w zyciu i to nie w domu, a na dzialce, nie wyobrazam sobie, ze ujada, mojej bylej sasiadki tak ujadaly psy, chore i egoistyczne, ale na szczescie juz od tygodnia tam nie mieszkam...

Sonia, ale wyjscia na cala noc nie dzieja sie systematycznie raczej tylko sporadycznie, to do nich nei da sie przyzwyczaic, pies to pies, ja nie rozumiem czemu on sam nie moze zostac

My dzisiaj Maje oddajemy na noc do dziadkow, a sami idziemy w miasto na impreze andrzejkowa i tak sobie wymyslilam, ze wlosow nie farbuje to moze lokowke kupie sobie, bo mi sie fal zachcialo, polecacie cos w miare rozsadnej cenie?
ja Ci nie polecę bo ja z kolei w drugą stronę -prostuję namiętnie ale właśnie jako sprzęt do włosów to remington wg mniej mają największą "siłę" w działaniu jest jeszcze taka nowa szczotka elektryczna rowenty fajne czytałam opinie ale to bardziej do układania włosów, myślę o takiej zamiast prostownicy
kamilove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 10:40   #1802
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edzik_87 Pokaż wiadomość
Ale u mnie pięknie słoneczko świeci !
aż człowiek ma więcej energii do działania,a dziś akurat mam trochę do zrobienia z racji jutrzejszej domówki.. dziś sprzątanie i zakupy, jutro przygotowywanie jedzenia

Co do szczekających psów w bloku..to współczuję... :/
Moi teściowie mają amstaffa, też mieszkają w bloku, ale nawet raz nie zaszczekał..nawet jak widzi inne psy to one ujadają a on nawet nie piśnie.. także dużo od wychowania zależy
u mnie w bloku królują ratlerki i yorki i ogólnie dużo nie szczekają..na szczęście
skad wy to slonko bierzecie?daj chociaz kapke, bo u mnie od pary tygodni nawet nie wyjrzy na sekunde, podle takie

moj pies zostal u mamy, mieszkaja na parterze, co chwile ktos chofdzi, otwiera winde rozmawia, tupa, szura a on nawet nie szczeknie, czasem jak sa drzwi otwarte to potrafie wejsc do mieszkania, i jak wejde so pokoju to on sie dopieor kapnie ze ktos wszedl, wychodzi taki zaspany zdziwiony :P a jak sie wtedy cieszy prawdziwy pies obronny, za to czasem na spacerze jak idzie jakis duzy pies (dla niego kazdy jest duzy- to york) to szczeka a potem sie za plecami chowa

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 10:41   #1803
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Dobry!

witam sie z rana. Dzis polowkowe Nie wiem czy to temu, ale jak sie obudzilam po 5 to juz nie moglam usnac :P Teraz czekam do 12.40

Madzixx a Ty o ktorej dzis wizytujesz?
I dzis Boleczka masz 3D, dobrze pamietam?
Ktos jeszcze??
to kciukasy za Was dziewczyny oczywiście
kamilove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 10:44   #1804
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
ciesz się, ,że te ratlerki i yorki nie szczekają, bo na mnie szczekanie tych psów wybitnie drażniąco działa
no to jutro imprezka
to fakt, dobrze ze moj jest z tych duzych, niby orginal, ale delikatny mieszaniec na bank

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Mi chodziło o ludzi a nie o jedzonko :-D Haha ;-)
ha tez zrozumialam, ze o jedzeniu i mysle kurde ja bym im dala wybrzydzanie

JAŚ

Stary 2014-11-28, 10:47   #1805
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
LEKKA moja siostra sobie wytlumaczenie znalazla ze nie pojdzie do spowiedzi bo zyje bez slubu i nikt jej rozgrzeszenia nie da. Cud bo brat moj najlepszy jak mlodego mi podawal dostal bez problemu.. teraz biore od meza strony chrzestnych i nikt problemow nie bedzie robil bo tu inna rodzina.
Ja tez dostalam bez problemu, mimo tego , ze zylam bez slubu i kosciola nie widzalam pare ladnych lat.Ale po prostu powiedzialam na spowiedzi to co chca uslyszec.
Cytat:
Napisane przez Rina Pokaż wiadomość
my braliśmy ślub 13, w piątek w dodatku co wymagało od nas trochę podziałania w urzędzie, bo się panie zgodzić nie chciały (u nas usc daje śluby w dwie soboty miesiąca- dla mnie durnota).

o czymś jeszcze miałam pisać....aa wiem chrzty. No cóż ja nie wierzę, i nie jestem za tym, aby chrzcić Młodego. Natomiast mój M jest wierzący niepraktykujący i on jest za tym, żeby ochrzcić. Jeszcze nie wiem jak to się skończy, wojny nie będzie, dojdziemy do porozumienia.
Co do wybierania chrzestnych- szlag by mnie trafił, jakby ktoś mi się wtrącał.
.
Teraz to sobie mozna wybrac USC.
Co do chrztu my mama z tz na szczescie takie samo zdanie w tej kwestii
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 10:48   #1806
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość

Remingtony spoko ale nie umiem podac konkretnego modelu.

Nic sie nie wyspalam, do 3 sie krecilam, cora szalala w brzuchu razem ze mna a potem o 8 sie obudzilam i tyle ze snu ;/

W sobote jade do Ikei - czy ktoras z Was jadla tam obiad? Cos jest zjadliwego?
ja srednio raz w tygodniu dobra jest zupka grszybowa jesli bedzie i biore salatke z lososiem i czasami biore rybe z sosem tatarskim ale i roladki sa ok jak od tz probowalam ostatnio

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
o jak fajnie!

Dla kogos pies to pies a dla nas zawsze w domach pies byl kims wiecej-przyjacielem i tak tez Kaprysinski to nasz przyjaciel.
Od kiedy go mamy nie wyobrazamy sobie inaczej.
Poza tym przywiezlismy go ze schroniska,uratowalismy go i czujemy sie za niego odpowiedzialni.
Moja mama ma 3psy a tez nigdy wieczorem nie zostaja same-choc maja swoje towarzystwo. My chcielismy miec drugiego pieska wlasnie do towarzystwa dla kaprysa. I jak bedzie wieksze mieszkanie to na pewno sie zdecydujemy.
Rodzice M kupili drugiego zwierzaczka i one razem same jak zostaja to jest spokoj.

O kochana ja krece wlosy prostownica
hehe ja tam przyjaciolke bym w domu sama zostawila
Jak krecisz prostownica to nie ma zagniecen? Ja mam proste wlosy nawet jak sie z mokrymi poloze, ale te loki mi sie marza na dzis...

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
hej

do Makowskiego jak poleciłaś ale na żytnią, dzwoniłam bezpośrednio do niego i nawet na dziś mogłam się umówić ale Tż dziś nie mógł więc w środę jedziemy

ja Ci nie polecę bo ja z kolei w drugą stronę -prostuję namiętnie ale właśnie jako sprzęt do włosów to remington wg mniej mają największą "siłę" w działaniu jest jeszcze taka nowa szczotka elektryczna rowenty fajne czytałam opinie ale to bardziej do układania włosów, myślę o takiej zamiast prostownicy
o no to super, mam nadzieje, ze bedziecie zadowoleni!

remingtony i babylissy wiem, ze ok , ale drogie od 100zl w gore, a mi na tanszej zalezy, bo pewnie te loki zrobie sobie ze 3 razy w roku i juz

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 10:49   #1807
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

My dzisiaj Maje oddajemy na noc do dziadkow, a sami idziemy w miasto na impreze andrzejkowa i tak sobie wymyslilam, ze wlosow nie farbuje to moze lokowke kupie sobie, bo mi sie fal zachcialo, polecacie cos w miare rozsadnej cenie?
ja nie krece czesto, ale choruje na ta wciagajaca, wiecie o co chodzi?
ale cena dla mnie kosmiczna i poki co beda to moje seene marzenia, ale.. za pare lat jak bedzie za grosze bedzie moja!

w ogole moze bym cos z wlosami zrobila, nie pamietam kiedy bylam u fryzjera, caly czas kucyk, albo kok do gory, hmm..

JAŚ

Stary 2014-11-28, 10:50   #1808
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Ja tez dostalam bez problemu, mimo tego , ze zylam bez slubu i kosciola nie widzalam pare ladnych lat.Ale po prostu powiedzialam na spowiedzi to co chca uslyszec.

Teraz to sobie mozna wybrac USC.
Co do chrztu my mama z tz na szczescie takie samo zdanie w tej kwestii
i skłamałaś tym samym czy zrobiłaś to co powiedziałaś?

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 10:58   #1809
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

W sobote jade do Ikei - czy ktoras z Was jadla tam obiad? Cos jest zjadliwego?
my ostatnio nie jedlismy w Ikei ale ucieklismy do kfc na zinger boxa ale chyba madzixx chwalila

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
ja tez jak bralam slub to mowilam to co uslyszec chca, mowilam prawde, ale nie cala. dla mnie spowiedz powinnam byc przed bogiem a nie przed spowiednikiem.. w ogole kosciol to dla mnie obecnie chora instytucja, ksieza powinni miec normalne rodziny, jak pastorzy a nie "zyc
w celibacie", badz sorry.. posuwac siebie badz malych chlopcow..
nie widze powolania w ludziach gloszacych slowa boga.. wiec nie wierze w to co mowia. zreszta mowia to co ludzie chca slyszec, jak wchodza do kosciola to wylaczaja mozgi.
takie jest moje zdanie, ale wiem, ze jest wiele wierzacych i szanuje wasze poglady..

JAŚ

Stary 2014-11-28, 11:00   #1810
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
i co kupil Ci? Moj taki sam jest,a najgorzej ze Twoj jeszcxe to by jadl przy Tobie

Nie nie kupil ... ale dal mi 2 kawalki swojej :P

Cytat:
ja bym spała dalej
no ale ja normalnie chodzę spać przed 20 i śpię 12 godzin

No cos Ty ja to chodze spac 12/1/2 :P wiec potem siedzialam i ogladalam film do 2:30 :P

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
widze ze wy to macie ciekawe zycie nocne wpol do 1 w nocy na zakupy chodzicie
Noo az czasem mam dosc :P

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Dobry!

witam sie z rana. Dzis polowkowe Nie wiem czy to temu, ale jak sie obudzilam po 5 to juz nie moglam usnac :P Teraz czekam do 12.40

Madzixx a Ty o ktorej dzis wizytujesz?
I dzis Boleczka masz 3D, dobrze pamietam?
Ktos jeszcze??

Kciuki za wizyte
Dobrze pamietasz dzisiaj mam 3D o 14.20

Cytat:
dla Ciebie i dla Madzixa za polowkowe

Oby Boleczki dzidzia sie pokazala
OBY OBY !!!!!!!

Ka wrocilam od krwiopijcow, wlasnie zjadlam sniadanko, czekam az M sie wygrzebie i jedziemy po slubny garnirur no a potem na wizyte

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 11:03   #1811
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

ahhh no i najwazniejsze! dziewczyny trzymam mocno mocno kciuki za wsze wizyty! !

JAŚ

Stary 2014-11-28, 11:03   #1812
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez jak bralam slub to mowilam to co uslyszec chca, mowilam prawde, ale nie cala. dla mnie spowiedz powinnam byc przed bogiem a nie przed spowiednikiem.. w ogole kosciol to dla mnie obecnie chora instytucja, ksieza powinni miec normalne rodziny, jak pastorzy a nie "zyc
w celibacie", badz sorry.. posuwac siebie badz malych chlopcow..
nie widze powolania w ludziach gloszacych slowa boga.. wiec nie wierze w to co mowia. zreszta mowia to co ludzie chca slyszec, jak wchodza do kosciola to wylaczaja mozgi.
takie jest moje zdanie, ale wiem, ze jest wiele wierzacych i szanuje wasze poglady..
ja też mam swoje zdanie na temat księży
ale myślę, że nie ma sensu tutaj o tym dyskutowac

a nie będę zmuszać potencjlnego chrzestnego do kłamstwa przy spowiedzi on sam chciał być pewnie w zgodzie z sumieniem i powiedział nam wprost, że nie może zostać chrzestnym, bo nie ma ślubu kościelnego

za wszystkie wizyty

ja w końcu wstaję - lecę kończyć zupę i kotlety robić a potem sprzątanko.

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2014-11-28 o 11:04
Stary 2014-11-28, 11:04   #1813
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
ahhh no i najwazniejsze! dziewczyny trzymam mocno mocno kciuki za wsze wizyty! !
Dziekuje

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2014-11-28, 11:05   #1814
kordelka85
BAN stały

Cytat:
W sumie tak, powiedzilam kilka standardowych rzeczy, typu nie chodzenie do kosciola, przeklinanie itp.
Ale nie zalowalam tegoi i nie zamierzalam sie poprawic, zrobilam to dla papierka.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 11:07   #1815
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
ja też mam swoje zdanie na temat księży
ale myślę, że nie ma sensu tutaj o tym dyskutowac

a nie będę zmuszać potencjlnego chrzestnego do kłamstwa przy spowiedzi on sam chciał być pewnie w zgodzie z sumieniem i powiedział nam wprost, że nie może zostać chrzestnym, bo nie ma ślubu kościelnego
dokladnie, to temat rzeka, wiec kazdy ma prawo do swojego zdania.
ja nie bede dyskutowala

JAŚ

Stary 2014-11-28, 11:14   #1816
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
ja srednio raz w tygodniu dobra jest zupka grszybowa jesli bedzie i biore salatke z lososiem i czasami biore rybe z sosem tatarskim ale i roladki sa ok jak od tz probowalam ostatnio

hehe ja tam przyjaciolke bym w domu sama zostawila
Jak krecisz prostownica to nie ma zagniecen? Ja mam proste wlosy nawet jak sie z mokrymi poloze, ale te loki mi sie marza na dzis...

o no to super, mam nadzieje, ze bedziecie zadowoleni!

remingtony i babylissy wiem, ze ok , ale drogie od 100zl w gore, a mi na tanszej zalezy, bo pewnie te loki zrobie sobie ze 3 razy w roku i juz
Kochana nie mam zagniecen

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Nie nie kupil ... ale dal mi 2 kawalki swojej :P

No cos Ty ja to chodze spac 12/1/2 :P wiec potem siedzialam i ogladalam film do 2:30 :P

Noo az czasem mam dosc :P

Kciuki za wizyte
Dobrze pamietasz dzisiaj mam 3D o 14.20

OBY OBY !!!!!!!

Ka wrocilam od krwiopijcow, wlasnie zjadlam sniadanko, czekam az M sie wygrzebie i jedziemy po slubny garnirur no a potem na wizyte
no to kochany

Super

Ja sie malowac bede i lece do pracy.
Laski u mnie na minusie tempka i do tego wiatr. Masakra jakas
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 11:20   #1817
cashmere
Zakorzenienie

Dzieki za wszystkie kciuki!
Ja tez trzymam kciuki za moje dzisiejsze wspoltowarzyszki

Lekkaatletka my przy okazji wizyty w ikei zawsze tam jemy i jest ok

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 11:21   #1818
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
\
Ja sie malowac bede i lece do pracy.
Laski u mnie na minusie tempka i do tego wiatr. Masakra jakas
a ja nawet nie wiem ja u mnie, ale do sklepu bym sie przeszal. caly tydzien tzt robil zakupy i brakuje mi nawet przejscia sie po spozywke moze cos dobrego by mi w rece wpadlo

JAŚ

Stary 2014-11-28, 11:22   #1819
lekkaatletka
Zadomowienie

Cytat:

Grzybów nie jadam, chyba na rybę się zdecyduję "_ zaraz zajrzę na stronę, co serwują.
Z takich megatanich mam MPM lokówkę, ale ona dość cieniutka jest, więc bardziej sprężynki wychodzą niż grube loki.
Cytat:
ja nie krece czesto, ale choruje na ta wciagajaca, wiecie o co chodzi?
ale cena dla mnie kosmiczna i poki co beda to moje seene marzenia, ale.. za pare lat jak bedzie za grosze bedzie moja!
Mnie też się do tej wciągającej oczy świecą
Moi rodzice kupili mi za Twoją namową pooduchę Mothercare i przed świętami już dostanę
Cytat:

Kciuki za USG

Boże, pamiętam szukanie garnituru ślubnego dla TŻ, sto razy gorsze niż suknia dla mnie, ciągle mu coś nie pasiło, bo miał mocno sprecyzowane, co chce a nigdzie tego nie było
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 11:28   #1820
gosiak0512
Zakorzenienie

SONIA smieszne filmy z sieci wylowione i takie 30minut programu na tvn turbo.

LEKKA patrzylam ale cena taka sama co w sklepie forda wiec bedzie wracal z miasta to od razu kupi w salonie bo tak doszedlby koszt wysylki i najwczesniej w poniedzialek by bylo.

Kciuki za wizyty!!

U mnie z garniakiem nie bylo problemow 2 przymierzyl i moment wybral

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 11:36   #1821
madzixx88
Zakorzenienie

Cześć

byłam u kosmetyczki na hennie i regulacji brwi i po drodze weszłam do Biedronki-mają świetne poszewki świąteczne wzięłam sobie dwie szare w snieżynki są też koce polarowe ze świątecznym motywem i obrusy, bieżniki
dziękuje za kciuki

Cytat:
my ostatnio nie jedlismy w Ikei ale ucieklismy do kfc na zinger boxa ale chyba madzixx chwalila
ja ostatnio jadłam klopsiki szwedzkie z sosem i żurawiną, puree ziemniaczane (pyszne!!!)
kiedyś też mintaja z sosem tatarskim chyba zupy też są ok-ogólnie jak za tę cenę to można smacznie zjeść

Boleczka i Cashmere-kciuki!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

aa nie zacytowało mi:

Cashmere-ja mam usg na 15:15
mam nadzieję, że córcia się potwierdzi

u mnie słonko dziś, od razu więcej energii mroźno jest ale taka zima to może być
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 11:37   #1822
Rina
Rozeznanie

Dzień dobry Brzuchatki
wczoraj takie piękne słońce, a dziś pochmurno znowu, szkoda

Cytat:

Matko jaki mialam dzis wieczor Pojechalysmy do tego kina na drugi koniec wawy, bo tam mialam wejsciowki i co siedziemy w kinie i duuppa. filmu nie puszczaja, jakiegos klucza nie mieli do niego, bo to przedpremiera byla, godzine siedzialysmy zanim sie okazalo, ze filmu nie bedzie, dali vouchery na dowolny seans za to, ale wiadomo, ze nie o to chodzi. Pozniej zawiozlam swoja kolezanke do domu, ale jeszcze siedzialysmy troche w aucie i gadalysmy, nagle zgaslo radio, probuje uruchoic silnik i co i duuuupppaaa rozladowal sie akumulator dobrze, ze jej brrat zszedl, ale nie mial klemow, cos tam kombinowal, ale nadal nic nie dzialalo, wzieli auto na pych by je przestawic i mielismy jechac po klemy, ale jak go zaczeli pcha to mowie by wsiadal i odpalal i sie udalo i tak po 23 wrocilam do domu
miałaś niezapomniany wieczór niezawsze pewnie w pamięć zapadnie

Dziewczynki, idę obfotografować moje wczorajsze łupy z lumpka- powiedzcie mi tylko jak mam wrzucić fotki na forum potem??

http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png
Rina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 11:40   #1823
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Grzybów nie jadam, chyba na rybę się zdecyduję "_ zaraz zajrzę na stronę, co serwują.
Z takich megatanich mam MPM lokówkę, ale ona dość cieniutka jest, więc bardziej sprężynki wychodzą niż grube loki.

Moi rodzice kupili mi za Twoją namową pooduchę Mothercare i przed świętami już dostanę

Kciuki za USG

Boże, pamiętam szukanie garnituru ślubnego dla TŻ, sto razy gorsze niż suknia dla mnie, ciągle mu coś nie pasiło, bo miał mocno sprecyzowane, co chce a nigdzie tego nie było
Haha no tak to jest w facetami ale na szczescie bylismy w tamtym tyg obczaic mniej wiecej co jest w sklepach. Teraz juz ma obczajone co chce, tylko pozostaje przymierzyc

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2014-11-28, 11:41   #1824
FlightlessBird
Zakorzenienie

pochwalić się Wam moim żelkiem ciązowym? a pochwalę, a co!

ugotowałam wszystkie 10 jaj na twardo do kotletów i teraz nie mam surowych do masy

Chciałam biec do sklepu, ale nie mamw portfelu żadnej kasy, a nie będę biec do tego gdzie można płacić kartą, bo to już konkretnie musiałabym się ogarnąć
Więc mąż na start będzie musiał kupić jaja i zadowolić się barszczem ukraińskim.
Ma nauczkę za branie mi ostatnich pieniędzy z portfela
Chciał wczoraj drobne i powiedziałam mu "weź" ale nie wszystkie

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2014-11-28 o 11:59
Stary 2014-11-28, 11:44   #1825
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Cześć

byłam u kosmetyczki na hennie i regulacji brwi i po drodze weszłam do Biedronki-mają świetne poszewki świąteczne wzięłam sobie dwie szare w snieżynki są też koce polarowe ze świątecznym motywem i obrusy, bieżniki
dziękuje za kciuki

ja ostatnio jadłam klopsiki szwedzkie z sosem i żurawiną, puree ziemniaczane (pyszne!!!)
kiedyś też mintaja z sosem tatarskim chyba zupy też są ok-ogólnie jak za tę cenę to można smacznie zjeść

Boleczka i Cashmere-kciuki!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

aa nie zacytowało mi:

Cashmere-ja mam usg na 15:15
mam nadzieję, że córcia się potwierdzi

u mnie słonko dziś, od razu więcej energii mroźno jest ale taka zima to może być
Dzieki kochana, Ty masz dzisiaj też usg? Trzymam kciuki

Nasza córcia - Nikola
30.04.15

Edytowane przez boleczka93
Czas edycji: 2014-11-28 o 11:49
Stary 2014-11-28, 11:48   #1826
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:

także jutro 15:15 trzymajcie kciuki
kciuki
Cytat:
o matko jaka przygoda Cię spotkała

Cytat:
to dziwne, bo życie w konkubinacie jest dla kościoła grzechem, dlatego też przyjaciel mojego męża nie może być chrzestnym, bo nie dostanie rozgrzeszenia.
Nawet my przed ślubem mieszkaliśmy ze sobą po cywilnym i mieliśmy tylko jedną spowiedź - dzień przed ślubem. Nie mieliśmy tej miesiąc przed, bo ksiądz wprst powiedział, że rozgrzeszenia i tak byśmy nie dostali.
hihi a ja wam powiem, że żyłam w konkubinacie, w sensie mieszkałam z tż jak mój chrześniak miał chrzest, nikt się mnie nie pytał czy mieszkam z rodzicami czy z facetem i ja tez nic nie mówiłam, więc skąd ksiądz miał wiedzieć, że mieszkam z tż i nie było problemu abym była chrzestną
Cytat:
widze ze wy to macie ciekawe zycie nocne wpol do 1 w nocy na zakupy chodzicie
u mnie to norma bo tż zawsze się przypomni że albo nie ma chipsów albo zupki chińskiej i zazwyczaj przypomina mu się po 23 a ja głupia wtedy się martwie jak musi iśc kawałek do monopolowego ;/
Cytat:
Dzieki Black
W ogole jak sie czujecie ?
Nie licząc podłego humoru to dobrze...
cashmere kciuki za połówkowe

a teraz cos ode mnie
Ale mnie tż wkurzył po pierwsze; mówię mu rano aby poszedł do sklepu bo koty nie mają jedzenia... mówi że ja mam pójśc jak wstane bo on nie zdąży bo kolega zaraz może zadzwonić że ma schodzić do pracy, obróciłby dwa razy... wstaje... patrzę a w półce nie ma nawet grosza, musiał wziaśc wszystkie pieniądze wczoraj pewnie i zapomniał odłożyć i za co ja mam kotom kupić jedzienie i to nie wszystko... chce sobie zrobić śniadanie a nie ma chleba nosz kur** i co ja mam jeść ? nerw
po drugie; poprosiłam go wczoraj aby odkurzył mieszkanie... on ok i co ? oczywiscie nie odkurzył bo miał wazniejsze sprawy, kurde film musiał oglądnać i jeszcze zostawił syf po wczoraj wieczorem, obierki od jabłek na stole, deska z obierkami od ogórka i resztki pomidora po wczorajszej kolacji jego, mówiłam mu ze przed snem ma to posprzątać a on że ok i co ? i nie posprzątał zadzwoniłam i powiedziałam mu ze ja tego nie bede sprzątać a on do mnie że on tez po mnie często sprzata... tylko ja się pytam kiedy jak ja siedze w domu do południa wszystko ogarniam, obiad ja robię, zmywam ja ? a wiec ? aaaaaaaaaaaale mam nerwa dziś, musiałam sie wygadać...

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-28, 11:48   #1827
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki kochana, Ty masz dzisiaj jest usg? Trzymam kciuki
tak, wczoraj się o tym dowiedziałam
bo miałam nie iść -mam dopiero 19w1d i tylko zwolnienie chciałam załatwić ale w koncu idę. Potem usg połowkowe 3D mam 10.12 -równo w 21 tc. To dzisiejsze traktuje jako taki przedsmak no i oczywiście spotkanie z maluszkiem

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2014-11-28 o 11:50
Stary 2014-11-28, 11:55   #1828
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
ja jestem mega zadowlona i polecam z czystym sumieniem! to taka moja milosc od pierwszego lezenia

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
nie tak daleko a u mnie nie ma a potrzeba mi slonka zeby akumulatory doladowac, rozmemłała mnie ta ostatnia aura :/

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Rina Pokaż wiadomość

Dziewczynki, idę obfotografować moje wczorajsze łupy z lumpka- powiedzcie mi tylko jak mam wrzucić fotki na forum potem??
pod okienkiem w ktorym odpisujesz masz "zarzadzaj zalaczniikami" tam je zalaczasz, ladujesz (trzeba chwilke odczekac) i juz

JAŚ

Stary 2014-11-28, 11:58   #1829
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
ja jestem mega zadowlona i polecam z czystym sumieniem! to taka moja milosc od pierwszego lezenia

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

nie tak daleko a u mnie nie ma a potrzeba mi slonka zeby akumulatory doladowac, rozmemłała mnie ta ostatnia aura :/

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

pod okienkiem w ktorym odpisujesz masz "zarzadzaj zalaczniikami" tam je zalaczasz, ladujesz (trzeba chwilke odczekac) i juz
może przyjdzie do Ciebie za niedługo
Stary 2014-11-28, 11:58   #1830
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
pochwalić się Wam moim żelkiem ciązowym? a pochwalę, a co!

u
ale co? ja nic nie widze

JAŚ

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości