![]() |
#4711 | |
Lurker ;)
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
Cytat:
![]() Dziewczyny, wiecie, ze otworzyli juz F&F online wersja polska ![]()
![]() |
#4712 | |||||||
Zakorzenienie
|
ufff, wróciłam własnie z wycieczki, siedmioro dzieci a wymęczyły mnie pytaniami jak prokurator
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jaka delikatna panienka ![]() Cytat:
![]() ![]() zaprosisz? ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja sie zbieram zaraz do domku i łikend prosze panstwa ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
|
Pstryczku- on właśnie tak mi napisał,że nie chce żebym przyjechała bo ja odjadę a on tam będzie musiał zostać i że na nowo będzie przeżywał rozłąkę ze mną więc woli wytrzymać te kilka dni bez spotkania ze mną.
Mimo wszystko zrobiło mi się w pierwszym momencie przykro bo brat który zjechał w środę do domu a w niedzielę jedzie do niemiec wyszedł z taką propozycją że mnie zawiezie do niego (sam poświęca czas z rodziną przecież). Ucieszyłam się jak głupia że mam szansę go zobaczyć bo nawet nie snułam takich planów a on jedną wiadomością (mimo że wyjaśnił czemu tak będzie lepiej) w jednej chwili przygasił moje emocje. Po prostu było mi przykro w tamtej chwili bo odebrałam to tak jakby nie chciał mnie widzieć bo tak mu po prostu dobrze,lepiej bez nas. Od wczoraj mamy zerowy kontakt,ja strzeliłam focha,on próbował załagodzić sytuację ale ostatnio mam taki okres w swoim życiu że na każdą jego wiadomość atakowałam go więc w końcu odpuścił. Wiem że ostatnio nie łatwo się ze mną dogadać,sama się izoluje od wszystkich... Dziękuje Ci Pstryczku za ten wpis ![]()
#4714 |
Zakorzenienie
|
siler - sliczna daria!!!!
gojka - buziaki dla was! powoli bede was zapaszac ale najpierw musze ogarnac troche o co w tym wszystkim chodzi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Zadomowienie
|
![]() Hope coś okropnego z tym wypadkiem, ale dopóki w tym chorym kraju będzie przyzwolenie na jazdę po alkoholu to niestety będzie się tak działo ![]() Little powodzenia na rozmowie, może nie będzie tak źle ![]() Silver ale Daria urosła! I faktycznie coraz bardziej podobna do Ciebie ![]() Marsi zdrówka dla Leosia! Hje wg mnie też tylko wyprowadzka pozwoli Ci wychowywać Polę po swojemu. Mała myślę podobnie jak Pstryczek, ja miałam takie momenty w szpitalach, że nawet telefonów nie potrafiłam odbierać bo mnie dobijało wszystko ![]() ![]() Debrah szok z tymi spacerami, przecież dla zdrowia trzeba się przewietrzyć, nie pojmuje takich ludzi. No i właśnie co na to przedszkole? Trzeba respektować takie głupie żądania rodziców, czy dalej normalnie wychodzą dzieci na dwór? Nancy jestem w szoku, że Kubuś tak zasnął ![]() Nawijko, ale masz małego przystojniaka w domu ![]() Gojka Ewa w szpitalu miała takie same łóżeczko, ale tylko pierwszej nocy, na drugą udało się nam zamienić na trochę dłuższe, ale za to z niższym zabezpieczeniem no i spałyśmy tam we dwie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
biedulka, ucaluj sa!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | ||||
Zakorzenienie
|
Jesiuuu ale mam do nadrabiania. Miałam nocki, więc zero energii do czegokolwiek. Troszkę mam cytatów, postaram się jeszcze poczytać.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4718 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Bo się do mamusi dostosował ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ej, ale nie ma Cię w propozycjach jeszcze ![]() ![]() Wiecie co? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Apropos pająków (zdjęcie kuzynki mojego tż) - https://www.facebook.com/photo.php?f...5222876&type=1 ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
Hje, cos mi sie wydaje,ze na noc zasniecie o 31
![]() Pstryniu, mam Cię! Co bys nie zginęła w gąszczu mamus wysłałam Ci propozycje znajomych ![]() i wyszło mi przy okazji ile osób musze wywalic z internetowej księgi znaj0mych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Zakorzenienie
|
Dalej śpi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Zakorzenienie
|
Haha ja też Pstryniowi sugestie znajomych wysłałam
![]() Hje nie uciekł. Chciał uciekać, ale za chwilę się zatzrymał wysiadł zataczał się i "co ja zrobiłem". Tz jak poczuł wódę to mu zabrał kluczyki. ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- nie no.. świat sie kończy.. Pstryn fb założył ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Przepraszam, że się nie odnoszę, ale tak Was tylko liznęłam, bo dopiero mam chwilę.. dostaliśmy auto zastępcze. Nasze wizualnie niewiele, lampa cofnięta, na zderzaku ślady, policjant zdziwiony że dostała przecież takiego strzała a nic nie widać. dopóki maski się nie uniesie. silnik się przemieścił, kable od chodnicy czy czegoś tam się pozałamywały, biegi nie wchodzą, drzwi przestawione, prawdopodobnie przestawiona cała rama. Więc oby wypłacili szkodę całkowitą, bo chyba nie opłaca się tego robić. NO i TZ chuja ze stopy cywilnej jeszcze może pociągnąć. Był u lekarza, jest w kartotece, że ma bóle pourazowe kręgosłupa i głowy. Kutas kogoś zabić mógł! |
![]() ![]() |
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
O kurdę Hje - jak jestem przeciwnikiem budzenia raczej - to tutaj bym się złamała już chyba, zbyt bym była przerażona nocką
![]() Jak ona ci w nocy wstaje to nie budzi innych domowników? to moja największa bolączka tu. Ja delikatnie budzę Ami (tzn zaczynam chodzić koło niej, normalnie wchodzę do pokoju i robię coś sobie, bez chodzenia na palcach ale i bez hałasu, powoli budzi się sama) po 15, bo tutaj mam potem mega problem z położeniem jej spać - jeśli nie śpi w nocy to nie spią wszyscy inni.. ;/ Btw - właśnie dziś zasnęła o 18.50. Poszliśmy na górę zobaczyć postępy w remoncie - wracam, chciała się napić i... padła jak przecinak! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zakorzenienie
|
Wstała
![]() Debrah, nie wiem w sumie, czy budzi, nieraz mówią, że słyszeli, że w nocy chodziłyśmy po domu, ale w swoich pokojach dalej kimają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Zakorzenienie
|
O bożesz, Hje, współczuję ci - długiiiiii wieczor przed tobą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Lurker ;)
|
Ja tez, u nas skonczyloby sie tak, ze spac poszlibysmy nad ranem ![]() Kurde az wstyd. Kupilam dzis malej 2 kinder niespodzianki i co? Obie wpierdzielilam sama ![]() ![]()
#4726 |
Zakorzenienie
|
Little: e tam, kinder niespodzianki są małe, ja tam myślę, że to lepiej, że zjadłaś ty niż młoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Zakorzenienie
|
Najpóźniej pójdzie spać o 2
![]() Debrah, a Tobie chodziło o to, czy Pola budzi innych, jak się w nocy obudzi, czy że jak późno idzie spać? Bo jeśli to drugie, to częściej ja się boję, że oni ją obudzą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Zakorzenienie
|
O 2:00? bożesz ty mój, cały dzień by nam się rozjechał gdyby tak mi poszla spać (najpóźniej zasnęła o 00:45), 2:00 to już hardcore dla mnie jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Zakorzenienie
|
Ale mam humor podły
![]() ![]()
#4730 | |||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
żartujesz? ![]() I owszem, nie wychodzą rodzice... Ja niemal codziennie wracam godzinę-półtorej z przedszkola, bo celowo idziemy pieszo, chyba że leje albo mega wietrzysko i mi młode marudzą mijamy puściutkie place Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Magda, co jest? ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Zakorzenienie
|
Przeczytałam chyba wszystko. Dzisiaj mam takie ciśnienie ze zaraz kogoś rozniose. Miałam dzisiaj najpierw prawie wypadek, zadzwoniłam na policję, facet się zdziwił bo nie spodziewał że trafił na taką wyszczekana kobietę. Jeżdżę z Blanka I oczekuje 100% bezpieczeństwa a nie idiotów!!! I z tych nerwów potem uszkodziłam auto. Jeżdżę samochodem 10 lat, robię dziennie prawie 100km, dwa razy byłam autem w Holandii i nigdy żadnego mandatu, stłuczki, zarysowania. I dzisiaj zrobiłam piękna rysę W hali garażowej mającej z 1000 metrów kwadratowych w której parkuje od ponad dwóch lat. Mariusz się zdenerwował, ale w sumie mówi że nie na mnie ale na sytuację ze przed świętami będziemy musieli to zrobić i wydać pieniądze. Powiedziałam Mu że wezmę więcej korepetycji, nie będę sobie nic kupować i dam Mu pieniądze. Protestował ale i tak zrobię jak myślę.
Wczoraj byłam z Małą u fryzjera. Ścięłyśmy loczki na boba. Wygląda teraz tak dorośle ![]() ![]() Miałam dzisiaj atak bólu na lekcji, prawie padłam pod tablicą. W środę jedna z moich uczennic źle się czuła, "zbadałam" ją i mówię że dla mnie to wyrostek a ona ze na pewno nie. I co? Dzisiaj odwiedziłam ją na chirurgii dziecięcej. Moje dziecko dzisiaj przyszło po tych wszystkich moich nerwach i powiedziało "mama nie matw sie,Niunia kocha mame" ![]() Hope nie darujcie gnojowi!!!! Dla mnie to najgorsze siadać po % za kółko!!! No kompletny brak mózgu! Dobrze że nic się nikomu nie stało. Little w ccc dziewczyny tak zarabiają. Mają co prawda dobre premie ale na nie trzeba wyrobić plan który jest coraz wyższy. Ale z drugiej strony to zawsze jakieś pieniądze? Może 3zł to przesada ale za 1200-1500 warto iść. Mała oby ten tydzień szybko minął i wszystko wróci do normy! Trzymaj się dzielnie!!! Debrah nie rozumiem nie wychodzenia na dwór. My dzisiaj z Blanka poszłyśmy jeszcze wieczorem na chwilę. Rodzice pracują, więc nie mają kiedy wyjść, a takie kiszenie się dziecka w domu, kiedy jest możliwość wyjścia, to chyba in plus jest? Nie rozumiem podejścia tych rodziców. Silver jaka daria jest sprytna!!! Świetnie sobie radzi! Nancy zamówiłam też supermarket. Podoba mi się ![]() ![]() Marsi zdrówka dla Małego! Biedaczyna ![]() Sylwietta nie za dużo tej słodyczy? ![]() Coś chyba jeszcze chciałam ale zapomniałam. Wiecie dziewczyny, muszę trochę zwolnić. Nie wyrabiam na zakrętach. ciągle muszę coś zrobić, napisać, przygotować. Mam pewne zobowiązania i projekty które muszę dotrzymać ale zaczyna mi czasu brakować. Mała wynagradza mi wszystko. Jest taka kochana i urocza, pięknie mówi, czyta książki (poważnie: siada i opowiada co widzi), tak wszystko rozumie. A jeszcze któraś z Was pytała o koszule. Mariusz raczej stacjonarnie kupuje . Króluje hm,pako i wólczanka. ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Hje A nie przestrzegacie jakiejś higieny snu? Nie wyobrażam sobie aby Mała chodziła spać o 12 czy o 2 w nocy. Cały dzień później do bani. |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Zakorzenienie
|
Właśnie - Bokeh?
![]() Ja się w sumie uczę, ale mam potrzebę pobyć i tu... Marsi : pisałaś o "natręctwach" - mamy parę, ![]() 1. Robienie kawy. Kojarzycie zapewne zdjęcie z fejsa z kawą dla mnie, Ami stoi na krześle, ma wodę, ja mam kawę? Ano wlaśnie - uwielbia robić kawę, wsypywać do kubka, ja zalewam, ona wlewa mleko.. Ledwo rano jedno oko otworzę, to ona " Tata ścieli, Ama jobi kawę! " mama wraca z pracy Ami "Pytam? Kawę?" (jak ma kogoś o coś zapytać to mówi zawsze np "pytam? obiad?" ![]() ![]() 2. Pranie! Uwielbia! chce sama nastawiać, ładować do bębna, włączać, proszek sypać. Też pierdyliard razy.. 3. Robienie omletów/placków, bo przecież "mońka! sypać!" ![]() W nic się nie można pobawić, ciągle jej się któreś z natręctw przypomina.. niechże to już minie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jak sie pojawia drobne problemy, to tlumacze tak, jak Ty i poki co pomaga. Co do koszul - nie kupuje wcale eleganckich ![]() Cytat:
![]() Nie kumam takiego podejscia rodzicow :/ przeciez dla dzieci to atrakcja, po co kisic sie caly dzien w pomieszczeniu... A katar raczej nie ma nic wspolnego z wyjsciem. Cytat:
![]() Cytat:
![]() masz jakis ukryty cel? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byla dzis t. Wkurzyla mnie i pojechala. Wpadla niespodziewanie na obiad. Zaczelam gotowac, ale okazalo sie, ze nie mam jednej przyprawy i polecialam szybko do sklepu pod domem. Wracam za 5 min, a t.myje mi gary :/ A po umyciu jeszcze sie wziela za mycie kuchenki! Fakt, byla lekko brudna, bo akurat kasza lekko wykipiala jak poszlam do sklepu (TZ pilnowal, stad taki numer!). Nie lubie takich akcji, moja kuchnia=moje gary=moje sprzatanie A tak sie czula jakby weszla na moje terytorium... Po jej wyjsciu TZ zaczal cos gadac, ze musimy kupic nowe firanki. Domyslam sie, ze t.cos palnela... :/ Fakt, kupic planowalismy, ale teraz chyba na zlosc jej zmienie zdanie ![]() ![]() Nie lubie takiego wtracania sie. Mi wprost nie powie, ale do TZ nadaje. Generalnie jest zlota kobieta, lubie ja, ale takich akcji juz nie... Dialog z Kuba: - co Ci wujek wlacza? - tiktak (piosenka na yt ![]() - a co Ci babcia daje? - ciastka ![]() ![]() Dziekujemy za wszystkie komplementy ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
Zakorzenienie
|
Hope dobrze ze tz i Domince nic sie nie stalo
Reszty nie komentuje Fewcia Ciebie tez tulam mocno I pokaz zdjecie fryzurki Laski pamietacie swoj polog? Krwawienie mi sie skonczylo jest sluz taki ciemny ale nie za duzo mam sie martwic? Polozna mowi ze troszke tego malo Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |
Zakorzenienie
|
No właśnie, też mi przyszło do głowy o higienie snu, nie żebym była jakaś z tych planujących i z zegarkiem w ręku, ale jednak robi różnicę czy dziecko idzie spać o 21 dajmy na to czy o 2 w nocy.
Chyba jednak spróbowałabym mieć jakąś tam kontrolę nad tym - chyba, nie widać po Poli że to średnio służy?? ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() Nawijka: ja mam takie akcje notorycznie od mamy - t. parę razy coś tam pomogła, ale zawsze się pyta, sama mi nic nie rusza - i dobrze. Z mamą nie potrafię się w tym temacie dogadać, ona potrafi powiedzieć typu " nie lubię jak przyprawy są tak ułożone" (przykład) , mam wtedy ochotę powiedzieć - ale że właściwie co mnie to obchodzi, skoro to MOJE przyprawy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szok! Ja jednak musze miec chociaz te godzinke wieczorem dla siebie, musze naladowac baterie, bo inaczej sfrustrowana chodze. Co jest? ![]() Zrob tak, od razu Ci ulzy!!! Cytat:
![]() Fewciu, uwazaj na siebie, prosze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Konto usunięte
|
Marsi, ale ty miałaś zabieg dodatkowy, może wówczas więcej wyczyścili?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Lurker ;)
|
Marsi z tego co pamietam to po cesarce nie musi byc duzo krwi
![]() Nawijko oszit jaka agentka ![]() ![]() Pamietacie jak pisalam o 'znajomej' co napisala do mnie z dupy nagle czy pracuje itp, znowu napisala: I co pracujesz gdzies? Chuj ja to obchodzi? Tak trudno zrozumiec, ze moze nie mam ochoty z nia konwersowac na temat swojego zycia? ![]() ![]()
#4739 |
Zakorzenienie
|
Nawijka : cieszę się oczywiście :0) bo to zabawne jak jej mówię, że ja już nie chcę kawy, a ona "chce! Ama dać! Ama zjobi! Wsypie tawę! Cuciej! Mleto! Dodę wlońci!"
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- A jeszcze co do przedszkola i tego "niewychodzenia" - mnie to dziwi, my z Ami nie dajemy rady wyjśc codziennie, wiele bym dała, żebym mogła, no ale... staram się kiedy mogę, ostatnio poszłyśmy nawet w deszcz, bo akurat t. byla i nie mogłam okazji przepuścić. Do sklepu, ale na nogach, dłuższy kawałek, odpowiednio ubrane. No i teraz jak mam kogoś do pomocy to w tygodniu już zwyczajnie jest ciemno, więc ja nie rozumiem tych rodziców? Nie pasowałoby im, że ktoś "odbębni" ten spacer z ich dzieckiem, że się z dziećmi pobawią, a oni mają " z głowy" chodzenie po ciemku, po pracy, kiedy może zmęczeni i bez sił na spacerowanie? Ja lubię spacerować z Ami, więc mi nie przeszkadzałoby pewnie iść po robocie, ale pewnie znajdzie się mnóstwo ludzi, którzy nie mają sił czy chęci, czemu nie pozwolą by ich przedszkole z tego zwolniło? Dziwne to. |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie lubie czegos takiego, mam wrazenie, ze ktos pokazuje mi: "o, tu masz nieumyte, tu nie posprzatalas". A jeszcze teraz jak Kuba zlobkowy to juz w ogole od sciery powinnam nie odchodzic (moja t.ma pi er dol ca na punkcie sprzataniia - wziela wolne w tym tygodniu, zeby okna umyc!!). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.